haideti mai oameni buni...am pus si cateva intrebari pana acum si ati trecut peste ele de parca nici n-ar fi fost acolo... bagati-ma si pe mine putin in seama va rog
hai ca le adun pe toate intr-un loc, si mai si adaug cateva... poate daca sunt mai multe, cine stie...
1.am auzit ca in kusadasi e un parc de distractii (acvatic) foarte misto...
culmea e ca am cautat pe net si am gasit 2!!! adaland si aqua fantasy ...
imi puteti spune care din ele merita vazut????
2.ma duc intre 5-12 septembrie la Grand Blue Sky - Kusadasi
Cum e vremea in perioada aceea? Se organizeaza ceva plimbari cu vaporasi sau alte chestii de pe undeva de pe acolo?
3.Vreau sa stau o noapte la Canakkale... Vreau un hotel curat... atat si nimic altceva. Recomandati ceva?
4.La intoarcere vreau sa fac un traseu pe la Pamukkale si Istanbul. In prima faza m-am gandit ca ma opresc pe la Pamukkale satu cateva ore si continui drumul spre Istanbul unde ma cazez doua nopti... am vazut totusi ca drumul e destul de lung Kusadasi-Pamukkale-Istanbul, si nu stiu daca se poate face intr-o singura zi in care sa vizitez si Pamukkale-ul. Am vreo solutie? Se merita sa raman pe undeva pe la Pamukkale sau pe langa, si sa continui a doua zi spre Istanbul?
5.Ar trebui sa fac rezervari din timp la un hotel in Istanbul, sau pot sa le caut o data ce ajung acolo? Mi-e sa nu dorm in masina... Si apropo, recomandati vreun hotel de unde sa am acces rapid spre Moscheea Albastra, Grand Bazaar si Bosfor?
daca mai e ceva revin...