Pt cazarea in Istanbul,nici noi nu avem inca rezervarea facuta.Vom proceda si acum,asa cum am procedat in luna mai,atunci cand am fost doar pana la Istanbul si totul a mers fara probleme.Mai exact,vom face o rezervare aici,pe net,la care solicitam confirmarea prin email.In mai,am gasit hotelul Grand Ons,3 stele,situat in zona Laleli.Pt ceea ce am dorit noi,a fost Ok,dar nu il recomand pt.un sfarsit de vacanta(destul de inghesuit si intunecat...)A costat 52euro camera cu mic dejun.Am mai povestit intr-o alta postare,parcarea ne-a costat mult!Dar,aici,e drept...nu am negociat noi cum trebuie si am platit 15 dolari/zi,cand puteam plati,defapt,15 ytl.Acum,nu mai stiu sa iti spun pe ce site am gasit hotelul asta,dar sigur nu e o problema sa "bantui" pe net si sa gasesti tot felul de site-uri care iti confirma ce hoteluri au camere libere in perioada dorita.Ceea ce stiu este ca in periada cand in Istanbul va fi Grand Prix-ul(adica daca nu ma insel dupa 25 august)tarifele sunt mai mari.
Ti-as recomanda ,daca esti interesat pur si simplu doar de turism,sa faci rezervare in zona Sultan Ahmet ,Eminonu,Baiazid,Yenicapi sau cel mult Laleli,adica in zona turistica,de unde poti atinge multe puncte de interes,mergand chiar si pe jos.Si,nu ma pot abtine sa nu te sfatuiesc sa faci cel putin o plimbare cu ferry!
Despre a face rezervarea printr-o agentie din Kusadasi,s-ar putea sa fie o idee buna,dar cred ca totusi e mai sigur sa ai rezervarea si confirmarea inca de acasa.Asta,daca esti sigur de durata sederii in Kusadasi .
Drum bun si vacanta placuta!
P.S.apropo;in ce perioada mergeti si la ce hotel?
Ti-as recomanda ,daca esti interesat pur si simplu doar de turism,sa faci rezervare in zona Sultan Ahmet ,Eminonu,Baiazid,Yenicapi sau cel mult Laleli,adica in zona turistica,de unde poti atinge multe puncte de interes,mergand chiar si pe jos.Si,nu ma pot abtine sa nu te sfatuiesc sa faci cel putin o plimbare cu ferry!
Despre a face rezervarea printr-o agentie din Kusadasi,s-ar putea sa fie o idee buna,dar cred ca totusi e mai sigur sa ai rezervarea si confirmarea inca de acasa.Asta,daca esti sigur de durata sederii in Kusadasi .
Drum bun si vacanta placuta!
P.S.apropo;in ce perioada mergeti si la ce hotel?
Multumesc mult pentru informatii. O sa cautam o varianta la o agentie din tara.
La Kusadasi, mergem din 26 august la Vera Prince Ada, si suntem vreo 6 masini.