Gata! Am fost, m-am distrat, acum incerc sa imi revin.
Am fost in perioada 26 iunie - 03 iulie in Antalya --> Belek --> Cornelia De Luxe Resort.
Intrucat am foarte multe de povestit, am sa fac acum doar un scurt rezumat, iar pe larg mai incolo.
Deci:
1. Hotelul e destul de scump, peste medie ca pret, dar merita absolut toti banii.
2. Din ce am vizitat pe acolo (hotelurile din jur), e peste ele. Am sa revin cu detalii. Ma refer doar la hotelurile pe care am apucat sa le vizitez.
3. Serviciile, elementul principal pe care am impresia ca se bazeaza, SUNT DE EXCEPTIE.
4. Plaja e super.
5. Erau foarte multi romani. Stiam de acum doi ani ca e preferat de romani, dar se pare ca anul acesta numarul turistilor romani la acest hotel depaseste orice asteptari. In perioada in care am fost eu am aproximat ca din numarul de turisti existenti in hotel, cam 30-40% erau romani. Discutand cu cei din echipa de animatie si cu seful lor cu care m-am imprietenit, mi-a spus ca in urma cu vreo doua saptamani aproape toti turistii din hotel erau romani!!. Pur si simplu nu imi venea sa cred, dar mi-a mai spus omul ca daca lucrurile stau asa, la anul vor invata mult mai multe replici in romana. Practic, romanii au luat locul celor nemti si din rusi.
6. Alt aspect, romanii din hotel erau majoritatea oameni de calitate, toti cu copii. Nu am vazut nicio familie de romani fara copii. De altfel, erau foarte multi copii in hotel. O singura familie era de taranoi care se purtau cu nasul pe sus si foarte urat cu toti cei din jur. Cel mai tare m-a deranjat atitudinea fata de angajatii hotelului, care nu stiau saracii cum sa te serveasca mai bine (am sa revin cu detalii aici).
Cam atat acum. Am zis ca e doar un rezumat.
Ca o scurta concluzie, am hotarat ca la anul sa merg tot aici, dar la inceputul lunii iunie si pentru 10-11-12 zile, intrucat o saptamana nu ajunge la hotelul asta.