QUOTE(alex3007 @ Jun 28 2007, 21:27) [snapback]3030818[/snapback]
1. Da, m-am referit la aeroportul din Antalya. Pe aeroportul OTP (care e putin mai mare decat o gara de orasel provincial) nu are ce sa fie complicat. Inghesuiala, depinde de cat de mare este charter-ul. Am plecat cu un Boeing 757, aproape plin (cam 150 pasageri).
2. Era foarte cald in bufetul de pe plaja (nu avea AC). Afara, seara dupa 21:00 era binishor. Temperatura, pe timpul zilei, am mentionat, 38-40 grade, dar fiind la mare este mai usor de suportat decat la noi. De fapt valul de caldura care a fost la noi a trecut si pe acolo. Apa marii foarte calda, cam 24 grade, poate chiar mai mult.
3. Nu m-am referit la schimb. Cat timp am stat acolo nu am schimbat in LYT nici un euro. Se poate plati cu $ sau cu euro peste tot. Dar, daca ai dolari esti mai avantajat decat daca ai avea euro.
4, Cursurile pe care le-am mentionat erau cursuri oficiale (la TV). M-am uitat de curiozitate la casele de schimb, erau si mai proaste. De fapt, nici nu stiu de ce ar schimba cineva $ sau euro in LYT (poate doar pentru unele plati pe care esti nevoit sa le faci cand calatoresti cu masina, combustibil, taxe, etc). Daca ai sejur cu transport inclus si AI, practic nu ai pe ce sa cheltuiesti. Cat despre cumparaturi in oras (bazar), acolo se negociaza totul indiferent de valuta. Depinde cat de bun esti.
Da, corect cu negociatul prin bazare si magazine. Eu, chiar daca voi fi la AI, am de gand sa mai merg la Ekopark si la Aquapark (zona Kemer), ceea ce implica si transport cu microbuzul / taxi, totodata bilete intrare. De aceea vreau sa schimb, ca sa nu ma "prajesc", atat ca bani, cat si ca timp.
Oricum, thanks pt solicitudine si promptitudine