Dar până la urmă de ce sa tac, când cică nu e bine să ții în tine, că face rău la inimă și la nervi?
Așa că zic: da, probabil vivapcr e celmaidestept si în același timp simpaticul de la patriot. Trag această concluzie pentru că îmi este greu să cred că sunt trei indivizi la fel de... cum e omul respectiv. Însă, pe lângă faptul că omul, care nu cred că e angajatul agentiei Patriot, ci chiar agentia Patriot, e îngrozitor de antipatic și își impune părerile la modul cel mai enervant cu putință, asta după ce din secunda unu ți-a dat de înțeles că ești imbecil (mă refer la orice potențial client, adică inclusiv eu...

), îmi face impresia că are informații serioase despre marfa lui, chiar cred că dă sfaturi bune și, spre deosebire de alți agenți de turism nu ascunde diverse chestii relevante despre hoteluri sau altele. Probabil că dacă ar ști să se poarte cu clienții ar ajunge destul de departe, dar să avem totuși în vedere că omul ăla trăiește 10 ore pe zi într-o cămăruță de 2*1,5m sub o scară, așa că trebuie să compenseze și el cumva lucrul ăsta...
Eu zic să luați de la el ce are bun, adică sfaturi și informații cu privire la hoteluri, drum, etc., după care în funcție de priorități (vreau să fiu tratat bine sau vreau să fac o economie de ț-șpe euro) să cumpărați de la el sau nu.
Mie omul mi-a dat informatii folositoare, pe care probabil nu le-aș fi găsit în altă parte și i-am mulțumit frumos.
Gata, asta a fost tot. Știu că am fost off-topic, dar o legăturică mică-mică trebuie să fie.