Apollo
10th May 2007, 23:21
Am optat pentru Cornelia De Luxe. E mult mai bun, chiar daca e mai scump.
LEONAS
11th May 2007, 00:22
QUOTE(Apollo @ May 11 2007, 00:21) [snapback]2817944[/snapback]
Am optat pentru Cornelia De Luxe. E mult mai bun, chiar daca e mai scump.
FOARTE INTERESANTE DETALIILE DESPRE PAPILLON ZEUGMA. IL VOI VIZITA SI EU IN PERIOADA 14-21 IULIE.SPER SA NU SE FI SCHIMBAT INTRE TIMP. CORNELIA DE LUXE CRED CA ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE DIN BELEK, DAR LA O DIFERENTA CONSIDERABILA(DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE) DE EUROI. DACA MAI MERGE CINEVA IN ACEASTA PERIOADA LA PAPILLON ZEUGMA IL ROG SA DEA UN SEMN DE VIATA!
Razvanell
11th May 2007, 07:33
Din pacate vad ca fabulati mult in privinta Delphin Resort Antalya. Cel mai mare tour operator pe Turcia nu poate confirma locuri in acest hotel pentru sezonul acesta si nu a reusit nici de revelion. Am contactat hotelul pe mail si telefonic si mi-au zis ca sunt ocupati 100% pana in noiembrie si ca nu ma pot ajuta atunci decat la tariful standard afisat la receptie (~250 euro). Exclus!
Intr-alta ordine de idei, caut un hotel un aqua park peste medie, in Antalya, pe cat posibil in Alanya, Lara sau Kundu, cu UAI.
Any ideea?
CornelB
11th May 2007, 08:00
QUOTE(Razvanell @ May 11 2007, 07:33) [snapback]2818779[/snapback]
Din pacate vad ca fabulati mult in privinta Delphin Resort Antalya. Cel mai mare tour operator pe Turcia nu poate confirma locuri in acest hotel pentru sezonul acesta si nu a reusit nici de revelion. Am contactat hotelul pe mail si telefonic si mi-au zis ca sunt ocupati 100% pana in noiembrie si ca nu ma pot ajuta atunci decat la tariful standard afisat la receptie (~250 euro). Exclus!
și mă rog de ce crezi, răzvănellule, că este ocupat full până în noiembrie?
în altă ordine de idei, aqua park "peste medie" am văzut la Royal Wings. - în poza referită poți observa, de exemplu, o piscină cu valuri, lucru pe care eu unul nu știu să-l aibă alte hoteluri...
Acuma depinde și de genul de vacanță pe care-l cauți; pentru familii cu copii ți-aș mai recomanda IC Green Palace sau Botanik...
raluca2005
11th May 2007, 08:36
Am si eu o intrebare pentru cei care merg sau au mers cu agentia Patriot. Am vazut ca au preturi foarte foarte bune si diferentele fata de alte agentii sunt semnificative. E ceva in neregula? Sunt camerele mai proaste? Nerenovate sau ceva? Fiindca ma socheaza diferenta.
Apollo
11th May 2007, 08:57
Pentru perioada in care merg eu, 26 iunie - 3 iulie, diferenta de pret dintre Papillon Zeugma si Cornelia De Luxe este de vreo 30-35 de Euro, diferenta care se justifica pe deplin. In plus, la Zeugma am mai fost.
Hotelurile Delphin ofera servicii bune la un pret rezonabil, de aceea este si atat de cautat. Cum pretul este un factor hotarator pentru majoritatea turistilor, hotelurile cu multe facilitati si preturi mici sunt primele ocupate.
Cornelia De Luxe este mult peste majoritatea hotelurilor din punct de vedere al calitatii serviciilor, cu suficiente facilitati, cu verdeata samd. Acum doi ani, cand am fost la Zeugma, m-am interesat la fata locului de hotelurile din zona, iar la unele am intrat de pe plaja. Din Belek, cel mai frumos se vorbea de Cornelia.
In ceea ce priveste review-urile de pe net, astea sunt cu dus si intors si trebuie privit cu obiectivitate. Nu ma incalzeste cu nimic ca Miracle primeste nu stiu cate pareri bune, mergandu-se pe ideea ca e pretul mic, iar serviciile oferite pentru acel pret sunt foarte bune, atata vreme cat din toate imaginile pe care le-am vazut hotelul este aproape lipsit de zona verde, lucru care pentru mine conteaza.
De asemenea, nu ma incalzeste cu nimic ca Royal Wings are un Aqua Park super, din moment ce l-au amplasat in fundul curtii, in partea opusa piscinei principale.
Si Miracle si Royal Wings au fost printre primele optiuni, dar dupa ce am analizat in detaliu, le-am exclus fara prea multa retinere si nici nu cred ca le voi mai lua in calcul prea curand.
La fel cu Lares Park. Dupa ce am renuntat la Miracle si Royal Wings, m-am orientat spre acesta. Dar parca are mult prea multe camere, pare cam galagios si nu ofera atatea facilitati si servicii cat mi-as dori.
Am fost in Antalya, stiu cum e clima, stiu cum stau cu zonele verzi (care cam lipsesc si pe masura ce te afunzi in interiorul continentului parca aerul devine tot mai irespirabil), am incercat sa cern cat mai bine toate informatiile si sa stabilesc detaliile astfel incat sa ma simt chiar bine in cele 7 zile cat voi sta acolo.
Ca exemplu, si apoi voi incheia, am ales sa plec cu agentie unde voi plati cu vreo 50 de Euro in plus, doar ca sa plec cu avionul la ora 7,20 si sa ma intorc cu avion care pleaca dupa-amiaza. Conteaza enorm din punctul meu de vedere sa ajung la hotel la 10,30. Poate altii nu gandesc asa sau au alte criterii, fiecare e liber sa aleaga ce considera ca e mai bine pentru el.
CornelB
11th May 2007, 09:58
QUOTE(Apollo @ May 11 2007, 08:57) [snapback]2819016[/snapback]
Pentru perioada in care merg eu, 26 iunie - 3 iulie, diferenta de pret dintre Papillon Zeugma si Cornelia De Luxe este de vreo 30-35 de Euro, diferenta care se justifica pe deplin. In plus, la Zeugma am mai fost.
Hotelurile Delphin ofera servicii bune la un pret rezonabil, de aceea este si atat de cautat. Cum pretul este un factor hotarator pentru majoritatea turistilor, hotelurile cu multe facilitati si preturi mici sunt primele ocupate.
Cornelia De Luxe este mult peste majoritatea hotelurilor din punct de vedere al calitatii serviciilor, cu suficiente facilitati, cu verdeata samd. Acum doi ani, cand am fost la Zeugma, m-am interesat la fata locului de hotelurile din zona, iar la unele am intrat de pe plaja. Din Belek, cel mai frumos se vorbea de Cornelia. [...]
Felicitări pentru alegere, Cornelia De Luxe îmi pare... într-adevăr de lux! Am visat și eu un pic la acest hotel, mai ales la vilele cu piscină proprie
, însă prețul este un pic prea mare pentru posibilitățile mele. Diferența între Cornelia și Delphine Palace este, totuși, de 80 euro/pers, adică 160 de euro/zi ! [de banii aceștia am preferat să-mi extind sejurul la 12 zile, la Delphin Resort].
Totuși, Delphine NU este un hotel ieftin. Pentru comparație, redau prețurile de listă cu plecarea din 24 iunie: Papillon Ayscha 706; Delphin Palace 710; IC Green Palace 724; Zeugma 741; Cornelia de Luxe 790... Rixos 1119
- "Mai ieftine" ar putea fi considerate hoteluri gen Kervansaray 545 [Kundu] sau 566 [Lara] sau chiar Miracle 640. [Toate prețurile sunt în dublă, LandView].
Locurile la Delphin s-au ocupat extrem de rapid datorită promoției ce oferea un discount foarte bun pentru early-booking.
Phx'
11th May 2007, 10:03
QUOTE(LEONAS @ May 11 2007, 01:22) [snapback]2818260[/snapback]
FOARTE INTERESANTE DETALIILE DESPRE PAPILLON ZEUGMA. IL VOI VIZITA SI EU IN PERIOADA 14-21 IULIE.SPER SA NU SE FI SCHIMBAT INTRE TIMP. CORNELIA DE LUXE CRED CA ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE DIN BELEK, DAR LA O DIFERENTA CONSIDERABILA(DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE) DE EUROI. DACA MAI MERGE CINEVA IN ACEASTA PERIOADA LA PAPILLON ZEUGMA IL ROG SA DEA UN SEMN DE VIATA!
Si noi am ales tot Zeugma pt anul acesta, dar vom merge intre 23-30 iunie.
Am luat prin Agentia Patriot, pt ca tot intreba careva...Sper sa fie ok.
Si Cornelia e super ok, de fapt poate mi-l doream mai mult decat Zeugma, dar cum noi suntem 2 adulti+2 copii si Cornelia nu accepta atatia in camera standard (doar in family room), diferenta de pret era marisoara...
Apollo, dat fiind ca ai fost la Zeugma, ne mai dai detalii? mancarea e variata? la piscina e loc pt toata lumea? trebuie ocupate sezlonguri din timp? ce altceva ar mai trebui sa stim? (sa cerem camera pe o anume parte, intr-un anumel loc etc...).Spectacolele de seara cum sunt? pt copii, adulti, dragutze? e verdeata, ca tot ziceai?
MmeButterfly
11th May 2007, 10:19
A inchiriat cineva masini in Turcia? M-am uitat la cateva site-uri pe net, dar preturile sunt foarte mari comparativ cu alte tari, in jur de 340 eur/7 zile si ptr scaunul se copil se plateste extra.
Noi vom merge in Bodrum, poate cineva sa recomande o agentie?
Merita rezervat de pe net sau e mai convenabil direct la hotel? Preturile de pe net sunt fixe sau se negociaza?
oztan
11th May 2007, 10:45
QUOTE(MmeButterfly @ May 11 2007, 11:19) [snapback]2819304[/snapback]
A inchiriat cineva masini in Turcia? M-am uitat la cateva site-uri pe net, dar preturile sunt foarte mari comparativ cu alte tari, in jur de 340 eur/7 zile si ptr scaunul se copil se plateste extra.
Noi vom merge in Bodrum, poate cineva sa recomande o agentie?
Merita rezervat de pe net sau e mai convenabil direct la hotel? Preturile de pe net sunt fixe sau se negociaza?
Mai cauta ..... preturi aceasta destul de mult . Daca esti fata si fata ai sansa sa negociezi ....
SHAKE IT UP SEKERIM ! ! ! ! !
raluca2005
11th May 2007, 10:50
oztan, zi-mi si mie te rog cum e vremea in Kusadasi sfarsitul lui august inceputul lui septembrie? E inca bine de plaja? Nu pot aparea ploi mai degraba ca in august? Si atmosfera e la fel de animata?
george62ro
11th May 2007, 10:54
Vreau sa plec in septembrie (1-8) la Kusadasi cu sotia si cei doi copii (3 si 15 ani).
Cum e mai bine sa iau totul de aici(cazare si avion) sau sa iau pe net cazarea (ce recomandati) si de aici avionul?
amar20
11th May 2007, 11:31
QUOTE(raluca2005 @ May 11 2007, 11:50) [snapback]2819425[/snapback]
oztan, zi-mi si mie te rog cum e vremea in Kusadasi sfarsitul lui august inceputul lui septembrie? E inca bine de plaja? Nu pot aparea ploi mai degraba ca in august? Si atmosfera e la fel de animata?
la jumatatea lui septembrie anul trecut in kusadsi erau 30-33 de grade.si nici un nor.
Apollo
11th May 2007, 11:45
Cornel, diferenta aia de pret e pentru tot sejurul, nu pentru o singura zi. Am calculat si eu, ies mai scump cu vreo 5 mil si un pic, iar asta nu ma deranjeaza. Pana la urma, la cati bani dau, 5 mil nu conteaza, iar eu oricum nu pot merge o perioada mai mare de timp, asa ca prefer sa ma simt cat mai bine. 
Toate hotelurile au avut reduceri, iar unele inca mai au (ex. Green Palace), dar chiar vreau sa merg la Cornelia. Am vorbit putin mai devreme cu cineva, mi-a confirmat, Cornelia e o alegere excelenta, merita toti banii, chiar daca sunt multicei. Poate la anul, daca o sa pot sta mai mult, sa ma orientez la un hotel cu preturi mai mici. Acum, chiar imi pare bine ca la Ayscha nu am mai gasit locuri. 
Referitor la Zeugma, s-a pus problema sa mergem din nou acolo, dar as vrea sa schimb mereu, o singura viata avem, nu? 
In ceea ce priveste detaliile, parca am mai dat cateva amanunte anterior. Deci:
- despre mancare nu pot vorbi decat la superlativ, totul e ok. E si multa si calitatea e excelenta. Am auzit ca la alte hoteluri mai sunt oarece probleme, dar aici totul e mereu proaspat, iar anumite feluri se fac chiar acolo, la vedere (pizza, tot felul de produse specifice). Singurul lucru care l-as putea avea de comentat ar fi in privinta ciorbelor, nu am vazut decat vreo doua feluri, iar alea mai ca la ei (supa cu gust mentolat spre exemplu). Poti manca si la baruri tot felul de chestii, dulciuri pana dai in diabet, vin cu inghetata dupa tine la piscina
.
- bauturile sunt free, mai putin alea fff scumpe gen whisky de 12 ani sau vinuri deosebite. Eu m-am simtit insa fff bine cand am baut Jack Daniels, J&B sau Ballantines free. 
- sunt doua piscine mari. Una este in spatele hotelului, fara tobogane si foarte linistita (nu te deranjeaza absolut nimeni acolo, majoritatea se inghesuie in partea cu animatia si toboganele). Cealalta e pozitionata spre plaja, are doua tobogane mari si e mereu full. Eu ma duceam mereu dimineata mai devreme un pic si aruncam doua prosoape pe sezlongurile pe care vroiam sa le ocup. Ideea e ca la pranz soarele arde foarte tare si zic eu ca e bine sa il eviti. Daca nu ai problema asta, atunci nu conteaza unde stai, sezlonguri sunt destule. Sunt anumite pozitii unde pe parcursul zilei e mai multa umbra, in unele zone nu esti asa protejat, chiar daca ai umbrela de soare la dispozitie. Ca idee, din ce imi aduc bine aminte, cum privesti dinspre hotel spre cele doua tobogane mari, imediat in dreapta lor (cel mai bine) sau chiar in fata lor (partea opusa).
- Hotelul e compus din doua corpuri in forma de V. In interiorul acelui V este piscina aceea linistita, unde nu se duce multa lume, iar in varf ar fi receptia, barurile, restaurantele si iesirea spre piscina/mare. Daca optezi pentru priveliste spre mare ( e super privelistea), trebuie sa ai in vedere doua aspecte. Unul ar fi sa ai parte de un etaj situat cat mai sus, pentru o priveliste cat mai buna (maximum posibil) si daca se poate, sa stai pe partea dinspre exterior a acelui V, nu pe partea cu piscina din interior. Daca stai pe partea cu piscina, atunci trebuie obligatoriu la un etaj foarte sus, altfel nu prea vezi marea, ci receptia. Dupa parerea mea, in acest caz, ar trebui sa stai cel putin la etajul 4 ca sa fi multumit de peisaj. 
- animatia este super. Ziua sunt concursuri pe langa piscina, iar seara spectacole la amfiteatru si uneori si concursuri. In fiecare seara, de la ora 21,30, incepea programul cu o jumatate de ora program pentru copii (ii chemau pe scena si dansau tot felul de melodii). Desi eu nu eram decat cu sotia si am crezut ca nu o sa ma intereseze, in fiecare seara tineam sa vad in special programul cu copii. Era foarte frumos si nu te plictisesti (nu stiu de ce pentru unii nu conteaza animatia, eu consider ca fara ea devine foarte plictisitor, nu ai avea ce sa faci).
- verdeata....un subiect delicat din punctul meu de vedere. Da, la Zeugma e ok, o sa apreciezi acest lucru si ai sa iti dai seama cat conteaza acest aspect abia cand vei fi acolo. Anul acesta intentionam sa merg la Miracle, dar cand am vazut ca e numai beton, am renuntat imediat la idee. Gandeste-te ca arde soarele toata ziua si nu ai unde sa te duci. Vrei sa te plimbi de colo colo, nu faci non-stop plaja. Ei bine, atunci cand vrei sa te fatai, te bate soarele in cap de te darama si te molesesti repede. O sa te duci sa te plimbi pe langa piscina din interiorul acelui V si spre sosea si ai sa vezi ca e interesant/important ca mergand pe acele alei, sa te protejeze copacii. Mai vrei ca atunci cand iesi din apa sa iesi in barul din partea opusa selongului, o mai luam pe iarba printre copaci etc. Altfel sari coarda, asa de tare arde soarele.
Ma rog, altii sigur nu dau doi bani pe aspectul asta.
Daca mai ai intrebari, astept, iti raspund cu placere.
daiana
11th May 2007, 12:25
oztan
11th May 2007, 15:01
medie 28 C grade , si nu cred ca cu ploi .... stai linistit , cei mai frumos vreme .....
raluca2005
11th May 2007, 15:17
QUOTE(oztan @ May 11 2007, 16:01) [snapback]2820517[/snapback]
medie 28 C grade , si nu cred ca cu ploi .... stai linistit , cei mai frumos vreme .....
Merci mult. Dar lume multa mai e, baruri si terase pline? Imi spune lumea pe aici pe forum ca incepe sa devina cam pustiu in septembrie, cel putin dupa 13. Eu am de gand sa plec pe 30 august. Banuiesc ca atunci e mai plin de viata decat dupa 13 septembrie.
oztan
11th May 2007, 15:54
LEONAS
11th May 2007, 17:41
bauturile sunt free, mai putin alea fff scumpe gen whisky de 12 ani sau vinuri deosebite. Eu m-am simtit insa fff bine cand am baut Jack Daniels, J&B sau Ballantines free. smile.gif VERY GOOD NEWS!!!
PHX SPER CA O SA NE POVESTESTI SEJURUL TAU CIND TE INTORCI.
EU MERG CU "LOGODNICA" MEA(DE 5 ANI IMPREUNA) PENTRU PRIMA OARA IN TURCIA, DE FAPT PT PRIMA OARA IN AFARA TARII. LA INCEPUT AM ALES DELPHIN PALACE LARA KUNDU
DAR TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE DE NEMTI PINA IN SEPTEMBRIE. PAPILLON ZEUGMA A FOST A DOUA VARIANTA LA SFATUL UNEI DOAMNE DE LA ALIBABA TOURS. DIN CATE AM CITIT DE LA APOLLO NU CRED CA O SA-MI PARA RAU. IN PERIOADA IN CARE MERG EU ERA O DIFERENTA DE APROX 200 EURO/SEJUR LA CORNELIA DE LUXE, DESPRE CARE SE VORBESTE LA SUPERLATIV PE TOATE SITE-URILE. MULTUMESC LUI APOLLO PT INFORMATIILE SUPLIMENTARE DAR AS AVEA O INTREBARE: SE MERITA SA DAI UN BACSIS(10 EURO DE EX) LA RECEPTIE CIND TE CAZEZI PT A AVEA SEA VIEW(CUM AM REZERVAT EU) CU ADEVARAT?
oztan
11th May 2007, 17:51
QUOTE(LEONAS @ May 11 2007, 18:41) [snapback]2821112[/snapback]
bauturile sunt free, mai putin alea fff scumpe gen whisky de 12 ani sau vinuri deosebite. Eu m-am simtit insa fff bine cand am baut Jack Daniels, J&B sau Ballantines free. smile.gif VERY GOOD NEWS!!!
PHX SPER CA O SA NE POVESTESTI SEJURUL TAU CIND TE INTORCI.
EU MERG CU "LOGODNICA" MEA(DE 5 ANI IMPREUNA) PENTRU PRIMA OARA IN TURCIA, DE FAPT PT PRIMA OARA IN AFARA TARII. LA INCEPUT AM ALES DELPHIN PALACE LARA KUNDU

DAR TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE DE NEMTI PINA IN SEPTEMBRIE. PAPILLON ZEUGMA A FOST A DOUA VARIANTA LA SFATUL UNEI DOAMNE DE LA ALIBABA TOURS. DIN CATE AM CITIT DE LA APOLLO NU CRED CA O SA-MI PARA RAU. IN PERIOADA IN CARE MERG EU ERA O DIFERENTA DE APROX 200 EURO/SEJUR LA CORNELIA DE LUXE, DESPRE CARE SE VORBESTE LA SUPERLATIV PE TOATE SITE-URILE. MULTUMESC LUI APOLLO PT INFORMATIILE SUPLIMENTARE DAR AS AVEA O INTREBARE: SE MERITA SA DAI UN BACSIS(10 EURO DE EX) LA RECEPTIE CIND TE CAZEZI PT A AVEA SEA VIEW(CUM AM REZERVAT EU) CU ADEVARAT?
Teoratic nu , dar practic se poate ..
Enjoy Turkey ....
shake it Up SEKERIM
( SEKERIM = Dulceata mea )
pretonius
11th May 2007, 18:14
Salut voua!
As vrea , daca se poate sa-mi dea si mie cineva niste informatii despre plaja de la hotelul "Vera Prince Ada"?
Am intzeles ca nu este paja hotelului si sunt f curios cum e. Voi merge acolo de pe 30 iunie si orice informatie despre acest hotel mi-ar fi de un real folos. Daca este cineva care merge acolo in aceiasi perioada 30.06 - 09.07, astept un semn la pretonius27@yahoo.com
Eu amluat biletul de la agentia Patriot si mi s-a parut un pret super ok. Sper ca nu suspect de ok. Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine. Va multumesc mult mult...
LEONAS
11th May 2007, 19:42
QUOTE(oztan @ May 11 2007, 18:51) [snapback]2821152[/snapback]
Teoratic nu , dar practic se poate ..
Enjoy Turkey ....
shake it Up SEKERIM
( SEKERIM = Dulceata mea )
OZTAN, TURCII AU INVENTAT TERMENUL BACSIS DIN CATE STIU EU, MULTUMESC PT COMENTARIU. AM CITIT TOATE PAGINILE DE PE ACEST FORUM SI AM AJUNS LA CONCLUZIA CA PAREREA TA CHIAR CONTEAZA(AI AVANTAJUL CA ESTI TURC NATIV).
edducol
11th May 2007, 20:37
Salutare!
Urmeaza sa plecam cu masina proprie, 16-17 iunie, Antalya, Lara Sherwood Breezes Resort, 5*, UAI. A fost cineva cazat la acest hotel? Pareri? Multumesc.
A, inca ceva. Pe net am vazut pozele, am citit comentariile pe tripadvisor.
Tepesh
11th May 2007, 22:33
A stat cineva la IC Green Palace? Imaginile de pe site-ul lor si review-urile de pe diverse forumuri, de la noi sau de aiurea, spun ca locul e tentant. Dar n-ar strica alte citeva opinii ale unor romani de-ai mei care au fost pe-acolo.
LEONAS
11th May 2007, 23:47
QUOTE(edducol @ May 11 2007, 21:37) [snapback]2821789[/snapback]
Salutare!
Urmeaza sa plecam cu masina proprie, 16-17 iunie, Antalya, Lara Sherwood Breezes Resort, 5*, UAI. A fost cineva cazat la acest hotel? Pareri? Multumesc.
A, inca ceva. Pe net am vazut pozele, am citit comentariile pe tripadvisor.
UITA-TE SI NEMTI:/www.hotelbewertungen.net/ IAR DA CA NU STI GERMANA INTRA PE GOOGLE TRANSLATE
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.