Intr-adevar, ai facut o optiune f buna in privinta hotelului. Este unul din cele mai bune din Marmaris. Sunt adevarati profesionisti. Iti spun asta pt ca am lucrat ca ghid in Marmaris si ii cunosc destul de bine.
Statiunea este foarte frumoasa, dar sta destul de prost la capitolul plaja. Sunteti fericiti totusi, pt ca hotelul asta si-a amenajat plaja. Au adus nisip mai fin si e mai mult decat civilizata plaja proprie. Are si o piscina mare, dar e cam bataie pe sezlonguri. Tre sa te scoli devreme sa le ocupi. Desi fiind la mare nu stiu de unde atata bataie pe piscina!!! Mancarea la hotel e super. Nu am ce sa ii reprosez acestui hotel.
Locuri de vizitat: partea veche a orasului, castelul, marina, care e superba si care are nenumarate locuri unde poti lua masa si cafenele in care poti fuma narghilea (eu zic sa nu ratati!). De distractie... aveti destule: tot in partea veche a orasului aveti Bar Street, deci baruri si discoteci aveti de unde alege. Bazarul pt cumparaturi. Sunt si vreo 2 aqualand-uri dar de dimensiuni reduse. De asemeni, daca sunteti amtori de croaziere nocturne, puteti face una la vreo 5$ de pers. Eu chiar v-o recomand. Incepe pe la 23 si se termina pe la 3 noaptea. Discoteca pe mare. E super!
De asemeni aveti o gama destul de larga de excursii optionale: Rodos care eu zic ca nu se merita sa o ratati, Dalyan, Insula Cleopatrei, Boat Trip, celebrele excursii Pamukkale, Ephesus, puteti merge si la Fethiye, noapte turceasca, sau de genul Jeep Safari, Rafting sau Paintball. Deci eu cred ca nu o sa aveti timp sa va plictisiti.
Daca vreti sa spun totusi ceva de rau de aceasta statiune... E cam scumpa

! In rest, jos palaria!
Concediu placut

!