Caut o melodie din Step Up

nick_yo

Salut
Caut de ceva timp o melodie din Step Up.
Pentru cine a vazut filmul melodia de la final (cand danseaza pe scena).
Cum se numeste si cine o canta?
aia_mica
aceeasi intrebare o am si eu. nu stie nimeni unde as putea gasi piesa din finalul filmului?e aceea cu vioara, help

nortton
QUOTE(aia_mica @ Mar 18 2007, 21:32) [snapback]2587294[/snapback]
aceeasi intrebare o am si eu. nu stie nimeni unde as putea gasi piesa din finalul filmului?e aceea cu vioara, help

EU AM SOUNDTRAKUL DAR NU AM ASCULTAT NICI O MELODIE CU VIORI.Sant 16 melodi +un bonus dar nici una nu are nimic cu viori.Chiar daca nu am vazut filmul caci nu prea imi plac filmele muzicale. Daca imi trimeti un scurt metraj din film acolo unde este melodia respectiva poate imi dau seama. demirel_dd@libero.it
robyteck
QUOTE(aia_mica @ Mar 19 2007, 00:32) [snapback]2587294[/snapback]

asta este cool.gif.......cred
petey_pablo-show_me_tha_money
giulli
QUOTE(aia_mica @ Mar 19 2007, 00:32) [snapback]2587294[/snapback]

aia e instumentalul piesei" Yung Joc feat 3LW - 'Bout It "..dar varianta din film nu o gasesti niciunde ..crede-ma am cautat-o ..doar rip-uri din film
foosse
Step up - Sexy Dance - Yung Joc feat 3lw - Bout It - instrumental(1)

sicemmvrei@yahoo.com daca vrea cineva melodia
andreicta
QUOTE (foosse @ May 16 2008, 02:36) *
Step up - Sexy Dance - Yung Joc feat 3lw - Bout It - instrumental(1)

sicemmvrei@yahoo.com daca vrea cineva melodia

Iar melodia aia care e la inceput prin minutul 11?cand danseaza tipa aia cu tipul ala?!:D cum se numeste wink.gif ?biggrin.gif
Sau melodia aia din minutul 80?biggrin.gif o canta ludracris dar nu stiu cum se numeste :|

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.