QUOTE(LYLY @ Jun 20 2007, 15:58) [snapback]2992487[/snapback]
Va multumesc mult pentru ajutor......chiar mi`au fost de folos siteurile.......dar mai am o intrebare
Dak ma duc cu masina....si vreau sa trec cu cataramanu pana in Rodos ce se intampla cu masina care este pe pasaportu meu?........Va multumesc
Dak ma duc cu masina....si vreau sa trec cu cataramanu pana in Rodos ce se intampla cu masina care este pe pasaportu meu?........Va multumesc
Asta chiar e o intrebare grea. Masina cred ca e tratata, din punct de vedere birocratic, mai rau decat persoana. Se pune problema trecerii in/din spatiul UE in spatiu non-UE. Daca lasi masina la hotel si treci cu vasul in Grecia, te intreaba unde ai lasat masina. Nu mai vorbesc de problema cu vizatul (bani si stampile).
Interesant ca pe ofertele agentiilor de turism se propun sejururi Bodrum / Marmaris cu excursie optionala Rhodos / Kos, dar asta inseamna sejururi charter, adica se ocupa ei de tot. Nu am vazut nicaieri asa ceva, adica oferta turism individual cu ce vrei tu.
Cu alte cuvinte, eu sunt "in ceata" si sunt curios care este raspunsul corect la intrebarea asta "de baraj".