lori_2001
2nd February 2007, 17:25
Despre campinguri stie cineva daca exista, ce conditii ofera, eventual tarife ?
oztan
2nd February 2007, 17:30
QUOTE(lori_2001 @ Feb 2 2007, 17:25)

Ce zone vrei ? daca scrie aica pot sa ajut cu mare placere .....
valepopa
2nd February 2007, 17:39
[quote name='ThunderRa' date='Feb 1 2007, 21:41' post='2390102']
Agentiile cu licenta de tip A au voie.
Pot lua mai ieftin de la hotelurile la care am fost deja, si unde amintesc de faptul ca nu e prima oara cand vin acolo si ca nu as vrea sa fie ultima.
O vizita pe lista agentiilor cu licenta de la TURSAB iti va da o gramada de site-uri ale agentiilor turcesti la care poti sa-ti faci rezervari si sa platesti online, prin transfer bancar, cu cardul, etc...
Domnule esticelmaidestept, de ce nu te documentezi inainte de a vorbi? Iti recomand site-ul ministerului turismului din Turcia. Cred ca ai fost dezinformat de agentiile noastre, care practica de cele mai multe ori un adaos enorm.
Legat de Batihan...ai dreptate ca sunt camere renovate si camere nerenovate. Chiar si cele nerenovate sunt ok. Am vazut in Kuasdasi destule hoteluri de 5 stele care nu au facilitatile de la Batihan.
Tu ai chef de vorbit in contradictoriu. Eu nu
Va rog frumos trimiteti si mie o lista cu agentiile de turism acreditate, care pot incasa bani de la straini, pt. ca am cautat pe situl oficial al Ministerului Turismului din Turcia si nu am gasit.
ThunderRa
2nd February 2007, 17:58
Aici puteti citi despre tipurile de agentii licentiate:
http://www.tursab.org.tr/content/english/about/acentalar.asp
Si asta e motorul de cautare a agentiilor licentiate de pe situl ministerului turismului din Turcia:
http://www.tursab.org.tr/content/english/a...ueng/index1.asp
Din adresele de mail puteti deduce adresa web la majoritatea. Aveti si numarul de telefon si numele patronului.
Sper sa va foloseasca.
ThunderRa
3rd February 2007, 14:02
Ieri am trimis o cerere de oferta pentru 2 adulti + 1 copil de 2 ani, 10 nopti, 1-10 septembrie, all inclusive (4-5 stele), Kusadasi. Asta e oferta fara sa negociez inca:
01-10.09
DBL room 2 adults + 2 age child
per night – All inclusive
Batihan – 55 EURO
Richmond Land view 95 EURO / Seaview 100 EURO
Surmeli – 95 EURO
Aquafantasy – 105 EURO
Onura – 70 EURO
Adakule – 80 EURO
Kustur – 88 EURO
Sunt curios daca veti gasi oferte mai bune. Si unde
LIGIABELLA
3rd February 2007, 14:41
[quote name='oztan' date='Jan 30 2007, 15:02' post='2378936']
@ ALL ,
De ce sunt aica ? pentru ca iubesc pe romania , si iubesc pe voi
. sunt 8 ani aica si am invatati multe lucru de la voi ... si daca pot sa ajut la voi cu ceva , o parera , un sfat , cu ori ce , cu mare placere din tot suflet . Asta este important pentru mine .
Daca pot ajut , daca nu pot tot ajut
Thanks at all ....
[/quo
Oztan, multumim mult pt toate informatiile , esti f amabil si stii o gramada. Scrii f bine romaneste. Traiesti in Bucuresti sau in alta parte?
oztan
3rd February 2007, 20:49
QUOTE(LIGIABELLA @ Feb 3 2007, 14:41)

Oztan, multumim mult pt toate informatiile , esti f amabil si stii o gramada. Scrii f bine romaneste. Traiesti in Bucuresti sau in alta parte?
Multumesc pentru participare la forum . Da , traiesc in Bucuresti ultimele 8 ani.....
oztan
3rd February 2007, 20:54
QUOTE(lori_2001 @ Feb 2 2007, 17:25)

Sper ca aceasta link ajuta ; http://www.turizm.net/turkey/tips/camp-list.htm
Cu respect .....
lori_2001
3rd February 2007, 21:16
Multumesc.
oztan
4th February 2007, 02:14
Pentru informatie ;
Post All post offices in Turkey bear the yellow " PTT " or " Telekom " sign. Larger and central offices are open from 08:00-24:00. Telephone
Public telephones have two different systems : Phonecards, Tokens
They are both sold at Turkish Telecom offices. Tokens are called “jeton” in Turkish. Phone cards are in 3 different capacity. All over Turkey, phone numbers consist of two sections; area code (3 digits) and the number itself (7 digits). During weekdays from 18:00 to 06:00 and on weekends calls are cheaper.
Total number of the telephone lines is 7.5 million (7.5 persons per telephone) . Turkey lies seventh in Europe and fourteenth in the world with this number.
One can rent cellular phones throughout Turkey
Same area calls just the 7-digit number
From area to area 0 + area code + number
International calls 0 + 0 + country code + area code + number
oztan
4th February 2007, 02:16
ThunderRa
4th February 2007, 10:06
QUOTE(oztan @ Feb 4 2007, 02:16)

Old and without updates and more, the best hotels are missing Oztan
for 2007 try:
www.kusadasi.biz
www.kusadasihotels.com
www.kusadasiresorts.com
oztan
4th February 2007, 11:04
QUOTE(ThunderRa @ Feb 4 2007, 10:06)

Old and without updates and more, the best hotels are missing Oztan
for 2007 try:
www.kusadasi.biz
www.kusadasihotels.com
www.kusadasiresorts.com
Multumesc ca ai completat .....
oztan
4th February 2007, 21:31
QUOTE(Justify @ Feb 1 2007, 22:22)

Prietene oztan .... faci treaba buna p-aici vad ! Felicitari! Hoteluri gay friendly prin Kusadasi sau Marmaris ? Sau care dintre ele ti se pare mai open minded ? Personal mi se pare Kusadasi . Cluburi ceva ? Toate bune!
sory for the late replay ; am uitat
vezi ce am gasit ;
http://gayjourney.com/hotels/turkey.htm
http://www.turkeygaytravel.com/
http://turkeygayguide.tripod.com/other.html
si un forum de la kusadasi ; http://forum.kusadasi.biz/thread5184.html
Justify
6th February 2007, 21:54
QUOTE(oztan @ Feb 4 2007, 21:31)

Merci mult.
Tocmai am primit o oferta de la o agentie turceasca , cu 2 euro /room mai ieftina decat Patriot pentru Kustur dar mult mai scumpa (cu 28 euro) pentru Surmeli.
Pentru Richmond - care mi-a placut foarte mult cum arata prin poze - mi-au oferit sea view la 98 euro / room
Vreun sfat care sa ma ajute sa aleg intre Kustur si Richmond ?
Toate bune!
vivapcr
7th February 2007, 10:21
QUOTE(Justify @ Feb 6 2007, 21:54)

Merci mult.
Tocmai am primit o oferta de la o agentie turceasca , cu 2 euro /room mai ieftina decat Patriot pentru Kustur dar mult mai scumpa (cu 28 euro) pentru Surmeli.
Pentru Richmond - care mi-a placut foarte mult cum arata prin poze - mi-au oferit sea view la 98 euro / room
Toate bune!
richmond e o varza, e situat intr-o mlastina, departe de oras, kustur e o bijuterie...ai gasit tu mai ieftin numai ca mai platesti si comision bancar la tranzactie....la asta nu te-ai gindit ? cu agentia de aici inkei un contract, cu aia din turcia ce inkei ?
oztan
7th February 2007, 11:22
QUOTE(Justify @ Feb 6 2007, 21:54)

Merci mult.
Toate bune!
Pentru 2 euro mai bine alege o agentie din romania , pentru ori ce eveniment ..... Dar KUSTUR mai aprobe de kusadasi la centru , richmond cam departe. daca vrei sa merg la centru mai des alege kustur .
succes ....
ThunderRa
7th February 2007, 16:23
La plata cu cardul online nu iti ia nimeni comision bancar. Nici macar in Turcia.
vivapcr
7th February 2007, 16:51
QUOTE(ThunderRa @ Feb 7 2007, 16:23)

La plata cu cardul online nu iti ia nimeni comision bancar. Nici macar in Turcia.
mai fulgerica numai induce lumea in eroare ! unde dracu ai vazut tu tranzactii bancare internationale moca ????
ginag
7th February 2007, 18:57
Cam asta ar fi problema si la mine...
Alsero Travel ( Turcia) a ofertat Aquafantasy AI: 70 E camera/noapte, 37 E pers/noapte (nu prea inteleg cum vine asta!?), perioada ultima fiind pana pe 16 iunie
Patriot : 36 E pers/noapte, perioada pana pe 10 iunie
Ar fi mai comod sa contractezi cu o agentie autohtona, insa sejurul, in celalalt caz, e impins pana la jumatea lui iunie....si ma gandesc ca fiecare saptamana in plus inseamna si vreun grad-doua .....sa fie cald, ca m-am saturat de " caldura" litoralului nostru pe care l-am vizitat constant in iunie, gratie "litoralul pt. toti"...
Insa comisionul la tranzactia cu agentia din Turcia presupun ca ajunge destul de mult....
A 2 a optiune ar fi fost si pt. noi Kustur Club, este bine cotat pe tripadvisor, insa Aquapark-ul ne-a determinat sa optam pt. Aqua...
De la care agentie ai primit oferta postata supra, ThunderRa?
amar20
8th February 2007, 08:15
QUOTE(ginag @ Feb 7 2007, 19:57)

Cam asta ar fi problema si la mine...
Alsero Travel ( Turcia) a ofertat Aquafantasy AI: 70 E camera/noapte, 37 E pers/noapte (nu prea inteleg cum vine asta!?), perioada ultima fiind pana pe 16 iunie
Patriot : 36 E pers/noapte, perioada pana pe 10 iunie
Ar fi mai comod sa contractezi cu o agentie autohtona, insa sejurul, in celalalt caz, e impins pana la jumatea lui iunie....si ma gandesc ca fiecare saptamana in plus inseamna si vreun grad-doua .....sa fie cald, ca m-am saturat de " caldura" litoralului nostru pe care l-am vizitat constant in iunie, gratie "litoralul pt. toti"...
Insa comisionul la tranzactia cu agentia din Turcia presupun ca ajunge destul de mult....
A 2 a optiune ar fi fost si pt. noi Kustur Club, este bine cotat pe tripadvisor, insa Aquapark-ul ne-a determinat sa optam pt. Aqua...
De la care agentie ai primit oferta postata supra, ThunderRa?
negociaza cu alsero.si vis a vis de plata.noi am platit cind am ajuns in statiune.direct la agentie.
am rezervat telefonic si in ziua cind am ajuns in kusadasi am mers mai intai la agentie,am platit,am luat voucherele
si apoi am mers la hotel.
oztan
8th February 2007, 09:30
QUOTE(amar20 @ Feb 8 2007, 08:15)

negociaza cu alsero.si vis a vis de plata.noi am platit cind am ajuns in statiune.direct la agentie.
am rezervat telefonic si in ziua cind am ajuns in kusadasi am mers mai intai la agentie,am platit,am luat voucherele
si apoi am mers la hotel.
Practic f bine metod, dar inainte de fac programul mai bine vorbeste cu agentie si intraba , char insista pentru plata pe loc...
vivapcr
8th February 2007, 11:24
mare grija la alsero astia sint printre cei mai tzepari din kusadasi , nu ii inghite nimeni in oras
amar20
8th February 2007, 12:51
QUOTE(vivapcr @ Feb 8 2007, 12:24)

mare grija la alsero astia sint printre cei mai tzepari din kusadasi , nu ii inghite nimeni in oras
eu am fost de doua ori cu ei anul trecut.
si s-au dovedit a fi doarte seriosi.
ThunderRa
8th February 2007, 16:26
QUOTE(vivapcr @ Feb 7 2007, 16:51)

mai fulgerica numai induce lumea in eroare ! unde dracu ai vazut tu tranzactii bancare internationale moca ????
Fulgerica e probabil un nume purtat de neamurile tale. Lightning=fulger. Thunder inseamna altceva.
Daca vrei pot sa-ti pun la dispozitie ordine de plata si extrase de cont (sa-ti traduc?) din care reiese clar ca un comision intre 2 banci corespondente (stii ce sunt bancile corespondente?) din 2 tari diferite este 0. Spre exemplu Banca Translivania din RO si Garanti Bank din TR.
Cat despre alsero...stati linistiti...daca are autorizatie de la Ministerul Turismului din Turcia, atunci sunteti acoperiti. Eu va sfatuiesc totusi sa platiti macar jumatate la sosire (jumatate poate fi platita in avans).
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.