RE :
marhaba......nisilsin?...... buna!am vazut ca stii mai bine despre turcia si vroiam sa te intreb mai multe:
-e scump in kusadasi?
-ce se poate manca?
-este bazar si acolo?
-la granita se plateste euro sau dolari?
-si turci vb si engleza ?ptr turca inteleg dar nu pot sa vorbesc...
-si in turcia mai bine imi iau dolari sau lire turcesti?
-in discoteci nu e problema daca sunt numai baieti si mai putine fete?
-seara e periculos pe strada?
mersi mult de tot!
Aceasta Scris am primit prin PM, dar eu vreau sa respund aica pentru TOTI ....
marhaba......nisilsin?...... buna!am vazut ca stii mai bine despre turcia si vroiam sa te intreb mai multe:
TESEKKUR EDERIM SEN NASILSIN ? STIU CEVA DESPRE TURCIA CORRECT,
-e scump in kusadasi? NU PENTRU TURIST DESTUL DE IEFTIN , FATA DA ANTALYA / BODRUM / CESME ..
-ce se poate manca? ORICE , AVEM BUCATIRIE DESTUL DE BOGAT , DAR VARA INCERCA SA MANANCI MAI USOR ...
-este bazar si acolo? DA ESTE
-la granita se plateste euro sau dolari? CU CARE AI IN BUZUNAR , MERGE SI EURO SI DOLAR
-si turci vb si engleza ?ptr turca inteleg dar nu pot sa vorbesc... DA ! ! SI TURCI STIE ENGLEZA
-si in turcia mai bine imi iau dolari sau lire turcesti? MAI BINE SCHIMBATI USD > > LIRA SI FOLASITI TOT TIMP LIRA
-in discoteci nu e problema daca sunt numai baieti si mai putine fete? ASTA ESTE UN LUCRU SENSIBIL ! ! ! ! DACA TU NU DERANJEZI PE CINEVA
NIMEN NU SPUNE NIMIC ....
-seara e periculos pe strada? STRADA ??? CARE ? GARA DE NORD SAU MAGERU ??? DEPIN DE DE UNDE PLIMB , DAR GENERAL NU AM AUZIT CEVA IN KUSADASI , PENTRU CA PANA DIMINATA GASESTI CINEVA PE STRADA ...
Sper ca am putut sa ajut un pic .....
Enjoy Kusadasi , Enjoy Turkey