nirosbog
1st January 2007, 20:41
La multi ani!
Pana acum am avut instalat in sistem spy bot s&d si,sincer,nu sunt multumit de el.Face update dar nu-si face treaba,imi gaseste virusi,ii distruge si dupa o noua scanare ii descopera din nou.
Ca antivirus am folosit pana acum un am KasperskyInternetSecurity si in momentul de fata folosesc Avast.
Intrebare:care ar fi combinatia optima antispyware si antivirus.Am citit si threadul cu poll si nu stiu ce sa mai cred si nici ce sa aleg ,mai ales ca sunt hotarat sa cumpar ceva bun.
antinari
3rd January 2007, 01:37
QUOTE(nirosbog @ Jan 1 2007, 20:41)

La multi ani!
Pana acum am avut instalat in sistem spy bot s&d si,sincer,nu sunt multumit de el.Face update dar nu-si face treaba,imi gaseste virusi,ii distruge si dupa o noua scanare ii descopera din nou.
Ca antivirus am folosit pana acum un am KasperskyInternetSecurity si in momentul de fata folosesc Avast.
Intrebare:care ar fi combinatia optima antispyware si antivirus.Am citit si threadul cu poll si nu stiu ce sa mai cred si nici ce sa aleg ,mai ales ca sunt hotarat sa cumpar ceva bun.
Daca nu ai fost multumit de KasperskyInternetSecurity nu stiu ce as putea sa-ti recomand, eu cred ca e singurul care merita cumparat, si nu iti trebuieste si un antispy, e suficient KIS, eventual cu un alt firewall, eu nu am avut probleme dar am citit pe aici ca nu se descurca prea bine la capitolul asta, cine stie mai bine sa posteze, ma refer doar la partea de antivirus/antispy, am motive sa cred ca e singurul care merita cumparat
P.S. si nu iau nici un comision de la ei pentru chestia asta 
P.S.2 daca esti masochist orienteaza-te spre Symantec (Norton Internet Security)
alin.d
3rd January 2007, 02:00
Foloseste kav+zapro sau agnitum outpost(firewall)+ad-aware .Cele mai bune pr antispyware sint spyware doctor sau spysweeper.Dar au o mica pr cu kav se pare.Cu combinatia de mai sus si putina atentie nu o sa ai pr.Sau in loc de kav bitdefender antivirus 10.
nirosbog
3rd January 2007, 02:13
La capitolul antispy am primit o propunere pt.unul din astea 2:Spy Sweeper si CounterSpy.
E vreunul pretabil?
pykko
4th January 2007, 20:01
Antivirus: NOD32, Kasperksy si antispyware: SpySweeper sau SuperAntispyware.
just_z
6th January 2007, 04:01
Antivirus: Kaspersky, Firewall: Outpost, Antispyware: Ad-Aware. <--- Cea mai buna combinatie
andrmarian
7th March 2007, 12:19
shadow_x3x
8th March 2007, 00:50
Antiviru: Nod32 clar....antispyware: webroot spy sweeper.....firewall de la xp sp2 cu update-uri la zi.....si dak mai e nevoie un firewall gen zone alarm.
Nexus11
10th March 2007, 23:36
Antivirus :Nod32
Firewall : Comodo Firewall
Antispyware : Spyware terminator si pt scanare manuala mai folosesc Ad-Aware personal
Visatoru'
14th March 2007, 16:26
Sincer inca nu am reusit sa gasesc un antispyware care sa ma multumeasca pe deplin... Spysweeper e bunicel insa mananca la resurse... O parere buna o am si despre Spyware Blaster, insa acesta se foloseste preventiv, nu pentru a curata eventuali spyware deja aflati in sistem.
antinVidia
18th March 2007, 11:46
NOD32 si Spybot - Search & Destroy + Ad-Aware SE Personal. Eu nu am mai avut probleme de cand folosesc combinatia asta.
raiiar
18th March 2007, 12:02
Si eu merg tot pe combinatia nod32 + spybot. Probabil ca ai intrat pe aceleasi site-uri si ai colectat aceiasi "gargauni".
MadMike.Mitza
18th March 2007, 13:34
combinatia optimala
pentru mine e urmatoarea: KAV6+Spybot+AdAware+SuperAntiSpyware+firewallul din SP2+update-urile la zi.
tzotzolyno
21st March 2007, 17:41
combinatia ideala pt mine: Bitdefender v 10(nu doar pentru ca sunt patriot, ci pentru ca e mai bun decat Kaspersky) si Spy Sweeper. Sistemul meu nu are nici o problema de ceva luni...
augustinel64
28th March 2007, 19:52
Eu folosesc de mult nod 32 si giant antispyware si nu am fost infectat niciodata
six_feet_under
30th March 2007, 11:11
eu merg pe Nod32 cu Outpost Firewall!
bugsiiy
2nd April 2007, 19:15
eu merg pe AntiVir,SpyBot,AdAware,Bazooka (astea ocazional) si ZoneAlarm Free,nici o problema
Anamaria07
15th April 2007, 15:10
Comodo FW este cel mai bun, dupa mine.
Deocandata folosesc si AV Comodo.
ionut_y
15th April 2007, 20:40
QUOTE(Anamaria07 @ Apr 15 2007, 15:10) [snapback]2701668[/snapback]
Comodo FW este cel mai bun, dupa mine.
Deocandata folosesc si AV Comodo.
Antivirusul Comodo este singurul pe care l-am vazut "available free to both home and business users".
Eu l-am testat pe niste arhive care contineau fisiere virusate si le-a cam "ocolit".
pykko
15th April 2007, 21:06
QUOTE(ionut_y @ Apr 15 2007, 21:40) [snapback]2702973[/snapback]
Antivirusul Comodo este singurul pe care l-am vazut "available free to both home and business users".
Eu l-am testat pe niste arhive care contineau fisiere virusate si le-a cam "ocolit".
Comodo AV are o detectie "impresionanta" de 40 %
Puteti sa va uitati pe www.av-comparatives.org. Eu nu as risca sa folosesc asa ceva.
Nexus11
15th April 2007, 21:24
Ca firewall Comodo e bun la restul lucrurilor pe care le incearca mai are de lucrat.Daca tot vrei combinatie free
poti incerca Avira ca antivirus.
Ossiriss
15th April 2007, 23:04
QUOTE(tzotzolyno @ Mar 21 2007, 15:41) [snapback]2600438[/snapback]
combinatia ideala pt mine: Bitdefender v 10(nu doar pentru ca sunt patriot, ci pentru ca e mai bun decat Kaspersky) si Spy Sweeper. Sistemul meu nu are nici o problema de ceva luni...

Afirmatie maro. Si pe ce te bazezi? Asa ca ai auzit de la tzatza Maria la coltu' blocului?
Sa nu fiu offtopic : Combinatia perfecta : CREIER+(Femeie sa nu mai cauti siteuri de "n-ai femeie")+(Bani de licente la softuri sa te lasi de warez)+(Nu mai da click pe orice chestie maro din massul de la "unu din lista")+Un antivirus din lista de la poll-ul cu antivrusi+Un antispyware de la topicul lui Daisuke.
Nu este nevoie de anumite "nume". Poti sa ai si antivirusul celor de la NASA daca tot dobitoc esti(vorbeam in general nu la adresa cuiva).
dj_yry
4th October 2007, 13:58
Am folosit de curand un Nod 32,insa nu versiunea free pe care o cunoasteti cu totii ci 3 si ceva nu mai stiu cat era avea si antispy, singura problema e ca stateam prea mult pana downlodam ceva.
Acum folosesc bitdefender internet security 2008 insa triall pt. 30 de zile dupa care ii pun un key si opresc update-ul. Pana acum e singurul care mi se pare sa aiba o protectie aproape totala.
Puteti folosi si SUPERAntiSpyware Professional e gratuit pentru un an,iar la fierewall puteti folosi Comodo care din cate stiu e mult mai bun decat ZoneAlarm.
antinVidia
5th October 2007, 09:09
QUOTE(dj_yry @ Oct 4 2007, 14:58)

Puteti folosi si SUPERAntiSpyware Professional e gratuit pentru un an...
SUPERAntiSpyware Professional e gratuit doar 15 zile . Poate te referi la SUPERAntiSpyware Free...
Eu folosesc acum o combinatie total free :
Avira AntiVir Classic , Spybot S&D ca protectie activa si SUPERAntiSpyware Free pentru scanari ocazionale.
dj_yry
15th October 2007, 21:01
Am o solutie super pt. a-ti proteja calculatorul noul NOD32 3.0.414.0 singura problema e ca nu cred veti reusi sa gasiti un key care sa va mearga sau dk da norocul vostru. Noul Nod are si antispyware pt. cei care nu stiu inca. Solutia mea este sa-l folositi fara keyuri ,crakuri chiar dk expira dp 30 de zile. Dp. ce va expira dezinstalatil, apoi stergeti-l din program files. Acum scrieti regedit in run, o sa vi se deschida fereastra cu registrii dati pe HKEY_CURRENT_USER apoi pe Software aici o sa va apara ESET dati click dreapta pe el dp. care delete. Restartati calculatorul dp. care puteti instala iar NOD-ul care va functiona iar pt. 30 de zile. Nu-mi asum responsabilitatea pt. stergerea altor fisiere din registrii care poate duce la defectarea Windowsului.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.