hotelul este superb, ca si imprejurimile. cand o sa intri o sa treci prin filtru ca la aeroport, cu toate ca nimeni nu ii prea da atentie. despre hotel, ce sa zic, ca la orice hotel de 5 stele, fantani arteziene, marmura, lobby, restaurant jos, camerele spatioase si foarte frumoase, ca si vedere...cel putin pe partea pe care am stat eu...personal simpatic si agreabil. La receptie sunt 3 baieti in fata, p-ala din mijloc in cheama Murat, si a fost simpatic

te pot transporta ei in si dinspre restaurant. au legaturi cu mai multe restaurante in functie de specificul de mancare pe care il doresti. tu suie frumos in masina, te duce, sta dupa fundul tau si te aduce inapoi

...preturile sunt ca la orice hotel de 3 stele...
sa-ti dau un timp...vezi ca e un restaurant cu specific mediteraneean, undeva pe bosfor, te duc ei acolo si te aduc, pentru 3 persoane cu n'spe feluri de mancare, ma rog...undeva la 100-150 de euro in functie de ce si cat comanzi

noi atunci eram intr-un business trip si eram infometati..plus ca platea compania si nu ne interesau banii...dar foarte frumos...
totusi, din cate amn observat, ca nu am stat decat doua zile, hotelul e destu lde departe de centru, si e pe partea europeana...nu cunosc detalii, pana atunci turcia era un mister pentru mine, la fel cum e si acum...cu mici diferente observabile cu ochiul liber...
iti sugerez puternic o carticica, un ghid poliglot ceva, pentru ca mai ales oamenii de pe strada, soferii de taxiu, ratb HABAR NU AU engleza, nici u boaba...
iti sugerez sa incerci baclavaua, chiftelele, fasolea, si ciorba turceasca (se scriu putin diferit dar se pronunta EXACT ca in romana)
mai pe scurt, hotelul e superb, turcia e superba, oamenii sunt prietenosi, am stat putin si mai mult nu am ce sa iti spun, poate google te ajuta mai mult
distractie placuta