QUOTE(oztan @ Jul 10 2007, 13:56) [snapback]3081865[/snapback]
@ Imi cer scuze ca te deranjez cu un PM. Sunt convinsa ca ai foarte multe mesaje si o gramada de lucruri de impartasit cu toata lumea. As vrea si eu sa te rog daca poti sa ma ajuti cu privire la perioada Ramadamului. Stiu ca incepe anul acesta pe 12 Septemebrie. Eu am bilete incepand cu 8 septembrie...deci o sa prind o perioada. Poti sa-mi spui ce presupune efectiv? Sunt in completa necunostinta de cauza si Internetul nu ma lumineaza prea mult.
Multumesc si scuze inca o data.
am primit aceasta prin PM ,
si as vreau sa respund aica ....
Perioda da Ramazan anul acesta incepe 13 Septembrie , pana 12 Octombrie , Perioda da asta in Turcia , cine vrea tine POST , dar nu asa cum tineti voi , nu trebie sa bea si nu trebie sa mananca ( fara fumati , etc ) diminata rasare soare diminata pana cand apune seara, ,
timp ul aceasta nu mananca nimic ... Dar nimen nu obliga pe altu , cine vrea , asta treie sa vine din suflet , Nu cu FORSA ! ! !
Si voi pentru TURIST, nu aveti nici o treaba , adica , daca sinteti in hotel , complex sau village , aveti exculitati , adica voi normal ca puteti sa mancati , si pentru voi tot este liber, adica mancare bautura si etc, Si daca mergeti la oras la centru sau plimbare , tot gasit restaurant deschis si alta activitati,
nu faceti grija. Zona din turcia turistic stie cum trebie sa poarta pe turist in perioda da RAMAZAN.
Sper cam am explicat ceva ....
Enjoy Turkey ...
Multumesc si scuze inca o data.
am primit aceasta prin PM ,
si as vreau sa respund aica ....
Perioda da Ramazan anul acesta incepe 13 Septembrie , pana 12 Octombrie , Perioda da asta in Turcia , cine vrea tine POST , dar nu asa cum tineti voi , nu trebie sa bea si nu trebie sa mananca ( fara fumati , etc ) diminata rasare soare diminata pana cand apune seara, ,
timp ul aceasta nu mananca nimic ... Dar nimen nu obliga pe altu , cine vrea , asta treie sa vine din suflet , Nu cu FORSA ! ! !
Si voi pentru TURIST, nu aveti nici o treaba , adica , daca sinteti in hotel , complex sau village , aveti exculitati , adica voi normal ca puteti sa mancati , si pentru voi tot este liber, adica mancare bautura si etc, Si daca mergeti la oras la centru sau plimbare , tot gasit restaurant deschis si alta activitati,
nu faceti grija. Zona din turcia turistic stie cum trebie sa poarta pe turist in perioda da RAMAZAN.
Sper cam am explicat ceva ....
Enjoy Turkey ...
Chiar foarte bine!
Multumiri!