Deci am fost la Club Voyage Belek 10 zile, 10 zile cu bune si rele. De fapt am stat 8 zile deoarece cand am ajuns am fost anuntati ca hotelul este overbooked si ne cazeaza 2 zile la Spice. Am sa incerc sa scriu cate ceva despre fiecare in cele ce urmeaza.
Spice Spa & Resort.
Un hotel impresionant cu arhitectura orientala, nou, deschis anul acesta. Camerele pastreaza stilul hotelului, paturile au mustichera deasupra, sunt firide in stil arabesc care se lumineaza in pereti, in fine destul de iesite din comun, dar ok. Se aude absolut tot din camerele vecine.
Piscina este mare in formata din mai multe lagune. Este un singur bar la piscina si cred ca singurul de afara. Se simte lipsa unor poduri peste piscina, barul este la 10m de tine dar ca sa ajungi la el ori o iei prin apa, ori mergi 5 min pe marginea piscinei pana la el.
Aqua park mic, cu 3 topogane, nu ceva nemaipomenit.
Restaurantul este mare, dar aglomerat, mancare pt toate gusturile, dar nimic spectaculos. In 2 zile nu am nimerit baclavale sau alte dulciuri de acest gen.
Turisti rusi f multi si de o calitate inferioara decat cei pe care i-am intalnit pana acum la alte resorturi cu aceleasi pretentii.
Amfiteatrul este f mare si scena are vedere si catre piscina. Show f bun cu trupa ruseasca de balet.
Unul dintre cele mai frumoase spa-uri pe care l-am vazut pana acum, peste 50 de masaje diferite. Managerul spa-ului este pe jumatate roman si vb la perfectie, este un tip haios si sigur va poate ajuta cu sfaturi. Este si ceva personal roman la spa.
De remarcat fintina arteziana cu joc de lumini si apa, numerele de la camere facute din cristale si lifturile chinezesti.
Nu imi vine altceva in minte acum caci 2 zile au fost putine sa imi pot face o impresie mai bogata.
Club Voyage Belek.
Este frumos dar prea mare. Cum am spus si mai sus hotelul era plin si am fost nevoiti sa mergem 2 zile in Spice. Am acceptat cu greu si numai dupa promisiuni din partea managerului ca ne vor acorda ceva bonusuri. Acum sincer nu prea ne-am suparat, am vazut 2 hoteluri ceea ce este o experienta in plus. La intoarcere am primit camere cu vedere la mare, cate un masaj de 50e, diverse atentii in camera si o rezervare la restaurantul grecesc a la carte. Ne-am bucurat de rezervare caci auzisem ca se face f greu prin sistemul pe care il au (revin mai incolo). si era si ziua unuia dintre noi, asa ca a picat bine.
Nu am intalnit niciodata un personal atat de retardat de la conducere pana la ultimul maturator. Se vede clar treaba ca turcia duce o lipsa acuta de personal si cu toate acestea se construieste in draci. Acest hotel a fost facut in 8 luni!! Nu stiu nici o limba straina, am incercat engleza, franceza, italiana, germana, romana si arabeste, nici o sansa. Ca o paranteza: La restaurantul grecesc am intrebat despre niste pateuri " Vegetarian?" raspunsul a fost peste asteptari "No! Its Italian!".... In fine. Am lasat bagajele la receptie, s-au pus etichete cu nr camerei pe ele si am mers sus sa le asteptam. Cat timp? Exact ora si jumatate!!!!! Am telefonat la receptie de 10 ori si imi raspundeau ca bagajele ajung in 5 min. Culmea bellboyul a cerut si spaga cand a venit lol. I-am dat cu usa in nas efectiv. Mare problema este aerul conditionat din hotel. Daca in camera este ok pe hol este ca afara. Nici la lobby nu face fata, inafara de cateva locuri in restaurant in hotel este f cald. Noi am cerut un extra card la receptie si il lasam in slot sa mearga toata ziua ac-ul.
Camerele sunt mari moderne cu lcd. Mare atentie hotelul este in forma de V, mai exact \_/. La baza este lobby, laturile exterioare se dau ca ar fi tot cu vedere la mare, dar nu prea sunt. In stanga este un teren viran, iar in dreapta se construiesta alt hotel. Deci numai camerele din interiorul V-ului sunt practic cu vedere la mare. Mini barul din camera este umplut zilnic cu 2 cola, 2 fanta, 2 sprite si 2 ape. Fara bere!!!. Atentie la acest personaj care umple mini barul. Nu are mama nu are tata, intra ca buldozerul in camera chiar daca este semnul pus la usa. Deci nu uitati sa puneti incuietoarea cand intrati in camera:). Dupa 1 zi am ramas fara sampon, am cerut la receptie si ne-au comunict frumos ca la eo in hotel se pune un singur sampon pe sejur. Am ras si m-am autoservit de pe caruciorul cameristei de cate ori am avut nevoie. Camerista nu prea a dat prin camera, cred ca de 3 ori in 8 zile.....
Hotelul nu are room service, asa ceva nu am mai intalnit!!. Ca sa pot sa imi beau cafeau in camera eram nevoit sa o iau seara inainte de culcare. Nu pot sa ma duc dimineata cu ochii lipiti de somn sa iau cafea si sa ma intorc in camera sa imi fac siesta. In corpul central la etajele 0 si -1 sunt ceva magazine, la cel de ochelari intrebati de Burkay super de treaba, spuneti ca sunteti prieteni cu romanul ala mare plin de tatuaje si isi va aduce aminte de mine

), va poate sfatui in legatura hotelul si imprejurimele. Langa el se inchiriaza Segway 25e 30 min, o experienta care nu trebuie ratata. Eu si fica mea am redus substantial bugetul acolo

. La -1 este patiserie, cofetarie si inghetata toata ziua (free). Deasemenea tot aici si sala de jocuri, bine dotata, bowlling dar atat de cald inauntru incat mai mult de 2 partide nu am fost in stare sa facem.
Barurile sunt ok, cel din lobby este deschis pana la 12 noaptea. Recomand Jazzbar, muzica buna live, in fiecare zi alta formatie. Inauntru muzica este tare, dar la terasa afara este cel mai bine. Este deschis intre 21.30-0. Discoteca in aer liber foarte bine dotata 23-02. Disco interioara la fel super dotata dar nu vine nimeni inauntru niciodata 02-07. Bauturile numai turcesti, nu am vazut nici o sticla de import si nici nu am cerut. Bere Efes si sucurile din gama coca-cola la dozator. M-am inteles destul de bine cu vodca lor asa ca nu am mai insistat pt alte marci. Tequila se plateste 3.5e paharelul. Iarasi este primul hotel la care platesc pt tequila. Mare atentie dupa ora 0 nu este deschis decat barul de la plaja unde este disco si cel de la receptie care este in alta cladire mult prea departe de hotel. Este si bar cu plata, adica platesti tot inclusiv o cola, dar bineinteles era gol tot timpul (Planet Bar).
Restaurantul hotelului este mare cu multa mancare si f variata, nu cred ca are cineva ce sa reproseze. In schimb foarte aglomerat, efectiv te calci in picioare.
Bucatarii de afara prepara in general carnurile la gratar iar cei din interior mancaruri. Este si diet corner si biberon bar. In privinta restaurantelor ala carte numai note de 10. Mancarea este un deliciu si preparata asa cum trebuie, se vede ca aici au pus mana si au adus personal cum trebuie (bucatari). Am mancat la chinezesc, indian, frantuzesc, si grecesc. La cel grecesc se canta live si este afara din hotel, ambianta super. Nu mai spun ca ne-au gresit rezervarea facuta de ei. Noi am ajuns la 20.30 deoarece asa ne-au spus la raceptie iar rezervarea era pt ora 19. Un sfert de ora de scandal acolo, parca erau nebuni! Nu daca a trecut de ora rezervata nu se mai poate face nimic. Am chemat managerul si inca vreo doua de la relatii cu clienti si numai dupa multe discutii intre ei si aproape ca ne distrusesera seara am reusit sa ne asezam la masa noastra. Masa care era oricum aranjata si neocupata de nimeni, deoarece ei stiau ca avem o onomastica si ne-o ornasera cu flori. A iesit bine pana la urma, ne-au adus si tort si au cantat la multi ani.
Piscina este enorma dar cu o forma dreptunghiulara, nu ofera nimic spectaculos. Mai este Adult Pool langa disco la care nu au voie copii, asta pentru cei fara si care nu vor sa fie deranjati de copii. Mai este o piscina intre hotel si receptie unde mai este un corp separat al hotelului. Aqua parkul bun, copii l-au indragit. Topogane diverse si multe.
Mini clubul este unul dintre cele mai bune care le-am intalnit pana acum. Este situat intre pomi, deci umbranaturala, racosos. Structurat pe varste, multi animatori. Sucuri si inghetata la discretie inauntru.
Amfiteatrul este nasol, se sta f prost si destul de inghesuit. Este din beton si inchipuitiva cum arde betonul acele dupa o zi de stat in soare la 45 grade. Atentie, nu este nici un bar pe langa el. Asa ca cel mai bine veniti cu apa dupa voi la spectacol. Mini Disco apreciata de copii, animatoarele au fost de nota 10. Show-ul in schimb o trompeta.
Spa-ul nu este grozav, am facut masajul din partea casei si normal ca am fost diagnosticat cu ceva f grav la spate care trece doar cu 5-6 sedinte in plus de masaj. Heheheh, le-am promis ca vin la anu' special pt asta.
Plaja este enorma cu nisip si deoarece are cred in jur de 150-200m deschidere la mare au doua pontoane dotate cu umbrele si sezloange intrari in mare si dusuri. De remarcat ca pentru 50e pe zi se poate inchiria un separeu, cu intrare privata in apa, pe dig pt 4 persoane unde esti servit cu bauturi si iti aduc si masa.
In concluzie un hotel bun, dar care mai are nevoie de ceva timp sa fie in regula. recomand acest hotel peste 2 ani cel putin. Am incercat pe cat posibil sa ramanem doar cu amintirile frumoase din acest concediu si cred ca am reusit.
Scuze daca este prea mare postul si ca nu am mai avut rabdare sa controlez eventualele greseli.
Enjoy Turkey