dannek
22nd June 2007, 08:25
Ce locatie sa aleg "Kusadasi", "Bodrum" sau "Marmaris" din punct de vedere al peisajului, plajei si a pretului(mai subtire)
relu58
22nd June 2007, 08:36
Multumesc pentru replicile referitoare la Queen Elizabeth, desi sunt cam descurajatoare. Nu este nicio suparare, tocmai asta este scopul discutiilor, sa aflam unii de la altii ce considera bun sau rau in alegerea facuta. Cum spuneam, eu am ales deja si nu mai pot da inapoi.
Despre santierul in jurul hotelului (vivapcr) am aflat ca lucrarile s-au terminat in zona ( Hotel Le Chateau de Prestige). Despre calitatea plajei (alinusha), poate ca asa este, dar experienta anterioara imi spune ca nu e un inconvenient major (in fapt, copiii nu au rabdare sa stea prea mult pe plaja, "trag" la piscina ).
Pe mine ma preocupa neplacuta eventualitate ca la hotel sa nu fie principala limba vorbita - rusa - si sa nu se bea vodca non-stop, cu consecintele aferente.
ioll
22nd June 2007, 14:35
Buna @all.
Am facut o rezervare pentru hotel Batihan; ce-mi puteti spune, s-a intors cineva anul acesta dupa renovare?
Vom pleca la sfarsitul lui August.
antonina
23rd June 2007, 23:14
pe 24 august 2007 plecam spre turcia kusadasi individual cu masina propie si ne-ar interesa daca mai sunt amatori care urmeaza acelasi traseu in aceasta perioada pentru a calatori impreuna. astept mesaj pe id ametist_mary
si daca stie cineva informatii despre hotel mersin club