QUOTE(michaela_1961 @ May 19 2007, 17:28) [snapback]2857996[/snapback]
KPKNA, am fost in Kusadasi de 5 ori si o singura data in Marmaris. Ptr. doleantele care le ai tu eu nu-ti pot recomanda decit Pine Bay Resort 5* ( a nu se confunda cu cel de 4*). Ptr. lamuriri suplimentare iti stau la dispozitie, dar oricum acest hotel dupa mine este fara cusur. Spatiul in care este amplasat hotelul este f. mare, are si hotel si bungalow-uri ( pe care ti le recomand cu caldura ) , are si mare si munte, masa este pe toate gusturile, peste din belsug, fructe de mare, toate felurile de fripturi ( mai putin porc), pitzza, prajituri, fructe......tot ce vrei. Noi am fost 5 familii si toti am fost la fel de incintati, mai ales ca nefiind prima data in Turcia aveam si cu ce compara. In privinta faptului ca vrei sa fii aproape de centru, asta inseamna sa fii chiar in centru, sa nu ai plaja corespunzatoare si nici gradina in jurul hotelului ceea ce nu e tocmai indicat. Oricum sunt dolmusuri in fata hotelului care pleaca din 15 in 15 min. la oricare hotel te-ai afla. Dar daca te vei duce la acest hotel, nici macar nu o sa-ti doresti sa iesi seara din incinta lui, are niste parcuri cu o vegetatie innebunitoare, spectacole minunate seara, discoteca pe plaja, magazine, restaurant cu muzica live....ce sa-ti mai spun ? Nu stiu ce te-ar mai interesa , dar ptr. detalii si poze daca vrei, ne mai auzim. Vacanta placuta si sa faci cea mai buna alegere!
Buna ziua, Mihaela
Am vazut ca ai fost de multe ori in Turcia si as dori sa te rog sa-mi dai un sfat.
Pentru prima oara, m-am gandit sa aleg o plaja turceasca si pentru ca imi place Marea Egee, mi-ar placea sa aleg una din statiunile situate la aceasta mare.Nu stiu insa ce sa aleg, intre Marmaris si Kusadasi, din punctul de vedere al serviciilor.
Marea majoritate a celor care fac verile in Turcia pleaca in Antalya si nu prea imi pot recomanda hoteluri.
Ma tot uit la pine bay holiday resort si nu stiu daca nu cumva este un hotel prea mare si prea aglomerat, situatie in care nu mi-ar placea.
Daca imi poti trimite poze din kusadasi si marmaris, ti-as fi recunoscatoare.
Merci frumos ( Si daca te pot ajuta cu sfaturi despre Spania, Franta, Grecia, Egipt, Italia, Austria, nu ezita sa-mi spui ).