Cel mai ieftin GPS...

RiKardo

Salutare tuturor,

As incepe prin a spune ca m-am hotarat de curand sa caut un GPS car navigator, si pentru ca as avea nevoie cam urgenta de el, as dori sa iau unul mai ieftin pentru inceput. Spre exemplu am auzit de variantele Tom Tom One sau Tom Tom Go insa in momentul in care le-as achizitiona, acestea ar avea doar harta unei tari din Europa.

1. Este cumva posibil sa inlocuiesc SD cardul initial cu un altul mai mare de 1,2 GB pe care sa am alte harti (sau alta varianta de soft de ex: TomTom.Navigator.v6.0.Europe.Maps.Only.Multilanguage.Retail-rGPDA sau Tomtom Eastern Europe) adica acest tip de Tom Tom One poate rula SD carduri diferite chiar daca au alte versiuni de soft ?

2. Am auzit ca unele dispozitive GPS se pot conecta si prin USB la calc sau laptop, este posibil si pt aceste variante ?

3. SD cardul se poate sterge sau "incarca" cu un soft doar cu ajutorul unui card reader dintr-un laptop ?

4. Se poate recomanda un GPS car navigator (mentionez ca nu am neaparata nevoie de functiile unui PDA - care este implicit mai scump) mai ieftin de 200 E (asa cum am gasit acel Tom Tom One) ?

Va raman recunoscatori daca m-ati putea ajuta cu cateva sfaturi. Mentionez ca scopul meu este sa-l folosesc mai mult in Vestul Europei si sa fiu sigur ca pot pune pe un singur card toate acele tari (asa cum am dat exemplul softului de mai sus).

Multumesc anticipat !
oz666
1 . Salut. Daca folosesti GPS'ul pentru europa de vest atunci merita sa cumperi si tomtom. Recomand TOMTOM one (cumparat din suedia am dat 250 euro), insa pentru romania sau europa de est sta foarte prost la harta, foarte putine strazi. Da poti pune mai multe harti pe un card. Cand cumperi gps'ul (tomtom) o sa-ti dea si o harta (in general benelux). Hartile le achizitionezi ulterior. O alta varianta pentru tine este un PDA cu GPS si cu soft de navigare iGO.
2. TomTom si alte agende pda se pot conecta la calculator prin intermediul cablului si al softului pe care il primesti.
3. Nu, cardul il poti sterge si formata fara sa ai cardreader, direct din aparatul in care l-ai bagat.
4. GPS'ul tomtom one de care spui tu foarte probabil era fara harti. Atentie, hartile costa destul de mult! Intra pe tomtom.com si vezi lista de preturi pentru harti.

RiKardo
Mersi de sfaturi, si totusi cele mai ieftine GPS-uri raman... ??? (unele care sa includa si Harta Europei)
Filip_pine
i-go Romania . nu e chiar asa ieftin dar nici asa scump e super dotat cu toate hartile... coolspeak.gif
emilxmx
Si nici nu are concurenta!!! coolspeak.gif
In sensul ca nu mai exista in acest moment nici un alt competitor pentru Romania tongue.gif

QUOTE(Filip_pine @ Dec 28 2006, 08:38) *
i-go Romania . nu e chiar asa ieftin dar nici asa scump e super dotat cu toate hartile... coolspeak.gif
oz666
O varianta ar fi tomtom one europe 250 lire sau pda + softurile de aici. Vezi ca ti-am dat un pm cu mai multe detalii in caz ca nu l-ai vazut.
cristicule
Buna.Daca vrei gasesti cate ceva de vanzare po okazii.ro

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.