robertp
24th April 2007, 22:20
QUOTE(oztan @ Apr 24 2007, 23:09) [snapback]2747638[/snapback]
Salut '
Ai dreaptate este f greau alegere turism in Turcia. Pentru ca aveti mult de alesi ...
3 * in Contanta = 5 * kusadasi asa este .
Despre hotel nu piot sa ajut , nu am stat ..
Supor la cautare ...
Enjoy Turkey
Oztan, cel mai mare barosan!:)
Multam, si mai cautam!
DAca mai e cineva "trecut" prin zonele astea, va rog, pls, help! Tre' sa mai prind reducerile de pana la sf lui mai:)
michaela_1961
25th April 2007, 14:23
Robert, nu am stat la niciunul din cele 3 hoteluri enumerate, dar am stat la Pine Bay Resort 5". Nu cred sa-l mai aiba vreo agentie ptr. ca de obicei se ocupa din aprile, dar merita sa incerci. Din cite stiu e cel mai bun in Kusadasi. Noi nu am avut ce reprosa la acest hotel. Ba mai mult, nici nu am luat camere in hotel, noi am luat cazarea in bungalowuri. A fost un vis ! In anul in care am fost la acest hotel, era a 6-a oara cind petreceam concediul in Turcia, deci am avut cu ce sa-l compar. Peste tot a fost minunat, dar acest club, pur si simplu nu a avut niciun cusur. Succes !
PAA
25th April 2007, 16:40
pentru Robertp
am fost anul trecut in KUsadasi si iti recomand Hotel Batihan, 4*, all inclusive, a primit nota 10 din partea mea, care sunt o persoana mai pretentioasa! Nu am ce sa-i reprosez acestui hotel poate doar ca din fiecare a fost prea mult!
Camere excelente, mancare minunata, plaja draguta, Apa marii nu foarte speciala dar n-a fost rau, piscina de milioane, si echipa de animatie clasa I. Nici nu ne venea sa mergem afara din hotel pentru restul de vizite pe care ni le-am programat. Eu mi-am facut rezervare la o firma turceasca direct, pentru ca am calculat ca iesim mai ieftin(cu transport individual) si ne-a costat 500 euro 8 nopti, pt 2 persoane!relativ bine, nu?
vi0r3l
26th April 2007, 12:21
am citit si eu o parte din topicul asta. de vreo 2 ani imi doresc sa ajung la istambul, asa ca luna viitoare voi pleca sa vizitez. am vazut ca oztan a spus ca 5 zile sunt suficiente, ma bucur ca am aproximat si eu la fel. insa am cateva intrebari pt tine, vad ca esti informat
noi vom pleca cu trenul si as fi dorit sa merg mai intai la pamukkale. apoi sa ma intorc la istanbul si sa stau cele 5 zile. din Eschisehir pana unde am rezervarea la vagonul de dormit cum ajung acolo? exista autocare? sau pot continua drumul cu alt tren pana la denizli si de acolo un maxi taxi? cum e mai bine? in plus, gasesc sa dorm o noapte la un hotel, fara fitze, fara o rezervare prealabila? undeva aproape de pamukkale...
apoi, cam acceasi intrebare ar fi legata si de istanbul. am inteles ca e un oras mare si ma intreb daca trebuie neaparat sa fac rezervare la un hotel decent din timp sau gasesc fara probleme? si am citit ceva legat si de pretul aurului
cum ca ar fi crescut pretul. as fi dorit sa schimb ceva pt parinti si ma intrebam daca ai idee cam cat e manopera.
a, si inca ceva, e ok sa calatoresc cu trenul cu vagonul de dormit?
tks anticipat
Dragon Warrior
26th April 2007, 12:26
Stie cineva cat costa sa trec cu feribotul cu masina marea mediterana din Cipru (zona Turca) in Turcia?
Sunt probleme pentru o masina inmatriculata in Cipru la tranzitarea Turciei?
1tete
26th April 2007, 12:30
salut am si eu o intrebare are cineva idee daca sar merita sa plec In vacanta turcia *** la hotelul ***********************
Marco_tm
26th April 2007, 13:12
Eu am lasat topicul asta pe la 12-13 pagini...
Oztan, pana la urma am ales Kustur Club - o sa merg la inceputul lunii septembrie.
Sper sa fie ok.
m_matei
26th April 2007, 14:22
salut!
recunosc ca nu am putut sa citesc f atent toate paginile, insa am vozut o singura referinta la Side. A fost cineva acolo? noi vrem sa mergem la vara, la sfarsitul lui iulie cu copilul, la club prince turan. Stie cineva mai multe? Multumesc mult pentru raspuns.
CornelB
26th April 2007, 14:38
QUOTE(m_matei @ Apr 26 2007, 14:22) [snapback]2755345[/snapback]
salut!
recunosc ca nu am putut sa citesc f atent toate paginile, insa am vozut o singura referinta la Side. A fost cineva acolo? noi vrem sa mergem la vara, la sfarsitul lui iulie cu copilul, la club prince turan. Stie cineva mai multe? Multumesc mult pentru raspuns.
nu am fost pe acolo, însă pentru că este relativ aproape de destinația mea de sfârșit de iunie, am aruncat o privire, de curiozitate
uite aici http://www.panoramio.com/map/#lt=36.728480...p;a=1&tab=2 o vedere de sus [de la o altitudine de aprox. 1100 m
] a complexului.
De asemenea, ai tot acolo mai multe poze făcute de turiști...
Alt site, cu referințe de calitate: hotelbewertungen.net - ai 38 de reviews-uri și 101 poze pentru Club Prince Turan acolo...
PS: Ultimul e în germană, dar la nevoie te poți folosi de Google Translate
later: în caz că te descurci mai greu cu germana, iată linkul direct către setul de 101 de poze de la Prince Turan
serpisor
26th April 2007, 16:54
QUOTE(oztan @ Apr 24 2007, 22:20) [snapback]2747297[/snapback]
@ ALL Despre Drumul EDIRNE - ISTANBUL-ANTALYA
puteti sa gasit detail mai jos .....
Inceput EDİRNE --- --- ---
De La Edirne pana la Istanbul Besiktas 230 km Drumul O-3
De la BEȘİKTAȘ pana la MALTEPE' 17.8 km. 100-06
De la MALTEPE' pana la PENDİK 13.7 km. 100-06
De la PENDİK' pana la TUZLA 5.7 km. 100-06
De la TUZLA' pana la ESKİHİSAR' 12.1 km. 100-34
De la ESKİHİSAR pana la ESKİHİSAR FERİBOT İSKELESİ' ( ude urcati la Ferry ) 0.5 km. 100-34
De la ESKİHİSAR FERİBOT İSKELESİ' pana la TOPÇULAR FERİBOT İSKELESİ' 8.2 km. 30 minute duraza drum la FERRY
de la TOPÇULAR FERİBOT İSKELESİ' pana la ÇİFTLİKKÖY (YALOVA)'10.6 km. 575-01
De la ÇİFTLİKKÖY (YALOVA)' pana la YALOVA' 4.4 km. 575-01
De la YALOVA' pana la GÖLYAKA' 31.4 km. 16-09
De la GÖLYAKA' pana la DUTLUCA (BURSA)'3.2 km. 16-09
De la DUTLUCA (BURSA) pana la YENİȘEHİR (BURSA)' 31.4 km. 160-01
De la YENİȘEHİR (BURSA) pana la İNCİRLİ' 14.5 km. 160-01
De la İNCİRLİ' pana la PELİTÖZÜ' 17.7 km. 160-02
De la PELİTÖZÜ' pana la BİLECİK' 5.2 km. 650-03
De la BİLECİK 'pana la KÜPLÜ (BİLECİK)' 4.6 km. 650-03
De la KÜPLÜ (BİLECİK)' pana la CİHANGAZİ' 52.8 km. 11-28
De la CİHANGAZİ 'pana la ESKİYÜREĞİL'9.9 km. 43-79
De la ESKİYÜREĞİL pana la SEYİTÖMER'12.2 km. 43-79
De la SEYİTÖMER 'pana la KÜTAHYA 26.0 km. 230-06
De la KÜTAHYA' pana la ANITKAYA' 65.2 km. 650-08
De la ANITKAYA' pana la BURDUR' 177.2 km. 650-12
De la BURDUR' pana la ÇELTİKÇİ' 29.7 km. 650-12
De la ÇELTİKÇİ' pana la ANTALYA 90.8 km. 650-14
Total . : 874.4 Km si 14:34 - Ora
Succes .....
MULTUMESC OZTAN !
m_matei
27th April 2007, 12:31
QUOTE(CornelB @ Apr 26 2007, 15:38) [snapback]2755412[/snapback]
nu am fost pe acolo, însă pentru că este relativ aproape de destinația mea de sfârșit de iunie, am aruncat o privire, de curiozitate
uite aici
http://www.panoramio.com/map/#lt=36.728480...p;a=1&tab=2 o vedere de sus [de la o altitudine de aprox. 1100 m

] a complexului.
De asemenea, ai tot acolo mai multe poze făcute de turiști...
Alt site, cu referințe de calitate:
hotelbewertungen.net - ai 38 de reviews-uri și 101 poze pentru Club Prince Turan acolo...
PS: Ultimul e în germană, dar la nevoie te poți folosi de
Google Translatelater: în caz că te descurci mai greu cu germana, iată linkul direct către
setul de 101 de poze de la Prince Turan
Multumesc pentru raspuns. Poate dupa ce revii din concediu postezi impresii.
padre
27th April 2007, 13:10
Salutare!
in luna Iunie m-am hotarat sa imi petrec concediul in MArmaris. Deoarece nu am foast niciodata... am nevoie de cateva recomandari de Hoteluri precum si de impresii bune/rele.
Va multumesc!
gandrei
27th April 2007, 13:53
QUOTE(ionescuvaly @ Apr 12 2007, 10:59) [snapback]2687474[/snapback]
Salut, am platit deja pt un sejur de 7 nopti in ANtalya, la hotel Concorde Resort. A fost cineva la acest hotel? Nu am gasit nicaieri nici pareri pozitive, dar nici negative. Multumesc anticipat.
nu am fost chiar acolo...am fost la 4 hoteluri departare
, vara trecuta. despre concorde stiu ca este foarte tare. oricum tot ce e all inclusive in antalya este foarte tare
deci cred ca ai facut o alegere foarte buna
gandrei
27th April 2007, 13:59
QUOTE(PAA @ Apr 19 2007, 21:29) [snapback]2722653[/snapback]
Buna! Am citit acest topic in intregime si nu am prea reusit sa ma lamuresc cu anumite chestii( parerile sunt impartite!) despre Bodrum!
Noi ne-am rezervat bilete pt sfarsit de iunie in Bodrum la Club Blue Dreams 5 * AI, direct pe net la o agentie din Turcia cu care am fost si anul trecut in Kusadasi si de care am fost mai mult decat multumiti si as vrea sa stiu plusuri si minusuri ale statiunii Bodrum fata de Kusadasi, pt ca am ales sa schimbam statiunea la recomandarea unor turisti romani care spuneau ca au vizitat o mare parte a litoralului turcesc ! Poate are careva si ceva referinte despre hotelul mai sus mentionat!
hihi pot sa-ti spun ca in bodrum este cea mai mare discoteca din europa daca te atrage asa ceva
..asta din cate stiu eu sper sa nu ma insel. in bodrum nu am fost inca dar am fost in kusadasi si antalya. minunate experiente
allexis
27th April 2007, 14:24
Salutare!
Inca nu sunt decisa cu ce agentie sa plec in circuit in Turcia, desi cam toate ofera acelasi program ma interesaza seriozitatea lor. Intre DAGECOM si KARA TRAVEL ce mi-ati putea recomanda?ATi calatorit cumva cu vreo una din aceste agentii?
Thanks
cleo222
27th April 2007, 14:29
QUOTE(allexis @ Apr 27 2007, 15:24) [snapback]2760161[/snapback]
Salutare!
Inca nu sunt decisa cu ce agentie sa plec in circuit in Turcia, desi cam toate ofera acelasi program ma interesaza seriozitatea lor. Intre DAGECOM si KARA TRAVEL ce mi-ati putea recomanda?ATi calatorit cumva cu vreo una din aceste agentii?
Thanks
Poti gasi oferte si la alte agentii. Acum chiar nu vreau sa fac reclama. Despre Kara n-am auzit impresii prea bune pe forum.
dragos.jianu
27th April 2007, 15:05
QUOTE(CornelB @ Apr 17 2007, 17:22) [snapback]2711458[/snapback]
Și eu pot să recomand Alibaba, fără a avea pretenția însă că știu ceva despre celelalte agenții...
Însă de Alibaba am fost foarte mulțumit, până acuma.
Suntem un grup de familii din Timișoara și decolăm în 23 iunie înspre Delphin De Luxe Resort. Plecarea va fi din București, pentru că am dorit să extindem cele 7 zile posibile din Timișoara la 12

[Vom sta până în 4 iulie]
Ca grup mai măricel am obținut zic eu prețuri destul de bune de la Alibaba, 2000 eur / familie cu copil.
Reviews-urile nemților de pe
http://www.hotelbewertungen.net sunt neașteptat de bune [al 4-lea hotel turcesc ca grad de satisfacție!], iar resortul este cotat la "5 stele pline", clasificare cu care nemții în general sunt mai zgârciți pentru hotelurile de pe riviera turcă...
A mai fost cineva?
Mai vine cineva în această perioadă?

Noi am fost anul trecut si a fost super OK. Mai vrem sa mergem si anul asta dar preturile par un pic cam mari. Poti sa-mi spui ce reprezinta cei 2000 EUR ? Adica ce perioada si cat vine de adult si de copil ? Si ce varsta are copilu' ? (noi avem vreo doi 
)
CornelB
27th April 2007, 15:34
QUOTE(dragos.jianu @ Apr 27 2007, 15:05) [snapback]2760370[/snapback]
Noi am fost anul trecut si a fost super OK. Mai vrem sa mergem si anul asta dar preturile par un pic cam mari. Poti sa-mi spui ce reprezinta cei 2000 EUR ? Adica ce perioada si cat vine de adult si de copil ? Si ce varsta are copilu' ? (noi avem vreo doi

)
2000 euro [de fapt 1972 fix
] = 12 zile [11 nopți], familie 2 adulți + copil 4 ani, camere SeaView, perioada 23.6-4.7
am prins un discount bunicel - zic eu - pentru un grup mai mare.
ps: nu știu cât vine de adult și de copil, dar parcă ceva de genul:
- copilul: 195 avion + 95* taxe aeroport = 290
-> 1972 - 290 [copilul] - 2x95 [taxe aeroport] = 1492 / 2 persoane = 746 euro / 12 zile!!
*taxa de aeroport este 95 euro pentru Timișoara, după câte știu eu, la toate agențiile. În cazul Bucureștiului este 85 euro/pers.
[later] doar pentru primul copil nu se plătește cazare & masă; al doilea o să vă coste probabil măcar 250-300 euro suplimentar.
sensuela
29th April 2007, 18:18
Salut!
Stie cineva unde ma pot caza in Istambul ieftin - ieftin ?? Am gasit pe net vreo 2 hoteluri la 25E noapte, da atept si alte sugestii !
Si daca aveti o adresa cu orarul trenurilor in Turcia.. m-ar interesa sa ajung din Istambul spre Marmaris si Antalya.
cristi-pitesti
29th April 2007, 21:01
QUOTE(oztan @ Apr 24 2007, 20:42) [snapback]2747037[/snapback]
Daca masina este pe numele tau sau proprietarul este in masina cand treceti VAMA, nu trebuie imputernicire traducere si apostila HAGA, , Dar daca masina este pe firma sau in Leasing atunci trebuie imputernicire sau contract de Comodat sau procura , trebuie traduse in TURCA si Legalizat si pus APOSTILA HAGA,
ATTENTIE ... unde faceti traducere intrebati si APOSTILA , nu face peste tot aceasta procedura.
Legat cu outleturi .... tu mergi spre BODRUM ..... inainte de BOdrum gasesti si pe dreapta si pe stinga ...... stai linistit ....
Despre Harta .. Ma bucur ca am putut sa ajut ....
Enjoy Turkey .......
Eu am fost in Turcia si in Grecia in ultimii 2 ani si am masina inmatriculta pe firma.
De fiecare data am avut grija sa-mi intocmesc procura de la firma, semnata si stampilata, sa o duc apoi la o firma de traduceri legalizate, sa merg cu ea la notariat sa o legalizez, ce mai, tot tacamul... o gramada de bani si de alergatura...
Insa, sa va spun cinstit, nici macar un singur vames nu m-a intrebat nimic despre aceasta procura.
Anul acesta vom merge in Antalia si am decis sa nu mai imi fac nici un fel de document aditional (procura) sau daca ma va apuca vreun exces de zel in acea perioada am sa fac doar procura la fima fara insa sa o mai legalizez sau sa o duc la o firma de traduceri legalizate. Pur si simplu o foaie A4 cu ceva scris pe ea...sunt aprope sigur ca, la fel ca in ceilalti ani, nimeni nu-mi va cere nimic....
Toate cele bune tuturor forumistilor!
amar20
30th April 2007, 06:39
QUOTE(cristi-pitesti @ Apr 29 2007, 22:01) [snapback]2767727[/snapback]
Eu am fost in Turcia si in Grecia in ultimii 2 ani si am masina inmatriculta pe firma.
De fiecare data am avut grija sa-mi intocmesc procura de la firma, semnata si stampilata, sa o duc apoi la o firma de traduceri legalizate, sa merg cu ea la notariat sa o legalizez, ce mai, tot tacamul... o gramada de bani si de alergatura...
Insa, sa va spun cinstit, nici macar un singur vames nu m-a intrebat nimic despre aceasta procura.
Anul acesta vom merge in Antalia si am decis sa nu mai imi fac nici un fel de document aditional (procura) sau daca ma va apuca vreun exces de zel in acea perioada am sa fac doar procura la fima fara insa sa o mai legalizez sau sa o duc la o firma de traduceri legalizate. Pur si simplu o foaie A4 cu ceva scris pe ea...sunt aprope sigur ca, la fel ca in ceilalti ani, nimeni nu-mi va cere nimic....
Toate cele bune tuturor forumistilor!
man,nu stiu cum ai reusit tu dar mie,anul trecut,mi-au cerut procura de fiecare data.turcii.daca proprietarul trecut in certificatul masinii
nu este aceeasi persoana cu cea din pasaport cer procura.
Apollo
30th April 2007, 09:55
Ne-am hotarat sa mergem la sfarsitul lunii iunie in Antalya, zona Lara - Belek, sa nu fie foarte departe de aeroport si de Antalya.
Suntem doua familii, fiecare cu cate un copil (4 ani, respectiv 11 luni). Din aceasta cauza, ne dorim sa mergem la un hotel care sa aiba locuri de joaca pentru copii, tobogane pentru copii etc.
Noi ne-am oprit pana la momentul actual la trei hoteluri: Royal Wings, Miracle si Delphin Palace, toate trei in Lara. Eu am fost anterior in Belek (Papillon Zeugma), dar hotelul respectiv nu are foarte multe locuri de distractie pentru copii, altfel a fost excelent.
Aveti vreo sugestie, care din cele trei hoteluri este mai bun pentru ceea ce imi doresc, eventual si alte hoteluri?
Si eventual vreo agentie mai serioasa si cu preturi rezonabile?
Trebuie sa ne hotaram pana la sfarsitul acestei saptamani.
Multumesc anticipat.
cristin2106
30th April 2007, 14:45
Salut,
Mai am si eu cateva intrebari legate de Istanbul:
1. Exista vreun abonament cu intrari multiple pe la muzee?
2. Pentru transportul in comun exista vreun abonament pentru 3-4-5 zile?
3. Cu ce ar fi mai bine sa merg la Istanbul tren sau autocar (ca pret as iesi mai bine cu autocarul, dar merita)?
4. Daca merg cu trenul viza se poate lua si de la granita sau trebuie mers la ambasada?
O sa plec la Istanbul in perioda 20-24 iunie. Merge cineva in perioada aceasta? As merge si eu cu masina daca ar mai fi cineva.
Multumesc
Justify
1st May 2007, 06:15
OK ...s-a lamurit treaba cu procura pentru masina in leasing pentru Turcia. Dar pentru Bulgaria ? E bine sa fie tradusa si in bulgara ... engleza .... procura aia ?
Andreea
1st May 2007, 10:00
Cine imi poate da niste detalii despre Club Akdeniz, din Kusadasi? Va rog, ma gandesc sa merg acolo la 1 Sept.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.