alinaclau
16th February 2007, 20:05
ai dreptate si tu dar hai sa-ti spun...masina noastra e dacia.tu ai pleca la asa drum cu o dacie?sincer nu.vezi tu,de asta vreau charter,si-apoi daca nu am cum nu vizitez caci ma duc la plaja nu in circuit ca altfel as lua autocar,iar de egeria si kustur nu stiu ce sa zic observ ca parerile sant impartite aici pe forum......faptul ca sant"club"unii zic ca sant ca niste case,au maxim 3 etaje,nu vezi mai nimic de copacii si verdeata din jur...mai studiez oricum
sintcelmaidestept
16th February 2007, 20:24
QUOTE(alinaclau @ Feb 16 2007, 20:05)

ai dreptate si tu dar hai sa-ti spun...masina noastra e dacia.tu ai pleca la asa drum cu o dacie?sincer nu.vezi tu,de asta vreau charter,si-apoi daca nu am cum nu vizitez caci ma duc la plaja nu in circuit ca altfel as lua autocar,iar de egeria si kustur nu stiu ce sa zic observ ca parerile sant impartite aici pe forum......faptul ca sant"club"unii zic ca sant ca niste case,au maxim 3 etaje,nu vezi mai nimic de copacii si verdeata din jur...mai studiez oricum
1. cuvintul "sint" se scrie corect ori sint ori sunt in nici un caz sant
2. prima oara in turcia am fost in 2000 cu o dacia din 99 si a fost ok
3. efesia e o varza pe linga kustur si egeria
4. la efesia ai aer cond cu program
5. la egeria si kustur ai aer cond split
6. dar daca esti un roman sadea si iti place la bloc atunci cumpara bloc
alinaclau
16th February 2007, 20:39
QUOTE(sintcelmaidestept @ Feb 16 2007, 20:24)

in primul rand daca am gresit nu e problema ta,iar tu te crezi cel mai destept pe-aici si raspunzi in doi peri celor care isi scriu parerile.ar trebui sa-ti fie rusine!
sintcelmaidestept
16th February 2007, 20:44
QUOTE(alinaclau @ Feb 16 2007, 20:39)

in primul rand daca am gresit nu e problema ta,iar tu te crezi cel mai destept pe-aici si raspunzi in doi peri celor care isi scriu parerile.ar trebui sa-ti fie rusine!
cind cineva iti atrage atentia ca gresesti nu trebuie sa te superi, io te ajut sa nu faci de ris si in alta parte ca sigur sint unii care rid in spatele tau si aia nu iti sint prieteni din cauza asta, prieten iti este omul care iti spune cind gresesti nu cel caruia ii este indiferent ...cit despre 2 peri...ce sa zic...2 peri - 2 meri...2 portocali...una peste alta cam stiu totul despre destinatzia asta si nu din linkuri si poze ci de la fatza locului
alinaclau
16th February 2007, 20:48
nu am citit aproape nimic scris de unii la care sa nu raspunzi tu in stilul caracteristic.iar de cuvintele folosite....!!!
sintcelmaidestept
16th February 2007, 20:59
QUOTE(alinaclau @ Feb 16 2007, 20:48)

nu am citit aproape nimic scris de unii la care sa nu raspunzi tu in stilul caracteristic.iar de cuvintele folosite....!!!

aaaaa, si am uitat c eva ! sa imi fie rusine ! rusine sa ti fie tzie pt ca te-ai dus degeaba la scoala unde nu ai invatzat nici macar sa scrii corect in limba ta...macar atit...dar vocabularul se imbunatatzeste din lecturi iar sa invetzi sa scrii invetzi in cls.1...pe internet nu te invatza nimeni sa scrii, aici din pacate uitzi sa scrii...sa imi fie rusine deci ! facerea de bine e ...stii tu ce...
alinaclau
16th February 2007, 21:16
vad ca ti-ai aratat adevaratul caracter!!foarte bine!in locul tau nu as spune chiar nimic,dar ar trebui sa te uiti in urma(INCLUSIV AZI) sa vezi CAT DE CORECT AI SCRIS.din acest moment te ignor chiar nu meriti altceva.
amar20
16th February 2007, 21:27
QUOTE(sintcelmaidestept @ Feb 16 2007, 20:59)

aaaaa, si am uitat c eva ! sa imi fie rusine ! rusine sa ti fie tzie pt ca te-ai dus degeaba la scoala unde nu ai invatzat nici macar sa scrii corect in limba ta...macar atit...dar vocabularul se imbunatatzeste din lecturi iar sa invetzi sa scrii invetzi in cls.1...pe internet nu te invatza nimeni sa scrii, aici din pacate uitzi sa scrii...sa imi fie rusine deci ! facerea de bine e ...stii tu ce...
colegu",sarcastic ca intotdeauna.
pb ca daca ai folosi alt "ton"decit cel pe care il folosesti de obicei experienta pe care o ai in ce priveste
destinatia TURCIA ne-ar fi folositoare tuturor.asa insa,nu reusesti sa culegi decit dusmani.
cred ca toate informatiile pe care le ai si pe care esti dispus sa le impartasesti si cu altii ar suna altfel
daca ar fi spuse altfel decit pe tonul detinatorului adevarului absolut.
sa ai o seara faina
Marco_tm
16th February 2007, 22:11
A scris cineva pe aici ca a facut rezervari direct la o agentie din Turcia. A colaborat cineva cu cei de la http://www.kusadasihotels.com/ ?
Mi-au facut o oferta bunicica (350 EUR/sapt/pers) si vreau sa stiu daca sunt de incredere.
Multumiri!
oztan
17th February 2007, 19:10
QUOTE(alinviola @ Feb 15 2007, 20:17)

ps: si nu te supăra, dar chiar cred că ai o problemă cu tonul... te-ai gandit cumva la un orelist, recent?

sunt de acord cu tine ....
oztan
17th February 2007, 19:18
@ ALL
Va rog frumos topicul aceasta vorbim numai despre TURCİA. daca vreti sa certati sau cu alta idea scrieti mai mult va rog frumos deschıdeti alta topic.
Nu stiu num este precedura Forumul aceasta dar nu exista o persoane MODERATOR ? sau admin. ?
sunt member multe forum si cel altele forumule daca cineva scrie ceva care nu are legatura cu topic poate sa sterge sau avertizata pe persoane respectıv .
Numai despre Turcia vorbim sub aceasta TOPİC.
Salutar @ ALL
PS : Sunt acum in İSTANBUL si norocul meu ploie ....
sintcelmaidestept
17th February 2007, 20:22
QUOTE(oztan @ Feb 17 2007, 19:18)

@ ALL
Va rog frumos topicul aceasta vorbim numai despre TURCİA. daca vreti sa certati sau cu alta idea scrieti mai mult va rog frumos deschıdeti alta topic.
Nu stiu num este precedura Forumul aceasta dar nu exista o persoane MODERATOR ? sau admin. ?
sunt member multe forum si cel altele forumule daca cineva scrie ceva care nu are legatura cu topic poate sa sterge sau avertizata pe persoane respectıv .
Salutar @ ALL
hai sa vb despre turcia atunci...vreau sa urc pe virful kackar...cum ajung in zona acestui virf, ce posibilitati de campare / cazare am...vreau detalii, atentie nu linkuri ci informatzii de la tine...si inca ceva as vrea niste detalii despre zona uludag pt ca nicio agentie din romania nu imi poate da aceste detalii...exista trasee pt trekking, exista mijloace de transport pe cablu....nu im i da linkuri...linkuri poate sa imi dea si cineva care nu e turc
didi.sasa
19th February 2007, 09:47
QUOTE(oztan @ Dec 27 2006, 12:28)

Puteti sa intrebati ori ce despre Turcia .
buna,Oztan,
vreau sa fac o sesiune de shopping in istanbul cam prin aprilie...vreau sa stiu cand este perioada de reduceri in turcia ...stiu ca difera fata de noi...anul trecut am fost pe la outleturiile dupa izmir in erau reduceri masive prin septembrie dupa 10...
alinaclau
19th February 2007, 21:19
hei!!!!!!!!!!dar unde sunteti?
ggk1983
19th February 2007, 23:35
QUOTE(oztan @ Feb 17 2007, 19:18)

@ ALL
Salutar @ ALL
eu vreau sa-ti spun: "tessekur ederim" (multumesc frumos) pt toate sfaturile date in legatura cu Turcia.
Eu am fost de doua ori in turcia si mi se pare o tara incredibila de care m-am indragostit.Prima data am stat la Club Hotel Sera din Antalya si vreau sa va spun ca este ceva extrordinar....de la arome(peste tot , in aer, simti numai miros de leandru si de alte flori exotice), la mancare si la program...este ceva de-a dreptul extraordinar.Credeti-ma!!!!Ne-am dus cu masinile, drumul a fost destul de obositor, dar a meritat.Este un hotel de 5 stele de unde nu simti nevoia sa pleci pt ca le are pe toate (activitati sportive, activitati recreative, mancare nemaiintalnita, piscina dar si plaja, magazine...).Noi am avut demi pensiune, dar era de ajuns pt ca mancarea era foarte gustoasa si din abundenta.
A doua oara am fost in Kusadasi, la Grand Blue Sky.Camera mare, serviciile foarte bune, mancarea buna, arobic in fiecare dimineata pt doritori, sauna, fitness, sala de internet, program "artistic" in fiecare seara.......dar nu se compara cu Antalya....
Daca cineva m-ar intreba unde ar trebui sa se duca in Turcia, as recomanda Antalya si neaparat la Istanbul.nOI la intoarcerea din kusadasy am stat la Istanbul, la hotelul Yasmak Sultan, chiar in centrul Istanbulului.A fost foarte bine.
Eu anul acesta i n iarna am fost intr-o excursie prin Budapesta, Austria, Germania.Vreau sa va spun ca nu se compara serviciile din Turcia cu cele din Austria.ASA CA LASATI AUSTRIA SI VIZITATI TURCIA!!!!! ESTE CEVA INCREDIBIL.Cred ca as putea sa vorbesc non-stop despre Turcia si nu m-as plictisi pt ca, asa cum v-am spus, mi se pare ceva incredibil, rupt parca din vis.
Nu eviatati sa va duceti in bazar...Eu mi-am luat blue jeans cat si alte lucruri super ieftine de acolo, pe care in Romania le gasiti la super pret in mai toate magazinele, cred chiar si in mall.Nu sunt lucruri de proasta calitat!e!! Mi-am luat niste sandale de vara, care chiar si acum, dupa cativa ani, sunt foarte "trendy" si fac valuri printre romancele noastre.Vreau sa va spun ca in Austria am stat la hotel de 3 stele plus(adik aproape 4), dar cred ca serviciile in comparatie cu Turcia erau de 2 stele.Asa ca cine e mai limitat la buget poate sa aleaga un hotel de 3 stele in Turcia si va garatez ca o sa se simta extraordinar.
What can i say more???? i LOVE TURKEY!!!!!!!!
oztan
20th February 2007, 10:59
QUOTE(alinaclau @ Feb 19 2007, 21:19)

hei!!!!!!!!!!dar unde sunteti?

stai calm am venit .....
oztan
20th February 2007, 11:06
QUOTE(didi.sasa @ Feb 19 2007, 09:47)

buna,Oztan,
vreau sa fac o sesiune de shopping in istanbul cam prin aprilie...vreau sa stiu cand este perioada de reduceri in turcia ...stiu ca difera fata de noi...anul trecut am fost pe la outleturiile dupa izmir in erau reduceri masive prin septembrie dupa 10...
Cred ca mergi la PASTE ! !
merg si eu .... cred ca prindem acolo reduceri. Dar ai grija unde caut si ce caut . Mall urile sint destul de mult dar OUTLETURILE sunt spre iesire de istanbul . poate sa gasest Drumul E-5 si cel alta parte iesire la KADIKOY .....
oztan
20th February 2007, 11:09
QUOTE(ggk1983 @ Feb 19 2007, 23:35)

eu vreau sa-ti spun: "tessekur ederim" (multumesc frumos) pt toate sfaturile date in legatura cu Turcia.
Eu am fost de doua ori in turcia si mi se pare o tara incredibila de care m-am indragostit.Prima data am stat la Club Hotel Sera din Antalya
Anul 2001 Am fost si eu aceasta hotel . Este super OK !
oztan
20th February 2007, 11:11
QUOTE(sintcelmaidestept @ Feb 17 2007, 20:22)

hai sa vb despre turcia atunci...vreau sa urc pe virful kackar...cum ajung in zona acestui virf, ce posibilitati de campare / cazare am...vreau detalii, atentie nu linkuri ci informatzii de la tine...si inca ceva as vrea niste detalii despre zona uludag pt ca nicio agentie din romania nu imi poate da aceste detalii...exista trasee pt trekking, exista mijloace de transport pe cablu....nu im i da linkuri...linkuri poate sa imi dea si cineva care nu e turc
Primul rand , unde nu am fost eu nu pot sa scriu informatie de la capul meu .... pot sa comentezi atat si pot sa ajut cu linkuri. afara da tine nimen nu a plans din cauza linkurile mele ...
Si ;
Serios vrei sa merg la KACKAR ? stii unde este ? da ca esti sincer caut si sicriu , Dar nu cred ca esti serios ..... darrrrr tot caut . astepta un pic. am venit de la drum si sunt obosit ... si am multe munca la JOB ...
didi.sasa
20th February 2007, 14:20
QUOTE(oztan @ Feb 20 2007, 11:06)

Cred ca mergi la PASTE ! !

merg si eu .... cred ca prindem acolo reduceri. Dar ai grija unde caut si ce caut . Mall urile sint destul de mult dar OUTLETURILE sunt spre iesire de istanbul . poate sa gasest Drumul E-5 si cel alta parte iesire la KADIKOY .....
asa am auzit si eu...super toale la super preturi..un ex...o camasa identica cumparata din bodrum de la un magazin fitos la 25$, aceasi camasa la zara , tot made in turkey, numai ca scria zara 2.100 000.
vreau sa zic ca nu erau reducerile inca si nici in outlet... in outleturi cele ma scumpe camasi(reduceri erau 9 $)
intereseaza-te te rog.. sa stiu mai exact, eu am foarte multe de cumparat.mersi
sintcelmaidestept
20th February 2007, 18:27
QUOTE(oztan @ Feb 20 2007, 11:11)

Primul rand , unde nu am fost eu nu pot sa scriu informatie de la capul meu .... pot sa comentezi atat si pot sa ajut cu linkuri. afara da tine nimen nu a plans din cauza linkurile mele ...
Si ;
Serios vrei sa merg la KACKAR ? stii unde este ? da ca esti sincer caut si sicriu , Dar nu cred ca esti serios ..... darrrrr tot caut . astepta un pic. am venit de la drum si sunt obosit ... si am multe munca la JOB ...
foarte serios, dar m-ar interesa detalii : cu ce ajung din istanbul pina acolo, exista posibilitatzi de cazare in munte sau tre sa imi iau cortul...preturi nu ma intereseaza ca nu banii sint problema...si cam cit dureaza ascensiunea de la tabara de baza pina in virf, in ce luni e zapada si in luni nu e...si te rog nu imi da linkuri ca daca vreau linkuri pot cauta si singur pe net sau la fel de bine pot vorbi cu un japonez care sa imi dea tot linkuri...tu esti turc de la tine am alte pretentzii, pe mine daca ma intrebi despre romania si dupa cum vezi si despre turcia iti dau detalii cu lux de amanunte si nu linkuri...
ticris68
21st February 2007, 09:59
QUOTE(sintcelmaidestept @ Feb 16 2007, 20:24)

4. si la efesia ai aer cond split
vivapcr
21st February 2007, 11:47
QUOTE(ticris68 @ Feb 21 2007, 09:59)

4. si la efesia ai aer cond split
da, asa e, este aer split.....dar tot cu program....e o situatie mai ciudata un pic
kywy
25th February 2007, 21:05
salut,
interesante opiniile celor ce au postat aici impresii dar va rog spuneti-mi shi mie un loc in Antalia, unde sa merg cu familia in concediu in august.
As dori un loc mai spre familisti, un hotel sau bungalow de 4* al in.
oztan
26th February 2007, 18:29
QUOTE(kywy @ Feb 25 2007, 21:05)

salut,
interesante opiniile celor ce au postat aici impresii dar va rog spuneti-mi shi mie un loc in Antalia, unde sa merg cu familia in concediu in august.
As dori un loc mai spre familisti, un hotel sau bungalow de 4* al in.
Hotel Club Sera ......