deQUOTE(damian2007 @ Jun 8 2007, 15:50) [snapback]2941535[/snapback]
Mulumesc pt. informatii, desi lucrez in domeniul it-ului nu m-a interesat niciodata partea aceasta de comunicare, ca urmare nu am stiut de SOFTPEDIA.Ca urmare dupa ce m-am plimbat pe la o gramada de agentii si am dat tel. am facut cu vreo 2 sapt in urma rezervare la acest hotel. De cateva zile, avand si un pic de timp mai mult-free- am cautat de curiozitate forumuri pe ac. tema,mai mult pt. facptul ca ma duc cu un copil de 2 ani, si am totusi emotii, fiind o distanta atat de mare,,,,asa am descoperit SOFTPEDIA...
ce-i drept cam tarziu, avand in vedere rezervarea facuta...
Tot timpul am fost plecati din tara cu masina, asa ca nu prea m-a interesat decat sa ma documentez stric de ce am de vazut, ramanand cazarea sa ne-o alegem la fata locului...
Asta este, sper sa nu fie o alegere fr. proasta, mai ales ca va fi prima oara cand vom zbura si cu avionul, noi nu ne-am deslipit de masina niciodata, fiind 2 soferi ne-am descurcat totdeauna.( dar acum cu 1 copil de 2 ani nu pot merge atatia km...)
Tot ce-mi pare rau este ca am insistat in legatura cu camera si nu eram limitati de un buget...asta e , daca nu te documentezi bine inainte mai iei si teapa!!!
In iulie plecam intr-un circuit in Paris, pe cont propriu, pt. acesta ma voi documenta pe toate forumurile si-mi voi strange informatiile de care am nevoie din timp...asa ca voi mai apela la dvs si atunci.
Multumesc mult, sinceritatea e dureroasa uneori dar e cea mai sanatoasa!!!! ce ne facem insa cu vanzatorii de iluzii ???????Sunt oameni care economisesc cu greu pt,. o vacanta , de ce sa nu li se ofere ce merita ? Asta e intrebarea mea ???
Daca o camera de 32mp vi se pare mica, inseamna ca in Romania stati la castel sau palat. Eu tot pe softpedia am cautat, dar inainte sa rezerv biletele, si am fost convins de posturile Post #493(Totul despre TURCIA) si de la Post #67 la Post #91(Vacanta in Antalya). Vezi si parerea unor turisti. Eu o sa merg in 25 iunie si sunt sigur ca o sa fie bine (nu e prima data cand ies din tara iar in Turcia e al 5 lea concediu ).