CornelB
22nd January 2007, 10:13
QUOTE(oztan @ Jan 19 2007, 12:48)

let me a few time .... verific si anunt cat mai repede ...
Oztaaaan?
Plusez inc-o sticlă, dacă-i cazul... .
[site-uri istorice din împrejumirile Marmaris, despre asta era vorba]
oztan
22nd January 2007, 10:18
QUOTE(CornelB @ Jan 22 2007, 10:13)

Oztaaaan?

Am fost la munte weekend , nu am facut nimic .
acum caut .... 10 min. astept please
oztan
22nd January 2007, 10:21
QUOTE(CornelB @ Jan 22 2007, 10:13)

Oztaaaan?

www.marmaris.org
www.marmarisinfo.com
www.aboutmarmaris.com
www.allaboutturkey.com/marmaris.htm
www.maxiturkey.com/wiki/Marmaris
este suficient ? sau caut anumite lucru ?
Pot sa deranjez ori cand .
oztan
28th January 2007, 18:26
gata ? sa terminat ? nu mai aveti intrebari ?
andrusk
28th January 2007, 20:05
Am vazut oferta unei agentii de turism,nu-i spun numele sa nu am reprosuri.La Kusadasi.hotel Grand Nett Beach,de la 11 euro/zi cu demipensiune si hotel Sozer de la 10 euro/zi tot cu demipensiune.Aceste preturi sint pentru extrasezon,dar nici in lunile iulie,august nu este prea scump.Asta imi cam da peste cap hotarirea dea merge cu autocar,fiindca vad ca diferenta este mare,adica la un sejur cu grup organizat,plus transport autocar pretul este dublu,cel putin,fata de transport propriu.Tot stau si ma gindesc cum este mai bine sa fac,pun in balanta ambele variante.In cazul transportului propriu ma gindesc ca vom merge 2 persoane in masina,tranzitarea Bulgariei,eventuale probleme cu politia rutiera;in cazul grupului organizat nu te mai intereseaza aceste probleme si poate este o atmosfera mai placuta intr-un grup mai mare.De fapt nu stiu care ar fi intrebarea,doar mi-am expus aici gindurile.Orice sfat si parere sint binevenite.
Amenti
28th January 2007, 22:17
Am fost in Izmir, Cannakale(nuj dak am scris corect), Kusadasi, Antalya, Marmaris, Istanbul...mi=a placut foarte mult..super hoteluri, mancare nu mai spun, parcuri de distractii , autostrazi, magazine...m-a lasat fara cuvinte Turcia. Nu ma asteptam sa fie asa misto!
oztan
28th January 2007, 23:01
QUOTE(Amenti @ Jan 28 2007, 22:17)

Am fost in Izmir, Cannakale(nuj dak am scris corect), Kusadasi, Antalya, Marmaris, Istanbul...mi=a placut foarte mult..super hoteluri, mancare nu mai spun, parcuri de distractii , autostrazi, magazine...m-a lasat fara cuvinte Turcia. Nu ma asteptam sa fie asa misto!
Ai vazut destul de mult . Bravo tie . Si ma bucur ca a fost OK .
CANAKKALE trebie , dar merge si Cannakale
.
Mai asteptam si pe alta data ...
oztan
28th January 2007, 23:03
QUOTE(andrusk @ Jan 28 2007, 20:05)

Am vazut oferta unei agentii de turism,nu-i spun numele sa nu am reprosuri.La Kusadasi.hotel Grand Nett Beach,de la 11 euro/zi cu demipensiune si hotel Sozer de la 10 euro/zi tot cu demipensiune.Aceste preturi sint pentru extrasezon,dar nici in lunile iulie,august nu este prea scump.Asta imi cam da peste cap hotarirea dea merge cu autocar,fiindca vad ca diferenta este mare,adica la un sejur cu grup organizat,plus transport autocar pretul este dublu,cel putin,fata de transport propriu.Tot stau si ma gindesc cum este mai bine sa fac,pun in balanta ambele variante.In cazul transportului propriu ma gindesc ca vom merge 2 persoane in masina,tranzitarea Bulgariei,eventuale probleme cu politia rutiera;in cazul grupului organizat nu te mai intereseaza aceste probleme si poate este o atmosfera mai placuta intr-un grup mai mare.De fapt nu stiu care ar fi intrebarea,doar mi-am expus aici gindurile.Orice sfat si parere sint binevenite.
Nici eu nu am inteleg intrebare dar , sfatul meu , Nu sa ai nici o problema in Bulgaria , Pentru ca de ce ? Bulgari nu mai face nimic la vama, Vede la buletin si gata , Nici nu registiraza la Calculator , Azi am fost la RUSE , si nu a facut nimic,
cum ai spus tu , mai multe persoane este mult mai distractiv ...
silviu 02
29th January 2007, 16:36
salutare,
as vrea sa va intreb si eu pt.iunie,familie cu un copil de 7 ani, unde e mai bine, Titanic,Venezia,WOW Topkapi sau aveti alte recomandari.( ultra/all inclusive )
Multumesc
oztan
29th January 2007, 17:31
QUOTE(silviu 02 @ Jan 29 2007, 16:36)

salutare,
as vrea sa va intreb si eu pt.iunie,familie cu un copil de 7 ani, unde e mai bine, Titanic,Venezia,WOW Topkapi sau aveti alte recomandari.( ultra/all inclusive )
Multumesc
www.titanic.com.tr si www.wowhotels.com/topkapi ambele hotel este f frumos si merita bani , cam scump dar merita .
Dar ce am vazut topkapi are mai mult gradina , dar titanic un hotel mai nou .
Bafta ...
sintcelmaidestept
29th January 2007, 18:38
titanic e super ok arhitectonic dar la servicii nu prea....iar vennezia, kremlin si topkapi sint varza....am venit in avion dupa rev cu oameni care au stat in cele 3 wow-uri si toti se plingeau, iar la titanic am stat eu...super camere, super piscine....dar e nasol cu berea la rest all inclusive ca tre sa o comanzi la ospatar si ....la revedere...si nu numai berea, toate bauturile...dar kestia asta o s-o cam intiniti peste tot, la delphine macar aveai posibilitatea sa te duci sa iti iei si singur berea la restaurantul all inclusive, deci nu la cele a la carte...oztan vb din poze nu a stat vreodata in hotelurile astea
sintcelmaidestept
29th January 2007, 18:43
QUOTE(andrusk @ Jan 28 2007, 20:05)

cel mai bine e cu masina ta, cind mergi cu autocarul depinzi de ceilalti...cu masina ta mergi cu o noapte intermediara la canakkale, a2-a zi vizitezi troia si la ora 15 esti in piscina sau pe plaja cu berea in fatza...dar iti dau un sfat : alege all inclusive...la economic fff bun este hotelul vera le prince ada de 3 stele din kusadasi...anul trecut a fost plin cu romani fericiti
silviu 02
29th January 2007, 19:19
Bun,multumesc,dar zi-mi si mie atunci daca sa merg la titanic sau stii ceva mai bun.am vazut ca se va deschide queen elizabeth in aprilie.
QUOTE(sintcelmaidestept @ Jan 29 2007, 18:38)

titanic e super ok arhitectonic dar la servicii nu prea....iar vennezia, kremlin si topkapi sint varza....am venit in avion dupa rev cu oameni care au stat in cele 3 wow-uri si toti se plingeau, iar la titanic am stat eu...super camere, super piscine....dar e nasol cu berea la rest all inclusive ca tre sa o comanzi la ospatar si ....la revedere...si nu numai berea, toate bauturile...dar kestia asta o s-o cam intiniti peste tot, la delphine macar aveai posibilitatea sa te duci sa iti iei si singur berea la restaurantul all inclusive, deci nu la cele a la carte...oztan vb din poze nu a stat vreodata in hotelurile astea
andrusk
29th January 2007, 19:24
Ti-am simtit lipsa ,bine ca te-ai mai gindit si tu sa revii.Am vazut ca la hotelul despre care scrii tu ca ar fi economic,este all inclusiv si costa 23 euro/zi.Ce ti se ofera la all inclusiv?Precis s-a mai scris,dar este mai comod sa-mi raspunzi direct.Imi fac probleme ca ar fi nasol la hotel,ca n-am avea companie,asta in cazul transportului propriu.Dar daca zici ca erau multi romani la hotel,ar fi in regula.Acest hotel este aproape de centrul orasului?
oztan
29th January 2007, 22:21
QUOTE(sintcelmaidestept @ Jan 29 2007, 18:38)

oztan vb din poze nu a stat vreodata in hotelurile astea
Correct nu am stat , si nici nu am spus ca am stat , am verificati un pic si am citit alta site despre hotele atat . Si am scris aica ce parera am ... unde este gresala ? ( afara da gramatica
)
andrusk
30th January 2007, 08:51
Scuze,nu m-am exprimat eu corect
Ce am scris in ultima replica a fost ptr Celmaidestept,el ne-a cam uitat in ultima vreme.Tu,Oztan,ai fost intotdeauna saritor si ai venit mereu cu sfaturi si recomandari.Ti-am multumit mereu si o mai fac o data.
vivapcr
30th January 2007, 10:27
QUOTE(andrusk @ Jan 29 2007, 19:24)

Ti-am simtit lipsa ,bine ca te-ai mai gindit si tu sa revii.Am vazut ca la hotelul despre care scrii tu ca ar fi economic,este all inclusiv si costa 23 euro/zi.Ce ti se ofera la all inclusiv?Precis s-a mai scris,dar este mai comod sa-mi raspunzi direct.Imi fac probleme ca ar fi nasol la hotel,ca n-am avea companie,asta in cazul transportului propriu.Dar daca zici ca erau multi romani la hotel,ar fi in regula.Acest hotel este aproape de centrul orasului?
la all inclusive ti se da sa bei si sa maninci cit vrei, dar pt detalii poti intra pe saitul hotelului despre care vorbesti www.veraleprinceada.com si sigur undeva pe sait o sa gasesti conceptul de all inclusive al hotelului.
ginag
30th January 2007, 12:36
Am lasat balta planurile cu Delphin Palace, multumesc pt. sfaturi....cred ca aveti dreptate, in aprilie e rece...poate in atmosfera nu, dar conteaza si apa.
Am primit o oferta de la Sisan Tours Travel, la Aqua Fantasy Resort, 5*, AI, in perioada 1-15 iunie, 40 E/pers/noapte, primul copil 0-6 ani gratuit, al doilea dicount 50 % Ne-am orientat pt. cazare, transportul cel mai probabil o sa fie cu masina ...
M-a incantat faptul ca intrarea la Aqua Park e "free", pt. cei cazati in resort. (mai mult pt. baietelu' de 5 ani)
Stie cineva ceva despre acest hotel?
Multumiri tuturor, in special lui Oztan, care e asa de amabil sa ne lamureasca pe toti.
CornelB
30th January 2007, 12:47
QUOTE(ginag @ Jan 30 2007, 12:36)

Am lasat balta planurile cu Delphin Palace, multumesc pt. sfaturi....cred ca aveti dreptate, in aprilie e rece...poate in atmosfera nu, dar conteaza si apa.
Am primit o oferta de la Sisan Tours Travel, la Aqua Fantasy Resort, 5*, AI, in perioada 1-15 iunie, 40 E/pers/noapte, primul copil 0-6 ani gratuit, al doilea dicount 50 % Ne-am orientat pt. cazare, transportul cel mai probabil o sa fie cu masina ...
M-a incantat faptul ca intrarea la Aqua Park e "free", pt. cei cazati in resort. (mai mult pt. baietelu' de 5 ani)
Multumiri tuturor, in special lui Oztan, care e asa de amabil sa ne lamureasca pe toti.
unde e Aqua Fantasy, in ce stațiune?
și încă o întrebare, te rog. Agenția ta avea și charter în pfertă? De unde și cât costa, dacă știi cumva.
Mulțumesc.
amar20
30th January 2007, 12:56
QUOTE(CornelB @ Jan 30 2007, 13:47)

și încă o întrebare, te rog. Agenția ta avea și charter în pfertă? De unde și cât costa, dacă știi cumva.
Mulțumesc.
kusadasi.
oztan
30th January 2007, 13:54
QUOTE(CornelB @ Jan 30 2007, 12:47)

Mulțumesc.
http://www.aquafantasy.com/defaultEN.asp
Aqua park si hotel este acelas compex , Pana la Kusadasi este 10 KM , Pana la SELCUKeste 8 KM , Pana la IZMIR 55 KM. Locul este destul de frumos , langa mare , plaja FIN . Daca ai copii un loc superb .
ATTTENTIE ! : all includ este valabil incep de la luna MAI - pana la includ OCTOMBRIE .
Daca merg cu masina pot sa merg cand vrei pana la KUSADASI si pana la SELCUK ( In selcuk pot sa vizitezi EFES , nu este deloc departe .)
Despre agentie si despre charter cei mai bine aflati de la TARGUL DE TURIZM .
Multumesc .
Distractie Placuta .
oztan
30th January 2007, 13:57

Daca te duc cu masina , inainte de intru la TURCIA , dupa ce ai placat Bulgaria nu uit sa cumpar benzina / motorina .
Despre hotel mai sus am scris ceva . o alegere buna . Dar daca nu hotarest acuma sifatul meu , astepta pana la expozitie
TNT ( 29-03-2007 - 01-04-2007 )
www.tntexpo.ro
Targul National de Turism.
- organizator: ROMEXPO S.A., in colaborare cu ANAT, ANTREC, FIHR, FPTR, OPTBR, sub patronajul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului - Autoritatea Nationala pentru Turism
acolo gasest mult mai multe oferta .
Vacanta placuta ...
oztan
30th January 2007, 14:02
@ ALL ,
De ce sunt aica ? pentru ca iubesc pe romania , si iubesc pe voi
. sunt 8 ani aica si am invatati multe lucru de la voi ... si daca pot sa ajut la voi cu ceva , o parera , un sfat , cu ori ce , cu mare placere din tot suflet . Asta este important pentru mine .
Daca pot ajut , daca nu pot tot ajut
Thanks at all ....
oztan
30th January 2007, 14:13

am o curiozitate , intra te rog site ul http://www.aquafantasy.com/en/hRezervasyon.asp
si vezi preturile daca faci online poate mai ieftin . Astept rezultati ,
daca nu reusesit trimite PM datele ( de la cand pana la cand . cate persoane , cate camera ) si ocup eu .
Bafta ....
ginag
30th January 2007, 18:01
QUOTE(CornelB @ Jan 30 2007, 12:47)

Mulțumesc.
Nu m-am interesat de charter, pt. ca mergem cu masina..., insa trimite e-mail la info@sisantours.com, au fost draguti si prompti.
Acum astept oferta de la alsero tours, cineva de pe forum a fost cu agentia asta...
O sa incerc sa fac pre-rezervare si pe situl aquafantasy.
Mersi tuturor.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.