1. noi plecam pe 9 iunie spre kusadasi. mai merge cineva?
2. imputernicirea de leasing
se ia imputernicire de la leasing
se duce la notariat pt a se pune pe ea DATA CERTA
se traduce in turca imputernicirea cu data certa
se legalizeaza traducerea in turca
se apoetileaza la tribunal SI IMPUTERNICIREA IN ROMANA, SI TRADUCEREA IN TURCA
se ia de la ambasada Turciei stampila pe imputernicirea tradusa in turca si apostilata
acum:
taxa imputernicire: zero
taxa DATA CERTA: 45 ron
taxa traducere: 50-60 ron
taxa legalizare traducere: 30 ron
pt apostila:
se depune la CEC in contul tribunalului (TMB in cazul Bucuresti) suma de 9 RON (taxa apostila)
taxa este de 4,5 ron, dar aveti de apostilat doua acte
se cumpara de la posta 2 timbre judiciare de 1.500 lei vechi
cu imputernicirea in romana, cea in turca, chitanta de la CEC si cele 2 timbre judiciare, va duceti la TMB
(program de primit acte: 9-11, se elibereaza in aceiasi zi intre 14 - 15:30 camerele 006-007)
dupa toate acestea, va duceti cu cele doua imputerniciri apostilate (turca si romana) la ambasada turciei.
acolo la fel: program de primit acte: 9;11, program de eliberat, in aceiasi zi 16:30 - 18:00
la ambasada turciei se plateste o taxa de 50 ron
dupa ce ati facut toate astea trebuie sa va asigurati si ca aveti extindere de CASCO (neaparat de la firma de la care aveti casco si in tara), pt ca masina fiind in leasing, trebuie sa aiba casco pe oriunde circula

sa mai aveti la voi pe drum si contractul de leasing.
cam atat/
alte lamuriri, pe mail in privat, dar cred ca am fost f clar:)
Enjoy
un sfat de la un om care a mers de trei ori in Turcia cu masina si care daca stia ca mai costa inca 100 si ceva de EUR sa fCA ACTE DOAR CA SA IASA CU MASINA DIN TARA:\
DACA AVETI MASINA IN LEASING, MAI BINE MERGETI CU AUTOCAR SAU AVION SI INCHIRIATI Acolo masina. va costa mai ieftin, nu va obositi 4 zile si mai apucati sa vedeti ceva pe drum:)
PANA ANUL ASTA RENTA, ACUM PARCA NU-MI CONVINE SA DAU CAM 400 eur NUMAI PE LOGISTICA
DECI PLECAM PE 9 IUNIE, CU MASINA