raluca2005
21st May 2007, 19:35
QUOTE(michaela_1961 @ May 20 2007, 20:52) [snapback]2863034[/snapback]
Kpkna, in anul 2002, am stat la Ephesia. Noua ne-a placut f. mult, dar intre timp stiu ca s-a schimbat patronul si nu stiu daca serviciile s-au schimbat in bine sau in rau(ceea ce nu cred). Oricum, daca te duci acolo cere camera mai sus de etajul 1. In anul in care am fost noi totul a fost la superlativ. Ulterior au fost niste prieteni si au venit la fel de incintati. Plaja este excelenta in zona aceea , iar camerele sunt mari si spatioase. Batihan este chiar linga Ephesia si ceea ce stiu este ca are gradina si piscina mai mari. La vremea aceea stiu ca Batihanul avea camerele mai vechi, dar intre timp am auzit ca le-au renovat pe toate. In privinta mincarii auzisem si eu ca la Batihan e mai "subtire", dar eu vorbesc de citiva ani in urma. In anul urmator noi am ales Onura , care este iar un hotel minunat. Merita sa te interesezi de preturi si la acesta. Este un pic mai scump decit Ephesia, dar poti incerca. Vacanta placuta si sa faci alegerea cea mai buna !
michaela, am si eu o rugaminte, daca iti mai aduci aminte. M-am uitat zilele astea pe site-ul de la hotel ephesia si in poze plaja pare foarte aiurea, cu pietre mari la mal. Noi ezitam intre Batihan si Ephesia, in principiu cam tot din cauza mancarii si a serviciilor. Mai tii minte cum era plaja? Este lata, sunt pietre mari? In poza pareau chiar bolovani. In afara de gradina si piscina, care zici ca sunt mai multe, care dintre hotelurile astea iti parea mai exotic? Ne intereseaza sa avem si vegetatie multa, ca parca alta stare de spirit iti da. Asta fiindca la mancare am inteles oricum ca Ephesia ar fi mai bun. Si inca o intrebare. Cam cat faci pana in Kusadasi cu dolmush-ul? Ai statie in fata hotelului? Merci mult.
miha005
21st May 2007, 20:53
Vreau sa plec in Antalya-Lara, hotel FAME RESIDENCE LARA. Am gasit o super oferta de pret. A fost cineva la acest hotel? Am vazut poze, dar as vrea sa stiu si parerile celor care au fost.
andra_ghibutiu
22nd May 2007, 07:11
Howdy!
Am fost si eu la Hotel Ephesia, in 2004 si am fost fff incantata. asa cum s-a mai spus pe aici, camere mari, vegetatie, animatie super in amfiteatru seara, mancare din belsug, plaja super, apa curata etc.
Nu sunt pietre la plaja, e de nisip. Dimineatza apa era mai linistita si seara cu valuri, sau invers, nu-mi amintesc. oricum, jumatate de zi era intr-un fel si cealalta apareau valuri.Super, oricum!
BATIHAN-ul este chiar langa, noi am avut camera care a dat exact catre curtea lor interioara. Ce nu mi-a placut la el:
- fac des nunti, care sunt catre partea dinspre plaja, dar se aud muzica si chiuielile
- camerele prin amplasarea lor NU au toate vedere la mare, pe cand cele de la Ephesia, hotelul fiind perpendicular pe mare, in oricare in cele 2 laturi ai avea camera, tot vezi marea, deci super.
Dolmus este la 50 de metri de la hotel, iti ia cam maxim 20 de minute pana in Kusadasi. Sunt 7 km.
Io asa alege din nou Ephesia.
oztan
22nd May 2007, 07:19
QUOTE(andra_ghibutiu @ May 22 2007, 08:11) [snapback]2869433[/snapback]
Dimineatza apa era mai linistita si seara cu valuri, sau invers, nu-mi amintesc. oricum, jumatate de zi era intr-un fel si cealalta apareau valuri.Super, oricum!
Correct ; Dimineatza este linistit dupa ora 14.00 - 15.00 cu valuri .....
padre
22nd May 2007, 08:03
QUOTE(michaela_1961 @ May 21 2007, 18:34) [snapback]2867318[/snapback]
Padre, nu am o harta a Marmaris-ului, dar iti pot spune ca majoritatea hotelurilor sunt amplasate de-a lungul falezei ( ceva asemanator cu Mamaia, dar nu se compara), care are mai mult de 6 km din cite stiu eu. Dintre cele 2 hoteluri eu ti-as recomanda Grand Azur. Amindoua sunt super elegante, dar Grand Azur-ul are si o gradina splendida . Elegace-ul nu prea avea spatiu in jur si mi s-a parut mai inghesuit. Grand Azur era mai mult pe lungime construit, pe cind Elegance-ul era pe inaltime, adica avea mai multe etaje. Oricum, amindoua sunt pe plaja, nu sunt departe unul de altul si orice alegere ai face dintre aceste 2 hoteluri, sunt convinsa ca vei fi multumit. Marmaris este o statiune minunata, iar noaptea era un adevarat spectacol. Pe malul marii erau pe linga aceste hoteluri si f. multe restaurante cu muzica de toate genurile, se dansa (pina si chelnerii erau pe mese ca sa faca atmosfera), se cinta si era f. greu sa te hotarasti sa mai mergi si la culcare in conditiile astea. Cei de la agentie pe care din cele doua hoteluri ti-l recomanda ? Cind eu ma uitam cu jind la Grand Azur,adica acum vreo 6 ani, agentiile romanesti nici nu-l aveau in oferta . Era numai ptr. nemti, englezi si olandezi. Succes si sa faci cea mai buna alegere ! Sa nu uiti sa ne spui la care te-ai hotarit pina la urma si bineinteles impresiile la intoarcere. In jur de 1 iulie, cind o sa ma intorc din Alanya, o sa va spun si eu despre H. Delphin de Lux Resort .
Michaela,
Multumesc pentru sfaturi! Tot la Grand Azur m-am hotarat si eu (am citit si impresiile de pe tripadvisor.com) si avand in vedere ca in jurul datei de 16 Iunie vreau sa plec.. am cerut deja sa mi se faca rezervare.
raluca2005
22nd May 2007, 09:09
QUOTE(andra_ghibutiu @ May 22 2007, 08:11) [snapback]2869433[/snapback]
Howdy!
Am fost si eu la Hotel Ephesia, in 2004 si am fost fff incantata. asa cum s-a mai spus pe aici, camere mari, vegetatie, animatie super in amfiteatru seara, mancare din belsug, plaja super, apa curata etc.
Nu sunt pietre la plaja, e de nisip. Dimineatza apa era mai linistita si seara cu valuri, sau invers, nu-mi amintesc. oricum, jumatate de zi era intr-un fel si cealalta apareau valuri.Super, oricum!
BATIHAN-ul este chiar langa, noi am avut camera care a dat exact catre curtea lor interioara. Ce nu mi-a placut la el:
- fac des nunti, care sunt catre partea dinspre plaja, dar se aud muzica si chiuielile
- camerele prin amplasarea lor NU au toate vedere la mare, pe cand cele de la Ephesia, hotelul fiind perpendicular pe mare, in oricare in cele 2 laturi ai avea camera, tot vezi marea, deci super.
Dolmus este la 50 de metri de la hotel, iti ia cam maxim 20 de minute pana in Kusadasi. Sunt 7 km.
Io asa alege din nou Ephesia.
Merci mult de tot, m-ai convins. Eu ma uitasem pe site-ul lor si aveau o poza cu o fetita cu un catel care se plimbau pe plaja si la mal, numai pietre, care se continuau cativa metri buni. Daca zici ca e plaja buna cu nisip si ca au si mancare buna (nu numai salate, cum am auzit eu ca sunt la Batihan unde cam mor barbatii nostri de foame
) o sa fac rezervare la Ephesia.
cipri4ph
22nd May 2007, 09:42
Dragii mei (oztan bey included), da'ti un sfat, ce sa alegem intre Hotel Asena 3* (all inclusive 27/eur/pers/zi) si Hotel Sozer 3* (demipensiune 20eur/pers/zi) din KUSADASI, mergem vreo 5 persoane cu masina in perioada 30.06-07.07. Ca pret, nui mare problema doar ca e prima data cand mergem si nu stim la ce sa ne asteptam. Cica ambele au access la piscina si plaja, daca a mai fost careva la unu sau cealalt sa'mi dea de stire.
Multumesc
michaela_1961
22nd May 2007, 10:53
Raluca, sa stii ca Andra are mare dreptate in tot ce ti-a spus. Plaja intr-adevar este lata si numai cu nisip, iar apa se adinceste treptat. De 6 ani merg in Turcia, dar plaja mai frumoasa ca in zona Ephesia nu am intilnit. La Batihan am vazut si eu ca se practica nuntile, mincarea nu stiu cum e, dar la Ephesia a fost super-indestulatoare. Inca un sfat de care te rog sa tii cont : cere neaparat camera mai sus de etajul 1. Daca vrei amanunte, putem vorbi pe mess, ID-ul meu este acelasi " michaela_1961".
Padre, sunt convinsa ca ai facut alegerea potrivita. Vacanta placuta ! Sa ne spui la intoarcere cum a fost.
Cipri, parerea mea este sa alegi Asena. Nu-l stiu, nu am stat in el, dar stiu ca prietena mea care avea agentie de turism, il recomanda cu toata increderea si nu venise nimeni nemultumit de acolo.
Vacanta placuta tuturor !
whoop007ro
22nd May 2007, 11:09
Salutare,
m-am hotarat sa merg si eu anul acesta in Turcia, in Antalya. Am ales ca data de plecare inceputul lui iunie. As vrea un hotel de 4 stele cu all inclusive. Ma pot incadra in 500 eur / pers cu tot cu taxele de aeroport? Unde gasesc niste oferte last minute? Ar trebui sa fie mai ieftine, nu ? Astept si recomandari de hoteluri.
Multumesc.
raluca2005
22nd May 2007, 11:55
QUOTE(michaela_1961 @ May 22 2007, 11:53) [snapback]2870228[/snapback]
Raluca, sa stii ca Andra are mare dreptate in tot ce ti-a spus. Plaja intr-adevar este lata si numai cu nisip, iar apa se adinceste treptat. De 6 ani merg in Turcia, dar plaja mai frumoasa ca in zona Ephesia nu am intilnit. La Batihan am vazut si eu ca se practica nuntile, mincarea nu stiu cum e, dar la Ephesia a fost super-indestulatoare. Inca un sfat de care te rog sa tii cont : cere neaparat camera mai sus de etajul 1. Daca vrei amanunte, putem vorbi pe mess, ID-ul meu este acelasi " michaela_1961".
Padre, sunt convinsa ca ai facut alegerea potrivita. Vacanta placuta ! Sa ne spui la intoarcere cum a fost.
Cipri, parerea mea este sa alegi Asena. Nu-l stiu, nu am stat in el, dar stiu ca prietena mea care avea agentie de turism, il recomanda cu toata increderea si nu venise nimeni nemultumit de acolo.
Vacanta placuta tuturor !
OK, merci. Hai ca iti scriu pe mess ca azi vreau sa platesc si sa fiu mai sigura.
Id-ul meu este micutza_duditza
emil22
22nd May 2007, 14:08
Salut,
sunt nou pe forum, am aflat destul de multe informatii. Nu am gasit nimic insa despre agentia REZEDA prin intermediul careia vreau sa imi iau bilet asa ca rog cine stie ceva sa imi spuna. Multumesc
dancris
22nd May 2007, 14:28
Azi am facut rezervare pentru Kusadasi si istanbul Poate sa imi spuna cineva daca hotelul Ilkay din Istanbul are parcare proprie ? Puteti sa-mi mai dati si alte amanunte legate de cazare, servicii ?
dancris
22nd May 2007, 14:59
Otzan te-as ruga sa ma ajuti cu un traseu pentru kusadasi- Hierapolis- Pamukale si kusadasi-Milet-Priene-Didim. noi mergem cu masina si vreau sa stiu daca este mai avantajos sa mergem in excursie sau cu masina. Nu stiu la ce distanta se afla localitatile de Kusadasi si care este traseul. Te rog sa mai imi spui daca stii ceva despre Hotel Ilkay in Istanbul. ma intereseaza daca are parcare proprie ca nu am gasit nimic referitor la acest aspect. Mersi mult si pentru raspunsurile anterioare !
anna_t
22nd May 2007, 18:26
am si eu o intrebare pt cei care au fost la kusadasi, imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta intrebare dar sunt foarte multe pagini si inca nu le-am parcurs pe toate. prin septembrie plecam la kusadasi 2 cupluri(deh restantele ne tin acasa:D)
; am inteles ca masini se inchiriaza la un pret rezonabil m-ar interesa sa stiu cam cati km sunt pana la istambul si daca se merita sa mergem cu o masina inchiriata(e recomandat)? a...si inca ceva cum e vremea in septembrie?iar daca nu-mi place plaja de la hotel...cum sunt plajele publice?
multumesc anticipat
michaela_1961
22nd May 2007, 18:49
Nu stiu exact ce te-ar interesa despre Rezeda, dar eu am luat anul acesta bilete de la ei. Mi s-au parut f. seriosi, iar preturile f. convenabile fata de alte agentii. Urmeaza sa plec pe 16 iunie si sper sa nu am nicio problema din partea lor.
Mai nasol este ca au anuntat chiar acum la TV un atentat la Ankara.
cipri4ph
22nd May 2007, 20:47
Am inteles ca all inclusive inseamna mancare/bautura si access la facilitatile hotelului (piscina/tenis/voley/etc) Ma poate lamuri si pe mine cineva daca la "demipensiune" mai este inclus accesul macar la piscina sau demipensiune se refera strict la faptu ca sunt 2 mese, iar pt restu(piscina/tenis/voley/etc) se plateste?
Cip
lolek4u
22nd May 2007, 21:40
QUOTE(cipri4ph @ May 22 2007, 21:47) [snapback]2872978[/snapback]
Am inteles ca all inclusive inseamna mancare/bautura si access la facilitatile hotelului (piscina/tenis/voley/etc) Ma poate lamuri si pe mine cineva daca la "demipensiune" mai este inclus accesul macar la piscina sau demipensiune se refera strict la faptu ca sunt 2 mese, iar pt restu(piscina/tenis/voley/etc) se plateste?
Cip
Intra pe site-ul hotelului respectiv si vezi care este politica lor. Banuiesc insa ca acces la piscina ai oricum, de la 3 stele in sus. Despre celelalte activitati nu are cum sa iti spuna cineva pana nu spui despre ce hotel e vorba, cred.
miha005
23rd May 2007, 12:20
Am o intrebare pentru cei care au stat la Delphin Palace - Lara.
Hotelul in care voi merge (Fame Residence) este langa Delphin Palace. Vreau sa vizitez si acest hotel.
Se poate intra liber in hotel chiar daca nu sunt cazata acolo? Ma verifica cineva la intrare?
Din ce am citit pe forum, Delphin Palace are super review-uri, dar mult prea scump fata de Fame Residence la care am prins o super oferta.
Multumesc anticipat!
georgianab
23rd May 2007, 12:35
Buna,
Sun noua pe acest forum si am si eu nevoie de ajutor daca se poate:
As vrea anul asta sa plec in concediu in Turcia, mai exact in Kusadasi, cu masina personala.
Puteti sa ma ajutati si pe mine cu traseul , mai exact pe unde trebuie sa o iau? Stiu ca ar fi indicat sa merg Bucuresti-Canakale-Kusadasi si poate la intoarcere Kusadasi- Istanbul-Bucuresti, cu o noapte in Canakale si una in Istanbul.
Sincer m-am mai uitat pe cateva pagini, insa nu prea am timp, deoarece la serv, este destul de aglomerat si nu prea pot naviga atat cat mi-as dori.
Puteti sa-mi scrieti si mie exact traseul cel mai scurt, nr de km si pretul cat ma costa.
Am vazut ca a mai scris cineva despre acest lucru, insa a scris mai multe variante si nu stiu pana la urma care ar fi cea mai indicata si ca bani si ca timp.
Am ales hotelul Ephesia. Ce ziceti este ok? Am vazut ca ar fi indicat sa rezerv direct pe net, la agentii turcesti, puteti sa-mi indicati si mie o agentie. Ideea este ca anul asta avem un buget micut si nu prea pot sa ma inham la ceva f scump. Daca s-ar putea sa gasesc preturi si mai bune decat cele de la agentiile noastre de ce nu?
Oztan ma poti ajuta, vad ca ai f multa experienta.
O harta ceva?
Mersi anticipat.
dacaunico
23rd May 2007, 13:35
Buna.Sunt noua pe forum,dar am nevoie urgent (daca este cineva acum pe site ) de un sfat.Am vrut sa plecam in Belek pe 5 iunie la BELEK BEACH RESORT,dar din pacate ne-au anuntat ca nu mai sunt locuri libere.Acum vreau sa aleg urgent (ca sa nu mai ramanem fara locuri) intre KEMER-hotel AMBIENTE 4* ,SIDE-JUSTINIANO WISH 5* ,ALANYA-TIVOLI RESORT SPA 5* sau BEACH CLUB DOGANAY 5*.
Care mi-l recomandati ? Va rog,urgent !!!!!!
dacaunico
23rd May 2007, 18:03
Nici un raspuns...dar de CLUB HOTEL MIRABEL 4* din Alanya stiti ceva ?
danclau25
23rd May 2007, 18:07
Angajatii agentiei Patriot "sunt cu adevarat profesionisti".Acum o luna si jumatate am cumparat un sejur in Turcia incepand cu 31 august la Kusadasi,hotel Batihan.Astazi,sunand sa ma interesez unde anume pot face asigurare storno(pt. ca din pacate am niste probleme in familie care s-ar putea agrava pana la data plecarii),tinand cont de faptul ca "simpaticul" angajat acolo (simpatic probabil pana iti ia banii sau doar in sinea lui) mi-a spus ca o pot face la orice societate de asigurari pana la data plecarii,mi-a raspuns ca nu-l intereseaza si ca nu este problema lui unde o fac.
Mentionez ca inainte m-am interesat la allianz,la ing asigurari,etc.,care mi-au spus ca ar trebui sa o faca agentia de la care am cumparat biletul.
I-am sugerat "simpaticului si dragutzului" domn angajat acolo sa deschida google pt. a se convinge cine face asigurari storno si mi-a raspuns din nou ca nu vrea si ca nu-l intereseaza cine face.
In cele din urma,in netarmuita sa marinimie mi-a oferit nr de tel. a celor de la RAI asigurari la care fac ei asigurarile medicale si la care "simpaticul" stia ca se fac si asigurari storno,pe un ton de te lasau nervii.
Pana la urma am ajuns si la RAI,unde cu multe rugaminti am reusit sa inchei asigurarea(pt. ca aceasta trebuie facuta imediat cum se da avansul,sau imediat ce s-a achitat intreaga suma,nu cum mi-a spus "simpaticul" ca as avea timp pana la plecare).
Din ceea ce observ, nu-i intereseaza absolut deloc pastrarea clientilor pe viitor si se bazeaza pe faptul ca au preturile cele mai mici si oricum lumea vine la ei.Eu unul, am luat acum pt. prima si ultima oara prin Patriot,deoarece nu accept sa fiu tratat asa de un impertinent care pe deasupra se mai considera si simpatic.
Sper ca acel "simpatic domn" sa citesca acest mesaj si atunci cand va avea problemele mele sa vina un impertinent la fel ca el care sa-i raspunda ca nu-l intereseaza si ca nu e problema lui.
P.S.atunci cand am cumparat biletul,acel "simpatic" mi-a calculat(din greseala sau nu) pt sea view,in loc de 2 euro de persoana pe zi,4 euro de persoana.Norocul meu sau ghinionul lui ca mi-am dat seama si ziua urmatoare mi-a recalculat.De fapt eu as fi vrut la hotel Ephesia despre care citisem numai de bine,dar "simpaticul" a spus ca-mi da la Ephesia numai cu declaratie pe propria raspundere pt. ca ar fi avut numai plangeri de acolo.Am ascultat recomandarea sa si am luat la Batihan.Sper sa nu-mi fi luat vreo mare tzeapa cu Batihan-ul conform recomandarilor "simpaticului".
Traim in rOMANIA si asta ne acupa tot timpul.
stevengreat
23rd May 2007, 19:15
Salut,
Cine ma poate ajuta cu detalii despre Greenwood Resort si Fame Residence Goynuk din Antalya/Kemer?
Amandoua sunt 4 stele AI.
Mersi
camicris78
23rd May 2007, 21:15
QUOTE(oztan @ May 18 2007, 22:42) [snapback]2855446[/snapback]
@ All
poate cineva are nevoie .....
Harta Istanbul Bursa izmir antalya
Harta Edirne / Kusadasi
Harta Kusadasi
Enjoy turkey .......
Buna,
Sunt noua pe forum si as vrea si eu cateva sfaturi. Am vazut ca foarte multi te solicita.Noi plecam doar in 2 spre Kusadasi.Crezi ca vom intampina probleme pe drum?
Si inca ceva: ce parere ai despre Hotel Batihan.
Multumesc mult?
anna_t
23rd May 2007, 21:42
QUOTE(danclau25 @ May 23 2007, 19:07) [snapback]2877196[/snapback]
Angajatii agentiei Patriot "sunt cu adevarat profesionisti".Acum o luna si jumatate am cumparat un sejur in Turcia incepand cu 31 august la Kusadasi,hotel Batihan.Astazi,sunand sa ma interesez unde anume pot face asigurare storno(pt. ca din pacate am niste probleme in familie care s-ar putea agrava pana la data plecarii),tinand cont de faptul ca "simpaticul" angajat acolo (simpatic probabil pana iti ia banii sau doar in sinea lui) mi-a spus ca o pot face la orice societate de asigurari pana la data plecarii,mi-a raspuns ca nu-l intereseaza si ca nu este problema lui unde o fac.
Mentionez ca inainte m-am interesat la allianz,la ing asigurari,etc.,care mi-au spus ca ar trebui sa o faca agentia de la care am cumparat biletul.
I-am sugerat "simpaticului si dragutzului" domn angajat acolo sa deschida google pt. a se convinge cine face asigurari storno si mi-a raspuns din nou ca nu vrea si ca nu-l intereseaza cine face.
In cele din urma,in netarmuita sa marinimie mi-a oferit nr de tel. a celor de la RAI asigurari la care fac ei asigurarile medicale si la care "simpaticul" stia ca se fac si asigurari storno,pe un ton de te lasau nervii.
Pana la urma am ajuns si la RAI,unde cu multe rugaminti am reusit sa inchei asigurarea(pt. ca aceasta trebuie facuta imediat cum se da avansul,sau imediat ce s-a achitat intreaga suma,nu cum mi-a spus "simpaticul" ca as avea timp pana la plecare).
Din ceea ce observ, nu-i intereseaza absolut deloc pastrarea clientilor pe viitor si se bazeaza pe faptul ca au preturile cele mai mici si oricum lumea vine la ei.Eu unul, am luat acum pt. prima si ultima oara prin Patriot,deoarece nu accept sa fiu tratat asa de un impertinent care pe deasupra se mai considera si simpatic.
Sper ca acel "simpatic domn" sa citesca acest mesaj si atunci cand va avea problemele mele sa vina un impertinent la fel ca el care sa-i raspunda ca nu-l intereseaza si ca nu e problema lui.
P.S.atunci cand am cumparat biletul,acel "simpatic" mi-a calculat(din greseala sau nu) pt sea view,in loc de 2 euro de persoana pe zi,4 euro de persoana.Norocul meu sau ghinionul lui ca mi-am dat seama si ziua urmatoare mi-a recalculat.De fapt eu as fi vrut la hotel Ephesia despre care citisem numai de bine,dar "simpaticul" a spus ca-mi da la Ephesia numai cu declaratie pe propria raspundere pt. ca ar fi avut numai plangeri de acolo.Am ascultat recomandarea sa si am luat la Batihan.Sper sa nu-mi fi luat vreo mare tzeapa cu Batihan-ul conform recomandarilor "simpaticului".
Traim in rOMANIA si asta ne acupa tot timpul.
apropo de simpaticul de la patriot, unde chiar ieri am fost si noi, are un limbaj "zglobiu" si colorat, intradevar foarte amabil si spontan, intrebat cam ce hotel ar recomanda , ne-a trimis frumusel la siteul agentiei si pliantul cu hotelul a fost un obosit flyer cu datele de contact ale agentiei. In concluzie vrei romanule vacanta in turcia ?google search, agentia este doar un supermarket cu etichete!
si e un fenomen foarte raspandit , nu doar la patriot. oamenii astia nu stiu, sau nu vor sa vanda. daca ai intrebari te trimit pe paginile hotelelor, habar nu au de hoteluri, de servcii, de cazari!
la marshal cand i-am intrebat de kusadasi ma-au redirectionat in creta 
deh abea am devenit europeni, mai avem de invatat
vacanta placuta la toata lumea!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.