Salutare,
Si eu am ales Royal Wings din Lara Kundu -Antalya-ma enerveaza cu nu am mai gasit locuri cu vedere la ocean in fine merita si asa
Din ce am vazut pe net, este taricel hotelu, imi plac la nebunie piscinele.....
Ce pot sa va spun de Turcia : acum 2 ani am fost in Kusadasi hotel Grand Onder -SUPER HOTELUL
Problema in Kusadasi sunt plajele -adica nu prea sunt, ori sunt f.f.f.f. inguste sau nu sunt deloc, adica au amenajat niste pplaje artificiale pe niste stanci, etc..
In schimb au 2 aquaparkuri fenomenale....Adaland este cel mai fain -cel mai mare din Europa merita sa-l vedeti
Am fost si la Pamukale--este f. frumos ptr. cine are chef sa piarda o zi intreaga sa vada niste cascade de apa cu izvoare formate din calca alb...idea este ca in max.10 ani Pamukale dispare asa ca macar ptr. asta merita sa vizitati situl...

personal preferam sa mai merg o zi la Adaland....
Am fost si cu vaporul in larg...MERITA, faceti plimbarea asta, va duce in mici golfuri cu apa limpede, va lasa sa sariti din vaporas in apa, va gatesc cina pe vapor..super!!!
In rest ce sa va zic de drum...NASOL -am luat amenda 90 dolari, si nu poti scapa deoarece cand te intorci la vama in Edirne iti cere foaia cu "road papir" si trebuie sa stai sa o platesti in vama, alfel nu te lasa sa treci granita
Legat de Canakkale nu are rost sa va cazati aici estef.f.f scump, iesiti din oras si in drum spre Izmir gasiti mici moteluri unde va puteti caza...max 30$ pe 2 camere am platit, si aveam in fata vilei marea!!!
La bulgari este o adevarata aventura acum 3 ani am fost la Greci, ziua este ok prin BG-timp de vreo ora pe la 05.00 nu am vazut 1 masina pe drum....pustiu ....insa seara f.f.f multe echipaje de poilitie, ptr. cei care merg la greci atentie la cele 3 tuneluri pri munte la iesire va asteapta sigur echipaje radar..si sigur de ia..ca cica in tunel ai voie cu 50-60km/h parca...si tu mergi cu 120
Anul trecut am fost in Corfu-grecia hotel 5* Marbela -fain hotel cel mai smecher de me insula insa nu are plaja, am inchiriat 3 zile masina am vazut toata insula -merita cea mai buna plaja -Paleokastrita (nu stiu daca am scris bine), .....
Anul asta am hotarat sa merg la in Lara Kundu...sper sa iasa bine pe 25 iulie plec,,...
Legat de masina, am un Santa Fe luat in leasing deci operatiunea a fost:
1. Imputernicie de la firma de leasing
2. Plata asigurari : 1 asigurare EU care include si BG, si una Non EU -ptr. Turcia
3. Traducere legalizata a imputernicirii
4. Pregatire masinii ptr. drum (schimbat ulei filtre, placute frana..etc

)
Traseul va fi : Bucuresti-Istanbul(cazare hotel Seres 4* -langa moschea albastra) -Antalya -Lara kundu -7 nopti cazare -retur -cazare Isanbul vizitat a 2-a zi si apoi BG-cazare 2 nopti in complex Laguna Hotel resorts - Sveti Vlas la vile cu piscina.
Vacanta placuta !