Noi am luat-o pe la Stara Zagora, dupa ce am citit pe aici ca e inchis pe la nova. Acum sint in Kushadasi, la Grand Blue Sky. Primul copil are gratuit, al doilea juma de pret. Asa avem si pe la toate excursiile pe la care am fost: Efes, Adaland.
Pentru cei care merg cu copiii nu recomand Efesul: dureaza doua ore, e foarte mult soare, cum cobori din autocar striga aia dupa tine: "apa rece, 3 euro". Finndca am re nuntat la excursie, a trebuit sa luam un taxi pana la hotel care a fost 30 euro. Cam mult, mi s-a parut mie. Nici de Adaland nu sint incantata, desi copiilor le-a placut. Am fost in singura zi in care nu era spectacol cu delfini, desi pentru ei venisem: luni. Cel mai mare water parc din Europa mi s-a parut o insiruire de piscine. Am vizitat si templul lui Artemis: din pacate tot ce a ramas din el e un stalp cu o barza in varf si o balta verde unde ghidul ne-a recomandat sa fotografiem testoasele. Imi pare rau ca am ratat casa Fecioarei Maria, dar copiii nu mai rezistau.
Toti prietenii mei care au fost in Turcia mi-au confirmat ca aici nu gasesti cine stie ce plaje. Si asta de la hotelul nostru e ingusta si cu pietris. Dar merge. Mancarea e excelenta, multa si buna.

Ma omoara turcii cu cutiile lor pentru tips, in orice restaurant, bar, autobuz, dai de asa ceva.
Ce imi place in Turcia e ca au multe indicatoare pe strazi, drumurile sint luminate noaptea, blocurile lor sint frumoase, au balcoane mari. Auzisem ca se circula naspa la ei, dar nu difera de Bucuresti. Noi am mers noaptea prin Turcia si a fost ok. Si tocma findca am ajuns noaptea am vazut pentru prima oara in viata mea pe cer semiluna langa Venus, asa cum e pe steagul lor. Asta am luat-o personal, ca pe un cadou de bun venit in tara lor pentru mine.