vivapcr
19th January 2007, 12:17
magic life din turcia nu este pe piatza din romania.....nu vei gasi locuri la nicio agentie...
vivapcr
19th January 2007, 12:22
QUOTE(oztan @ Jan 18 2007, 21:58)

Pana Kusadasi 13 Ore Max. Dupa cea ina 5 ore , Depinde de drum si vama ...
oztan numai induce lumea in eroare ! cum dracu faci 13 ore buc - kusadasi ? cind in vama la turci stai cel putin 2 ore ??? mai putin de 18 ore nu am auzit pe nimeni sa faca ! iar de la buc in antalya sint ~1400 km ! deci oameni buni nu luatzi de buna ce zice oztan....buc - kusadasi inseamna 18 ore linistit...mai bine faceti noapte intermediara la canakkale la hotel buyuk truva...
CornelB
19th January 2007, 12:29
QUOTE(vivapcr @ Jan 19 2007, 12:17)

magic life din turcia nu este pe piatza din romania.....nu vei gasi locuri la nicio agentie...
damn'it. Da' nu pot să zic că nu m-am gândit şi la această posibilitate.
Dacă ştii cumva, ce hoteluri de 5* - eventual 4* - din Marmaris cu AI/UAI obişnuiesc agenţiile de la noi să servească?
Mulţumesc.
[later]:
Auzi, dar nici prin eximtur / TUI / nu s-o putea? Că la ei pe site văd că figurează...
oztan
19th January 2007, 12:42
QUOTE(vivapcr @ Jan 19 2007, 12:22)

oztan numai induce lumea in eroare ! cum dracu faci 13 ore buc - kusadasi ? cind in vama la turci stai cel putin 2 ore ??? mai putin de 18 ore nu am auzit pe nimeni sa faca ! iar de la buc in antalya sint ~1400 km ! deci oameni buni nu luatzi de buna ce zice oztan....buc - kusadasi inseamna 18 ore linistit...mai bine faceti noapte intermediara la canakkale la hotel buyuk truva...
Multumesc pentru respuns .
Vezi cum este programul , eu merg pana la KUSADASI 1 data pe 2 luni / si 1 data pe luna pana la istanbul cu masina .
noapte 12 am plecare de la Buc . 60 km pana la Giurgu vama ai facut max 1 ora ai intrat Bulgaria , Pana la iesire la bulgaria 315 KM , ai facut 4 ora , total 5
In Vama turcia ai ajuns , nu este deloc a glumarat ora aceasta , maximum 0.5 ora ai stat ! ! ! DAR MAX . ai intrat la Edirne Si Canakkale 217 KM ,inca 3 ora,
Canakkale - Izmir 325 Km. inca 4 ora , Izmir Kusadasi 70 km. inca 1 ora , Ce a facut total :
1 + 4 + 0.5 + 3 + 4 + 1 = 16 ORA MAXIMUM CONDUS , daca ai si oprit si ai mancat la canakkale , ai ajuns de la buc - pana la kusadasi total 13.5 ora .
este Clar ? ? Toate Calcul sa facut 80 / km ora daca vrei sa merg mai tare ajung mai repede....
Eu Pana la IZMIR 12 ora ajung f lejer ..... inca 1 ora max pana kusadasi ......
oztan
19th January 2007, 12:48
QUOTE(CornelB @ Jan 19 2007, 11:28)

Mulțumesc, încă o dată, ozan. Și să știi c-am pus deoparte sticla aia de pălincă

fac eu cumva și ne-ntâlnim...
Aș mai avea o rugăminte - de foarte de demult îmi doresc să merg pe urma pașilor colonilor greci de prin zonă - am citit foarte mult despre asta. Ce site-uri îmi recomanzi să vizitez în zonă? Menționez că probabil să închiriez o mașină, așa că pot fi și la distanțe un pic mai mari...
let me a few time .... verific si anunt cat mai repede ...
vivapcr
19th January 2007, 14:37
QUOTE(oztan @ Jan 19 2007, 12:42)

Multumesc pentru respuns .
Vezi cum este programul , eu merg pana la KUSADASI 1 data pe 2 luni / si 1 data pe luna pana la istanbul cu masina .
noapte 12 am plecare de la Buc . 60 km pana la Giurgu vama ai facut max 1 ora ai intrat Bulgaria , Pana la iesire la bulgaria 315 KM , ai facut 4 ora , total 5
In Vama turcia ai ajuns , nu este deloc a glumarat ora aceasta , maximum 0.5 ora ai stat ! ! ! DAR MAX . ai intrat la Edirne Si Canakkale 217 KM ,inca 3 ora,
Canakkale - Izmir 325 Km. inca 4 ora , Izmir Kusadasi 70 km. inca 1 ora , Ce a facut total :
1 + 4 + 0.5 + 3 + 4 + 1 = 16 ORA MAXIMUM CONDUS , daca ai si oprit si ai mancat la canakkale , ai ajuns de la buc - pana la kusadasi total 13.5 ora .
este Clar ? ? Toate Calcul sa facut 80 / km ora daca vrei sa merg mai tare ajung mai repede....
Eu Pana la IZMIR 12 ora ajung f lejer ..... inca 1 ora max pana kusadasi ......
juma de ora in vama de la kapikule stai tu, au fost oameni care au stat in vama la kapikule 8 ore, iar eu care merg in fiecare an de 2 ori nu am stat nicicind mai putin de 2 ore, bulgaria are mai mult de 315 km,nu cu mult, vreo 360 km, de la kapikule din vama si pina la eceabat unde iei ferry sint mai mult de 217 km, mai exact 250km, stai la coada la ferry, depinde cum ai noroc, faci 45 deminute traversarea si d-acolo inca 425 km pina in kusadasi....si iar esti in eroare omule...de la izmir si pina in kusadasi sint minim 90 km....si mai gindeste-te ca cei care pleaca prima oara cu masina spre kusadasi au tendintza sa respecte regulile de circulatie din bulgaria....si ce sa mai zic de cele din turcia unde daca nu esti atent la farurile celor din fatza iti iei niste amenzi de te ustura...amdat in 2003 , 275 euro amenda ca era restrictie la 60km/ora iar eu mergeam cu 200km/ora....asa ca las-o cu 13 ore....tu pleci la 12 noaptea ca cunosti drumul prin bulgaria, dar marea majoritate nu il cunosc si se ratacesc...asa ca cea mai buna ora de plecare este sa intrii in bg odata cu rasaritul soarelui....si io am plecat noaptea prin bulgaria dar am o experientza de 7 ani la traversatul bulgariei....
oztan
19th January 2007, 15:15
QUOTE(vivapcr @ Jan 19 2007, 14:37)

juma de ora in vama de la kapikule stai tu, au fost oameni care au stat in vama la kapikule 8 ore, iar eu care merg in fiecare an de 2 ori nu am stat nicicind mai putin de 2 ore, bulgaria are mai mult de 315 km,nu cu mult, vreo 360 km, de la kapikule din vama si pina la eceabat unde iei ferry sint mai mult de 217 km, mai exact 250km, stai la coada la ferry, depinde cum ai noroc, faci 45 deminute traversarea si d-acolo inca 425 km pina in kusadasi....si iar esti in eroare omule...de la izmir si pina in kusadasi sint minim 90 km....si mai gindeste-te ca cei care pleaca prima oara cu masina spre kusadasi au tendintza sa respecte regulile de circulatie din bulgaria....si ce sa mai zic de cele din turcia unde daca nu esti atent la farurile celor din fatza iti iei niste amenzi de te ustura...amdat in 2003 , 275 euro amenda ca era restrictie la 60km/ora iar eu mergeam cu 200km/ora....asa ca las-o cu 13 ore....tu pleci la 12 noaptea ca cunosti drumul prin bulgaria, dar marea majoritate nu il cunosc si se ratacesc...asa ca cea mai buna ora de plecare este sa intrii in bg odata cu rasaritul soarelui....si io am plecat noaptea prin bulgaria dar am o experientza de 7 ani la traversatul bulgariei....
Nu vreau sa intru detail , dar BULGARIA DE LA VAMA PANA LA VAMA FIX 315 KM, Nu stiu ce drum faci tu .
Intre Edirne Si Canakkale km , verifica http://www.kgm.gov.tr/il1.asp , si intre KUSADASI - IZMIR Cher daca 90 km , este autoban super , faci mai putin de 1 ora ...
Dar nu este important ...
Drum bun si aveti grija ....
JJOne
19th January 2007, 17:24
Na, daca nu citesc... Am fost la Istanbul si n-am fost nici pe Bosfor cu vaporul, nici la Mall (lenea), si nici in Grand Bazaar-era inchis pe 2 si 3 ianuarie. Dar e un oras frumos, chit ca destul de scump. Din ce am vazut, se mananca mai bine si mai ieftin in partea asiatica decat in zona turistica Galata-Topkapi.
Daca mergeti cu masina in Istanbul, GPS-ul cred ca ar fi de un real ajutor. Cu harta tiparita am cautat vreo ora hotelul. Cat despre trafic, e aglomerat, dar se misca mult mai repede decat coloanele de masini din Bucuresti.
andrusk
19th January 2007, 17:29
Despre hotelul Grand Milano Hotel din Sarimsakli stii ceva,Oztan?Cred ca acolo voi merge,dar astept parerile tale.
gabird
19th January 2007, 17:54
Buna ziua
Va cer si eu ajutor si sfat. Orice informatie ar fi binevenita. Doresc sa merg in turcia, probabil in iunie sau septembrie, in urmatoare formula:mama+tata+ bebe 3 ani si 6 luni bebeb intre 4-8 luni.
Doua variante: 1 Bucuresti statiune cu avionul
2 Constanta Instambul feriboat Instambul statiune (cu masina personala) (maxim 5 ore distanta cu masina de Istanbul)
Doresc o statiune linistita cu hotel all inclusiv
Va multumesc anticipat
CornelB
19th January 2007, 18:05
QUOTE(gabird @ Jan 19 2007, 17:54)

Buna ziua
Va cer si eu ajutor si sfat. Orice informatie ar fi binevenita. Doresc sa merg in turcia, probabil in iunie sau septembrie, in urmatoare formula:mama+tata+ bebe 3 ani si 6 luni bebeb intre 4-8 luni.
2 Constanta Instambul feriboat Instambul statiune (cu masina personala) (maxim 5 ore distanta cu masina de Istanbul)
Va multumesc anticipat
dă-o naibii de maşină, având în vedere copii [mai ales ăla micu'] şi hai cu mine, cu un charter, la sf. iunie/înc. iulie, de exemplu la hotel Magic Life MARMARIS, sau mai vedem noi... 
ps: şi al meu Alex o să aibă tot 3 ani şi 1/2 [aprox] pe-atunci...
ps2: sfatul 'dă-o naibii maşinp' îl primeşti de la un om pentru care [în general] drumul-cu-maşina face cam 1/2 din concediu ! sic.
[later] văd că mai eşti pe-aici, ce zici?
sintcelmaidestept
19th January 2007, 18:11
QUOTE(CornelB @ Jan 19 2007, 12:29)

damn'it. Da' nu pot să zic că nu m-am gândit și la această posibilitate.
Dacă știi cumva, ce hoteluri de 5* - eventual 4* - din Marmaris cu AI/UAI obișnuiesc agențiile de la noi să servească?
Mulțumesc.
[later]:
Auzi, dar nici prin eximtur / TUI / nu s-o putea? Că la ei pe site văd că figurează...
o figura, dar plecarea este din germania...te scarpini in urekea dreapta cu mina stinga...a zis cineva mai sus niste hoteluri....dar sa stii ca uai in marmaris nu exista, ai insa da, cel mai bun cu acest sistem este.....ba daaaaaa, exista si uai la divan mares, scuze....deci divan mares
sintcelmaidestept
19th January 2007, 18:13

Buna ziua
Va multumesc anticipat
stii cit dai numa pe charter in formula asta ?? 960 euro pt toata familia ! iar motorina te costa pt 3500 km de km dus-intors cam 350 euro....sint banii tai
sintcelmaidestept
19th January 2007, 18:14

Buna ziua
Va multumesc anticipat
si inca ceva : ferry intre const si istanbul NU EXISTA
CornelB
19th January 2007, 18:36
QUOTE(sintcelmaidestept @ Jan 19 2007, 18:13)

stii cit dai numa pe charter in formula asta ?? 960 euro pt toata familia ! iar motorina te costa pt 3500 km de km dus-intors cam 350 euro....sint banii tai
dacă banii - i.e. volumul
lor - sunt o pblemă, atunci puteți opta pentru plata în rate, în timp, și nu-i mai simți atât de... grei...
da zic io că se merită charterul, pentru copii atât de mici și distanțe atât de mari...
amar20
19th January 2007, 18:55
QUOTE(vivapcr @ Jan 19 2007, 15:37)

eu am facut 14 ore de kusadasi pina in bucuresti.am plecat la 8.30 din kusadasi si la 22.40 am fost in bucuresti.in septembrie anul 2006.si nu am rupt masina in doua.sin bulgaria ai cam 310 km.nu mai mult.prin nova zagora.deci se poate.si ti-am spus ,nu am rupt masina in doua.mai mult de 120 nu i-am dat. ce e drept,la kapikule am pierdut numai 45 de min.
oztan
19th January 2007, 21:23
QUOTE(andrusk @ Jan 19 2007, 17:29)

Despre hotelul Grand Milano Hotel din Sarimsakli stii ceva,Oztan?Cred ca acolo voi merge,dar astept parerile tale.
Dupa ce vad pe internet este OK, 50 mt plaja. 3 stele am vazut . nu cred ca plictiest. Daca te duc cu masina AYVALIK numai 7 km , adica ai multe posibilitati sa plimb acolo .
Ce perioda te duc. ? Plaja este destul de curat si aglumarat.
oztan
19th January 2007, 21:25
QUOTE(CornelB @ Jan 19 2007, 18:05)

dă-o naibii de mașină, având în vedere copii [mai ales ăla micu'] și hai cu mine, cu un charter, la sf. iunie/înc. iulie, de exemplu la hotel
Magic Life MARMARIS, sau mai vedem noi...

ps: și al meu Alex o să aibă tot 3 ani și 1/2 [aprox] pe-atunci...
ps2: sfatul 'dă-o naibii mașinp' îl primești de la un om pentru care [în general] drumul-cu-mașina face cam 1/2 din concediu ! sic.
[later] văd că mai ești pe-aici, ce zici?
Are dreptate , Cu avion mai bine sigur gasest charter. Despre hotel astepta pe targul turism in martie.
oztan
19th January 2007, 21:26
QUOTE(sintcelmaidestept @ Jan 19 2007, 18:14)

si inca ceva : ferry intre const si istanbul NU EXISTA
correct , nu exista .... a fost acum 2 ani ....
oztan
19th January 2007, 21:28
QUOTE(amar20 @ Jan 19 2007, 18:55)

eu am facut 14 ore de kusadasi pina in bucuresti.am plecat la 8.30 din kusadasi si la 22.40 am fost in bucuresti.in septembrie anul 2006.si nu am rupt masina in doua.sin bulgaria ai cam 310 km.nu mai mult.prin nova zagora.deci se poate.si ti-am spus ,nu am rupt masina in doua.mai mult de 120 nu i-am dat. ce e drept,la kapikule am pierdut numai 45 de min.
Asa este 13-14 ora pot sa ajung kusadasi - bucuresti. bine ca am un martor
andrusk
20th January 2007, 16:01
As vrea sa merg intr-o perioada nu foarte aglomerata.Trebuie sa vad si ofertele care vor aparea,fiindca voi merge cu autocar.Mi se pare mult mai simplu si fara complicatii,desi este obositor atita drum.Oztan,ai idee daca in zona hotelului exista si magazine si bazar,sau trebuie mers pina la Ayvalik?Sper ca nu te deranjez cu atitea intrebari.Ayvalik este oras mare,citi locuitori are?
Merci
sintcelmaidestept
20th January 2007, 16:43
ayvalik este o comuna pe drumul dintre canakkale si kusadasi....stai acolo de te cinta cucii...iar in agentii nu vei gasi ayvalik cit despre transport din rom pina acolo ia-ti gindul...
oztan
20th January 2007, 18:22
QUOTE(andrusk @ Jan 20 2007, 16:01)

As vrea sa merg intr-o perioada nu foarte aglomerata.Trebuie sa vad si ofertele care vor aparea,fiindca voi merge cu autocar.Mi se pare mult mai simplu si fara complicatii,desi este obositor atita drum.Oztan,ai idee daca in zona hotelului exista si magazine si bazar,sau trebuie mers pina la Ayvalik?Sper ca nu te deranjez cu atitea intrebari.Ayvalik este oras mare,citi locuitori are?
Merci
ayvalik nu cher asa oras mare mod normal 25 000 populatie , dar vara ajunge 100 000 , Daca gasest un hotel undeva la sarimsakli gasest mai putin magazine si bazar , dar cu maxi taxi , 20 min ai ajuns la ayvalik fara probleme,
Pot sa intreb de cat ori ai nevoie, ajut cu mare placere ... Daca pot
andrusk
20th January 2007, 19:46
Celmaidestept, n-ai fost atent!Eu vorbeam despre un hotel din Sarimsakli,la 7 km de Ayvalik.Anul trecut am gasit o oferta acolo si sint sigur ca va fi si anul acesta,transport cu autocar.Cam mare "comuna" asta cu atitia locuitori.Poate pina la urma vei ajunge la sentimente mai bune,mi s-a parut ca ai fost rautacios,dar asa trece mai repede timpul si vine vara.Dar te rog nu mai da informatii pe care nu le stii bine.
oztan
21st January 2007, 20:19
QUOTE(andrusk @ Jan 20 2007, 16:01)

Merci
Poate ajuta , cateva hotel din Sarimsakli ;
ACEM HOTEL
ALEYNA APART
ALİ GÜR APART
APART MURATCAN
Artur Motel
AYTAȘ HOTEL
AZİZ ARSLAN OTEL
Boutique Hotel Ezer
BUTİK ALTAY PANSİYON
BUTİK ZEYTİN PANSİYON
CEM-GÜL APART
CUNDA PANORAMA OTEL
EFSANEM HOTEL
ERGİN OTEL
Günay Motel
GÜNEBAKAN TALİANİ BUTİK OTEL
HOTEL SOLEY
KELEBEK PANSİYON
MARİNE OTEL
MAVİ PANSİYON
MEGAȘ HOTEL
Nesos Butik Otel
Nil Otel
OTEL DENİZ
Otel Selina
SAYILGAN MOTEL
UMUT APART OTEL
Varol otel
ZAFER MOTEL
si hotel din Ayvalik ;
$43-59
get rates Grand Hotel Temizel
map: Sarimsakli, Ayvalik, 10425
Attractive Mid-rise Seafront Hotel situated on sandy beach. hotel details
$30-157
get rates Ankara Hotel
Ankara Otelcilik ?n?aat Ltd. Sti.10400 Sar?msakl? -, Ayvalik,
hotel details
$67-67
get rates Ayval?k Beach Hotel
Seytan Sofras? Yolu PK. 8 Ayvalik - Turkey, Ayvalik,
hotel details
$40-40
get rates Billurcu Otel
Sar?msakl? - Ayval?k - Turkey, Ayvalik,
hotel details
$56-109
get rates Cam Hotel
In?nž Cad. No: 115 Caml?k - Ayval?k - Turkey, Ayvalik,
hotel details
$47-137
get rates Hotel Palmera Resort
Kahramanlar Mah. H.Avsar Bul. No:15 Sarmisakli Ayvalik, Ayvalik,
hotel details
$25-195
get rates Kalif Hotel
Hurriyet Caddesi No: 19 10410 Sarimsakli / Ayvalik Balikesir Turkey, Ayvalik,
hotel details
$67-135
get rates Olivera Resort Hotel
Sar?msakl? Mevkii 10425 Ayval?k/Bal?kesir/ Turkey, Ayvalik,
hotel details
$48-108
get rates Sezer Hotel
Kahramanlar Mah. Ataturk Bul. Cakil Sok. No:10 Sarimsakli Ayvalik Turkey, Ayvalik,
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.