oztan
5th April 2007, 21:26
QUOTE(sintcelmaidestept @ Apr 5 2007, 20:08) [snapback]2664697[/snapback]
peace mean, peace...peace at home, peace in the world (kemal ataturk)
Mustafa Kemal Ataturk
oztan
5th April 2007, 21:28
QUOTE(sintcelmaidestept @ Apr 5 2007, 20:01) [snapback]2664677[/snapback]
iyi aksamlar oztan bey ! nbr ? am vazut ca ii faci reclama lu' bahadir de la kesit....cit te plateste ?
Iyi Aksamlar , Nimen nu poate sa cumpara pe mine
Nu a platit nimic, Nici nu cunosc pe firma respectiv, Numai pentru informatie am scris , atat ....
Enjoy the Turkey .....
rov
6th April 2007, 06:56
QUOTE(sintcelmaidestept @ Apr 5 2007, 20:04) [snapback]2664684[/snapback]
www.veraprinceada.com
asta este un link ca vad ca va plac linkurile lu oztan care nu a fost nicaieri dar isi cunoaste patria muma de pe internet...in alta ordine de idei vera este un hotel okei ( am facut si versuri, na belea )....peace mean
Multumesc
. Totusi cam sumar fata de ce asteptam........poate mai ai si tu scapari....celmaidestept
Acum parere personala, bazata pe experienta altor concedii, impresia celor care cunosc hotelul este esentiala. In situl oficial
sau in prezentarea agentiilor sunt multe omisiuni, intentionate ori nu..... Am avut surpriza ca un turist din anii anteriori sa-mi dea un amanunt care putea sa ne strice sejurul, ori cel putin sa insemne peste 100 E in plus, informatie care mi-a fost de folos atat mie, cat si altora care au citit......De fapt, asta e rostul forumului......
sintcelmaidestept
6th April 2007, 07:36
QUOTE(oztan @ Apr 5 2007, 22:25) [snapback]2665219[/snapback]
Desteptul meu
Fara tine aici plictisitor
Partial ai dreptate , In Turcia nu am fost loculurile care vreti sa mergeti voi , Pentru ca Parinti mei a avut casa de vara in AYVALIK , si KUSADASI , din cauza asta Pe Parta ANtalya nu pre stiu ,
dar am fost si locul care nu ai fost si tu , pentru asta fac si pariu Examplu ( Honk Kong , Beijing , Guanzhou , Thailand , Paris , Hamburg , HAnnover , roma . Milan, Venetia , Napoli , Sofia, Viena , budapesta , BArcelona . )
Enjoy the Turkey
oztan bey, gunaydin....azi plec in antalya...dar inainte tin sa iti reamintesc ca acest topic este despre o tzara numita turcia....lasa exotismele...cit despre orasele insirate de tine....in afara de hong kong am fost peste tot....in multe din ele in anii 80
sintcelmaidestept
6th April 2007, 07:38
QUOTE(rov @ Apr 6 2007, 07:56) [snapback]2666112[/snapback]
Multumesc

. Totusi cam sumar fata de ce asteptam........poate mai ai si tu scapari....
celmaidestept
Acum parere personala, bazata pe experienta altor concedii, impresia celor care cunosc hotelul este esentiala. In situl oficial
sau in prezentarea agentiilor sunt multe omisiuni, intentionate ori nu..... Am avut surpriza ca un turist din anii anteriori sa-mi dea un amanunt care putea sa ne strice sejurul, ori cel putin sa insemne peste 100 E in plus, informatie care mi-a fost de folos atat mie, cat si altora care au citit......De fapt, asta e rostul forumului......
ce sa iti mai zic ? e un hotel de 3 stele bun, foarte bun...raport calitate - pret corect, 250 m de plaja, gard in gard cu club kustur....cit dai atit primesti
gomez99
6th April 2007, 07:58
QUOTE(sintcelmaidestept @ Apr 5 2007, 20:08) [snapback]2664697[/snapback]
numai fiti asa pretentzioshi cu hotelurile...toate au hibe, important e ca sinteti in vacantza ... cel mai bun hotel este hotelul pe care ti-l poti permite, este vacantza, ...distracti-va la maxim,
probabil una dintre cele mai adevarate ziceri de pe subforumul asta.
sa mai adaugam ca mai fiecare vede lucrurile in felul lui.
si vorbind despre preturi,, am vazut la Davutlar (parca asta e localitatea de la intrarea in miliparku de linga kusadasi), pe o casa, un afis care oferea cazare cu 5EUR/Pers. ca la govora.
oztan
6th April 2007, 08:06
QUOTE(sintcelmaidestept @ Apr 6 2007, 08:36) [snapback]2666185[/snapback]
oztan bey, gunaydin....azi plec in antalya...dar inainte tin sa iti reamintesc ca acest topic este despre o tzara numita turcia....lasa exotismele...cit despre orasele insirate de tine....in afara de hong kong am fost peste tot....in multe din ele in anii 80
Gunaydin , Desteptul meu ,
drum bun , Am o intrebare personel , Cu ce ocup ? Ai o agentie de turism ? , Putem sa vorbim ori ce oras din turcia ai dreptate , dar da ca vorbim care am fost si eu mai bine , ( Istanbul, Ankara , Izmir , Antalya , Trabzon , Rize , Samsun , Sinop, Gazientep, Erzurum,Balikesir, Eskisehir,Bursa )
Vacanta Placuta .....
gogutan
6th April 2007, 08:53
QUOTE(rov @ Apr 5 2007, 13:57) [snapback]2663205[/snapback]
sintcelmaidestept mai esti ? pe aici?
te rog, stii amanunte despre vera le prince ada? multumesc!
voi,
justify si
gogutan ati aflat ceva?
Nu stiu foarte multe, parerea mea e ca Prince Ada are un raport calitate-pret foarte bun si as pune langa el si Club Mersin 4*, oricum eu intre astea doua trebuie sa ma hotarasc. Imi poate da cineva detalii despre plajele celor doua si conditiile de masa?(plec cu doi copii si o plaja abrupta ar fi o problema)
Ar putea Celmaidestept sa ma lamureasca? oricum drum bun si sper ca dupa Paste ai sa revii cu posturile tale mai acide cu care ma obisnuisem. Un Paste fericit!
Phx'
6th April 2007, 09:00
Intrebare de baraj pentru "suntcelmaidestept" , cosx si alti cunoscatori:
La Papillon Zeugma in Belek se accepta 2 adulti+2 copii in camera DOUBLE sau nu? ca agentiile la care am cerut oferte se contrazic. De la MrPeter si Variant Travel mi-au raspuns ca nu se accepta (respectiv nu se mai accepta), iar de la Agentia Patriot si pe site-ul www.kusadasi.ro mi-au zis ca da. Care o fi adevarul? caci e o diferenta maricica de pret daca sunt nevoita sa iau Family room, sau pe de alta parte nu am chef sa ajung acolo si sa-mi zica ca e imposibil sa ne bage in camera standard sau ca trebuie sa platim diferenta.
Please help!
sintcelmaidestept
6th April 2007, 09:07
QUOTE(gogutan @ Apr 6 2007, 09:53) [snapback]2666437[/snapback]
Nu stiu foarte multe, parerea mea e ca Prince Ada are un raport calitate-pret foarte bun si as pune langa el si Club Mersin 4*, oricum eu intre astea doua trebuie sa ma hotarasc. Imi poate da cineva detalii despre plajele celor doua si conditiile de masa?(plec cu doi copii si o plaja abrupta ar fi o problema)
Ar putea Celmaidestept sa ma lamureasca? oricum drum bun si sper ca dupa Paste ai sa revii cu posturile tale mai acide cu care ma obisnuisem. Un Paste fericit!
vera este la 250 m de plaja, nu are plaja proprie insa, platesti facilitatile plajei...mersin este hotel superior, este situat pe cea mai buna plaja din zona kusadasi, are plaja proprie...in fine e mai bun...peace mean
sintcelmaidestept
6th April 2007, 09:09
QUOTE(Phx @ Apr 6 2007, 10:00) [snapback]2666461[/snapback]
La Papillon Zeugma in Belek se accepta 2 adulti+2 copii in camera DOUBLE sau nu? ca agentiile la care am cerut oferte se contrazic. De la MrPeter si Variant Travel mi-au raspuns ca nu se accepta (respectiv nu se mai accepta), iar de la Agentia Patriot si pe site-ul www.kusadasi.ro mi-au zis ca da. Care o fi adevarul? caci e o diferenta maricica de pret daca sunt nevoita sa iau Family room, sau pe de alta parte nu am chef sa ajung acolo si sa-mi zica ca e imposibil sa ne bage in camera standard sau ca trebuie sa platim diferenta.
Please help!
am stat la papillon as'toamna intr-o ditai camera in care cred ca intru cel putin 6 pers...deci accepta, daca patriot ti-a zis ca DA...ia-o de buna iar daca mr peter ti-a zis ca nu...scuipa-l din partea mea....peace mean....suna si la hotel...www.papillon.com.tr
sintcelmaidestept
6th April 2007, 09:17
QUOTE(Phx @ Apr 6 2007, 10:00) [snapback]2666461[/snapback]
Please help!
sfat : zeugma e cam naspa....mai bine orienteaza=te catre papillon ayscha sau kiar belvill...belvill e kiar mai bun pt ca esti cu juniorii dupa tine...
gogutan
6th April 2007, 09:39
QUOTE(sintcelmaidestept @ Apr 6 2007, 10:07) [snapback]2666493[/snapback]
vera este la 250 m de plaja, nu are plaja proprie insa, platesti facilitatile plajei...mersin este hotel superior, este situat pe cea mai buna plaja din zona kusadasi, are plaja proprie...in fine e mai bun...peace mean
Multumesc, m-am hotarat totusi e suspect de ieftin comparativ cu alte hoteluri de 4*.
rov tu cand vrei sa pleci ?
Phx'
6th April 2007, 20:38
QUOTE(sintcelmaidestept @ Apr 6 2007, 10:17) [snapback]2666554[/snapback]
sfat : zeugma e cam naspa....mai bine orienteaza=te catre papillon ayscha sau kiar belvill...belvill e kiar mai bun pt ca esti cu juniorii dupa tine...
Sa stii ca am mai auzit sfatul asta...nici nu stiu ce sa aleg dintre toate Papillon-urile...De ce imi recomanzi Belvill pt copii? Ce are in plus? Ayscha e mai putin sobru decat Zeugma, asa pare...parca Zeugma e prea pompos, asa-i? Dar la Belvill cred ca e mai slab sistemul Al, e doar Ultra fatza de High Class....nu stiu ce sa aleg si pana joi tre sa ma decid...
Alte pareri?
raluka286
6th April 2007, 21:56
Salut, sunt noua pe aici, imi place la nebunie forumul asta pentru ca aflu o multime de informatii pretioase. V-as ruga sa ma ajutati si pe mine, pt. ca n-am fost niciodata in Turcia. As dori sa plec in sept. in Antalya la un hotel mai ieftin(AI) care sa aiba tobogane la piscina pt. fetita mea de 6 ani. Am gasit HAPPY ELEGANT in Alanya, va rog ce parere aveti, sau daca aveti alta propunere, va ascult. Multumesc mult.
delfinash
6th April 2007, 22:18
salut..
si eu sunt noua, dar e super site-ul asta. vreau sa plec cu sotul meu in Turcia la inceputul lui iunie. vreau sa ne relaxam, sa ne si distram un pic si nu vreau sa fim retrasi..nu vreau antalya pentru ca e stil complex..oscilez intre Bodrum si marmaris. as vrea si munte sa fie. am inteles ca Marmaris e ff linistit, poate prea linistit. si am cam ramas pe Bodrum. am intrat pe kusadasi.ro, pe alibabatour.cum si m-am axat pe cateva hoteluri (vrem de 4 stele): art bodrum, eken resort, crystal. ce stiti de aceste hoteluri? unde e plaja lor? sunt calumea? e prima oara cand merg in Turcia,am auzit numai lucruri bune, f bune, si cred ca o sa fie bine.
nu ma pot hotari la hotel, toate arata bine..voi ce ziceti?
Justify
7th April 2007, 06:45
Saluti!
Tot navigand , am descoperit Paradise Beach Villas ( http://www.armoniavoyages.ro/destinatie.ph...22&info=833 ) .
Stie cineva ceva despre asta ? A fost cineva pe acolo ? Cica este langa Mersin si pentru cineva care vrea ceva mai private pare a fi alegerea potrivita. Ozzy ? stii ceva ? (a.k.a. Oztan )
)
allexis
7th April 2007, 10:04
Salutare la toti!
In iulie as vrea sa merg in Turcia, insa in circuit cu autocarul.
Am gasit o oferta foarte buna din partea agentiei Dagecom: Turcia-Fascinatia Cappadochiei (12 zile: Istanbul- Ankara- Cappadokia- Goreme- Uchisar- Kaymakly- Konya- Side- Manavgat
Antalya- Pamukkale- Hyreapolis- Marmaris- Insula Rodos- Bodrum- Milet- Efes- Bergama- Troia)=350 euro
As dori sa stiu daca a fost cineva intr-un astfel de circuit. Cazarea ma preocupa putin pt ca in general sunt cazari in hoteluri de 2 sau 3 stele si autocarul, sper sa fie unul confortabil. Cat despre agentia Dagecom stiti mai multe informatii? e o firma serioasa? va multumesc anticipat pt orice informatii.
pe curand!
Horor69
7th April 2007, 10:36
QUOTE(allexis @ Apr 7 2007, 11:04) [snapback]2670316[/snapback]
Salutare la toti!
In iulie as vrea sa merg in Turcia, insa in circuit cu autocarul.
Am gasit o oferta foarte buna din partea agentiei Dagecom: Turcia-Fascinatia Cappadochiei (12 zile: Istanbul- Ankara- Cappadokia- Goreme- Uchisar- Kaymakly- Konya- Side- Manavgat
Antalya- Pamukkale- Hyreapolis- Marmaris- Insula Rodos- Bodrum- Milet- Efes- Bergama- Troia)=350 euro
As dori sa stiu daca a fost cineva intr-un astfel de circuit. Cazarea ma preocupa putin pt ca in general sunt cazari in hoteluri de 2 sau 3 stele si autocarul, sper sa fie unul confortabil. Cat despre agentia Dagecom stiti mai multe informatii? e o firma serioasa? va multumesc anticipat pt orice informatii.
pe curand!
Pregateste-te! va fi un tur de forta. Dupa parerea mea va fi foarte obositor.
allexis
7th April 2007, 10:47
Pregateste-te! va fi un tur de forta. Dupa parerea mea va fi foarte obositor.
Imi inchipui ca e obositor, insa e ceea ce vreau sa fac anul asta. Nu caut o vacanta de relaxare la malul marii. Mi-ar placea mult sa descopar toate locurile astea incredibile care vin in circuit. Insa, cum spuneam, ma preocupa cazarea si confortul autocarului. As vrea mult sa stiu daca a mai fost cineva intr-un circuit de genul asta.
Thanks
michaela_1961
7th April 2007, 18:13
Am fost la Tirgul de Turism si am gasit o agentie care are preturi mult mai acceptabile fata de celelalte agentii de care vorbiti voi si de la care cerusem si eu oferte. Este tot o agentie mare din Bucuresti dar nu vreau sa-i dau numele ca sa nu ma acuzati ca vreau sa-i fac reclama. Chiar nu am nicio treaba cu ei, abia i-am descoperit, patronul e turc, sotia romanca si probabil ca are relatii directe cu agentiile turce, altfel nu-mi explic preturile lor reduse. Eu am luat Delphin de Lux Resort in Alanya. Sper ca am facut o alegere buna. Pretul a fost 2300 euro(cu taxe de aeroport incluse), 3 pers., 10 zile, camera cu vedere la mare in luna iunie. Nu e rezonabil ? Sa nu-mi bagati vreo "strimba" cum ca as fi pe cale sa iau vreo "teapa", ca totusi este o agentie cu vechime.
Am petrecut mai multe concedii in Turcia, dar nu in zona asta. In ceilalti ani am fost in Kusadasi si Marmaris. Intotdeauna m-am simtit excelent si de aceea ma reintorc. In Bodrum nu am fost dar despre Marmaris pot sa-ti spun ca nu e o statiune linistita . Ba e chiar plina de viata si distractie non-stop.
Acum ca tot am ales hotelul, ba am dat si avansul, ca am uitat sa va spun ca in pret a intrat o reducere si ptr. ca dau toti banii pina la inceputul lunii mai, dati-mi si mie relatii despre acest hotel daca stiti. Daca nu, o sa va spun eu la intoarcere cum a fost. La Papillon Zeugma a fost anul trecut o prietena si a venit f. incintata.
Pentru alte hoteluri din Kusadasi va mai pot spune eu cite ceva. Oricum, cel mai bun a fost Pine Bay Resort.
Acum va urez Paste FERICIT ! si mai discutam dupa sarbatori.
delfinash
7th April 2007, 21:36
hai ca am mai citit si eu din urma..
oztan, zici ca bodrum e mai scump de cat kusadasi..dar barem merita banii? unde-i diferenta intre ele?
michaela1961, m-am uitat si eu pe niste preturi pe kusadasi.ro si ai luat super bine concediul in alanya. ieftin tare pe langa ce am gasit eu acolo (922 eur/ pers din 3 iunie). numai sa fie firma serioasa.. daca poti, zi-mi si mie te rog agentia..
si de kusadasi ce poti sa imi zici? eu vreau la 4*, oare o fi mai frumos ca bodrum? stii ceva hoteluri? ca parca nu stiu ce sa fac acum, dupa ce am mai citit pe forum aici..
raluka286
8th April 2007, 00:30
Stie cineva cum e vremea in septembrie la Kusadasi? Dar marea?
sibidumitru
8th April 2007, 04:34
QUOTE(sintcelmaidestept @ Apr 6 2007, 08:38) [snapback]2666192[/snapback]
ce sa iti mai zic ? e un hotel de 3 stele bun, foarte bun...raport calitate - pret corect, 250 m de plaja, gard in gard cu club kustur....cit dai atit primesti
poate ma lamureste si pe mine cineva plimbat.....vreau sa merg cu sotia+fetita de 6 ani undeva in Turcia la jumatatea lunii iulie la:un hotel 5*high class all incl cu multe piscine,plaja buna ptr copii, si multe facilitati .....dar mai ales ptr copii,mincare buna si din abundenta,sucuri etc....[sa nu fiu nevoit sa merg cu portofelul dupa mine].....sa avem ce vedea in imprejurimi.Olundeniz pare sa fie o destinatie potrivita dar f putine info.....buget....3-4mii euro ptr 10 zile.In principiu dorim o vacanta placuta fara sa ne uitam in buzunar.Daca e posibil detalii de cineva care a fost.....MULTUMESC
sibidumitru
8th April 2007, 04:42
QUOTE(sibidumitru @ Apr 8 2007, 05:34) [snapback]2672568[/snapback]
poate ma lamureste si pe mine cineva plimbat.....vreau sa merg cu sotia+fetita de 6 ani undeva in Turcia la jumatatea lunii iulie la:un hotel 5*high class all incl cu multe piscine,plaja buna ptr copii, si multe facilitati .....dar mai ales ptr copii,mincare buna si din abundenta,sucuri etc....[sa nu fiu nevoit sa merg cu portofelul dupa mine].....sa avem ce vedea in imprejurimi.Olundeniz pare sa fie o destinatie potrivita dar f putine info.....buget....3-4mii euro ptr 10 zile.In principiu dorim o vacanta placuta fara sa ne uitam in buzunar.Daca e posibil detalii de cineva care a fost.....MULTUMESC
PUETI SA MI RASPUNDE SI PE MESS....acelasi id : sibidumitru.........si eventual....in cazul in care cineva are aceleasi gusturi ....si se doreste putem merge impreuna...noi traim in IRLANDA de ani buni de zile dar o sa plecam din Romania iar eu sint in prezent in Romania.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.