vivapcr
16th July 2007, 07:05
daca e asa nasol in turcia de ce mai mergetzi ? de ce aucrescut vinzarile pt turcia anul asta cu 400% ? parerile despre acelasi hotel sint impartite.....unul zice naspa altul zice super...ca pun turcii apa in bere....corect....asa e....dar ia gindeste-te ca la mamaia e 100mii o bere, bei 5 beri pe zi s-a dus juma din pretul de all inclusive platit la un hotel din turcia...mai si ginditzi un pic...intr-adevar nu te mai pupa turcu' in popou ca acum 15 ani, dar nici mentalitatea turistului roman numai e aceeasi ca acum 15 ani....si am multe exemple in sensul asta....una urla de exemplu ca s-a ars cu apa calda de la dush cind a dat drumul la apa.....cine e de vina oameni buni ? alta se uita urit ca nu are recif de corali in antalya....altii se ifoseaza ca de ce sint romani in hotel sau ca de ce e lume in piscina si pe plaja....la mamaia la 3 stele cu mic dejun in plin sezon e 46 euro / zi / pers ci mic dejun, la kusadasi stai la 3 stele all inclusive cu 36 euro / pers / zi.....ca sint scumpe excursiile in turcia, pai in romania excursii optionale de la mamaia ati vazut ? la ciresica in olimp am intrebat daca mai dureaza mult pina imi aduce comanda...stiti ce mi-a raspuns kelnerul ?! "dar va grabitzi ? sinteti in concediu !"....altuia in mamaia i-au adus ciorba rpd si lingura dupa o juma de ora....
vivapcr
16th July 2007, 07:06
QUOTE(newrazvan @ Jul 16 2007, 00:58) [snapback]3104638[/snapback]
avand in vedre ca anul asta vreau sa imi fac de cap, draga ozan, recomanda-mi cel mai al dracu hotel de la voi in sistem uai!!!!nu conteaza cati bani costa, trebuie sa ai in vedere ca am fost pana acuma in antalya de nenumarate ori si am stat la topkapi palace, vreau ca si copii mei in varsta de 4 si 8 ani sa se simta minunat.....
rixos premium belek, calista luxury, sungate port royale, xanadu, su sesi deluxe
vivapcr
16th July 2007, 07:12
rideti, distrati-va, nimic nu e perfect....sanatoshi sa fim
vivapcr
16th July 2007, 07:43
cel mai frumos in turcia este cu masina proprie....citeva zile la kusadasi, citeva zile la marmaris, citeva zile pt parapanta la oludeniz, apoi antalya, cappadoccia sa te dai cu balonul, ankara sa vezi mausoleul lui ataturk si in fine istanbul ( cu N nu cu M !!! )....
oztan
16th July 2007, 08:45
QUOTE(vivapcr @ Jul 16 2007, 08:43) [snapback]3105055[/snapback]
cel mai frumos in turcia este cu masina proprie....citeva zile la kusadasi, citeva zile la marmaris, citeva zile pt parapanta la oludeniz, apoi antalya, cappadoccia sa te dai cu balonul, ankara sa vezi mausoleul lui ataturk si in fine istanbul ( cu N nu cu M !!! )....
Neata ;
sunt de acord Cu tine , Cel mai bine cu masina ,
Si fac program si plimba toti ,
Despre Ankara , pana acum nu am vorbit ,
ANKARA este capitalul TURCIA , poate multe lume stie ca ISTANBUL este capital , dar Grasit
ANKARA este Capital,
toate Ministeri si Parlamento este in ANKARA,
Despre ATATURK , Poti sa scriu pana diminata , dar din pacate sunt in munca .... nu am timp ,
Cine vrea mai multe informatie astept PM .
Enjoy Turkey !
lolek4u
16th July 2007, 08:46
QUOTE(allyy @ Jul 15 2007, 09:31) [snapback]3101750[/snapback]
sintem o familie cu doi copii mici (de 2 ani si de 3 ani) si vrem sa mergem in Lara Kundu, la hotel de 5* UAll. Din pacate nu stiu ce sa aleg dintre Kervansaray Lara, Kervansaray Kundu si Miracle Resort Lara. Ma poate ajuta cineva care a fost acolo?
Daca nu ții foarte mult la UAI, în sensul că ești dispus/ă să consumi și băuturi locale în loc de cele de import, îți recomand serios Lara Beach Hotel. Au mâncare excelentă și foarte variată, este foarte curat, piscina este imensă, plajă de nisip, servicii foarte bune, iar personalul este amabil. Singura diferență natabilă față de UAI este că primești doar băuturi locale, un coniac decent am băut noi, și bere Efes, care ni s-a părut chiar bună. Sucurile sunt de la dozator, dar sunt mai bune decât ale noastre de dozator, iar în minibar ai fanta, cola, sprite la cutie, câte 2, și se umple zilnic.
Iar pentru copii mi s-a părut excelent, deși noi nu avem copii. Au piscină, loc de joacă, personalul se poartă super cu copiii.
dana_6825
16th July 2007, 08:47
Urmăresc acest topic de ceva vreme. Vreau să vă spun ca sînt puțin bulversată de ceea ce citesc. Nu cred că are vreun rost să vă certați inutil. Fiecare își petrece vacanța așa cum și-o organizează. Depinde de firea omului, de felul cum știe fiecare să vadă partea bună a lucrurilor sau................... Vreau să vă spun că noi plecăm șase persoane cu două mașini, de la Iași, în data de 20 iulie. Stăm în stațiunea 2 Mai, pînă pe data de 22 iulie, după care plecăm spre Kusadasi, cu oprire la Canakale o noapte. Nu știu dacă a întrebat cineva dar aș vrea să știu la ce oră ar trebui să ajungem la Kusadasi, la hotel pt a ne caza. Rezervare este cu data de 23 iulie, la hotelul Vera Prince Ada, făcută prim agenția de turism Olimp din Iași, în colaborare cu o firmă din turcia.Sperăm să nu fie probleme. Mai vb.
oztan
16th July 2007, 08:55
@ ALL
Rota Alternative , aceasta harta a aparut la ZIAR , si ambasada Turcia a confirmati route ,
RUSE - RAZGRAD - TARGOVISHTE - OMOURTAG - KOTEL - YAMBOL - ELHOVO - LESEVO - HAMZABEYLI ( TR ) Daca vreti puteti sa intrati la Turcia prin HAMZABEYLI VAMA, dar acolo nu gasisti BENZINARIE IEFTIN , cel mai bine De la LESEVO , mergeti la SIVELINGRAD si tot intrat de la KAPIKULE / EDIRNE ,
Un Coleg Din Firma a facut aceasta drumul , si el merge ultima 10 ani cu masina , si spune ca drumul multi mai buni de prin Stara zagova ,
Am atasat harta ,
verificati si hotarit ....
Enjoy Turkey !
oztan
16th July 2007, 08:57
nu stiu ce am facut nu am putut harta ,
Incerc acum din noua ....
lolek4u
16th July 2007, 09:05
Văd că iarăși v-ați încăierat cu vivapcr. Nu pot să spun decât că aproape toată lumea are dreptate, într-o anumită măsură. Adică, dacă te bazezi pe agenție să-ți facă o vacanță, îți asumi și riscul că nu o va face. Trebuie să fim realiști și să încercăm să minimalizăm riscurile. Merg de vreo câțiva ani doar în concedii în străinătate, însă niciodată nu am intrat într-o agenție de turism fără să știu exact ce vreau. Am făcut mereu cercetări extinse pe net, ce e bun și ce e rău, iar de la agenție nu m-am așteptat decât să îmi facă rezervări cu care să nu mă arunce afară din hotel cei de la recepție.
Anul trecut am mers cu Carpe Diem Travel, anul ăsta cu Patriot. N-am avut nici un fel de problemă, totul a mers ca pe roate, iar pentru asta, mulțumiri, Dan. Am preferat întotdeauna să zbor cu TAROM, pentru că știam că nu apar problemele de la low cost, iar dacă anul ăsta ni s-a devansat ora de zbor nu era nici vina agenției, nici a Taromului.
Îmi pare sincer rău că unii dintre voi au avut probleme, însă cred că trebuie să avem în vedere că trăim în România, că la noi serviciile sunt încă unde sunt, și să facem tot ce putem ca să depindem cât mai puțin de furnizori.
Vacanță plăcută!
cbnb
16th July 2007, 09:08
Anul trecut am fost in Side la un hotel de 3 stele. A fost super OK. Servirea impecabila, plaja de nisip mare si curata, apa linistita se vedeau pestisorii. Dupa asa o experienta, am zis ca anul acesta sa mergem tot in Turcia. Am ales de data asta club Hotel Sera (5*) din Antalya. Dar nu prea stim nimic despre plaja, unele site-uri spun ca este de pietris, altele ca este de nisip. Am mai intrebat pe forum daca stie cineva ceva dar nu am primit inca un raspuns. Va rog cine stie sa-mi spuna cum sunt camerele, servirea si orice informatie este binevenita.
allyy
16th July 2007, 09:10
QUOTE(lolek4u @ Jul 16 2007, 09:46) [snapback]3105202[/snapback]
Daca nu ții foarte mult la UAI, în sensul că ești dispus/ă să consumi și băuturi locale în loc de cele de import, îți recomand serios Lara Beach Hotel. Au mâncare excelentă și foarte variată, este foarte curat, piscina este imensă, plajă de nisip, servicii foarte bune, iar personalul este amabil. Singura diferență natabilă față de UAI este că primești doar băuturi locale, un coniac decent am băut noi, și bere Efes, care ni s-a părut chiar bună. Sucurile sunt de la dozator, dar sunt mai bune decât ale noastre de dozator, iar în minibar ai fanta, cola, sprite la cutie, câte 2, și se umple zilnic.
Iar pentru copii mi s-a părut excelent, deși noi nu avem copii. Au piscină, loc de joacă, personalul se poartă super cu copiii.
Iti multumesc mult pentru raspuns !
cornelia_necsoi@yahoo.com
16th July 2007, 09:18
QUOTE(dana_6825 @ Jul 16 2007, 09:47) [snapback]3105206[/snapback]
Urmăresc acest topic de ceva vreme. Vreau să vă spun ca sînt puțin bulversată de ceea ce citesc. Nu cred că are vreun rost să vă certați inutil. Fiecare își petrece vacanța așa cum și-o organizează. Depinde de firea omului, de felul cum știe fiecare să vadă partea bună a lucrurilor sau................... Vreau să vă spun că noi plecăm șase persoane cu două mașini, de la Iași, în data de 20 iulie. Stăm în stațiunea 2 Mai, pînă pe data de 22 iulie, după care plecăm spre Kusadasi, cu oprire la Canakale o noapte. Nu știu dacă a întrebat cineva dar aș vrea să știu la ce oră ar trebui să ajungem la Kusadasi, la hotel pt a ne caza. Rezervare este cu data de 23 iulie, la hotelul Vera Prince Ada, făcută prim agenția de turism Olimp din Iași, în colaborare cu o firmă din turcia.Sperăm să nu fie probleme. Mai vb.
Buna...eu stiu de la agentia unde am eu rezervare ca la ora 12 ne cazam...si am inteles ca daca esti prin agentie ...cam asta e ora de cazare.....
Vacanta placuta !!!
lolek4u
16th July 2007, 09:25
QUOTE(cornelia_necsoi@yahoo.com @ Jul 16 2007, 10:18) [snapback]3105358[/snapback]
Buna...eu stiu de la agentia unde am eu rezervare ca la ora 12 ne cazam...si am inteles ca daca esti prin agentie ...cam asta e ora de cazare.....
Vacanta placuta !!!
La noi cazarea începea la ora 14,00. Am ajuns la 07,20 și ne-au cazat imediat. NU are importanță dacă ești sau nu prin agenție. Dacă au camere libere, te cazează imediat.
Bebeca
16th July 2007, 09:53
QUOTE(Kitty2006 @ Jul 14 2007, 20:10) [snapback]3100330[/snapback]
Intrebare pentru cei care au fost in Kusadasi: exista vreo portiune de mare unde apa sa fie limpede si fara alge? Vreau sa ma duc acolo sa stau in mare nu la piscina!!
Daca mergeti cu masina, va recomand sa mergeti la Milli park, la vreo 10-15km de Kusadasi, nu mai tin minte foarte bine. Acolo, ai de unde alege dintre plaje.
Bebeca
16th July 2007, 09:55
Pe 20 august plecam si noi spre Belek. O masina. Poate ne inmultim...
Domnul Olgun Geafar ofera si factura pentru serviciile oferite?
sergiusan
16th July 2007, 10:22
Oficial cazarea incepe la ora 18.00. Cel putin asa era de 1Mai in Bulgaria. Noi am ajuns la 8.30 si am vizitat Nessebar pana la ora 12.00. Practic se face la 12.00 sau mai sigur la 14.00. Daca se elibereaza camera la 12.00 au timp 2 ore sa o pregateasca.
camicris78
16th July 2007, 10:31
QUOTE(elise @ Jul 15 2007, 23:58) [snapback]3104372[/snapback]
Camicris,nu pot sa cred ca te plangi de mancarea de la Batihan....eu am stat la un hotel de 3 stele,de care nimeni de pe forumul asta nu a auzit,si pot sa spun ca a fost mancare super,cu carne destula,variata...desi la temperaturile care sunt acolo,nu inteleg cum poate cineva sa prefere carnea salatelor,legumelor si fructelor...
Nu as fi asa mirata daca nu as fi vorbit in timpul sejurului cu cineva cazat chiar la Batihan,super multumit de altfel....si crede-ma,era om in toata firea,nu pustan care sa se multumeasca la masa cu sex si eugenii....
Draga, sotul meu are diabet insulino-dependent si regimul lui trebuie sa fie bogat in carne si salate.Dar nu poti manca numai salate. Eu sunt adepta mancarurilor usoare, dar daca mergi cu copii, nu cred ca le dai numai porumb fiert, mazare si salate.Si dulciuri la greu.Nu m-am plans si am spus realitatea de la fata locului, dar voi toti intelegeti gresit.Daca ai probleme cu stomacul, pleci mai bolnav de acolo, pentru ca nu poti manca o ciorba...ciorba lor fiind un fel de ciulama cu faina.
camicris78
16th July 2007, 10:34
QUOTE(vivapcr @ Jul 16 2007, 08:05) [snapback]3105007[/snapback]
daca e asa nasol in turcia de ce mai mergetzi ? de ce aucrescut vinzarile pt turcia anul asta cu 400% ? parerile despre acelasi hotel sint impartite.....unul zice naspa altul zice super...ca pun turcii apa in bere....corect....asa e....dar ia gindeste-te ca la mamaia e 100mii o bere, bei 5 beri pe zi s-a dus juma din pretul de all inclusive platit la un hotel din turcia...mai si ginditzi un pic...intr-adevar nu te mai pupa turcu' in popou ca acum 15 ani, dar nici mentalitatea turistului roman numai e aceeasi ca acum 15 ani....si am multe exemple in sensul asta....una urla de exemplu ca s-a ars cu apa calda de la dush cind a dat drumul la apa.....cine e de vina oameni buni ? alta se uita urit ca nu are recif de corali in antalya....altii se ifoseaza ca de ce sint romani in hotel sau ca de ce e lume in piscina si pe plaja....la mamaia la 3 stele cu mic dejun in plin sezon e 46 euro / zi / pers ci mic dejun, la kusadasi stai la 3 stele all inclusive cu 36 euro / pers / zi.....ca sint scumpe excursiile in turcia, pai in romania excursii optionale de la mamaia ati vazut ? la ciresica in olimp am intrebat daca mai dureaza mult pina imi aduce comanda...stiti ce mi-a raspuns kelnerul ?! "dar va grabitzi ? sinteti in concediu !"....altuia in mamaia i-au adus ciorba rpd si lingura dupa o juma de ora....
de curiozitate!Si dupa ce iti satisfaci curiozitatea, iti alegi o locatie stabila!
vivapcr
16th July 2007, 10:35
QUOTE(camicris78 @ Jul 16 2007, 11:31) [snapback]3105673[/snapback]
Draga, sotul meu are diabet insulino-dependent si regimul lui trebuie sa fie bogat in carne si salate.Dar nu poti manca numai salate. Eu sunt adepta mancarurilor usoare, dar daca mergi cu copii, nu cred ca le dai numai porumb fiert, mazare si salate.Si dulciuri la greu.Nu m-am plans si am spus realitatea de la fata locului, dar voi toti intelegeti gresit.Daca ai probleme cu stomacul, pleci mai bolnav de acolo, pentru ca nu poti manca o ciorba...ciorba lor fiind un fel de ciulama cu faina.
de supa crema ai auzit ?
vivapcr
16th July 2007, 10:46
QUOTE(Bebeca @ Jul 16 2007, 10:55) [snapback]3105513[/snapback]
Pe 20 august plecam si noi spre Belek. O masina. Poate ne inmultim...
Domnul Olgun Geafar ofera si factura pentru serviciile oferite?
ofera si factura si tot, eu mi-am dus actele la el luni 9 iulie iar joi 12 iulie le-am luat.
sergiusan
16th July 2007, 10:46
LUNA IULIE
21 iulie...........gogre (bv-istanbul - 23 iulie istanbul - antalya-kemer-tekirova)+gps(igo&destinator)
24 iulie...........mariusica2006(magdici2006@yahoo.com)
26 iulie...........Cornelia necsoi@
27 iulie...........o_dor
30 iulie...........MediaWiz (Istanbul)
LUNA AUGUST
2august..........mon01-Giurgiu-Kusadasi
5august .........trandafir_alb - 5 masini , . tibilosu Timisoara - Kusadasi ,1 masina ( poate doua )
6 August ........manuale69
7 August ........nivas & Co. - Bucuresti - Marmaris - 2 masini-
9 August.........LiviuR - Bucuresti - Istanbul - Kusadasi
.....................Sorina Daniela - Galati - Belek - 1 masina
19 August ......Sergiusan-P.Neamt-Giurgiu-Canakkale-Kusadasi - 1 masina
20 August ......Bebeca
22 Agust ........soryn68
23august........blue25
.....................dragos_negru
24august........roana71 - 3 masini
26 august........horor69- din vama giurgiu-antalya-1 masina
27 august........pana-din pitesti-istambul-antalya 1 masina
28 August........STASY
LUNA SEPTEMBRIE
1 Sept .......... KPKNA
8 Sept. .........Raysa; Bucuresti - Ruse - Canakale - Kusadasi ( Imbat )
10 Sept .........ThunderRa P.Neamt - Giurgiu - Canakkale - Kusadasi
14 Sept .........mihaelutza04
17sept .......... gabhip
mandolinu
16th July 2007, 11:08
Salutare,
eu lucrez in Istanbul,in perioada 20-29 iulie am concediu si am decis sa il fac in Marmaris, am facut rezervarea la una din cele mai tari agentii de aici (cel putin din recomandari
) ETSTUR, am luat bilete la Hotel Poseidon de 4 stele,half board, 2 persoane 7 nopti m-a costat 880YTL (aproximativ 500 Euro),m-am decis catre half board fiindca nu vreau sa fiu 100% legat de hotel, poate la pranz vreau sa mananc un iskender de la mama lui
. Acum daca este careva care a fost pe acolo, cum e plaja ? Caci din pozele de prezentare am vazut ca este cam ingusta si daca nu ma insel e cam cu pietris. Am citit ceva rewiews dar sunt putine si nimeni nu zice nimic de plaja.
Bebeca
16th July 2007, 11:09
Am mai citit pe undeva ca, numai daca masina este in leasing, ai nevoie de toate acele acte: data certa, imputernicire tradusa si apostilata, etc. Daca masina este priprietatea a unei societati comerciale, este suficienta o imputernicire tradusa.
Viva, multumesc pentru raspuns.
elise
16th July 2007, 11:56
QUOTE(camicris78 @ Jul 16 2007, 11:31) [snapback]3105673[/snapback]
DRAGA, in situatia descrisa de tine pleci in vacanta si iei cazare in regim de self catering,sa impaci si capra si varza,si iesi si mai ieftin...ca uite-asa induci lumea in eroare pe-aici...
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.