botisor
11th January 2007, 15:48
QUOTE(oztan @ Dec 27 2006, 12:28)

Puteti sa intrebati ori ce despre Turcia .
as vrea ceva pareri despre hotelul Adakule, kusadasi. Mi l-a recondat cineva acum vreo 2 ani, am vazut site-ul, arata f bine, dar totusi... ceva pareri?
amar20
11th January 2007, 19:14
QUOTE(botisor @ Jan 11 2007, 16:48)

as vrea ceva pareri despre hotelul Adakule, kusadasi. Mi l-a recondat cineva acum vreo 2 ani, am vazut site-ul, arata f bine, dar totusi... ceva pareri?
am stat in vara la adakule.sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie.am preferat extra sezon datorita preturilor.hotel ok.serviciile foarte bune.
mancarea foarte buna si foarte variata.priveliste spectaculoasa.o singura piscina.insa atunci cind am fost eu a fost suficienta.hotelul era ocupat cam 60%.un mare minus in schimb.au sistem de aer conditionat centralizat.si....atunci cind am fost eu nu prea a facut fata.din ce motiv nu stiu.banuiesc ca nu i-au dat drumul la intreaga capacitate.
daca te intereseaza ceva anume da-mi de stire.
oztan
11th January 2007, 20:39
QUOTE(botisor @ Jan 11 2007, 15:48)

www.adakule.com . Este o alegere f buna. Pana la centru kusadasi numai 3 km si exista maxi taksi ( DOLMUS ) si nu este scump calatorie , ca la Bucuresti .... am fost o data pt vizita la cineva. Avem si noi o casa in Kusadasi ..Adica o alageri f buna. Ce perioda vrei sa merg? Ne aparat ajung la kusadasi la centrum. plimaba pe BARLAR CADDESI , Strada da BARURU
Cu ce merg Avion ? / Autocar ? Da ca cu Avion , De la izmir mai ai da mers cu masina 60 km , Da ca cu masina , De la Buc - Pana la Hotel fac aprox 1100 KM .
Succes ...
botisor
12th January 2007, 13:02
QUOTE(amar20 @ Jan 11 2007, 19:14)

am stat in vara la adakule.sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie.am preferat extra sezon datorita preturilor.hotel ok.serviciile foarte bune.
mancarea foarte buna si foarte variata.priveliste spectaculoasa.o singura piscina.insa atunci cind am fost eu a fost suficienta.hotelul era ocupat cam 60%.un mare minus in schimb.au sistem de aer conditionat centralizat.si....atunci cind am fost eu nu prea a facut fata.din ce motiv nu stiu.banuiesc ca nu i-au dat drumul la intreaga capacitate.
daca te intereseaza ceva anume da-mi de stire.
multumesc pentru amanunte. tot mai multa lume se plange de acest inconvenient la adakule. mie imi place f mult aspectul hotelului, altceva, nu un bloc ca prin mamaia. dar asta cu AC-ul este intr-adevar o problema in secolul 21:) ai avut camera cu balcon? alta problema de care se plange multa lume pe forumuri...
botisor
12th January 2007, 13:15
QUOTE(oztan @ Jan 11 2007, 20:39)

www.adakule.com . Este o alegere f buna. Pana la centru kusadasi numai 3 km si exista maxi taksi ( DOLMUS ) si nu este scump calatorie , ca la Bucuresti .... am fost o data pt vizita la cineva. Avem si noi o casa in Kusadasi ..Adica o alageri f buna. Ce perioda vrei sa merg? Ne aparat ajung la kusadasi la centrum. plimaba pe BARLAR CADDESI , Strada da BARURU

Cu ce merg Avion ? / Autocar ? Da ca cu Avion , De la izmir mai ai da mers cu masina 60 km , Da ca cu masina , De la Buc - Pana la Hotel fac aprox 1100 KM .
Succes ...
eu as vrea sa merg pe la mijlocul lunii iunie - cam 2 saptamani, in masura in care am sa gasesc vreo oferta la agentii. cu avionul. ai avut probleme cu aerul conditionat? balcon? ai colaborat cu vreo agentie?
oztan
12th January 2007, 18:44
QUOTE(botisor @ Jan 12 2007, 13:15)

eu as vrea sa merg pe la mijlocul lunii iunie - cam 2 saptamani, in masura in care am sa gasesc vreo oferta la agentii. cu avionul. ai avut probleme cu aerul conditionat? balcon? ai colaborat cu vreo agentie?
Nu am avut probleme cu aerul pt ca sunt din Turcia ...
sunt obisnuit .
Da ca merg cu agentie, cauta in aprilie la tirgul de turizm in romexpo , sau pe siteul KUSADASI.RO , si alibabatour.com , mrpeter.ro , caldura va fi in jur da 30 in iunie....... Altceva cum pot sa ajut ? ....
leelloo
12th January 2007, 20:33
apropo de agentii, am fost la kusadasi acum 2 ani prin agentia Pasha tour.
Nu o recomand nimanui!!
Sunt total pe dinafara cei de acolo, una am cerut noi, si alta era cand am ajuns acolo, desi ne-au asigurat ca totul este asa cum vrem noi...
Cea mai serioasa agentie de turism si de incredere si cu preturi bune, cred ca este Marshal.
oztan
12th January 2007, 22:18
QUOTE(leelloo @ Jan 12 2007, 20:33)

apropo de agentii, am fost la kusadasi acum 2 ani prin agentia Pasha tour.
Nu o recomand nimanui!!
Sunt total pe dinafara cei de acolo, una am cerut noi, si alta era cand am ajuns acolo, desi ne-au asigurat ca totul este asa cum vrem noi...
Cea mai serioasa agentie de turism si de incredere si cu preturi bune, cred ca este Marshal.
pasha tour nu recomand si eu , incercat alibaba / mr peter / kusadasi tour ......
amar20
13th January 2007, 08:22
QUOTE(botisor @ Jan 12 2007, 14:02)

multumesc pentru amanunte. tot mai multa lume se plange de acest inconvenient la adakule. mie imi place f mult aspectul hotelului, altceva, nu un bloc ca prin mamaia. dar asta cu AC-ul este intr-adevar o problema in secolul 21:) ai avut camera cu balcon? alta problema de care se plange multa lume pe forumuri...
o alta problema.camerele de la adakule nu au balcoane.sfatul meu este sa mergi ori la hotel korumar(este situat aproximativ in aceeasi zona cu adakule-deci ai parte de aceeasi priveliste ) sau grand blue sky.este cel mai bun hotel din kusadasi.si singurul care ofera ultra all inclusive in kusadasi.sau,aproximativ in aceeasi bani cu adakule iti recomand kustur club.e un club de vacanta.citeva hectare de verdeata,bungalowuri,aer conditionat split.oricum,mai vb.in aceeasi perioada vreau sa merg si eu.pb insa ca in acest an voi merge la
la grand blue sky.in ce priveste rezervarea.eu am fost de 2 ori anul trecut.prima data am mers printr-o agentie din romania si in septembrie
am mers direct printr-o agentie turca din kusadasi.am facut o economie de 20% fata de pretul de lista al agentiilor din romania.cam asta ar fi.mai vb.
sintcelmaidestept
13th January 2007, 12:31
pt vacantele in turcia va recomand in primul rind www.agentiapatriot.ro pt ca au clar cele mai bune preturi pt aceasta destinatie si dau si detalii cu lux de amanunte...
andrusk
13th January 2007, 14:41
Din pacate,anul trecut nu am putut merge in concediu in Turcia.Sper ca anul acesta sa ajung din nou acolo.Eu am fost intr-o statiune mica,mai putin cunoscuta,se numeste Akcay.Singurii turisti straini de acolo eram noi,grupul de romani.Pentru cei care vor sa aiba o vacanta reusita,mult diferita de o vacanta pe litoralul nostru,le recomand cu caldura Turcia.Este o tara frumoasa cu oameni primitori,iar despre peisaje,ce sa mai spun... .Sunt convins ca exista si locuri mai frumoase in lumea asta mare,dar raportul pret-calitate este cel mai bun in Turcia.Ma bucur ca s-a gindit cineva sa posteze si despre Turcia,aveam impresia ca a fost data la o parte in detrimentul altor destinatii de vacanta.
ThunderRa
13th January 2007, 18:18
Pentru vacante in Turcia va recomand o agentie turceasca. Agentia Patriot o fi avand preturi bune fata de altii din .ro insa daca vreti preturi cu adevarat bune intrati pe situl ministerului turismului din Turcia, vedeti ce agentii sunt autorizate, si luati legatura cu ei. Eu am facut un concediu printr-o agentie (Sun & Fun Travel Agency) turceasca la 40% din pretul de la cea mai ieftina agentie din .ro (care era intr-adevar Patriot). Aveti internet....do not be afraid to use it.
oztan
13th January 2007, 20:07
QUOTE(andrusk @ Jan 13 2007, 14:41)

Din pacate,anul trecut nu am putut merge in concediu in Turcia.Sper ca anul acesta sa ajung din nou acolo.Eu am fost intr-o statiune mica,mai putin cunoscuta,se numeste Akcay.Singurii turisti straini de acolo eram noi,grupul de romani.Pentru cei care vor sa aiba o vacanta reusita,mult diferita de o vacanta pe litoralul nostru,le recomand cu caldura Turcia.Este o tara frumoasa cu oameni primitori,iar despre peisaje,ce sa mai spun... .Sunt convins ca exista si locuri mai frumoase in lumea asta mare,dar raportul pret-calitate este cel mai bun in Turcia.Ma bucur ca s-a gindit cineva sa posteze si despre Turcia,aveam impresia ca a fost data la o parte in detrimentul altor destinatii de vacanta.
Ma bucur ca gandest bine despre Turcia . AKCAY , cum ai spus nu este foarte POPULER , Mai mult pentru pensioner
Dar un loc micut si linistit. Da ca vrei un loc mai populer mai trebie se fac drum inca 300 KM Pana la KUSADASI / MARMARIS / ANTALYA / BODRUM ( Dar Bodrum este f. Scump )
Da ca mai ai intrebare ASK ME Please
oztan
13th January 2007, 20:11
QUOTE(ThunderRa @ Jan 13 2007, 18:18)

Pentru vacante in Turcia va recomand o agentie turceasca. Agentia Patriot o fi avand preturi bune fata de altii din .ro insa daca vreti preturi cu adevarat bune intrati pe situl ministerului turismului din Turcia, vedeti ce agentii sunt autorizate, si luati legatura cu ei. Eu am facut un concediu printr-o agentie (Sun & Fun Travel Agency) turceasca la 40% din pretul de la cea mai ieftina agentie din .ro (care era intr-adevar Patriot). Aveti internet....do not be afraid to use it.
Sunt de acord , Dar cand cautati , verificati bine si siteul de la . ro
kusadasi.ro
jollytours.ro
alibabatour.com.
mrpeter.ro
marshall.ro
sintcelmaidestept
13th January 2007, 21:00
mai oztan bey daca cumpara omu' de la agentiile astea de mai sus nici nu stie ce cumpara ca agentii de turism care vind sint varza si mai platesc si un ditamai pretul ca deh....www.agentiapatriot.ro si iti raspund oamenii astia la toate intrebarile legate de turcia...si iti mai ramin si bani in buzunar sa ajungi pina la kusadasi cu masina ta...tamam ?
oztan
13th January 2007, 21:16
QUOTE(sintcelmaidestept @ Jan 13 2007, 21:00)

mai oztan bey daca cumpara omu' de la agentiile astea de mai sus nici nu stie ce cumpara ca agentii de turism care vind sint varza si mai platesc si un ditamai pretul ca deh....www.agentiapatriot.ro si iti raspund oamenii astia la toate intrebarile legate de turcia...si iti mai ramin si bani in buzunar sa ajungi pina la kusadasi cu masina ta...tamam ?
TAMAM ... Cele mai bune oferte pentru Turcia le au agentiile de Turism TURCESTI . Nu am nimic impotriva agentiei www.agentiapatriot.ro . Nu sunt preturi mai mari decat la alte agentii . Dar daca vrei tot mergem cu masina mea .....
andrusk
14th January 2007, 12:16
Oztan,tu ai agentia ta de turism?Daca da,spune-ne si noua,ca vad ca te pricepi si poate am face si noi economie .Sa stii ca in Akcay nu erau multi pensionari,era lume de diverse virste,chiar multi tineri,fiindca posibilitati de distractie erau si acolo.Avantajos este ca distanta este mai mica fata de Romania,preturile sint mai mici,nefiind multi straini.Doar daca as merge si in alte statiuni as putea face o comparatie obiectiva.
oztan
14th January 2007, 13:15
QUOTE(andrusk @ Jan 14 2007, 12:16)

Oztan,tu ai agentia ta de turism?Daca da,spune-ne si noua,ca vad ca te pricepi si poate am face si noi economie .Sa stii ca in Akcay nu erau multi pensionari,era lume de diverse virste,chiar multi tineri,fiindca posibilitati de distractie erau si acolo.Avantajos este ca distanta este mai mica fata de Romania,preturile sint mai mici,nefiind multi straini.Doar daca as merge si in alte statiuni as putea face o comparatie obiectiva.
Nu am agentie de turizm ....
Fata da Kusadasi / antalya / Bodrum / Marmaris Akcay este f f f Linistit. Am avut casa acolo si stiu cum este viata vara si iarna. Dupa parera mea este pre linistit pentru vacanta.
Ai dreaptate fata da KUSADASI 250 KM mai aproape AKCAY . Preturile mai putin fata da KUSADASI / ANTALYA / BODRUM. , Daca vrei asa loc linistit si mai putin comercial , iti sugerez SARIMSAKLI / AYVALIK / GUMBET / DAVUTLAR .....
sintcelmaidestept
14th January 2007, 13:35
QUOTE(oztan @ Jan 13 2007, 21:16)

TAMAM ... Cele mai bune oferte pentru Turcia le au agentiile de Turism TURCESTI . Nu am nimic impotriva agentiei www.agentiapatriot.ro . Nu sunt preturi mai mari decat la alte agentii . Dar daca vrei tot mergem cu masina mea .....
merhaba oztan bey, adica agentiile astea pe care le enumeri tu sint agentii turicesti ??? sint pe dracu ! au patroni turci si atit ! angajatzii sint romani care nu au calcat decit in vis prin statiunile din turcia deci habar nu au ce vind, cit despre preturile practicate de aceste agentzii....cele mai mari de pe toata piatza...agentiapatriot.ro kiar daca nu are patron turc au preturi cu mult, foarte mult sub agentiile cu patroni turci....asa ca las-o mai moale sau te-au platit hasan .selciuc si hamit sa le faci reclama ?! hoscakal, oztan bey
andrusk
14th January 2007, 19:40
Este adevarat ca agentia Patriot are cele mai mici preturi de pe piata dar amabilitatea angajatilor lasa de dorit.Am dat in vara un telefon ptr a cere lamuriri despre un sejur la KUSADASI.Ma uitasem pe site-ul lor si fiindca nu am inteles bine am sunat la agentie.Mi-a raspuns un individ morocanos si grabit,care parca atunci se trezise din somn(era simbata dimineata) ,l-am intrebat ce vroiam sa aflu,explicindu-i ca m-am uitat si pe internet si ca de acolo nu se intelege bine si mi-a spus sa ma mai uit,apoi mi-a trintit telefonul in nas.Cred ca vroiam sa stiu daca exista cazare in tranzit,daca nu ma insel. Mi-au facut o impresie proasta,dar asta nu inseamna ca nu as lua bilet prin aceasta agentie.Care este perioada cind se poate face plaja in Turcia(mai,iunie)si care este pretul unei camere la hotel 3 stele cu demipensiune in statiunile de care vb tu mai sus,OZTAN? E mai convenabil pe cont propriu sau prin agentie de turism?
sintcelmaidestept
14th January 2007, 20:38
QUOTE(andrusk @ Jan 14 2007, 19:40)

Este adevarat ca agentia Patriot are cele mai mici preturi de pe piata dar amabilitatea angajatilor lasa de dorit.Am dat in vara un telefon ptr a cere lamuriri despre un sejur la KUSADASI.Ma uitasem pe site-ul lor si fiindca nu am inteles bine am sunat la agentie.Mi-a raspuns un individ morocanos si grabit,care parca atunci se trezise din somn(era simbata dimineata) ,l-am intrebat ce vroiam sa aflu,explicindu-i ca m-am uitat si pe internet si ca de acolo nu se intelege bine si mi-a spus sa ma mai uit,apoi mi-a trintit telefonul in nas.Cred ca vroiam sa stiu daca exista cazare in tranzit,daca nu ma insel. Mi-au facut o impresie proasta,dar asta nu inseamna ca nu as lua bilet prin aceasta agentie.Care este perioada cind se poate face plaja in Turcia(mai,iunie)si care este pretul unei camere la hotel 3 stele cu demipensiune in statiunile de care vb tu mai sus,OZTAN? E mai convenabil pe cont propriu sau prin agentie de turism?
era simb dim...na si tu acum....dar uita-te pe saitul lor si vezi ce referintze au de la turisti...jos palaria...iar in agentie esti tratat excelent...
sintcelmaidestept
14th January 2007, 20:42
in turcia se poate face plaja in mai dar baie cu greu si in piscina...dar in iunie preturile sint ok iar vremea excelenta...preturile direct la hotel sint duble fatza decit ai plati aici, eu te sfatuiesc sa navighezi pe net cam de prin aprilie incolo sa analizezi saiturile agentiilor, sa pui toate intrebarile care-ti trec prin cap, si sa cumperi turcica pt ca au cele mai bune servicii dintre toate destinatiile de vacantza...cel mai bine e sa mergi cu masina ta...
oztan
14th January 2007, 21:00
Eu nu fac nici o reclama pt agentie de turism. Alageti care vreti ,
Daca mai aveti intrebare cat pot ajut cu mare placere .
andrusk
14th January 2007, 21:15
Celmaidestept,vezi,l-ai suparat pe Oztan? Si agentia Patriot are referinte de la 12 persoane,ceea ce ,de cind functioneaza ea,este fff putin.Puteau sa si le scrie chiar ei,e o chestie de marketing.Iti multumesc ptr raspunsuri.Nu vreau sa polemizez cu tine,ce rost are,mai bine o discutie constructiva.VA ASTEPT SA MAI SCRIETI.
oztan
14th January 2007, 21:38
QUOTE(andrusk @ Jan 14 2007, 19:40)

TNT ( 29-03-2007 - 01-04-2007 )
www.tntexpo.ro
Targul National de Turism.
- organizator: ROMEXPO S.A., in colaborare cu ANAT, ANTREC, FIHR, FPTR, OPTBR, sub patronajul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului - Autoritatea Nationala pentru Turism
Mai bine mai astepta Pana la Martie si cauta de la TARGUL de TURISM , acolo pot sa gasest toate detail .... pt 2007 preturile nu am idea . Dar da ca vrei mai mult informatie sau daca ai intrebare despre un loc pot sa ajut cu mare placere . Succes.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.