Salutare la toata lumea. Dupa ce am citit majoritatea parerilor de pe acest forum, m-am hotarat si eu sa va pun cateva intrebari despre Kusadasi, deoarece intentionez sa merg in aceasta vara pentru prima oara in Turcia si sper sa ma puteti ajuta cu unele raspunsuri:
1. Ce inseamna viata de noapte in Kusadasi? Din cate am citit pana acum am dedus ca sunt mai mult pub-uri unde se imbata "englezoii" si se bat intre ei. Exista si ceva cluburi sau baruri pe plaja unde se si danseaza? De asemenea m-ar interesa daca mai este atmosfera si la inceputul lui septembrie (eu vreau sa merg cu prietena mea in acea perioada) deoarece nu as vrea sa ma trezesc intr-o statiune in care toata lumea se plimba pana la 10 seara si apoi se duc la culcare. Otzan tu ce spui despre asta?
2. (pentru cei care au stat in urmatoarele hoteluri sau cei care stiu despre ele - in special "suntcelmaidestept" care spunea ca a stat in multe dintre ele) M-ar interesa niste pareri despre hotelul Ozcelik(NU Grand Ozcelik), Derici si Atinc. Sunt optiunile mele in acest moment si as vrea sa aud parerile voastre personale despre ele.
3. Mancarea la hoteluri este orientata pe specificul clientilor majoritari? (de ex am citit intr-un review la hotel Ozcelik ca au mancare cu multe "sosuri colorate"

pentru ca multi din turistii lor sunt nemti). Se practica acest procedeu in hoteluri?
4. E adevarat ca e interzis noaptea pe plaja?
Cam atat, va multumesc anticipat pentru raspusuri.
O zi buna.