QUOTE(MINCA @ Jul 14 2007, 20:38) [snapback]3100409[/snapback]
Viva,
nu ameninta ca schimbi foaia cu mine pentru ca chiar nu dau doi bani pe cei ca tine.Ce-o sa-mi faci?dosar penal?abia astept terminatule.Ai trimis mesaj privat ca un las patetic ce esti..
O-i fi patron de la Patriot cum se zice dar ma doare direct undeva.Iar cu IMTA, it sucks big time iar tu faci pereche buna cu ei ca ii pupi in fund de atata timp.
Gramatica mea nu te priveste pe tine boule, nici tu nu esti mai breaz, nu cred ca de aia vin oamenii aici sa citeasca, sa se informeaza si sa relateze experientele lor personale in afara.
Ti se pare ca cineva vine pe siteul asta cu dovezi palpabile cum imi ceri tu mie ma?da cine puii mei esti sa imi ceri mie dovezi?te crezi dumnezeu aici??
iar ultima ta problema de la punctul 5 de la rahatul de mesaj personal ..o sa mori prost boule si n-o sa aflii niciodata.
Ai auzit de termenul "persoana fizica"? pe acest site aici, ca fiecare din cei care posteaza reply,aia sunt si eu.
Imi cer scuze fata de celelalte persoane interesate sa le impartasesca experientele lor din Turcia si fata de cei care intra pe acest site sa se informeze pentru polemica de 2 bani pe care viva o sustine in continuare cu mine, desi m-am intors din turcia de 1 LUNA!!. Il doare profund ca am spus de rau despre IMTA.
Te doare mintea de ce interese exista pe lumea asta.
O vara frumoasa tuturor in continuare si concediu de vis in Turcia!
nu ameninta ca schimbi foaia cu mine pentru ca chiar nu dau doi bani pe cei ca tine.Ce-o sa-mi faci?dosar penal?abia astept terminatule.Ai trimis mesaj privat ca un las patetic ce esti..
O-i fi patron de la Patriot cum se zice dar ma doare direct undeva.Iar cu IMTA, it sucks big time iar tu faci pereche buna cu ei ca ii pupi in fund de atata timp.
Gramatica mea nu te priveste pe tine boule, nici tu nu esti mai breaz, nu cred ca de aia vin oamenii aici sa citeasca, sa se informeaza si sa relateze experientele lor personale in afara.
Ti se pare ca cineva vine pe siteul asta cu dovezi palpabile cum imi ceri tu mie ma?da cine puii mei esti sa imi ceri mie dovezi?te crezi dumnezeu aici??
iar ultima ta problema de la punctul 5 de la rahatul de mesaj personal ..o sa mori prost boule si n-o sa aflii niciodata.
Ai auzit de termenul "persoana fizica"? pe acest site aici, ca fiecare din cei care posteaza reply,aia sunt si eu.
Imi cer scuze fata de celelalte persoane interesate sa le impartasesca experientele lor din Turcia si fata de cei care intra pe acest site sa se informeze pentru polemica de 2 bani pe care viva o sustine in continuare cu mine, desi m-am intors din turcia de 1 LUNA!!. Il doare profund ca am spus de rau despre IMTA.
Te doare mintea de ce interese exista pe lumea asta.
O vara frumoasa tuturor in continuare si concediu de vis in Turcia!
Nu pot fi de acord cu limbajul folosit, dar cu un lucru sunt de acord: "IMTA sucks". Pentru cei ce nu știu cine e IMTA, e una din agențiile din Turcia care organizează excursiile locale (cei care îți iau banii și organizează excursiile). Sunt cei care, de asemenea, ar trebui să te anunțe la ce oră se face transferul la aeroport și să furnizeze asistență turistului. Nu vă bazați pe asta. Principalul lucru pe care îi interesează este să vă ia banii. Ghizii români pe care îi pun la dispoziție sunt de fapt doar reprezentanți de vânzări, care n-au nici o legătură cu turismul (sunt niște copile de 20 și ceva de ani care câștigă un ban, nu își fac o carieră în turism). Exemple de încurcături făcute de IMTA și colaboratorii: 1. autocar cu mai puține locuri decât turiști 2. stat o oră înjurând în fața hotelului așteptând autobuz, când a venit era doar cu șoferul turc, din fericire cunoscător de lb engleză 3. transfer la aeroport cu un șofer care nu voia să oprească pentru o turistă care avea o urgență, etc. Adaug un nivel de cunoștințe al ghizilor despre obiectivele vizitate pe care le obții în 3 minute căutând pe Google. Toate astea într-un singur sejur. Deci...
Nu am nimic cu nimeni, dar profesionalismul agențiilor din Turcia este cu o clasă sub cei din Grecia, de exemplu.
Nu vă așteptați la mare lucru de la ei, în afară de transportul la obiective.
Părerea mea