Apollo
24th May 2007, 08:45
Nu cred ca trebuie sa generalizam. Nu toate agentiile procedeaza in halul asta. Agentia prin care plec eu a fost super ok pana la momentula acesta si pot sa spun ca i-am stresat destul cu doleantele mele.
georgianab
24th May 2007, 09:15
QUOTE(georgianab @ May 23 2007, 13:35) [snapback]2875654[/snapback]
Buna,
Sun noua pe acest forum si am si eu nevoie de ajutor daca se poate:
As vrea anul asta sa plec in concediu in Turcia, mai exact in Kusadasi, cu masina personala.
Puteti sa ma ajutati si pe mine cu traseul , mai exact pe unde trebuie sa o iau? Stiu ca ar fi indicat sa merg Bucuresti-Canakale-Kusadasi si poate la intoarcere Kusadasi- Istanbul-Bucuresti, cu o noapte in Canakale si una in Istanbul.
Sincer m-am mai uitat pe cateva pagini, insa nu prea am timp, deoarece la serv, este destul de aglomerat si nu prea pot naviga atat cat mi-as dori.
Puteti sa-mi scrieti si mie exact traseul cel mai scurt, nr de km si pretul cat ma costa.
Am vazut ca a mai scris cineva despre acest lucru, insa a scris mai multe variante si nu stiu pana la urma care ar fi cea mai indicata si ca bani si ca timp.
Am ales hotelul Ephesia. Ce ziceti este ok? Am vazut ca ar fi indicat sa rezerv direct pe net, la agentii turcesti, puteti sa-mi indicati si mie o agentie. Ideea este ca anul asta avem un buget micut si nu prea pot sa ma inham la ceva f scump. Daca s-ar putea sa gasesc preturi si mai bune decat cele de la agentiile noastre de ce nu?
Oztan ma poti ajuta, vad ca ai f multa experienta.
O harta ceva?
Mersi anticipat.
Va rog frumos ma poate ajuta si pe mine cineva?
Chair am nevoie de ajutor, detalii.
Va multumesc anticipat.
cocoman77
24th May 2007, 10:44
QUOTE(georgianab @ May 24 2007, 10:15) [snapback]2879197[/snapback]
Va rog frumos ma poate ajuta si pe mine cineva?
Chair am nevoie de ajutor, detalii.
Va multumesc anticipat.
buna!
Avand in vedere ca se pare ca esti f. grabita m-am gandit sa-ti dau eu ceva detalii, cu toate ca nu am f. multe experienta.
Deci...traseu este cam asta:
BUCURESTI – GIURGIU – RUSE – VELIKO TIRNOVO – NOVA ZAGORA – SVILENGRAD – CAPITAN ANDREEVO – KAPIKULE iar apoi autostrada de ISTANBUL pina la bifurcatia spre HAVSA;
HAVSA – ECEABAT ferryboat - CANAKKALE – IZMIR
In izmir tineti banda de mijloc a soselei si urmariti indicatorul rutier AYDIN
La intrarea pe autostrada de AYDIN urmariti indicator TORBALI iar ulterior SELCUK
Cind vedeti indicatorul de SELCUK iesiti spre selcuk de pe autostrada
In SELCUK veti intilni indicator maron - KUSADASI
......distanta este ce 1311 km calculat pe route66(noi plecam din Sibiu).
Din ce am mai vazut eu pe forum, este de recomandat sa se doarma o noapte pe drum, eventual dupa ce se trece cu ferry.....la Canakkale.
Cam astat stiu, si noi asa vom face in august cand plecam.
toate bune !
cocoman77
24th May 2007, 10:46
QUOTE(cocoman77 @ May 24 2007, 11:44) [snapback]2879563[/snapback]
buna!
Avand in vedere ca se pare ca esti f. grabita m-am gandit sa-ti dau eu ceva detalii, cu toate ca nu am f. multe experienta.
Deci...traseu este cam asta:
BUCURESTI – GIURGIU – RUSE – VELIKO TIRNOVO – NOVA ZAGORA – SVILENGRAD – CAPITAN ANDREEVO – KAPIKULE iar apoi autostrada de ISTANBUL pina la bifurcatia spre HAVSA;
HAVSA – ECEABAT ferryboat - CANAKKALE – IZMIR
In izmir tineti banda de mijloc a soselei si urmariti indicatorul rutier AYDIN
La intrarea pe autostrada de AYDIN urmariti indicator TORBALI iar ulterior SELCUK
Cind vedeti indicatorul de SELCUK iesiti spre selcuk de pe autostrada
In SELCUK veti intilni indicator maron - KUSADASI
......distanta este ce 1311 km calculat pe route66(noi plecam din Sibiu).
Din ce am mai vazut eu pe forum, este de recomandat sa se doarma o noapte pe drum, eventual dupa ce se trece cu ferry.....la Canakkale.
Cam astat stiu, si noi asa vom face in august cand plecam.
toate bune !
apropo....noi am facut rezervarile la agentia patriot, si din cate am vazut preturile sunt OK si oamenii destul de profesionisti si de ajutor.
ploiesteanul2001
24th May 2007, 12:18
traseul cel mai bun in bulgaria , de fapt si cel recomandat de michelin este ruse-bjala-velikotarnovo-gabrovo-kazanlak-starazagora-haskovo-svilengrad .
de fapt pe traseul asta am si mers acum trei ani spre kusadasi. acum trei ani era inchis drumul prin novazagora. nu stiu cum se mai prezinta acum
peste o luna plec la kusadasi.
ma poate ajuta cineva cu harta pentru un pda ? eu am ceva... un mio si nu are turcia decat edirne-istambul-ankara.
programul la ferry ? cate masini incap ?
ploiesteanul2001
24th May 2007, 12:32
am uitat sa intreb si cum e drumul de la canakkale la kusadasi.
este autostrada ?am fost de la ploiesti - istambul - bursa- kusadasi cu escala istambul, acum vreau sa fac ploiest-kusadasi dintr-o bucata. sper sa plec pe la 2 noaptea din ploiesti si sa ajung pe la 4 dupaamiaza
cocoman77
24th May 2007, 14:04
QUOTE(ploiesteanul2001 @ May 24 2007, 13:18) [snapback]2879919[/snapback]
traseul cel mai bun in bulgaria , de fapt si cel recomandat de michelin este ruse-bjala-velikotarnovo-gabrovo-kazanlak-starazagora-haskovo-svilengrad .
de fapt pe traseul asta am si mers acum trei ani spre kusadasi. acum trei ani era inchis drumul prin novazagora. nu stiu cum se mai prezinta acum
ma poate ajuta cineva cu harta pentru un pda ? eu am ceva... un mio si nu are turcia decat edirne-istambul-ankara.
Programul la ferry la canakkale este din ora in ora de la 07.00 - 24.00 iar noaptea pleaca din Eceabat la 02.00/04.00/06.00 si din Canakkale la 01.00/03.00/05.00, asta pentru ca noaptea nu circula decat un sg vas.
In ceea ce priveste traseul cel pe care l-am postat mai sus este oferit de cei de la Patriot care din cate am inteles, il cunosc si au certitudinea ca drumul e OK.
salutari...drum bun, si asteptam impresii!
dacaunico
24th May 2007, 14:05
Pana la urma ne-am hotarat si mergem in Alanya la CLUB HOTEL MIRABEL 4* AI,plecam in 5 iunie,credeti ca e o alegere buna sau o sa regretam alegerea facuta ?
A fost cineva la acest hotel ?
Va rog mult,vrem detalii.
georgianab
24th May 2007, 14:49
QUOTE(cocoman77 @ May 24 2007, 11:46) [snapback]2879569[/snapback]
apropo....noi am facut rezervarile la agentia patriot, si din cate am vazut preturile sunt OK si oamenii destul de profesionisti si de ajutor.
Mersi frumos pentru raspuns.
Am cautat si eu agentia Patriot, pentru a putea cere preturile in Turcia Kusadasi, insa la adresa agentiapatriot.ro nu merge. Poti sa ma ajuti tu cu o adresa a site-ului sau un numar de telefon ceva?
Iti multumesc anticipat.
georgianab
24th May 2007, 15:21
QUOTE(georgianab @ May 24 2007, 15:49) [snapback]2880602[/snapback]
Mersi frumos pentru raspuns.
Am cautat si eu agentia Patriot, pentru a putea cere preturile in Turcia Kusadasi, insa la adresa agentiapatriot.ro nu merge. Poti sa ma ajuti tu cu o adresa a site-ului sau un numar de telefon ceva?
Iti multumesc anticipat.
Am uitat sa va intreb cam cat costa drumul Bucuresti-Canakkale-Kusadasi si Kusadasi-Istanbul-Bucuresti, pt ca veau sa stiu cam la ce suma ajunge.
Ce hoteluri imi recomandati in Canakkale si Istanbul. Nu vreau un hotel f scump pentru ca ma gandesc ca pentru o seara, respectiv 2 in istanbul nu trebuie sa fie un hotel de 5* nu
drbrand2005
24th May 2007, 15:32
mai pleaca cineva pe 9 iunie?
onuta
24th May 2007, 15:49
In Marmaris a fost cineva? Ati auzit de hotelul Art MAarmaris?
amar20
24th May 2007, 17:08
QUOTE(ploiesteanul2001 @ May 24 2007, 13:18) [snapback]2879919[/snapback]
nu te lua dupa viamichelin.cel prin stara zagora e mai lung.cel prin nova zagora e ok.am fost anul trecut de doua ori prin nova zagora.
e ok.ferry la canakkale e din ora in ora.la ore fixe.
amar20
24th May 2007, 17:11
oztan,spune-mi te rog daca benzinaria din vama de la kapitan andreevo mai functioneaza.
serpisor
24th May 2007, 17:28
Salut Oztan,
de la o agentie de turism renumita, mi s-a spus ca pe data de 29 sau 30 august este sarbatoare in Turcia.
Poti sa-mi zici ce sarbatoare este?
Din luna aprilie se trece cu fast ferry de la Yenikapi la Bursa, a trecut cineva pana acum?
Imi puteti detalia drumul de la intrare in Istanbul spre ferry,(Yenikapi-Bursa) este simplu, ce trebuie sa urmaresc?
MULTUMESC SI VACANTE PLACUTE !
Buna!
Cu privire la Hotel Batihan, cei care aveti luat deja aici bilet, sa nu va faceti probleme, e senzational! Mancarea nu e deloc putin variata, chiar as putea spune ca erau prea multe feluri, cel putin anul trecut la inceput de iulie cand am fost eu. Si in plus fata de Ephesia are o gradina mare, unde poti gasi si un pic de umbra la mijlocul amiezii! mie mi-a placut f mult si pot spune ca sunt pretentioasa!
Despre drumul prin Bulgaria nu va recomand DELOC traseul prin Stara Zagora, s-ar putea sa va rupeti masina sau cel putin sa intarziati cu ceva timp pentru ca trebuie sa mergi cu 20 km/ora!
Vacanta Placuta!
godrimartis
24th May 2007, 18:46
Poate sa ma ajute cineva cu un review al hotelului WOW TOPKAPI PALACE, am vrut sa merg la royal wings dar din pacate este STOP SALE, recomandati-mi ceva bun va rog
Va multumesc anticipat
hhhmm
24th May 2007, 19:19
De compania TEZ TOUR ati auzit?
La 4* cu all inclusive cica e 180 euro/persoana 7 zile.
Cum pot sa aiba asa preturi mici?
oztan
24th May 2007, 21:07
QUOTE(amar20 @ May 24 2007, 18:11) [snapback]2881151[/snapback]
oztan,spune-mi te rog daca benzinaria din vama de la kapitan andreevo mai functioneaza.
Da inca fonctioneaza....
oztan
24th May 2007, 21:10
QUOTE(serpisor @ May 24 2007, 18:28) [snapback]2881196[/snapback]
Salut Oztan,
de la o agentie de turism renumita, mi s-a spus ca pe data de 29 sau 30 august este sarbatoare in Turcia.
Poti sa-mi zici ce sarbatoare este?
Din luna aprilie se trece cu fast ferry de la Yenikapi la Bursa, a trecut cineva pana acum?
Imi puteti detalia drumul de la intrare in Istanbul spre ferry,(Yenikapi-Bursa) este simplu, ce trebuie sa urmaresc?
MULTUMESC SI VACANTE PLACUTE !
30 agust , da este o sarbatoare , dar nu cred ca afectaza pe voi ( ca turist ) , Ziua national ....
inca nu am ajuns la ferry anul aceasta
dar dupa ce stiu destul de OK ....
D ela istanbul trebie sa ajungi la mare , adica YENIKAPI , Sau ATAKOY , , daca stii zona SIRKECI mergi direct spre mare, dupa cea fac stanga spere airport / atakoy . Nu cred ca incurci , CAUTA Semnul " IDO "
Succes ....
oztan
24th May 2007, 21:12
QUOTE(godrimartis @ May 24 2007, 19:46) [snapback]2881442[/snapback]
Poate sa ma ajute cineva cu un review al hotelului WOW TOPKAPI PALACE, am vrut sa merg la royal wings dar din pacate este STOP SALE, recomandati-mi ceva bun va rog
Va multumesc anticipat
WOW , un hotel destul de fine .. adica tot ce vrei gasesti ., si daca ai copii este paradise ... nota 10 .....
oztan
24th May 2007, 21:14
RE : salut
Imi poti spune cum e drumul Istanbul in Antalya ?
Cel care traverseaza direct de la nord la sud ( nu cel pe coasta ). E bine marcat , cum e traficul ? sunt camioane multe? Ce fel de drum e ?
Multumesc mult
cele bune
Respuns : Aceasta am primit prim pm ,dar mai bine sa scriu acia pentru tot ;
Drumul este f buni si autostrada , numai 50- 70 km munte ...dar tot cu 2-3 benzi.. nu faci problema cu camion ,.
mod normal 5 ora faci cu masina fara oprire ......
Succes ......
claudiu_h
24th May 2007, 22:56
Salut,
Vreau si eu sa merg cu 2 familii la sfarsitul lui August in Kusadasi, si sunt inca super nehotarat la ce hotel sa iau. Am ramas pana la urma cu 2, dar din astea nu m-a pot decide: Hotel Ozcelik, demipensiune sau Hotel Prince Ada, all inclusive.
Puteti sa m-a ajutati cu detalii, pareri, foto, etc.?
dacaunico
25th May 2007, 11:51
Chiar nu-mi poate spune nimeni ceva despre CLUB HOTEL MIRABELL 4* ?
Ne-am facut rezervare,plecam in 5 iunie si vrem sa stim ceva detalii,e ok sau o sa regretam ?
In Alanya e ok?
Va rog,astept raspuns.
dancris
25th May 2007, 14:01
Poate sa-mi spuna cineva ce acte trebuie sa prezinti la vama daca mergi cu masina personala ? Este nevoie si de o fotografie tip pasaport pe care sa o prezinti la vama ? Asa am citi pe un site. Si inca ceva. Cine stie care este drumul din Canakkale pentru a ajunge la Troia ?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.