MediaWiz
Jul 23 2007, 11:59
[quote name='alinusha' date='Jul 23 2007, 12:26' post='3135717']
antalya...scuze
[/quote]
alinusha Si noi plecam pe 30 iulie spre Istanbul prin Giurgiu. Daca vrei, mergem impreuna (am GPS si hartile necesare; in plus, am mai traversat Bulgaria spre Grecia).
MediaWiz
Jul 23 2007, 12:01
QUOTE(deltra1 @ Jul 23 2007, 12:44)

Birou de traduceri din Bucuresti (zona Colentina) va ajuta cu perfectarea actelor pentru a intra in Turcia cu masina luata in leasing. ATENTIE!!! Dureaza cam 4 zile lucratoare intreg traseul (din momentul in care ne aduceti procura de la firma de leasing in dublu exemplar). Costul pentru ABSOLUT TOATE FORMALITATILE este de: 168 RON (TVA inclusa) (tariful cuprinde: data certa la Notariat, traducere in limba turca, legalizare notariala, supralegalizarea traducerii la Tribunal).
Stim ca la Consulatul Turciei scrie ca trebuie ca ultimul pasa sa fie legalizare la Consulat, nu la Tribunal, dar va asiguram ca procedura legala este la Tribunal, Consulatul vrea sa incaseze si el ceva taxe, cei carora le-am asigurat noi aceste servicii au trecut fara probleme de vama turca.
Contactati-ne la: traduceri.d@gmail.com (in atentia D-nei Delia Motoasca sau la telefoane: 0728226606
0788226668
0742071442
Din pacate nu va vom putea raspunde solicitarilor in perioada 1 - 10 august (concediu de odihna).
NU lasati pe ultima suta de metri efectuarea acestor formalitati! Nu merita sa va stricati vacanta!!!
Sa inteleg ca acea stampila de la ambasada Turciei e superflua?
cris37
Jul 23 2007, 18:26
Buna ziua,
>
> am revenit in Romania dupa 7 zile de sejur superb in Antalya la Hotelul Sherwood Breezes Resort.
>
> Suntem 3 familii - clienti vechi de ai agentiei dvs. si va multumim pentru
> serviciile acordate.
>
> Totul a fost aproape perfect cu o mica mica observatie la ghizii dvs. din Turcia - Oli si Lori.
>
> Am sa va povestesc cate ceva ...
>
> Am dorit sa mergem la unele din excursiile optionale organizate de agentia dvs. si cea turca,
>
> desi preturile fie vorba intre noi erau putin cam mari.
>
> Am ales Perge-Aspendos - 36 euro, Aqua Park - 44 euro, shopping- 9 euro, si seara turceasca din
> ultima zi, deci cele mai importante.
>
> 1. La prima excursie am asteptat o jumate de ora sa ne ia masina de la hotel, soferul a venit, a
> trecut pe langa noi, a mers la receptie apoi a plecat. Dupa alte 20 minute s-a intors si ne-a
> zis
> ca el trebuia sa ne duca la Perge.
>
> Dupa ce am plecat ne-am dat seama ca soferul nu stie unde sa ne duca, desi a vorbit de 4-5 ori
> la
> telefoane cu agentia lui sau cu ghizii nostrii.
>
> Pana la urma ne-am intalnit cu ceilalti, am rasuflat usurati si nu ne-am mai facut probleme unde
> ne duce ...
>
> 2. A venit ziua aqua-parcului, ora 10.40 dimineata asteptam in fata hotelului hotarati sa
> intrebam
> pe fiecare sofer care vine daca pe noi ne cauta.
>
> Trece 30 minute, apoi o ora ... dam telefon la Oli care ne asigura ca masina e pe drum.
>
> Dupa o ora jumate de asteptare, 3 familii cu un copil in holul hotelului, adica la ora 12 primim
> un mesaj de la Oli ... MASINA NU MAI VINE, LORI S-A INTORS IN ANTALYA CU DOI POLONEZI SI
> EXCURSIA
> SE ANULEAZA.
>
> Motivul a fost ... Soferul si Ghidul (Lori) NU AU GASIT HOTELUL .
>
> Bineinteles dupa o asa o scuza penibila am renuntat si la celelalte excursii optionale pentru ca
> NU puteam risca sa se intample ceva cu copilul sau sa ne lase cine stie pe unde acesti soferi
> habarnisti.
>
> Dati-ne voie sa intrebam ... acesti ghizi nu au fost trimisi in Turcia sa ne preia de la Hotel
> si
> sa ne duca in siguranta in excursiile optionale ???
>
>
>
cris37
Jul 23 2007, 18:28
Buna ziua Domnisoara Monica Pop, (de la agentia Kartago)
sejurul a fost MINUNAT, turcii au fost mai presus de asteptari, insa ghizii romani au fost sub
orice critica, pai cum ai ei grija de turisti intr-o tara in care noi nu puteam sa ne intelegem
nici o vorba cu soferii ?
Ghidul roman ... Oli ... a preferat sa ramana la agentia din Antalya, la 20 minute distanta si sa
anuleze excursia decat sa vina dupa noi ... apoi sa ne spuna ca celalalt ghid ... Lori ... nu stie
unde e hotelul ????
Cea mai penibila scuza ... nu va suparati. Era suficient sa cheme un taxi, sa ia o harta, sa
intrebe un coleg ... etc ... NE-AU DEZAMAGIT TOTAL
Si ganditi-va ca am vrut sa mergem la majoritatea excursiilor optionale ... oricum scumpe.
Ce v-ati gandi dumneavoastra timp de DOUA ORE in holul unui hotel asteptand cu un copil care nu
are rabdare timp de 5 minute si care astepta sa il ducem la Aqua Park.
cris37
Jul 23 2007, 18:29
--- KartagoTours Cluj-Napoca <cluj@kartagotours.ro> wrote:
> Buna ziua.
>
> Ne pare rau pentru cele intamplate. Speram din tot sufletul ca aceste
> incidente sa nu va opreasca in a alege pachetele Kartago Tours in
> continuare.
> Pentru ca pe viitor sa nu se mai intample, speram noi, vom trimite sesizarea
> dumneavoastra directorului general Kartago Tours.
>
> O zi buna,
> Monica Pop
bibicu13
Jul 24 2007, 06:51
QUOTE(MediaWiz @ Jul 23 2007, 13:01)

Sa inteleg ca acea stampila de la ambasada Turciei e superflua?
Eu asa cred, oricum o am toate actele mai putin stampila consulatului.
Ma intreb daca cineva din Baia Mare sau din Suceava, cu o masina pe leasing, vine pana la Bucuresti sa isi stampileze hartiile alea la consulat.
Astept si eu un raspuns de la cei din provincie care au plecat in Turcia cu masini pe leasing: au mai venit in Bucuresti sa isi stampileze hartiile la consulat ???
matrix2323
Jul 24 2007, 10:46
Buna all,
Pe 03 august plec 1 masina la Kusadasi - Hotel Imbat
A mai fost cineva anul acesta acolo.
Si inca o intrebare: pentru a sunta vama bg-tr, unde stiu ca se sta ceva (2-3 ore), a incercat cineva sa intre in vama bg-gr, sa mearga prin grecia si apoi sa intre gr-tr?
Ce navigatie aveti pentru turcia?
Tocmai m-am intors din Turcia, informatii ce merita retinute:
1) Pentru cei cu masina inregistrata pe persoana juridica (asta nu ii include si cei cu masina pe leasing) e suficienta o procura tradusa de un traducator autorizat si legalizata la notariat. Pentru cei din Bucuresti traducerea procurei o puteti face cu dl. Omer Bayar (in zona Crangasi) cum am facut-o eu, 0744-998826, 35RON pagina A4 iar legalizarea traducerii o recomand la un notariat de la Kogalniceanu (sunt 3), costa aproximativ 20RON. Cele de cartier sunt din ce in ce mai aglomerate, scumpe si cu notari schizofrenici.
Cu hartia asta si o groaza de nervi si chef de scandal pentru ca alergasem zile bune dupa tampenia aia de apostila de la tribunal, plus de la consulat, etc am ajuns la granita turca. Aici trec prin toate cele 3-4 puncte de control, la masina vede ca e pe firma, ma intreaba daca e leasing, zic nu si zice ok. Nu cere nici un fel de procura, i-o dau din proprie initiativa, se uita zice mirat la ea si zice ok, mi-o da inapoi si imi ureaza drum bun. Concluzia? Nu stiu daca e necesara dar mi-a fost cu siguranta suficienta. Procura (model) pe care am conceput-o care a fost acceptata de ambasada Turciei si la granita:
Împuternicire
SC XXX SRL cu sediul în strada XXX, numărul X, bloc X, apartament X, sector X, București, CIF RO123456, număr Registrul Comerțului J40/123456/2000, cont bancar RO00 BTRL 0000 0000 0000 00XX, banca Banca Transilvania S.A., reprezentată prin cei doi asociați ai săi de dl. Alfa, C.I. serie AA nr. 123456, eliberată la 01.01.2007, valabilă până la 01.01.2008 în calitate de asociat și dna. Omega, C.I. serie BB nr. 654321, eliberată la 02.01.2006 valabilă până la 02.01.2016 în calitate de asociat prin prezenta împuternicim pe Alfa Beta Gama cu domiciliul în strada XXXXX, numărul XXXX, bloc XXX, scara X, apartament X, sector X, București, cod numeric personal xxxxxxxxxxxx, pașaport seria 123456, să circule în afara granițelor României (inclusiv în Turcia) în perioada 1 Iulie 2007 – 1 Iulie 2009 cu autovehiculul marca Mertan model CLK 8.0 Turbo, culoare negru, cu numărul de înmatriculare B – 01 – SEX, numărul de identificare ABC123HJK456JYT, proprietate a SC XXX SRL.
Data,
1 Iulie 2007
Asociat,
Alfa
Asociat,
Omega
Ștampila,
2) Ochii in 14 dupa semnalele luminoase ale masinilor de pe contrasens, in general anunta radare. Am luat o amenda chiar dupa Havsa de 108YTL (~ 200RON) din care am platit 81YTL (150RON) la granita la iesire. Pe autostrazi nu sunt radare dar sunt pe strazile nationale sau europene la intrarile in orase. Intre Edirne - Antalya am vazut cel putin 10 radare, 9 din ele doar pe sensul de ducere. Probabil dupa ce-i parlesc pe turisti la intoarcere nu mai e nevoie de asa ceva. Detectoarele care merg la noi sunt inutile la ei, am avut doua si au dat doar alarme false. Cand piuau puteam chiar sa accelerez pentru ca sansele sa fie si un radar erau minime. In Bulgaria in schimb detecteaza dar bulgarii stiu sa isi ascunda masinile si cand ti-a piuit detectorul e deja prea tarziu.
3) Drumurile in Turcia sunt ok, excelent semnalizate, nu am vazut o groapa in tot traseul facut. In Bulgaria in schimb e jale, drumul prin Nova Zagora e inchis si chiar si cel prin Stara Zagora e ocolit, am facut vreo 7 ore si 400 de km in Bulgaria si la dus si la intors. Ca solutie GPS pentru Turcia: Destinator cu harta Turciei. Se misca ca un mormoloc dar te ajuta. Pentru nordul Turciei (Istanbul) IGO e suficient si recomandat.
4) In Turcia "taxa pe fraier" e maxima, daca comanzi ceva fara pret afisat te-au ars fara ezitare. Obosit dupa cateva sute de kilometri condusi, m-am cazat la hotel si am iesit intr-o terasa in Istanbul. 3 bericele locale de 0.33l caldute si trezite si un kebab m-au costat 36YTL (65RON) bani cu care la terasele alaturate (dar care aveau preturile afisate) mancam si beam cel putin dublu. In bazaruri idem, totul se negociaza, daca nu l-ai luat maxim jumatate din pretul cerut initial inseamna ca ai luat teapa. Totul trebuie (si poate) sa fie mai ieftin ca in .ro.
Concediu placut, Turcia poate oferi asa ceva.
matrix2323
Jul 24 2007, 11:23
QUOTE(Astor @ Jul 24 2007, 12:02)

Tocmai m-am intors din Turcia, informatii ce merita retinute:
1) Pentru cei cu masina inregistrata pe persoana juridica (asta nu ii include si cei cu masina pe leasing) e suficienta o procura tradusa de un traducator autorizat si legalizata la notariat. Pentru cei din Bucuresti traducerea procurei o puteti face cu dl. Omer Bayar (in zona Crangasi) cum am facut-o eu, 0744-998826, 35RON pagina A4 iar legalizarea traducerii o recomand la un notariat de la Kogalniceanu (sunt 3), costa aproximativ 20RON. Cele de cartier sunt din ce in ce mai aglomerate, scumpe si cu notari schizofrenici.
Cu hartia asta si o groaza de nervi si chef de scandal pentru ca alergasem zile bune dupa tampenia aia de apostila de la tribunal, plus de la consulat, etc am ajuns la granita turca. Aici trec prin toate cele 3-4 puncte de control, la masina vede ca e pe firma, ma intreaba daca e leasing, zic nu si zice ok. Nu cere nici un fel de procura, i-o dau din proprie initiativa, se uita zice mirat la ea si zice ok, mi-o da inapoi si imi ureaza drum bun. Concluzia? Nu stiu daca e necesara dar mi-a fost cu siguranta suficienta. Procura (model) pe care am conceput-o care a fost acceptata de ambasada Turciei si la granita:
2) Ochii in 14 dupa semnalele luminoase ale masinilor de pe contrasens, in general anunta radare. Am luat o amenda chiar dupa Havsa de 108YTL (~ 200RON) din care am platit 81YTL (150RON) la granita la iesire. Pe autostrazi nu sunt radare dar sunt pe strazile nationale sau europene la intrarile in orase. Intre Edirne - Antalya am vazut cel putin 10 radare, 9 din ele doar pe sensul de ducere. Probabil dupa ce-i parlesc pe turisti la intoarcere nu mai e nevoie de asa ceva. Detectoarele care merg la noi sunt inutile la ei, am avut doua si au dat doar alarme false. Cand piuau puteam chiar sa accelerez pentru ca sansele sa fie si un radar erau minime. In Bulgaria in schimb detecteaza dar bulgarii stiu sa isi ascunda masinile si cand ti-a piuit detectorul e deja prea tarziu.
3) Drumurile in Turcia sunt ok, excelent semnalizate, nu am vazut o groapa in tot traseul facut. In Bulgaria in schimb e jale, drumul prin Nova Zagora e inchis si chiar si cel prin Stara Zagora e ocolit, am facut vreo 7 ore si 400 de km in Bulgaria si la dus si la intors. Ca solutie GPS pentru Turcia: Destinator cu harta Turciei. Se misca ca un mormoloc dar te ajuta. Pentru nordul Turciei (Istanbul) IGO e suficient si recomandat.
4) In Turcia "taxa pe fraier" e maxima, daca comanzi ceva fara pret afisat te-au ars fara ezitare. Obosit dupa cateva sute de kilometri condusi, m-am cazat la hotel si am iesit intr-o terasa in Istanbul. 3 bericele locale de 0.33l caldute si trezite si un kebab m-au costat 36YTL (65RON) bani cu care la terasele alaturate (dar care aveau preturile afisate) mancam si beam cel putin dublu. In bazaruri idem, totul se negociaza, daca nu l-ai luat maxim jumatate din pretul cerut initial inseamna ca ai luat teapa. Totul trebuie (si poate) sa fie mai ieftin ca in .ro.
Concediu placut, Turcia poate oferi asa ceva.
Ca solutie GPS pentru Turcia este si IGO mai nou, am tot drumul pana la Kusadasi
nu stiu ce versiune de Turkey ai avut, probabil Turkey_2006.10
http://www.teleatlas.com/stellent/groups/p...ta_ct012139.pdf
Am avut IGO My Way 2006 cu Turkey.fbl de 7,92 MB (8.311.328 bytes) + Turkey.fbl 8,90 MB (9.342.167 bytes).
matrix2323
Jul 24 2007, 11:34
QUOTE(Astor @ Jul 24 2007, 12:31)

Am avut IGO My Way 2006 cu Turkey.fbl de 7,92 MB (8.311.328 bytes) + Turkey.fbl 8,90 MB (9.342.167 bytes).
Eu am iGO My Way 2006 Plus cu Turkey 2007.04 : 070601 : 31420947 Mb
QUOTE(jasmiin @ Jun 13 2007, 16:04)

te rog mult sa imi spui daca sti ceva de hotel vera club paradiso daca trebuia sa fie in belek , dar eu nu l-am gasit acolo, poate sti vreun site sa vad si harta cu locul respectiv
merci mult de tot
Vera Paradiso nu e in Belek ci alt satuc, la vreo 10KM, Bogazkent.
QUOTE(Petrache_Lupu @ May 15 2007, 19:40)

Stie cineva ceva despre hotelul Vera Paradiso Club din Belek?
Minusuri:
- 50% rusnaci, 30% turci, 10% nemti sau austrieci, restul de peste tot
- uneori exagereaza cu rusofonia, te saluta in rusa la restaurant daca nu ai mustata de turc, spectacolele se termina cu o melodie ruseasca mai stresanta decat cea de la Zoozoone (pe care o sa-i si auziti uneori in Disco)
- pahare murdare de ruj
- sucurile de la dozator execrabile
- 2 euro paharul de suc de portocale, 3 lire un porumb fiert, un popcorn sau o vata pe bat
- cozi la baruri daca vrei o Cola/Fanta/Sprite sau o bere
- iesitul din hotel e nerecomandat, Antalya e la 40KM si e cam cat Bucurestiul iar Serik (20km) e mai sarac decat Copsa Mica
- mancarea aproape acceptabila (bufet suedez cu multe salate, peste prajit, carnaciori si chiftele, seara niste fripturele impartite cu zgarcenie de bucatar)
- minibar contra cost, la venire gasesti o apa la 1.5L in el, daca vrei sa ti-l umple dai comanda si platesti la final
- plaja cam la 15 minute de mers pe jos in soare de la receptie (sau 20-25 din camera), cu nisip dar foarte abrupta si cu valuri puternice
Plusuri:
- mare
- curat
- oameni ok, si familii si cupluri, copii cuminti si educati nu retardati mioritici care imping scaunele prin restaurant aplaudati de perechea producatoare;
- piscine ok (dar nu tineti ochii deschisi in apa ca nu stiu ce baga in ele dar nu mai vezi doua zile);
- AC spilt
- housekeeping ok
- echipa de animatori excelenta (doi turci si 20 de rusnaci) cu niste spectacole excelente in fiecare seara in amfiteatru;
Retineti ca e un economy hotel, nu UAI. Daca vreti 20-30% mai mult (minibar, servire la masa, etc) pentru 100% mai mult ca pret, alegeti ceva gen Cornelia. Dar pentru mine s-a ridicat putin peste asteptari avand in vedere cat a costat.
cocoman77
Jul 24 2007, 11:44
QUOTE(matrix2323 @ Jul 24 2007, 12:34)

Eu am iGO My Way 2006 Plus cu Turkey 2007.04 : 070601 : 31420947 Mb
salut.
Am si eu Turkey 2006.10 si am vazut ca nu este de foarte mare ajutor.
Oare ma poti ajuta cu versiunea 2007.04??
merci anticipat!
QUOTE(balexe @ Jul 20 2007, 12:31)

LUNA IULIE
21 iulie...........gogre (bv-istanbul - 23 iulie istanbul - antalya-kemer-tekirova)+gps(igo&destinator)
21 iulie...........balexe (buc-istambul - o noapte cazare - antalya)..................
gogre esti prin zona? poate o punem de-o caravana, noi suntem 2 masini..
24 iulie...........mariusica2006(magdici2006@yahoo.com)
26 iulie...........Cornelia necsoi@
27 iulie...........o_dor
30 iulie...........MediaWiz (Istanbul)
LUNA AUGUST
2august..........mon01-Giurgiu-Kusadasi
5august .........trandafir_alb - 5 masini , . tibilosu Timisoara - Kusadasi ,1 masina ( poate doua )
6 August ........manuale69
7 August ........nivas & Co. - Bucuresti - Marmaris - 2 masini-
9 August.........LiviuR - Bucuresti - Istanbul - Kusadasi
.....................Sorina Daniela - Galati - Belek - 1 masina
19 August ......Sergiusan-P.Neamt-Giurgiu-Canakkale-Kusadasi - 1 masina
20 August ......Bebeca
22 Agust ........soryn68
23august........blue25
.....................dragos_negru
24august........roana71 - 3 masini -
tmc o masina spre istanbul
26 august........horor69- din vama giurgiu-antalya-1 masina
27 august........pana-din pitesti-istambul-antalya 1 masina
28 August........STASY
LUNA SEPTEMBRIE
1 Sept .......... KPKNA
8 Sept. .........Raysa; Bucuresti - Ruse - Canakale - Kusadasi ( Imbat )
10 Sept .........ThunderRa P.Neamt - Giurgiu - Canakkale - Kusadasi
14 Sept .........mihaelutza04
17sept .......... gabhip
eu plec pe 24 august in zori din bucuresti spre istanbul.
silvia71
Jul 24 2007, 12:00
Vesti bune pentru cei ce au ales hotel Grand Oscelik!!
Nu vreau sa ma arat prea entuziasta si nici nu as vrea sa infuentez parerea nimanui,insa,pt.cei care au indoieli vizavi de acest hotel(cum am avut si eu,dealtfel...)as dori sa impartasesc vestile pe care le-am primit de curand.Mie una,mi-a venit sufletul la loc dupa ce am primit un email cuprinzator de la o domnisoara din Timisoara,careia ii multumesc si pe aceasta cale!Fotografiile primite,nu imi permit sa le postez,dar pot sa spun ca sunt la fel de relevante ca si cele postate de Berti_http//w.w.w.inginer_il.turcia/index.htm(MULTUMIM BERTI !!!!!!!!!!!!!!!).Ceea ce pot spune este doar ca am vazut fotografii cu plaja hotelului,rezolutie buna,si...mi-se pare Ok.(nisip normal,e drept,nu extraordinar de fin,apa foarte limpede si pietricele putine)Cat despre restaurantul si meniul sau...SUPER!(foarte variat si consistent),iar domnisoara despre care va spuneam considera meniul fiind chiar mai bun ca la Batihan(unde locuise,deasemenea)."Bad news"...discoteca hotelului nu functiona anul trecut(asta daca mai intereseaza pe cineva),asa ca eu am fost putin dezamagita,dar sunt convinsa ca exista"toptam" ale solutii...
Astept cu nerabdare pareri "proaspete" de la cei ce se intorc anul acesta!
Drum bun si vacanta placuta tuturor!!!
anomiss
Jul 24 2007, 14:21
pt. Cris37
Am inteles ca au fost probleme cu excursiile optionale. Pacat.
Cat costa seara turceasca? Ati mai fost sau ati sarit-o si pe asta?
Povesteste-ne ceva despre hotel (amplasare, servicii, plaja etc). Multumesc.
Horor69
Jul 24 2007, 16:51
salut!
nu a fost nimeni in antalya-hotel lara beach?
va rugam mult cine a fost sa ne dea si noua un semn
multumim
Sorina-Daniela
Jul 24 2007, 17:16
26 iulie...........Cornelia necsoi@......kusadasi...asena hotel
27 iulie...........o_dor
LUNA AUGUST
5august .........trandafir_alb - 5 masini , . tibilosu Timisoara - Kusadasi ,1 masina ( poate doua )
12 August ............... gelubadea (cred ca pe la ora 21.00) - Kusadasi - 1 masina
20 August ......Bebeca
22 Agust ........soryn68
23august........blue25
24august........roana71 - 3 masini
......................cocoman77 - 6 masini
28 August........STASY
LUNA SEPTEMBRIE
1 Sept .......... KPKNA
17sept .......... gabhip
anomiss
Jul 24 2007, 18:53
QUOTE(serpisor @ Jul 22 2007, 12:04)

Salut,
inca nu a trecut nimeni cu ferry de la Yenicapi la Bursa(catre Antalya) ?
A venit cineva de la hotel MIRACLE, plec peste 30 de zile si vreau sa stiu cum este.
MULTUMESC!
Ati citit postul #2243 ?
Vedeti la adresa:
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...933&st=2220
manuale
Jul 24 2007, 21:52
Ajutati-ma si pe mine cu o informatie.
Stiu ca exista cineva care se ocupa cu toate actele necesare pentru masinile in leasing (apostila, data certa, legalizare) dar nu mai gasesc nici numele nici numarul de telefon aici pe forum.
Am luat de la firma de leasig imputernicire si in romana si in engleza si vreau sa dau actele cuiva care sa se ocupe de tot ce imi trebuie.
Cine poate sa ma ajute ?
MediaWiz
Jul 24 2007, 22:28
QUOTE(manuale @ Jul 24 2007, 22:52)

Ajutati-ma si pe mine cu o informatie.
Stiu ca exista cineva care se ocupa cu toate actele necesare pentru masinile in leasing (apostila, data certa, legalizare) dar nu mai gasesc nici numele nici numarul de telefon aici pe forum.
Am luat de la firma de leasig imputernicire si in romana si in engleza si vreau sa dau actele cuiva care sa se ocupe de tot ce imi trebuie.
Cine poate sa ma ajute ?
Vezi PM
QUOTE(serpisor @ Jul 22 2007, 11:04)

Salut,
inca nu a trecut nimeni cu ferry de la Yenicapi la Bursa(catre Antalya) ?
A venit cineva de la hotel MIRACLE, plec peste 30 de zile si vreau sa stiu cum este.
MULTUMESC!
Salut forumistilor... am ajuns de 2 zile in tekirova (antalya)...si incerc sa va dau ceva informatii proaspete.
Yenicapi - Bursa??? nu stiu daca e posibil... eu m-am ratacit in Bursa...si crede-ma era prin munti...
Trecerea am facut-o YENICAPI(ISTANBUL)-YALOVA ...dar poate gresesc eu...si o fi si alta bursa.
Salutare tuturor...
intru acum sa va dau cateva informatii cat le mai am proaspat in memorie.
GPS - MIO = MAAARE RAHAT... in Ro m-am descurcat excelent...in Bucuresti de fapt... l-am frecat de l-a luat gaia (de vreo 6 luni il tot folosesc...de aceea aveam incredere foarte mare)... dar prin BG si TR pana m-am prins ca nu trebuie sa ma bazez 120 % pe el
mi-a luat ceva timp si ceva km.
In BG m-a scos acceptabil din Ruse... Dar ATENTIE si la semne... nu faceti ca mine!!! Dupa Ruse la tz km....cand cei care merg spre grecia via sofia impart acelasi drum cu cei care merg catre TR (a naibii localitate ca nu-i tin minte numele) e un semn maaaaare TRANZIT... SI CATRE DREAPTA SOFIA si VELIKO TARNOVO. Evident ca GPS ul zice inainte...tzeapa... a trebuit sa ma intorc 50 km... si l-am mai bagat si pe unu' din CJ in bezna...noroc ca el mergea spre Sofia. La revenire am pescuit si vreo doi dupa mine...care la fel au luat-o aiurea (unu de SV si un brasovean de al meu). si tipul din suceava avea gps.
O sa revin si cu alte detalii... acum trebuie sa plec la micul dejun ca ma bazaie consoarta
later.
SI NU UITATI.... CUMPARATI HARTA... faceti-va traseul si urmariti indicatoarele. De cei 1000 ron cat ar fi un gps mai bine va distrati in vacanta... asta daca nu il folositi si in alte ocazii... pentru concediu e o cheltuiala inutila. e chiar neplacut sa vezi ca pierde drumul chiar cand trebuie sa intrii intro giratorie si apoi sa pierzi timp invartindu-te ca sa revii la traseul corect. Ca sa fiu si mai succint...o scara a valorilor ar fi :
1. INDICATOARE
2. HARTA
3. GPS(e bun la apreciat curbele...mai ales cand te pierzi cate 2 ore si tragi tare ca sa recuperezi!!!)
Drum bun tuturor, concediu placut... o sa revin si cu alte detalii.
matrix2323
Jul 25 2007, 08:58
26 iulie...........Cornelia necsoi@......kusadasi...asena hotel
27 iulie...........o_dor
LUNA AUGUST
3 august.........matrix2323 - Bucuresti-Kusadasi - 1 masina
12 August ............... gelubadea (cred ca pe la ora 21.00) - Kusadasi - 1 masina
20 August ......Bebeca
22 Agust ........soryn68
23august........blue25
28 August........STASY
LUNA SEPTEMBRIE
1 Sept .......... KPKNA
17sept .......... gabhip
moonchild11
Jul 25 2007, 09:56
QUOTE(silvia71 @ Jul 24 2007, 13:00)

Vesti bune pentru cei ce au ales hotel Grand Oscelik!!
Nu vreau sa ma arat prea entuziasta si nici nu as vrea sa infuentez parerea nimanui,insa,pt.cei care au indoieli vizavi de acest hotel(cum am avut si eu,dealtfel...)as dori sa impartasesc vestile pe care le-am primit de curand.Mie una,mi-a venit sufletul la loc dupa ce am primit un email cuprinzator de la o domnisoara din Timisoara,careia ii multumesc si pe aceasta cale!Fotografiile primite,nu imi permit sa le postez,dar pot sa spun ca sunt la fel de relevante ca si cele postate de Berti_http//w.w.w.inginer_il.turcia/index.htm(MULTUMIM BERTI !!!!!!!!!!!!!!!).Ceea ce pot spune este doar ca am vazut fotografii cu plaja hotelului,rezolutie buna,si...mi-se pare Ok.(nisip normal,e drept,nu extraordinar de fin,apa foarte limpede si pietricele putine)Cat despre restaurantul si meniul sau...SUPER!(foarte variat si consistent),iar domnisoara despre care va spuneam considera meniul fiind chiar mai bun ca la Batihan(unde locuise,deasemenea)."Bad news"...discoteca hotelului nu functiona anul trecut(asta daca mai intereseaza pe cineva),asa ca eu am fost putin dezamagita,dar sunt convinsa ca exista"toptam" ale solutii...
Astept cu nerabdare pareri "proaspete" de la cei ce se intorc anul acesta!
Drum bun si vacanta placuta tuturor!!!
Multumesc pt. ca ai postat vestile, sa le aflu si eu - plec sambata asta, ajung la Grand Ozcelik duminica seara, si ma bucur ca plaja e cu nisip, ca macar de cateva ori tot o sa merg la 'mare' (dupa experienta din Grecia de anul trecut, nu ma dau chiar in vant dupa apa f sarata din Egee, daca prind loc la piscina s-ar putea sa raman mai mult acolo).
Oztan, Merhaba! Vreau un sfat: plec pe 24 august pe traseul Bucuresti-Istanbu(pauza 7 zile)l-Iznik (pauza o zi)-Kusadasi (pauza 8 zile). Poti sa-mi spui, te rog, de la Iznik la Kusadasi pe ce drum s-o iau? Multumesc
PS Oztan sau altcineva care a facut traseul...
matrix2323
Jul 25 2007, 11:11
QUOTE(tmc @ Jul 25 2007, 12:08)

Oztan, Merhaba! Vreau un sfat: plec pe 24 august pe traseul Bucuresti-Istanbu(pauza 7 zile)l-Iznik (pauza o zi)-Kusadasi (pauza 8 zile). Poti sa-mi spui, te rog, de la Iznik la Kusadasi pe ce drum s-o iau? Multumesc
PS Oztan sau altcineva care a facut traseul...
inceaca
http://www.viamichelin.com/viamichelin/int...ture=25/07/2007
hoinar1507
Jul 25 2007, 12:03
QUOTE(Horor69 @ Jul 22 2007, 21:25)

cine s-a intors recent din antalya?
cu masina
pe unde este mai bine de mers acum
prin stara zagora sau pe litoralul bulgaresc
la turci, este mai bine prin istanbul sau canakale-kusdasi-antalya
a fost cineva la lara beach?
daca da, rugam frumos impresii si ce repere ne puteti da pentru a ajunge la hotel
multumim
Noi am plecat pe litoralul bulgaresc si ne-am intors pe Stara Zagora. Recomand Stara Zagora pentru ca dupa Burgas (ultimii 100 km din Bg) pana la Malko Tarnovo este groaznic. Un drum f.prost, ingust dar si pustiu.
Drumul prin Canakkale este in regula(nu stiu varianta prin Istanbul), mare parte este cu doua benzi pe sens sau autostrada.
dannek
Jul 25 2007, 15:54
QUOTE(moonchild11 @ Jul 25 2007, 10:56)

Multumesc pt. ca ai postat vestile, sa le aflu si eu - plec sambata asta, ajung la Grand Ozcelik duminica seara, si ma bucur ca plaja e cu nisip, ca macar de cateva ori tot o sa merg la 'mare' (dupa experienta din Grecia de anul trecut, nu ma dau chiar in vant dupa apa f sarata din Egee, daca prind loc la piscina s-ar putea sa raman mai mult acolo).
Drum bun si concediu placut !!!
Si eu am bilet din 4 septembrie poate ne aduci impresii la cald si fotografii recente!
Eu plec cu masina personala tu cu ce pleci, sa ne spui daca a dat drumul la sosea la bulgari unde era oprita pt reparatiii!
buubuu
Jul 25 2007, 16:51
Moamaaaa, 85 de pagini am citit, de-mi flutura ochii...
Bun, m-am oprit la 3 hoteluri, pentru care as avea nevoie de o recomandare:
Papillon Zeguma - ceva mai scump, High Class AI
Royal Wings - UAI
Grand Azur - Marmaris, aici nu prea am gasit oferte
Ceva detalii: vom fi 4 adulti si un copil de 2 ani care adora nisipul, motiv pentru care as alege Royal Wings. Mi-ar placea si in Marmaris, dar fiind cu copilil, vom sta probabil mai mult prin hotel deci n-o sa putem bantui pe la terase si cluburi. Noi am fi vrut Delphin dar este stop sales pentru toata saptamana. Eu as zice Royal Wings, dar ma ajuta si parerea voastra.
Viva, altcineva cunoscator?
CornelB.
Jul 25 2007, 17:16
Marmaris - NU este potrivit pentru o familie cu copil mic.
Dintre celelalte două, oricare l-ai alege, garantez că vei fi foarte mulțumit.
Despre Zeugma vezi un review complex și complet al lui Apollo câteva pagini [multe] în urmă [a fost acolo anul trecut].
Royal Wings are revies excelente atât pe tripadvisor, cât și pe holidaycheck. Îți recomand să citești mai ales pe acesta din urmă [eventual cu Google ca traducător], are SUTE de reviews [în consecință, media pe care o fac elimină în mod categoric exaltații și cârcotașii inerenți
] făcute de turiști nemți, aka oameni umblați ceva prin tot feluld e locații turistice și care judecă deci în cunoștiință de cauză.
gabitim
Jul 25 2007, 17:16
QUOTE(dacaunico @ May 23 2007, 18:05)

Buna.Sunt noua pe forum,dar am nevoie urgent (daca este cineva acum pe site ) de un sfat.Am vrut sa plecam in Belek pe 5 iunie la BELEK BEACH RESORT,dar din pacate ne-au anuntat ca nu mai sunt locuri libere.Acum vreau sa aleg urgent (ca sa nu mai ramanem fara locuri) intre KEMER-hotel AMBIENTE 4* ,SIDE-JUSTINIANO WISH 5* ,ALANYA-TIVOLI RESORT SPA 5* sau BEACH CLUB DOGANAY 5*.
Care mi-l recomandati ? Va rog,urgent !!!!!!
unde ai fost pana la urmaŽla care hotel -multumesc
gabitim
Jul 25 2007, 17:19
QUOTE(gabitim @ Jul 25 2007, 21:46)

unde ai fost pana la urmaŽla care hotel -multumesc
poate sa-mi spuna cineva cum este cu cumparaturile in zona Kemer
QUOTE(CornelB. @ Jul 25 2007, 18:16)

Marmaris NU estepotrivit pentru nici un adult decat daca e englez. Marmaris e facut pentru englezi, cu preturi pentru englezi (chiar si la supermarket), intre 21.00 si 22.30 terasele sunt pline de englezi care beau de sting si apoi se clatina inapoi la hoteluri lasand terasele aproape goale (au vanzari doar 2-3 ore pe zi). In Marmaris toti turcii vorbesc engleza (iar un turc care vorbeste engleza are preturi cel putin duble fata de un turc nevorbitor de engleza), majoritatea animatorilor si chiar o parte din ospatari sunt englezi, etc. Pata cea mai neagra a Marmarisului este ca are zone EXTREM de galagioase cu muzica puternica de la 9.00 AM pana la 00-4.00AM. Aproape in permanenta auzi cel putin 2-3 hituri MTV simultan de la diferite terase sau hoteluri, chiar si cu termopanele inchise, somnul de 8 ore fiind aproape imposibil si cearcanele garantate. Nu-s familist, nu am copii, nu am nici macar fire albe de par in cap dar totusi Marmaris m-a lasat cu impresia de o mare discoteca/gradina zoologica unde englezii vin sa-si caste si mai mult gurile ce au fost deja cascate de parca l-au vazut pe Charles in chiloti.
Daca ma mai apuca vreodata cheful de viata de noapte cred ca o sa incerc Bodrum, m-am convins deja ca poti sa te simti mult mai bine la discoteca si terasele unui țarc 5* AI decat in Marmaris.
QUOTE(matrix2323 @ Jul 25 2007, 12:11)

merci
lucman72
Jul 26 2007, 07:15
Daca tot mergeti cu masina incercati Oludeniz langa Fethiye. Iar pentru liniste hotelul Montana Pine Resort.
Este pus pe un deal impadurit la vreo 3 km de plaja. Liniste ca in manastire, verdeata si comfort.
Are bus pana la plaja dimineata si seara.
Renumita Laguna albastra e cam verde si cu apa super calda, in schimb statiunea e super mica, cocheta si rupta cumva de civilizatie.
Iar daca tot ati ajuns aici, incercati sa vizitati canionul Saklikent la 50 de km Butterfly Valey cu vaporasul si plaja Patara la 70 de km.
Plaja Patara e complet pustie pe 10 km de nisip super fin, deoarece e zona protejata a broastelor testoase.
smacker
Jul 26 2007, 09:06
Am gasit aceasta harta interactiva. Enjoy.
Antalya
hoinar1507
Jul 26 2007, 09:07
[quote name='Astor' date='Jul 25 2007, 23:22' post='3148639']
Marmaris NU estepotrivit pentru nici un adult decat daca e englez. Marmaris e facut pentru englezi, cu preturi pentru englezi (chiar si la supermarket), intre 21.00 si 22.30 terasele sunt pline de englezi care beau de sting si apoi se clatina inapoi la hoteluri lasand terasele aproape goale (au vanzari doar 2-3 ore pe zi). In Marmaris toti turcii vorbesc engleza (iar un turc care vorbeste engleza are preturi cel putin duble fata de un turc nevorbitor de engleza), majoritatea animatorilor si chiar o parte din ospatari sunt englezi, etc. Pata cea mai neagra a Marmarisului este ca are zone EXTREM de galagioase cu muzica puternica de la 9.00 AM pana la 00-4.00AM. Aproape in permanenta auzi cel putin 2-3 hituri MTV simultan de la diferite terase sau hoteluri, chiar si cu termopanele inchise, somnul de 8 ore fiind aproape imposibil si cearcanele garantate. Nu-s familist, nu am copii, nu am nici macar fire albe de par in cap dar totusi Marmaris m-a lasat cu impresia de o mare discoteca/gradina zoologica unde englezii vin sa-si caste si mai mult gurile ce au fost deja cascate de parca l-au vazut pe Charles in chiloti.
Daca ma mai apuca vreodata cheful de viata de noapte cred ca o sa incerc Bodrum, m-am convins deja ca poti sa te simti mult mai bine la discoteca si terasele unui țarc 5* AI decat in Marmaris.
[/quot
Eu cred ca fiecare banut pe care il platesti in plus fata de alte statiuni merita. Turcii care "vorbesc engleza" nu sar pe tine sa traga cu forta in magazinul sau terasa lor ca in alte parti. Problema cu orele de somn am rezolvat-o alegand un "tarc" la marginea statiunii de unde faceam cca 10-15min(pe jos) pana in zona teraselor si discotecilor. Si mie chiar imi place cum se distreaza englezii.
Iar daca vrei sa te duci cu copii poti alege Marmaris Palace care ofera o multime de distractii pentru ei.
Eu as alege tot MARMARIS.
buubuu
Jul 26 2007, 09:45
QUOTE(CornelB. @ Jul 25 2007, 18:16)

Dintre celelalte două, oricare l-ai alege, garantez că vei fi foarte mulțumit.
Despre Zeugma vezi un review complex și complet al lui
Apollo câteva pagini [multe] în urmă [a fost acolo anul trecut].
Royal Wings are revies excelente atât pe tripadvisor, cât și pe
holidaycheck. Îți recomand să citești mai ales pe acesta din urmă [eventual cu
Google ca traducător], are SUTE de reviews [în consecință, media pe care o fac elimină în mod categoric exaltații și cârcotașii inerenți

] făcute de turiști nemți, aka oameni umblați ceva prin tot feluld e locații turistice și care judecă deci în cunoștiință de cauză.
Multam frumos, cred ca ma hotarasc pe Royal Wings, asta daca oi mai gasi locuri, daca nu raman la Zeguma. Postul lui Apollo m-a dirijat catre Zeguma
. Cu Marmaris aveam oricum rezerve, ca ii stiu pe englezi destul de bine si daca acasa la ei sunt cam betivani, imi imaginez cum ar fi in concediu. Poate pentru un sejur fara copil si parinti
sergiusan
Jul 26 2007, 12:28
27 iulie...........o_dor
.....................alinusha
LUNA AUGUST
5august .........trandafir_alb - 5 masini
......................tibilosu Timisoara - Kusadasi ,1 masina ( poate doua )
12 August ......gelubadea (cred ca pe la ora 21.00) - Kusadasi - 1 masina
20 August ......Bebeca
22 Agust ........soryn68
23august........blue25
.....................tmc - 1 masina spre istanbul
28 August........STASY
LUNA SEPTEMBRIE
1 Sept .......... KPKNA
17sept .......... gabhip
QUOTE(hoinar1507 @ Jul 26 2007, 10:07)

Eu cred ca fiecare banut pe care il platesti in plus fata de alte statiuni merita. Turcii care "vorbesc engleza" nu sar pe tine sa traga cu forta in magazinul sau terasa lor ca in alte parti. Problema cu orele de somn am rezolvat-o alegand un "tarc" la marginea statiunii de unde faceam cca 10-15min(pe jos) pana in zona teraselor si discotecilor. Si mie chiar imi place cum se distreaza englezii.
Iar daca vrei sa te duci cu copii poti alege Marmaris Palace care ofera o multime de distractii pentru ei.
Eu as alege tot MARMARIS.
Din contra, turcii vorbitori de engleza sunt mai agresivi decat ceilalti, printre ei fiind si multi englezi angajati. Nu poti sa te uiti la meniul unei terase din Marmaris ca sar imediat pe tine, nu poti sa te uiti la un magazin ca te iau direct in engleza la aburit. Mai rau ca in bazarurile din alte orase.
Terase daca vreau, ma duc in Drumul Taberei, pe englezi nu-i suport. Plaja e execrabila (Lacul Morii rulz pe langa ea), magazinele si terasele extrem de scumpe, nu-ti ramane decat sa freci menta la piscina hotelului (daca ai asa ceva) ca de dormit nu poate fi vorba.
Eu n-as mai merge a doua oara acolo.
carvil
Jul 26 2007, 13:36
Salut!
Stie cineva ceva de hotel Kervansaray Lara(Antalya/Lara)? Din site pare OK dar poate a fost cineva si stie mai multe.
elizza_bv
Jul 26 2007, 13:48
QUOTE(carvil @ Jul 26 2007, 14:36)

Salut!
Stie cineva ceva de hotel Kervansaray Lara(Antalya/Lara)? Din site pare OK dar poate a fost cineva si stie mai multe.
Sal! si eu merg la kervansaray lara.. am inteles ca e ff misto.Si eu sunt interesata sa stiu cat mai multe de la cei care au fost acolo.
Tu cand mergi? eu de pe 19 -26 aug.
gelubadea
Jul 26 2007, 14:45
27 iulie...........o_dor
LUNA AUGUST
5august .........trandafir_alb - 5 masini
12 August ......gelubadea (cred ca pe la ora 21.00) - Kusadasi - 2 masini
20 August ......Bebeca
22 Agust ........soryn68
23august........blue25
28 August........STASY
LUNA SEPTEMBRIE
1 Sept .......... KPKNA
17sept .......... gabhip
silvia71
Jul 26 2007, 14:50
QUOTE(moonchild11 @ Jul 25 2007, 10:56)

Drum bun si vacanta frumoase iti doresc!
Citisem si eu despre plaja ca e cu multe pietre si sunt alge.Din ceea ce am vazut in acele fotogreafii,asa cum am mai spus cred totusi ca e Ok,iar daca la intrarea in apa sunt si ceva pietre,in mod sigur nu sunt bolovani!Despre alge,eu nu le-am vazut de loc in foto,dar dupa cum se stie cantitatea de alge adusa la mal depinde de curentii marini...
In alta ordine de idei,vizavi de nesuferitii aceia de arici de mare
: despre care am tot citit si care m-au speriat;eu sunt bucuroasa ca am rezolvat cat de cat problema(vorbind deschis...sunt convinsa ca nu poate fii o bucurie pt.nimeni ca,din gresala sa se dezechilibreze,sa cada si sa nimereasca cu "popoul"
vre-unul...).Am gasit la unul dintre magazinele retelei Leonardo(in nici un caz nu fac reclama retelei!),celebrele espadrile de innot.Am vrut neaparat sa iti spun despre aceste incaltari care protejaza piciorul atat de pietre cat si de vre-o intepatura,dat fiind ca pleci acum sambata si nu stiam daca te intereseaza sau nu,dat fiind ca ai fost anul trecut in Grecia si poate ca ,deja, le ai.Mai bine plictisesc scriind atat de mullt,decat sa tac chiar daca detin o informatie care ar putea fi utila,tie sau altora
Te invidiez
pt ca vei ajunge duminica acolo!!Eu mai astept pana in 24.08...AMR-ul e cam lung
Dar astept cu nerabdare,ca la intoarcere,sa postezi cat mai multe impresii!
Vacanta placuta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
serpisor
Jul 26 2007, 15:15
QUOTE(anomiss @ Jul 24 2007, 19:53)

Mai bine nu citeam......
Sper ca cel care a scris sa fie "super fitos".
MULTUMESC!
serpisor
Jul 26 2007, 15:26
QUOTE(gogre @ Jul 25 2007, 08:25)

Salut forumistilor... am ajuns de 2 zile in tekirova (antalya)...si incerc sa va dau ceva informatii proaspete.
Yenicapi - Bursa??? nu stiu daca e posibil... eu m-am ratacit in Bursa...si crede-ma era prin munti...
Trecerea am facut-o YENICAPI(ISTANBUL)-YALOVA ...dar poate gresesc eu...si o fi si alta bursa.
Mai este un traseu nou cu ferry Yenicapi-Mudanya(langa Bursa), 75 de minute.
www.ido.com.tr
multumesc!
LEONAS
Jul 26 2007, 16:08
QUOTE(buubuu @ Jul 25 2007, 17:51)

Moamaaaa, 85 de pagini am citit, de-mi flutura ochii...
Bun, m-am oprit la 3 hoteluri, pentru care as avea nevoie de o recomandare:
Papillon Zeguma - ceva mai scump, High Class AI
Royal Wings - UAI
Grand Azur - Marmaris, aici nu prea am gasit oferte
Ceva detalii: vom fi 4 adulti si un copil de 2 ani care adora nisipul, motiv pentru care as alege Royal Wings. Mi-ar placea si in Marmaris, dar fiind cu copilil, vom sta probabil mai mult prin hotel deci n-o sa putem bantui pe la terase si cluburi. Noi am fi vrut Delphin dar este stop sales pentru toata saptamana. Eu as zice Royal Wings, dar ma ajuta si parerea voastra.
Viva, altcineva cunoscator?
Eu am fost intre 14 si 21 iulie la Papillon Zeugma si pot sa iti spun ca High Class AI este doar in reclame, deoarece mincarea si bautura sunt in cantitati mari dar slab calitative pt calificativul High Class. In rest hotelul, camerele, plaja, piscina sunt high class. Camere mari cu baia mare(cel putin la seaview), aer conditionat in camere si tot hotelul inclusiv restaurantul. Este un hotel linistit si recomandat pt familii. Eu, din toate reviewrile pe care le-am citit si ce am auzit de la alte cunostinte as alege ROYAL WINGS.
buubuu
Jul 26 2007, 16:13
QUOTE(LEONAS @ Jul 26 2007, 17:08)

Eu am fost intre 14 si 21 iulie la Papillon Zeugma si pot sa iti spun ca High Class AI este doar in reclame, deoarece mincarea si bautura sunt in cantitati mari dar slab calitative pt calificativul High Class. In rest hotelul, camerele, plaja, piscina sunt high class. Camere mari cu baia mare(cel putin la seaview), aer conditionat in camere si tot hotelul inclusiv restaurantul. Este un hotel linistit si recomandat pt familii. Eu, din toate reviewrile pe care le-am citit si ce am auzit de la alte cunostinte as alege ROYAL WINGS.
merci pentru recomandare, asa am ales si el pana la final, numai sa mai gasesc locuri.
Viva, la tine mai e ceva?
sergiusan
Jul 26 2007, 16:22
27 iulie...........o_dor
LUNA AUGUST
2 August..........mon01-Giurgiu-Kusadasi
3 August.........matrix2323 - Bucuresti-Kusadasi - 1 masina
5 August .........trandafir_alb - 5 masini
8 August........ciumpor - Galati-Giurgiu-Canakkale-Kusadasi - masina, plecare pe la ora 12 din Giurgiu.
11 August ...... stefanmika 1 masina - kusadasi fara oprire (plecare ora 2.00 Bucuresti)
12 August ......gelubadea (cred ca pe la ora 21.00) - Kusadasi - 2 masini
20 August ......Bebeca
22 August ........soryn68
23 August........blue25
24 August........roana71 - 3 masini
26 August........horor69- din vama giurgiu-antalya-1 masina
27 August........pana-din pitesti-istambul-antalya 1 masina
28 August........STASY
31 August........Avalanche-1 masina (Posibil sa fac oprire de o noapte undeva pe traseu. Traseul facut de cei de la Michelin - www.michelin.co.uk Bacau-Bucuresti-Giurgiu-Çanakkale-Kusadasi)
LUNA SEPTEMBRIE
1 Sept .......... KPKNA
17 Sept .......... gabhip
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.