Totul despre TURCIA
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193

Courage
http://www.miracleotel.com/mainen.htm

A fost cineva, stie cineva ceva de acest mic "posibil" paradis ?
Iubiriță
Doar te uiţi la poze şi e suficient.
hardvare
QUOTE(Iubiriță @ May 30 2006, 12:02) *
Doar te uiți la poze și e suficient.

Ca să-ți faci o idee sau ca să nu mai fie nevoie să treci pe acolo? biggrin.gif
Courage
Eu nu mai sunt fanul agentiilor din Romania, mai ales ca avem internetul al dispozitie si CC valide.
Astia iti vand si grajduri la pret de 5*; nici ei nu stiu mai multe decat pozele de pe net sau din cataloage !

Iesi semnificativ mai bine sa iti rezervi online camerele si sa folosesti o cursa charter sau cu automobilul.

Ma intreb cat fac din Bucuresti pana in Antalya, insa probabil min 3 zile, apoi 5 zile de stat la soare si inca 3 zile de condus => voi fi mai obosit ca la plecare...
mianna
zic sa ramai la varianta charter smile.gif
Byt
Turcia este o alegere excelenta pentru vacanta. Nu m-am simtit nici unde mai bine tratat ca la ei (oameni prietenosi, cel mai bun all inclusive si zona antalya-lara-belek superba).

Sigur nu merita mers cu masina datorita distantei, caldurii, a drumurilor proaste si a motorinei scumpe (1.5) si proaste wink.gif E bataie de cap avand in vedere ca daca alegi avionul pleci de acasa in bermude si papuci si te arunca direct pe plaja.

Eu merg in septembrie 10 zile aici
http://www.papillon.com.tr/english_/index.html

Dar orice hotel care are minim 5 stele turcesti si ultra all inclusive (adica si bauturi straine) zic ca e bun. In Lara stiu ca nici un hotel nu este mai vechi de 3 ani iar cele din Belek sunt renumite mai ales pentru golf si pentru plajele cu nisip (smile.gif nu glumesc, in general la turci malurile sunt cam pietroase).
Vanzatorul de Iluzii
Daca ai fost atent la poze, pe una singura apare marea in fundal. Oare de ce?
Aprilia
QUOTE(Courage @ May 30 2006, 11:56) *
http://www.miracleotel.com/mainen.htm

A fost cineva, stie cineva ceva de acest mic "posibil" paradis ?

Vezi ca scrie "almost no distance to the see" ceea ce inseamna ca nu are iesire la plaja, probabil trebuie sa mergi 50 - 100 m.
Pe de alta parte in cluburi toata distractia e la piscina, asa ca o sa vezi, chiar daca nu-ti vine sa crezi, chiar si in cele cu plaja proprie cei mai multi turisti stau la plaja pe linga piscina.
Cluburile all inclusive de 5 stele din Antalya sint super, daca n-ai fost niciodata in primele 2 zile o s-a tii intr-o uimire (pozitiva); chiar si cele de 3 stele sint mai mult decit OK
.Cris.M.
QUOTE(Aprilia @ May 31 2006, 06:23) *
Vezi ca scrie "almost no distance to the see" ceea ce inseamna ca nu are iesire la plaja, probabil trebuie sa mergi 50 - 100 m.

Ba chiar are iesire la plaja;mai mult e plaja propie,unde cu mici exceptii au acces doar clientii hotelului.(later: apa nu ajunge la scarile hotelului,tre` sa treci de piscine,diferitele baruri free ale hoteluilui,practic un parc de distractii..pana la nisip si apa)

Majoritatea hotelurilor din Lara sunt noi,mai putin cele din oras( ex.:Dedeman),avand in vedere ca Lara e partea estica a Antalyei ca oras,denumirea pastrand-o intreaga zona estica(si din afara orasului),pana la Belek.
Citisem mai sus ca "malurile turcesti sunt cam pietroase";referindu-ma exclusiv la Antalya va pot spune ca plaji pietroase sunt numai in partea vestica a zonei incepand cu Konialti (parte a orasului-cea mai mare plaja de marea Mediterana) continuand cu Kemer(o importanta statiune turistica) si pana dincolo de Tekirova!Aceasta parte se remarca in special prin zona muntoasa foarte apropiata de litoral,primavara devreme sau toamna tarziu fiind spectaculos prin faptul ca desi te "prajesti" sub soare la doar cateva sute de metri in spate,bineinteles la altitudine,se poate vedea zapada!Si as putea continua ,dar nu stiu daca intereseaza pe cineva..si mai ales daca postez in locul potrivit.

Partea estica e exclusiv nisipoasa.Majoritatea hotelurilor sunt de 5*.Lara e mai aproape de oras,asta in cazul in care mai are cineva chef sa faca o vizita orasului,avand in vedere ca hotelurile de acolo iti ofera cam tot ce ai nevoie pt o vacanta.Belek e la cativa km buni de oras,hoteluri cu traditie..o zona extrem de linistita.Toate zonele respective sunt superbe,cu specific diferit..si care nu pot fi comparate intre ele pt simplu motiv ca fiecare ofera cate ceva pt fiecare tip de turist.

Nah...poate am fost putin subiectiv,caci sunt legat intr-un fel de Antalya.Dar am locuit acolo o buna perioada de timp..si va spun din ce am vazut;si "din motive profesionale" am vizitat majoritatea hotelurilor...asa ca mi-am facut o impresie mai mult sau mai putin subiectiva!
Aprilia
[quote name='.Cris.M.' date='May 31 2006, 07:38' post='1542097']
Ba chiar are iesire la plaja;mai mult e plaja propie,unde cu mici exceptii au acces doar clientii hotelului.(later: apa nu ajunge la scarile hotelului,tre` sa treci de piscine,diferitele baruri free ale hoteluilui,practic un parc de distractii..pana la nisip si apa)

Daca tu ai fost acolo evident ca ai dreptate. Eu am vazut insa ca hotelurile/ cluburile care au plaja proprie specifica asta, iar cele care sint "peste drum" scriu in oferte ca plaja este foarte aproape.
aimee2003
Ce pot sa spun e ca am citit cam tot ce e pe net despre acest hotel pt ca si noi vom merge acolo la sf lui august.Hotelul s-a deschis in primavara anului trecut si toata lumea il lauda.Uite aici cam toate pozele pe care le-am gasit eu pe net.Click to view attachmentClick to view attachment[attachment=1228
9:attachment]Click to view attachmentClick to view attachment[attach
ent=122892:attachment]Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment[attachmen
=122900:attachment]Click to view attachmentClick to view attachment[
ttachment=122903:attachment]Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment[attachment=1
2908:attachment]Click to view attachmentClick to view attachment[att
chment=122911:attachment]Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment[attachment=1229
6:attachment]Click to view attachmentClick to view attachment[attach
ent=122919:attachment]Click to view attachment.
Si mie mi-a fost un pic teama,dar dupa ce m-am documentat chiar mai bine decat agentul de turism (care saracu' nu prea mai avea ce sa-mi spuna tongue.gif )abia astept sa plecam.
Cristist50
Da si tu niste preturi, ca nu gasesc mai nimic ...
aimee2003
QUOTE(Cristist50 @ Aug 20 2006, 13:32) *
Da si tu niste preturi, ca nu gasesc mai nimic ...

Mai toate agentiile l-au avut in oferta pentru acest sezon!Deci,daca dai o cautare pe google ai sa gasesti cu siguranta o multime de oferte.Noi plecam joi,iar pachetul l-am achizitionat prin Marshal si a costat in jur de 1400 euro/2 persoane cu absolut tot.La intoarcere am sa revin cu amanunte pentru cei care vor sa mearga la acest hotel.
aimee2003
worthy.gif tocmai scrisesem un post si l-am pierdut.acum nu mai am rabdare,dar promit ca revin frust.gif
Alcatraz
QUOTE(aimee2003 @ Sep 12 2006, 12:16) *
worthy.gif tocmai scrisesem un post si l-am pierdut.acum nu mai am rabdare,dar promit ca revin frust.gif

Poze ! Poze ! Pune niste poze daca ai Aimee2003 !

Cam ce am "vazut" noi la Miracle Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Click to view attachmentClick to view attachment

Click to view attachment Sculpturi in gheata de Ziua Turciei in restaurantul principal
Click to view attachment Unul din restaurantele a la carte cu podea transparenta sub care era apa
Cristist50
1400 de euro 2 persoane 7 nopti?
Eu te cred ca toate agentiile l-au avut in oferta, pe mine ma interesa cu cat l-ai gasit tu ...
Eu vreau pentru la anul, dar daca ma apuc de casa probabil ca o sa aman, si in loc imi iau o piscina gonflabila ...
aimee2003
QUOTE(Cristist50 @ Sep 13 2006, 02:49) *
1400 de euro 2 persoane 7 nopti?
Eu te cred ca toate agentiile l-au avut in oferta, pe mine ma interesa cu cat l-ai gasit tu ...
Eu vreau pentru la anul, dar daca ma apuc de casa probabil ca o sa aman, si in loc imi iau o piscina gonflabila ...

mai exact (610 euro+70euro taxa aeroport+10$ viza+19ron asig medicala)*2/7nopti/UAI.
Hotelul este super,serviciile ireprosabile.Pentru o vacanta de relaxare la malul Mediteranei este ideal.Statiunea Lara......in plina dezvoltare biggrin.gif .In afara hotelului nu ai ce vedea,doar in cazul in care iti iei excursii,dar daca vreii doar sa te odihnesti,in interior ai tot ce-ti trebuie.
pucca
daca iesi din hotel sunt cateva bazare,prenses si sultan, unul mai aproape si unul mai departe si mai sunt cateva magazine cu haine.
oztan
Puteti sa intrebati ori ce despre Turcia .
ryky
QUOTE(oztan @ Dec 27 2006, 12:28) *

Cat costa o garsoniera in Antalya? notangel.gif
oztan
QUOTE(ryky @ Dec 27 2006, 22:05) *
Cat costa o garsoniera in Antalya? notangel.gif

Vrei sa cumpar sau vrei sa inchiriez ?
Si In turcia nu exista GARSONIER , Adica 1 camera + Bucatarie ,
Mare majoritate 2 camera + 1 Sufrej. + Bucatarie , vsvsvs

Mai multe detail please .
Monicagd
Maine plec in Istanbul - aveti ceva sfaturi? Ce sa vizitez, ce sa cumpar, ce sa mananc smile.gif ?
oztan
QUOTE(Monicagd @ Dec 28 2006, 12:31) *
Maine plec in Istanbul - aveti ceva sfaturi? Ce sa vizitez, ce sa cumpar, ce sa mananc smile.gif ?

Sper ca nu am respuns terziu .....
nu stiu cate zile stai in istanbul dar , am facut plan pt 3 zile ;
NE APARAT cu vapur fac o plimbare..... Si ori ce cumpar de la magazinele fac TOCMALA ,
INDIRIM = REDUCERE .
Da ca nu incurc preturile de aur putin mai ieftin de fata da Buc. Acum 1 an a fost mult mai ieftin .... Acum nu stiu da ca merita ...
Pot sa cumpar imbaracamninte destul de ieftin si de calitate . LALELI pot sa gasesti ce vrei , , Transportul pot sa faci cu TRAMBAY , DE LA EMINONU PANA LA LALELI / AKSARAY
Da ca vrei sa cumpar PIELE , pot sa cumpar de la KAPALICARSI . si ne aparat ajung pe TAKSIM , este o strada numai cu picor sanumeste ISTIKLAL , si plimba acolo cu picor ...

da ca vrei un MALL mare , Cei mai mare MALL in EUROPA , sanumeste CEVAHIR MALL, Cu metro 2 statie , cartierul MECIDIYEKOY .

altceva cum pot sa ajut ?
Monicagd
Multumesc!
Ar mai fi fost multe de intrebat insa acum trebuie sa imi fac valiza...In fond trebuie sa existe si elementul surpriza in orice excursie!
Revin pe 3 ianuarie!
oztan
Cu placere ....

Da cam am putut sa ajut .....

Vacanca placuta ...

Si mananca cat pot ( si pt mine ..... )
botisor
QUOTE(oztan @ Dec 27 2006, 12:28) *

as vrea ceva pareri despre hotelul Adakule, kusadasi. Mi l-a recondat cineva acum vreo 2 ani, am vazut site-ul, arata f bine, dar totusi... ceva pareri?
amar20
QUOTE(botisor @ Jan 11 2007, 16:48) *
as vrea ceva pareri despre hotelul Adakule, kusadasi. Mi l-a recondat cineva acum vreo 2 ani, am vazut site-ul, arata f bine, dar totusi... ceva pareri?

am stat in vara la adakule.sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie.am preferat extra sezon datorita preturilor.hotel ok.serviciile foarte bune.
mancarea foarte buna si foarte variata.priveliste spectaculoasa.o singura piscina.insa atunci cind am fost eu a fost suficienta.hotelul era ocupat cam 60%.un mare minus in schimb.au sistem de aer conditionat centralizat.si....atunci cind am fost eu nu prea a facut fata.din ce motiv nu stiu.banuiesc ca nu i-au dat drumul la intreaga capacitate.
daca te intereseaza ceva anume da-mi de stire.
oztan
QUOTE(botisor @ Jan 11 2007, 15:48) *

www.adakule.com . Este o alegere f buna. Pana la centru kusadasi numai 3 km si exista maxi taksi ( DOLMUS ) si nu este scump calatorie , ca la Bucuresti .... am fost o data pt vizita la cineva. Avem si noi o casa in Kusadasi ..Adica o alageri f buna. Ce perioda vrei sa merg? Ne aparat ajung la kusadasi la centrum. plimaba pe BARLAR CADDESI , Strada da BARURU smile.gif Cu ce merg Avion ? / Autocar ? Da ca cu Avion , De la izmir mai ai da mers cu masina 60 km , Da ca cu masina , De la Buc - Pana la Hotel fac aprox 1100 KM .
Succes ...
botisor
QUOTE(amar20 @ Jan 11 2007, 19:14) *
am stat in vara la adakule.sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie.am preferat extra sezon datorita preturilor.hotel ok.serviciile foarte bune.
mancarea foarte buna si foarte variata.priveliste spectaculoasa.o singura piscina.insa atunci cind am fost eu a fost suficienta.hotelul era ocupat cam 60%.un mare minus in schimb.au sistem de aer conditionat centralizat.si....atunci cind am fost eu nu prea a facut fata.din ce motiv nu stiu.banuiesc ca nu i-au dat drumul la intreaga capacitate.
daca te intereseaza ceva anume da-mi de stire.

multumesc pentru amanunte. tot mai multa lume se plange de acest inconvenient la adakule. mie imi place f mult aspectul hotelului, altceva, nu un bloc ca prin mamaia. dar asta cu AC-ul este intr-adevar o problema in secolul 21:) ai avut camera cu balcon? alta problema de care se plange multa lume pe forumuri...
botisor
QUOTE(oztan @ Jan 11 2007, 20:39) *
www.adakule.com . Este o alegere f buna. Pana la centru kusadasi numai 3 km si exista maxi taksi ( DOLMUS ) si nu este scump calatorie , ca la Bucuresti .... am fost o data pt vizita la cineva. Avem si noi o casa in Kusadasi ..Adica o alageri f buna. Ce perioda vrei sa merg? Ne aparat ajung la kusadasi la centrum. plimaba pe BARLAR CADDESI , Strada da BARURU smile.gif Cu ce merg Avion ? / Autocar ? Da ca cu Avion , De la izmir mai ai da mers cu masina 60 km , Da ca cu masina , De la Buc - Pana la Hotel fac aprox 1100 KM .
Succes ...

eu as vrea sa merg pe la mijlocul lunii iunie - cam 2 saptamani, in masura in care am sa gasesc vreo oferta la agentii. cu avionul. ai avut probleme cu aerul conditionat? balcon? ai colaborat cu vreo agentie?
oztan
QUOTE(botisor @ Jan 12 2007, 13:15) *
eu as vrea sa merg pe la mijlocul lunii iunie - cam 2 saptamani, in masura in care am sa gasesc vreo oferta la agentii. cu avionul. ai avut probleme cu aerul conditionat? balcon? ai colaborat cu vreo agentie?

Nu am avut probleme cu aerul pt ca sunt din Turcia ... smile.gif sunt obisnuit .
Da ca merg cu agentie, cauta in aprilie la tirgul de turizm in romexpo , sau pe siteul KUSADASI.RO , si alibabatour.com , mrpeter.ro , caldura va fi in jur da 30 in iunie....... Altceva cum pot sa ajut ? ....
leelloo
apropo de agentii, am fost la kusadasi acum 2 ani prin agentia Pasha tour.
Nu o recomand nimanui!!
Sunt total pe dinafara cei de acolo, una am cerut noi, si alta era cand am ajuns acolo, desi ne-au asigurat ca totul este asa cum vrem noi...
Cea mai serioasa agentie de turism si de incredere si cu preturi bune, cred ca este Marshal.
oztan
QUOTE(leelloo @ Jan 12 2007, 20:33) *
apropo de agentii, am fost la kusadasi acum 2 ani prin agentia Pasha tour.
Nu o recomand nimanui!!
Sunt total pe dinafara cei de acolo, una am cerut noi, si alta era cand am ajuns acolo, desi ne-au asigurat ca totul este asa cum vrem noi...
Cea mai serioasa agentie de turism si de incredere si cu preturi bune, cred ca este Marshal.

pasha tour nu recomand si eu , incercat alibaba / mr peter / kusadasi tour ......
amar20
QUOTE(botisor @ Jan 12 2007, 14:02) *
multumesc pentru amanunte. tot mai multa lume se plange de acest inconvenient la adakule. mie imi place f mult aspectul hotelului, altceva, nu un bloc ca prin mamaia. dar asta cu AC-ul este intr-adevar o problema in secolul 21:) ai avut camera cu balcon? alta problema de care se plange multa lume pe forumuri...

o alta problema.camerele de la adakule nu au balcoane.sfatul meu este sa mergi ori la hotel korumar(este situat aproximativ in aceeasi zona cu adakule-deci ai parte de aceeasi priveliste ) sau grand blue sky.este cel mai bun hotel din kusadasi.si singurul care ofera ultra all inclusive in kusadasi.sau,aproximativ in aceeasi bani cu adakule iti recomand kustur club.e un club de vacanta.citeva hectare de verdeata,bungalowuri,aer conditionat split.oricum,mai vb.in aceeasi perioada vreau sa merg si eu.pb insa ca in acest an voi merge la
la grand blue sky.in ce priveste rezervarea.eu am fost de 2 ori anul trecut.prima data am mers printr-o agentie din romania si in septembrie
am mers direct printr-o agentie turca din kusadasi.am facut o economie de 20% fata de pretul de lista al agentiilor din romania.cam asta ar fi.mai vb.
sintcelmaidestept
pt vacantele in turcia va recomand in primul rind www.agentiapatriot.ro pt ca au clar cele mai bune preturi pt aceasta destinatie si dau si detalii cu lux de amanunte...
andrusk
Din pacate,anul trecut nu am putut merge in concediu in Turcia.Sper ca anul acesta sa ajung din nou acolo.Eu am fost intr-o statiune mica,mai putin cunoscuta,se numeste Akcay.Singurii turisti straini de acolo eram noi,grupul de romani.Pentru cei care vor sa aiba o vacanta reusita,mult diferita de o vacanta pe litoralul nostru,le recomand cu caldura Turcia.Este o tara frumoasa cu oameni primitori,iar despre peisaje,ce sa mai spun... .Sunt convins ca exista si locuri mai frumoase in lumea asta mare,dar raportul pret-calitate este cel mai bun in Turcia.Ma bucur ca s-a gindit cineva sa posteze si despre Turcia,aveam impresia ca a fost data la o parte in detrimentul altor destinatii de vacanta.
ThunderRa
Pentru vacante in Turcia va recomand o agentie turceasca. Agentia Patriot o fi avand preturi bune fata de altii din .ro insa daca vreti preturi cu adevarat bune intrati pe situl ministerului turismului din Turcia, vedeti ce agentii sunt autorizate, si luati legatura cu ei. Eu am facut un concediu printr-o agentie (Sun & Fun Travel Agency) turceasca la 40% din pretul de la cea mai ieftina agentie din .ro (care era intr-adevar Patriot). Aveti internet....do not be afraid to use it.
oztan
QUOTE(andrusk @ Jan 13 2007, 14:41) *
Din pacate,anul trecut nu am putut merge in concediu in Turcia.Sper ca anul acesta sa ajung din nou acolo.Eu am fost intr-o statiune mica,mai putin cunoscuta,se numeste Akcay.Singurii turisti straini de acolo eram noi,grupul de romani.Pentru cei care vor sa aiba o vacanta reusita,mult diferita de o vacanta pe litoralul nostru,le recomand cu caldura Turcia.Este o tara frumoasa cu oameni primitori,iar despre peisaje,ce sa mai spun... .Sunt convins ca exista si locuri mai frumoase in lumea asta mare,dar raportul pret-calitate este cel mai bun in Turcia.Ma bucur ca s-a gindit cineva sa posteze si despre Turcia,aveam impresia ca a fost data la o parte in detrimentul altor destinatii de vacanta.

Ma bucur ca gandest bine despre Turcia . AKCAY , cum ai spus nu este foarte POPULER , Mai mult pentru pensioner tongue.gif Dar un loc micut si linistit. Da ca vrei un loc mai populer mai trebie se fac drum inca 300 KM Pana la KUSADASI / MARMARIS / ANTALYA / BODRUM ( Dar Bodrum este f. Scump )
Da ca mai ai intrebare ASK ME Please tongue.gif
oztan
QUOTE(ThunderRa @ Jan 13 2007, 18:18) *
Pentru vacante in Turcia va recomand o agentie turceasca. Agentia Patriot o fi avand preturi bune fata de altii din .ro insa daca vreti preturi cu adevarat bune intrati pe situl ministerului turismului din Turcia, vedeti ce agentii sunt autorizate, si luati legatura cu ei. Eu am facut un concediu printr-o agentie (Sun & Fun Travel Agency) turceasca la 40% din pretul de la cea mai ieftina agentie din .ro (care era intr-adevar Patriot). Aveti internet....do not be afraid to use it.

Sunt de acord , Dar cand cautati , verificati bine si siteul de la . ro
kusadasi.ro
jollytours.ro
alibabatour.com.
mrpeter.ro
marshall.ro
sintcelmaidestept
mai oztan bey daca cumpara omu' de la agentiile astea de mai sus nici nu stie ce cumpara ca agentii de turism care vind sint varza si mai platesc si un ditamai pretul ca deh....www.agentiapatriot.ro si iti raspund oamenii astia la toate intrebarile legate de turcia...si iti mai ramin si bani in buzunar sa ajungi pina la kusadasi cu masina ta...tamam ?
oztan
QUOTE(sintcelmaidestept @ Jan 13 2007, 21:00) *
mai oztan bey daca cumpara omu' de la agentiile astea de mai sus nici nu stie ce cumpara ca agentii de turism care vind sint varza si mai platesc si un ditamai pretul ca deh....www.agentiapatriot.ro si iti raspund oamenii astia la toate intrebarile legate de turcia...si iti mai ramin si bani in buzunar sa ajungi pina la kusadasi cu masina ta...tamam ?

TAMAM ... Cele mai bune oferte pentru Turcia le au agentiile de Turism TURCESTI . Nu am nimic impotriva agentiei www.agentiapatriot.ro . Nu sunt preturi mai mari decat la alte agentii . Dar daca vrei tot mergem cu masina mea .....
andrusk
Oztan,tu ai agentia ta de turism?Daca da,spune-ne si noua,ca vad ca te pricepi si poate am face si noi economie .Sa stii ca in Akcay nu erau multi pensionari,era lume de diverse virste,chiar multi tineri,fiindca posibilitati de distractie erau si acolo.Avantajos este ca distanta este mai mica fata de Romania,preturile sint mai mici,nefiind multi straini.Doar daca as merge si in alte statiuni as putea face o comparatie obiectiva.
oztan
QUOTE(andrusk @ Jan 14 2007, 12:16) *
Oztan,tu ai agentia ta de turism?Daca da,spune-ne si noua,ca vad ca te pricepi si poate am face si noi economie .Sa stii ca in Akcay nu erau multi pensionari,era lume de diverse virste,chiar multi tineri,fiindca posibilitati de distractie erau si acolo.Avantajos este ca distanta este mai mica fata de Romania,preturile sint mai mici,nefiind multi straini.Doar daca as merge si in alte statiuni as putea face o comparatie obiectiva.

Nu am agentie de turizm ....
Fata da Kusadasi / antalya / Bodrum / Marmaris Akcay este f f f Linistit. Am avut casa acolo si stiu cum este viata vara si iarna. Dupa parera mea este pre linistit pentru vacanta.
Ai dreaptate fata da KUSADASI 250 KM mai aproape AKCAY . Preturile mai putin fata da KUSADASI / ANTALYA / BODRUM. , Daca vrei asa loc linistit si mai putin comercial , iti sugerez SARIMSAKLI / AYVALIK / GUMBET / DAVUTLAR .....
sintcelmaidestept
QUOTE(oztan @ Jan 13 2007, 21:16) *
TAMAM ... Cele mai bune oferte pentru Turcia le au agentiile de Turism TURCESTI . Nu am nimic impotriva agentiei www.agentiapatriot.ro . Nu sunt preturi mai mari decat la alte agentii . Dar daca vrei tot mergem cu masina mea .....

merhaba oztan bey, adica agentiile astea pe care le enumeri tu sint agentii turicesti ??? sint pe dracu ! au patroni turci si atit ! angajatzii sint romani care nu au calcat decit in vis prin statiunile din turcia deci habar nu au ce vind, cit despre preturile practicate de aceste agentzii....cele mai mari de pe toata piatza...agentiapatriot.ro kiar daca nu are patron turc au preturi cu mult, foarte mult sub agentiile cu patroni turci....asa ca las-o mai moale sau te-au platit hasan .selciuc si hamit sa le faci reclama ?! hoscakal, oztan bey
andrusk
Este adevarat ca agentia Patriot are cele mai mici preturi de pe piata dar amabilitatea angajatilor lasa de dorit.Am dat in vara un telefon ptr a cere lamuriri despre un sejur la KUSADASI.Ma uitasem pe site-ul lor si fiindca nu am inteles bine am sunat la agentie.Mi-a raspuns un individ morocanos si grabit,care parca atunci se trezise din somn(era simbata dimineata) ,l-am intrebat ce vroiam sa aflu,explicindu-i ca m-am uitat si pe internet si ca de acolo nu se intelege bine si mi-a spus sa ma mai uit,apoi mi-a trintit telefonul in nas.Cred ca vroiam sa stiu daca exista cazare in tranzit,daca nu ma insel. Mi-au facut o impresie proasta,dar asta nu inseamna ca nu as lua bilet prin aceasta agentie.Care este perioada cind se poate face plaja in Turcia(mai,iunie)si care este pretul unei camere la hotel 3 stele cu demipensiune in statiunile de care vb tu mai sus,OZTAN? E mai convenabil pe cont propriu sau prin agentie de turism?
sintcelmaidestept
QUOTE(andrusk @ Jan 14 2007, 19:40) *
Este adevarat ca agentia Patriot are cele mai mici preturi de pe piata dar amabilitatea angajatilor lasa de dorit.Am dat in vara un telefon ptr a cere lamuriri despre un sejur la KUSADASI.Ma uitasem pe site-ul lor si fiindca nu am inteles bine am sunat la agentie.Mi-a raspuns un individ morocanos si grabit,care parca atunci se trezise din somn(era simbata dimineata) ,l-am intrebat ce vroiam sa aflu,explicindu-i ca m-am uitat si pe internet si ca de acolo nu se intelege bine si mi-a spus sa ma mai uit,apoi mi-a trintit telefonul in nas.Cred ca vroiam sa stiu daca exista cazare in tranzit,daca nu ma insel. Mi-au facut o impresie proasta,dar asta nu inseamna ca nu as lua bilet prin aceasta agentie.Care este perioada cind se poate face plaja in Turcia(mai,iunie)si care este pretul unei camere la hotel 3 stele cu demipensiune in statiunile de care vb tu mai sus,OZTAN? E mai convenabil pe cont propriu sau prin agentie de turism?

era simb dim...na si tu acum....dar uita-te pe saitul lor si vezi ce referintze au de la turisti...jos palaria...iar in agentie esti tratat excelent...
sintcelmaidestept
in turcia se poate face plaja in mai dar baie cu greu si in piscina...dar in iunie preturile sint ok iar vremea excelenta...preturile direct la hotel sint duble fatza decit ai plati aici, eu te sfatuiesc sa navighezi pe net cam de prin aprilie incolo sa analizezi saiturile agentiilor, sa pui toate intrebarile care-ti trec prin cap, si sa cumperi turcica pt ca au cele mai bune servicii dintre toate destinatiile de vacantza...cel mai bine e sa mergi cu masina ta...
oztan
Eu nu fac nici o reclama pt agentie de turism. Alageti care vreti ,
Daca mai aveti intrebare cat pot ajut cu mare placere .
andrusk
Celmaidestept,vezi,l-ai suparat pe Oztan? Si agentia Patriot are referinte de la 12 persoane,ceea ce ,de cind functioneaza ea,este fff putin.Puteau sa si le scrie chiar ei,e o chestie de marketing.Iti multumesc ptr raspunsuri.Nu vreau sa polemizez cu tine,ce rost are,mai bine o discutie constructiva.VA ASTEPT SA MAI SCRIETI.
oztan
QUOTE(andrusk @ Jan 14 2007, 19:40) *

TNT ( 29-03-2007 - 01-04-2007 )
www.tntexpo.ro
Targul National de Turism.
- organizator: ROMEXPO S.A., in colaborare cu ANAT, ANTREC, FIHR, FPTR, OPTBR, sub patronajul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului - Autoritatea Nationala pentru Turism

Mai bine mai astepta Pana la Martie si cauta de la TARGUL de TURISM , acolo pot sa gasest toate detail .... pt 2007 preturile nu am idea . Dar da ca vrei mai mult informatie sau daca ai intrebare despre un loc pot sa ajut cu mare placere . Succes.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.