QUOTE(lolek4u @ Jul 3 2007, 18:25) [snapback]3051891[/snapback]
Am primit solicitare pe pm sa povestesc despre Lara Beach Hotel. Mă gândesc că ar putea interesa pe mai mulți, așa că povestesc aici ce mi se pare mai important, iar dacă sunt întrebări, răspund cu plăcere.
Carevasăzică, ne-am întors azi, după o saptamână super.
Am mers cu avionul, charter TAROM, care merită toți banii. În fine, am ajuns, iar cei de la agenția parteneră ne-au preluat, ne-au livrat la hotel, etc.
La recepție, un tip destul de antipatic -probabil din cauză că am omis să folosim tip box-ul din dotare (de fapt toți cei de la recepție mi-au făcut o impresie destul de neplăcută). Partea foarte bună a fost că deși am ajuns la ora 07,00, iar check in-ul incepea la 14,00, ne-au dat camerele pe loc. Hotelul foarte fain, camerele mari, spațioase, foarte curate, cu vedere parțială la mare, baie mare, la fel de curată, cu prosoape, sampon, gel duș, sapun, nește șervețele, bețe de urechi și discuri de demachiat. Noi am folosit cu încredere prosoapele și toate celelalte chestii pentru că nu ne-am luat de acasă nimic de gen, din motive de greutate.
În minibar aveți zilnic 2 beri efes, 2 cola, 2 fanta, 2 sprite, 2 ape plate, 2 ape minerale.
Restaurantul... mare mare atenție la restaurant. Am 2 kg în plus și nu doar eu, ci toți din grup- unii chiar 3 kg. Mâncarea este super, îngrozitor de multe feluri, deserturi și fructe ceva de speriat. Fiți fără grijă, aveți ce le da de mâncare și copiilor... Foarte de apreciat sunt chelnerii, care muncesc în fiecare zi de dimineața până seara, cel puțin 14 ore, și se străduiesc să facă pe plac tuturor.
Piscina este superbă, enormă și cu apă dulce care nu cred că scade sub 24 de grade celsius. Singura problemă sunt turiștii germani care se trezesc devreme de tot și ocupă sezlongurile. Cu toate astea, eu zic că la ora 07-07,30 tot mai găsiți locuri, iar dacă nu, cu încredere la plaja de pe malul mării, care este foarte ok, cu nisip și cu apă care nu se adâncește prea brusc. Exustă și un ponton cu niște perne măricele pe care se poate sta doar seara sau dimineața pentru că nu sunt umbrele.
Baruri diverse, cu băuturi locale decente, cu excepția vinurilor care sunt foarte proaste. Feriti-vă mai ales de vinul roze... Cu mare căldură recomand berea Efes.
În ceea ce privește entartainment-ul, aș spune că cei mici vor fi încântați, iar voi veți aprecia, ca și noi, efortul băieților respectivi. Vorbind despre cei mici, hotelul este perfect pentru ei. Tot personalul se poartă frumos cu copiii, au piscina lor, vreo două tobogane, mâncare care le place, dulciuri, mini-disco, de toate.
A, dacă vreți să mergeți în Antalya în oraș (și vă sfătuiesc să vă duceți pentru că este un oraș frumos- mai ales centrul vechi), neapărat nu mergeți la prânz, ci seara sau dimineața. Este foarte cald și în loc să admirați diverse chestii demne de admirat veți căuta un taxi care să vă ducă la hotel cât mai repede.
Momentan asta-i tot, sper că v-a fost de folos.
Te rog specifica: era AI sau UAI?