camicris78
17th June 2007, 18:14
un hotel mai ieftin in Canakkale, in jur la 25-30 euro....doar pentru o noapte de tranzit...stie cineva?
oztan
17th June 2007, 18:14
QUOTE(camicris78 @ Jun 17 2007, 18:55) [snapback]2979219[/snapback]
O harta a Istanbulului are cineva?
despre Hotel Grand Seigneur din Istanbul ....pareri daca se poate.....pe site arata foarte bine...
Despre harta istanbul ; http://www.ibb.gov.tr/en-US/AnaSayfa/
Nu am stat la hotel aceasta dar pot sa spun ceva despre zona
http://www.grandseigneurhotel.com/ulasim.html
daca gasesti parcare ai noroc , tranway / metro f aproabe ,
si zonele turistica pot sa mergi si pe jos grandbazaar / ayasofya
atat a pot sa spun ...
succes ...
camicris78
17th June 2007, 18:16
QUOTE(vivapcr @ Jun 17 2007, 18:28) [snapback]2979126[/snapback]
Pentru inceput vreau sa va spun ca drumul prin Nova Zagora era inchis pentru reparatii asa ca a trebuit sa ne intoarcem si sa o luam prin Stara Zagora. Destul de aiurea , mai ales ca afli asta abia cand esti aproape de Nova Zagora si trebuie sa faci drumul inapoi cativa zeci de km.
Va mai sfatuiesc sa evitati drumul prin HARMANLI pentru ca si aici se lucreaza de zor. Am pierdut din aceasta cauza o ora.
asta kiar e o super informatzie !!! multumesc mult !
si cam pe unde sa ocolim?...ca pe harta nu prea vad cum...
QUOTE(oztan @ Jun 17 2007, 19:14) [snapback]2979277[/snapback]
Nu am stat dar pot sa spun ceva despre zona
http://www.grandseigneurhotel.com/ulasim.htmldaca gasesti parcare ai noroc , tranway / metro f aproabe ,
si zonele turistica pot sa mergi si pe jos grandbazaar / ayasofya
atat a pot sa spun ...
succes ...
multumesc mult.exista probleme daca parcam mai departe de hotel...ma refer la masina....spargeri sau mai rau furat....scuze, dar auzi atatea incat intrebi despre orice.
oztan
17th June 2007, 18:31
QUOTE(camicris78 @ Jun 17 2007, 19:16) [snapback]2979285[/snapback]
multumesc mult.exista probleme daca parcam mai departe de hotel...ma refer la masina....spargeri sau mai rau furat....scuze, dar auzi atatea incat intrebi despre orice.
Nicaier nu este sigur nu uita asta , dar daca parcazi o strada cat de cat princibal ( sau cel mai sigur otopark cu bani ) nu cred ca ai problema ..
Enjoy Turkey ...
bibicu13
17th June 2007, 18:31
Eu am luat-o prin Veliko Tarnovo, Gabrovo, Kazanlak, Stara Zagora, Dimitrovgrad, Haskovo, Harmanli, Svilengrad.
Sunt doua miscari "cheie":
- prima e in Veliko Tarnovo, nu trebuie sa intri in oras ci trebuie sa pastrezi drumul care trece pe sub oras (sunt 2-3 tuneluri). Imediat cum esti in zona cauta indicatoarele cu Gabrovo sau Stara Zagora. La inceput erau numai in bulgara (chiar ma intrebam cum poate un turist neamt sa se orienteze ...
) acum am impresia ca sunt si in alfabet normal.
- a doua miscare cheie e la intrarea in Haskovo. Nu trebuie intrat in oras, la vreo 2-3 kilometri pana la intrarea in oras e o pasarela. ACOLO trebuie facut la dreapta si urcat pe pasarela. Dupa aceea se pastreaza pur si simplu drumul si te duce la granita turca (peste vreo 70-80 de km).
P.S. La cati romani se plimba prin zona imposibil sa nu te ghidezi ... Doar sa nu o iei dupa aia care o iau prin Nova Zagora ....
... sau spre Grecia ...

QUOTE(vivapcr @ Jun 17 2007, 18:28) [snapback]2979126[/snapback]
Pentru inceput vreau sa va spun ca drumul prin Nova Zagora era inchis pentru reparatii asa ca a trebuit sa ne intoarcem si sa o luam prin Stara Zagora. Destul de aiurea , mai ales ca afli asta abia cand esti aproape de Nova Zagora si trebuie sa faci drumul inapoi cativa zeci de km.
Va mai sfatuiesc sa evitati drumul prin HARMANLI pentru ca si aici se lucreaza de zor. Am pierdut din aceasta cauza o ora.
asta kiar e o super informatzie !!! multumesc mult !
... eu cand iti spuneam asta acum vreo doua pagini ... imi spuneai ca aberez ...
Dar nu ma supar ...
cccbbb_2
17th June 2007, 18:44
Harmanli nu prea poti sa-l ocolesti fara a pierde timp . E trist ca si-au ales tocmai acum sa repare drumurile in zona , poate din cauza ploilor !
Eu am adus masina acasa in aprilie 07 prin Nova Zagora si se mergea foarte bine , ca dealtfel in ultimii 2-3 ani si deaceea ma surprinde stirea . Mai ales ca am sa fac drumul din nou prin aug.-sept.
Cat despre parcare in centrul Istanbul-ului , sfatul meu e sa gasesti o parcare privata , sunt multe in zona si sa lasi masina acolo , o sa platesti un pret modic , si n-o sa ai griji . In Turcia furturile sunt rare , daca nu inexistente dar Istanbulul , fiind metropola (globalizarea , bat-o vina !) , poate face exceptie . Asa ca paza buna trece primejdia rea ! Poti lasa si cheile , se ocupa ei sa mute masinile pe acolo , prin parcare si la sfarsit ti-o scot ei la poarta . Daca o lasi mai mult , poate ti-o gasesti si spalata
! Si daca nu gasesti si nu gasesti , vorbeste cu baietii de la receptie , sigur vor gasi ei ceva , din asta traiesc .
zion12345
17th June 2007, 20:38
Salut! Am si eu cateva intrebari, la unele poate s-a raspuns deja si imi pare rau daca nu am gasit.
1. Cat costa ferry-ul la Canakkale?
2. Ce bani e mai bine sa am la mine, euro sau dolari? Sau stie careva unde se pot cumpara lire turcesti in Bucuresti?
3. Am vazut pe forum ca e o benzinarie duty-free la intrare in Turcia, un LukOil. Vreau sa stiu daca nu cumva este foarte aglomerat acolo?
4. Pana la urma care e pretul combustibului in Turcia? Am vazut mai multe variante si d-asta intreb.
5. Cam cat se sta la vama la turci?
Voi pleca pe 30 iunie din tara cu destinatia Gumbet, Bodrum. Orice alte informatii si sfaturi sunt binevenite. Multumesc!
oztan
17th June 2007, 21:02
QUOTE(zion12345 @ Jun 17 2007, 21:38) [snapback]2979765[/snapback]
Salut! Am si eu cateva intrebari, la unele poate s-a raspuns deja si imi pare rau daca nu am gasit.
1. Cat costa ferry-ul la Canakkale?
2. Ce bani e mai bine sa am la mine, euro sau dolari? Sau stie careva unde se pot cumpara lire turcesti in Bucuresti?
3. Am vazut pe forum ca e o benzinarie duty-free la intrare in Turcia, un LukOil. Vreau sa stiu daca nu cumva este foarte aglomerat acolo?
4. Pana la urma care e pretul combustibului in Turcia? Am vazut mai multe variante si d-asta intreb.
5. Cam cat se sta la vama la turci?
Voi pleca pe 30 iunie din tara cu destinatia Gumbet, Bodrum. Orice alte informatii si sfaturi sunt binevenite. Multumesc!
Mai bine cauta bine " search " dar nu contazi ;
incepem ;
1-)
Cheltuieli DUS:
- taxa pod Giurgiu: 21 ron
- taxa drum BG: 5 euro/sapt.
- taxa viza TR: 10 $
- autostrada Edirne: 1 euro
- ferry Canakkale pt. o masina si 2 pers.:7 euro
Cheltuieli INTORS:
-taxa drum BG: 5 euro
- taxa POD Ruse: 6 euro
2-) mai bine mergi cu euro si schimb in turcia ( casa de schimb fara comision ) si nu cred ca gasesti LIRA TURCESTI in Bucuresti ...
Am o idea pentru subjectul aceasta ...... O sa deschis un casa de schimb numai de la LIRA TURCESTI - RON credeti ca fac treaba ??
3-)Benzinarie exista dar nu cred ca LOKOIL , , dupa ce ai iesit in Bulgaria , inainte de Turcia , adica undeva pe mijloc FREEZONE , si nu cred ca asa de a glumarat ....
4-)
motorin 2.23 Ytl
fara plumb = 2.93 ytl - 2.96 ytl
preturile mai sus schimba depinde de unde cumparati , dar general asa este ....
1 euro = 1.78 ytl
1 euro = 1.33 ytl
5-) depinde de perioda , dar mod normal nu cred ca duraza 1 ora tot formalite.
Enjoy Turkey .....
oztan
17th June 2007, 21:23
@ ALL
Concert Bodrum ;
› Sezen Aksu
14 July Saturday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Ferhat Göçer
15 July Sunday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Hisseli Harikalar Kumpanyası
27 July Friday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Kenan Doğulu
28 July Saturday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Hüsnü ªenlendirici & Brooklyn Funk Essentials
03 August Friday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Sezen Aksu
04 August Saturday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Emel Sayın & Ahmet Özhan
10 August Friday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Kıraç & Funda Arar
11 August Saturday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› ªebnem Ferah "Unplugged"
24 August Friday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Fire of Anatolia
26 August Sunday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
mai multe detail ( preti , conditii , locuri ) verificati www.biletx.com
Enjoy Music , Enjoy Turkey ......
oztan
17th June 2007, 21:33
Concert Antalya TARKAN
› Tarkan
20 Iunie , Miercuri , 21:30
Antalya
heracleea_lex
17th June 2007, 22:27
Toti mergeti cu masina in turcia? Nimeni cu charter avion?! Cred ca ati urmarit serialul LOST...
camicris78
17th June 2007, 22:30
[quote name='bibicu13' date='Jun 17 2007, 19:31' post='2979323']
Eu am luat-o prin Veliko Tarnovo, Gabrovo, Kazanlak, Stara Zagora, Dimitrovgrad, Haskovo, Harmanli, Svilengrad.
Sunt doua miscari "cheie":
- prima e in Veliko Tarnovo, nu trebuie sa intri in oras ci trebuie sa pastrezi drumul care trece pe sub oras (sunt 2-3 tuneluri). Imediat cum esti in zona cauta indicatoarele cu Gabrovo sau Stara Zagora. La inceput erau numai in bulgara (chiar ma intrebam cum poate un turist neamt sa se orienteze ...
) acum am impresia ca sunt si in alfabet normal.
- a doua miscare cheie e la intrarea in Haskovo. Nu trebuie intrat in oras, la vreo 2-3 kilometri pana la intrarea in oras e o pasarela. ACOLO trebuie facut la dreapta si urcat pe pasarela. Dupa aceea se pastreaza pur si simplu drumul si te duce la granita turca (peste vreo 70-80 de km).
P.S. La cati romani se plimba prin zona imposibil sa nu te ghidezi ... Doar sa nu o iei dupa aia care o iau prin Nova Zagora ....
... sau spre Grecia ...
mercic mult...si daca ne mai poti ajuta si cu alte miscari "cheie"...please!!!!!!
camicris78
17th June 2007, 22:31
QUOTE(heracleea_lex @ Jun 17 2007, 23:27) [snapback]2980307[/snapback]
Toti mergeti cu masina in turcia? Nimeni cu charter avion?! Cred ca ati urmarit serialul LOST...

ai mai multa libertate de miscare....si de ce nu....e foarte frumos mai ales ca noi mergem doar ziua....
camicris78
17th June 2007, 22:34
QUOTE(oztan @ Jun 17 2007, 22:33) [snapback]2980029[/snapback]
Concert Antalya TARKAN
› Tarkan
20 Iunie , Miercuri , 21:30
Antalya
imi place foarte, foarte mult muzica turceasca...si cea arabeasca....de fapt sunt fascinata de lumea asta.
camicris78
17th June 2007, 22:36
please....un hotel mai ieftin in Canakkale, in jur la 25-30 euro....doar pentru o noapte de tranzit...stie cineva?
camicris78
17th June 2007, 22:42
QUOTE(oztan @ Jun 17 2007, 22:02) [snapback]2979875[/snapback]
incepem ;
1-)
Cheltuieli DUS:
Cheltuieli INTORS:
2-) mai bine mergi cu euro si schimb in turcia ( casa de schimb fara comision ) si nu cred ca gasesti LIRA TURCESTI in Bucuresti ...
Am o idea pentru subjectul aceasta ...... O sa deschis un casa de schimb numai de la LIRA TURCESTI - RON credeti ca fac treaba ??
3-)Benzinarie exista dar nu cred ca LOKOIL , , dupa ce ai iesit in Bulgaria , inainte de Turcia , adica undeva pe mijloc FREEZONE , si nu cred ca asa de a glumarat ....
4-)
motorin 2.23 Ytl
1 euro = 1.78 ytl
1 euro = 1.33 ytl
Enjoy Turkey .....
presupun ca ai vrut sa spui: 1 euro = 1.78 ytl
1 $ = 1.33 ytl?
oztan
17th June 2007, 22:46
QUOTE(camicris78 @ Jun 17 2007, 23:42) [snapback]2980392[/snapback]
presupun ca ai vrut sa spui: 1 euro = 1.78 ytl
1 $ = 1.33 ytl?
Sorry ; ai draptate
oztan
17th June 2007, 22:49
QUOTE(camicris78 @ Jun 17 2007, 23:36) [snapback]2980354[/snapback]
please....un hotel mai ieftin in Canakkale, in jur la 25-30 euro....doar pentru o noapte de tranzit...stie cineva?
hai sa ajutam ;
nimen nu a stat la canakkale ??
Eu nu am nici o idea cunku nu am stat nicodata ... Dar sint sigur ca cineva a stat acolo ....
camicris78
17th June 2007, 22:54
QUOTE(oztan @ Jun 17 2007, 23:49) [snapback]2980429[/snapback]
hai sa ajutam ;
nimen nu a stat la canakkale ??
Eu nu am nici o idea cunku nu am stat nicodata ... Dar sint sigur ca cineva a stat acolo ....
mercic mult....sunt chiar disperata.
camicris78
17th June 2007, 22:57
QUOTE(oztan @ Jun 17 2007, 22:23) [snapback]2979969[/snapback]
@ ALL
Concert Bodrum ;
› Sezen Aksu
14 July Saturday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Ferhat Göçer
15 July Sunday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Hisseli Harikalar Kumpanyası
27 July Friday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Kenan Doğulu
28 July Saturday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Hüsnü ªenlendirici & Brooklyn Funk Essentials
03 August Friday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Sezen Aksu
04 August Saturday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Emel Sayın & Ahmet Özhan
10 August Friday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Kıraç & Funda Arar
11 August Saturday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› ªebnem Ferah "Unplugged"
24 August Friday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
› Fire of Anatolia
26 August Sunday, 21:00
Bodrum Antik Tiyatro
mai multe detail ( preti , conditii , locuri ) verificati www.biletx.com
in Kusadasi nimic...in perioada 3-10 iulie?
stam la Hotel Batihan...unde crezi ca as putea sa ascult niste muzica turceasca si sa vad si ....dansatoare
....de fapt asat ar fi trebuit sa afirme sotul meu....dar si mie imi plac cum se misca...
oztan
17th June 2007, 23:16
QUOTE(camicris78 @ Jun 17 2007, 23:57) [snapback]2980476[/snapback]
in Kusadasi nimic...in perioada 3-10 iulie?
stam la Hotel Batihan...unde crezi ca as putea sa ascult niste muzica turceasca si sa vad si ....dansatoare

....de fapt asat ar fi trebuit sa afirme sotul meu....dar si mie imi plac cum se misca...
nu vine sa cred dar .. nu am gasit nimic , maine mai caut .
cred ca in hotel gasesti muzica , sau mergi la alta hotel / club.
zion12345
18th June 2007, 01:03
QUOTE(oztan @ Jun 17 2007, 22:02) [snapback]2979875[/snapback]
incepem ;
1-)
Cheltuieli DUS:
Cheltuieli INTORS:
4-)
motorin 2.23 Ytl
1 euro = 1.78 ytl
1 euro = 1.33 ytl
Enjoy Turkey .....
Multumesc Oztan! Si ma gandeam daca stii vreun site unde pot sa vad ce spectacole sunt in Bodrum la inceputul lui iulie.
oztan
18th June 2007, 08:48
QUOTE(zion12345 @ Jun 18 2007, 02:03) [snapback]2980937[/snapback]
Multumesc Oztan! Si ma gandeam daca stii vreun site unde pot sa vad ce spectacole sunt in Bodrum la inceputul lui iulie.
incerca www.biletix.com
blufire
18th June 2007, 09:07
Mey Oztan bey...eu zic sa-ti deschizi o firma de informatii in Romania...ai sa castigi mult la cate stii!! Ei eu oricum iti multumesc pt interesul acordat acestui site si-ti doresc numa bine!
IONUT@GRASU
18th June 2007, 09:10
salllll... am avut nevoie de toate actele pt plecare in kusadasi pt o masina in leasing si ma ajutat oztan cu toate . nu a perceput vreun comision sau altceva.el a facut totul. vi-l recomand tuturor cu toata increderea......mersi oztannnn
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.