QUOTE(oana0804 @ Jul 4 2007, 00:08) [snapback]3053463[/snapback]
ok, sa incep,ne-am intors acum o saptamana de la vera le prince ada.Hotelul este chiar la intrare in statiune ,pe dreapta.Este destul de ok.Nu avem nimic de reprosat asupra conditiilor de cazare , doar la masa ,sotul meu nu s-a impacat deloc cu mancarea lor.Sunt foarte multe salate facute in fel si chip si carne f.putina ,gatita in fel si fel de sosuri si data la ..portioara, carne de pui si vita,doar atat,si f.f.f piperate. Mie una mi-a placut , mai ales placintele delicioase care se fac afara pe marginea piscinei.Dar pt.el mancarea a fost cosmar.In rest ce sa spun , statiunea e superba , peisaje de vis,magazinele din centru cu hainute finute si f.f.ieftine (fata de preturile de la noi) m-au incantat. Am fost intr-o zi la Aqua Fantasi (unde imi venea sa raman pe veci) si intr-o zi in croaziera pe mare cu vaporasul (si aceasta din urma MINUNATA!!).Ah, in hotel ,la piscina este tot timpul animatie , un marocan se ocupa cu asta,este super tipul,iar seara dupa ora 22 la fel spectacole seara de seara la barul de la piscina.Personalul dragut,serviabil,zambitori tot timpul. Despre drum: la dus ne-au intors de pe nova zagora(cica se lucra la drum) si am luat-o pe stara zagora cu serpentine ametitoare si in afara de faptul ca ne-am ratacit de vreo 4 ori prin Bulgaria (rataciri scurte dar enervante) in rest drumul a fost ok. Cand am intrat in Turcia si am vazut indicatoarele mari cat casa si colorate sa le vada si orbul am rasuflat usurati,si intradevar in Turcia nu am gresit drumul niciodata.
Multumesc pentru detalii. Si eu plec la acelasi hotel. Perioada este 14 - 23 iulie. As vrea daca poti sa-mi dai mai multe detalii despre ce inseamna all inclusive acolo. Aqua fantasy cat este de departe de hotel?
Pentru cei care mai pleaca in aceeasi perioada cu mine....poate ne intalnim pe acolo.....
Astept cu nerabdare comentariile tale.... Multumesc !!!!