Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

Judith
Nu-i mai simplu sa gustati voi? laugh.gif
kretzu77
QUOTE (Fr3ak @ Mar 13 2009, 19:49) *
confirm... mi-a cerut prietena să evit consumul de ceapă și usturoi că put la ambele capete ale instalației.

la mine este interzis usturoiul si pestele; de ceapa nu a zis nimica

Fr3ak
QUOTE (Judith @ Mar 13 2009, 20:46) *

poi de aia întreabă, că i scârbă să guște sau să-și pupe iubita după ce aceasta i-a făcut felație.

deși e drept, la „mâna” a doua nu prea mai simți mult. ceva sărat acolo...
kretzu77

nu
mai simplu e sa dau un sut in cur celei care mi-ar zice asa ceva biggrin.gif

QUOTE (Fr3ak @ Mar 13 2009, 20:50) *
deși e drept, la „mâna” a doua nu prea mai simți mult. ceva sărat acolo...

gura a doua, nu mana a doua
Fr3ak
QUOTE (kretzu77 @ Mar 13 2009, 20:51) *
nu
mai simplu e sa dau un sut in cur celei care mi-ar zice asa ceva biggrin.gif

gura a doua, nu mana a doua

de aia am pus în ghilimele rolleyes.gif
spdude

Te rog spune`mi ca ai glumit...
N`am nici o treaba sa sarut iubita chiar si dupa oral, dar sa nu exageram puke.gif Stiu ce am mancat azi,nu trebuie sa verific...
Judith
Nu, n-am glumit. Io as gusta in locul vostru. As fi curioasa. laugh.gif
Bine vorbesc de varsta pana cand nu am ocazia sa gust din gura alteia. Dar daca e s-o luam asa, multi chiar n-au niciodata ocazia sa guste vreodata din gura alteia.
Nu vad ce-i asa de gretos, ca doar nu bagi cu polonicu' in tine o portie mare.

spdude
Vrei sa gusti ? naughty.gif
jamalex2000
hai o puneti de-o intalnire in 3? oana / spdiud / judita?
Judith
^^ Nu produc sperma ca sa mi-o pot gusta.
^ Evident, ne si deschidem fanclub in cluj.

V este.
spdude
Dacă și Oana e din Cluj, se rezolvă. Noi ardelenii suntem ficiori și muieri de samă.
jamalex2000
cine e V?
Psychosis
QUOTE (Oana31 @ Mar 13 2009, 11:05) *
Baieti, nu uitati insa ca aceste posturi le citesc si fetele.

Concluzia? Daca pe un forum unde sunt sub protectia anonimatului nu pot vorbi fara sa se simta aiurea, atunci cum dracu pot avea o discutie deschisa face 2 face cu un barbat despre asta?

Si partea cea mai tare: tot barbatii se pling ulterior de partenerele lor ca sunt prea pudice, ca nu le place sa vb despre sex, nu le place aia, cealalta.

Sau altfel: daca fetele vad ce grozavii scrieti pe-aici, se vor astepta ca si prietenii tipului (sau cartierul intreg, dupa caz) sa vorbeasca la fel. rolleyes.gif Si nimeni nu si-ar dori asa ceva. Ma rog... poate doar alea care se bucura pt ca li se face reclama.
spdude
Mana sus cele impotriva ejacularii in gura!
sebulbus
Si gura mare restul.
spdude
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Doar tipele, ca nu vreau sa se inteleaga gresit ...
bogdy68
QUOTE (sebulbus @ Mar 14 2009, 01:21) *
Si gura mare restul.

Plus ochii inchisi... laugh.gif
Oana31
Da, si eu mi-s din Cluj! tongue.gif

Apropo de ce spuneam mai devreme, si replicile primite, mie mi se rupe cine ce spune, eu ziceam la modul general, pentru ca fiind femeie cunosc psihologia feminina. Citeste fata ce reactii au barbatii, si dup-aia o sa taca dracu' din gura cand o intreaba partenerul. Poate nici dupa ani buni de relatie n-o sa aiba curajul sa spuna ce si cum, mai ales daca de felul ei e mai introvertita.
Tzushka
QUOTE (Oana31 @ Mar 16 2009, 09:48) *
Apropo de ce spuneam mai devreme, si replicile primite, mie mi se rupe cine ce spune, eu ziceam la modul general, pentru ca fiind femeie cunosc psihologia feminina. Citeste fata ce reactii au barbatii, si dup-aia o sa taca dracu' din gura cand o intreaba partenerul. Poate nici dupa ani buni de relatie n-o sa aiba curajul sa spuna ce si cum, mai ales daca de felul ei e mai introvertita.

Adica fata se ia dupa reactia "barbatilor" de p-aici? laugh.gif laugh.gif pai atunci e cam tembelutza fata wink.gif discutiile cu partenerul nu-i totuna cu ce se petrece aici...
mufa
QUOTE (Tzushka @ Mar 16 2009, 10:59) *
Adica fata se ia dupa reactia "barbatilor" de p-aici? laugh.gif laugh.gif pai atunci e cam tembelutza fata wink.gif discutiile cu partenerul nu-i totuna cu ce se petrece aici...

Nu, dar psihologia partenerului s-ar putea să se încadreze bine mersi pe aici smile.gif
Tzushka
da, dar la fel de bine s-ar putea sa nu...asa ca nu trebuie sa te iei dupa ce scrie aici. uite ca eu n-am dat peste barbati cu asa hal de prejudecati...
spdude
Adică masculii de pe Softpedia nu sunt alpha males? huh.gif
Nici măcar reprezentanți ptr tot regnul puțilesc? samui.gif
Tzushka
ma refeream doar la cei cu prejudecatile in cauza tongue.gif
Judith
QUOTE (Tzushka @ Mar 16 2009, 09:59) *

Nu se ia despre ce este aici, dar ceea ce vezi pe forum in mare parte se intampla si outside. Oare de unde prejudecatile ca "oralul" este doar pentru curve, traseiste, si in acest fel femeia este umilita etc, printre multe fete/femei?
Ca sa fiu sincera, in trecut si eu aveam acest "fix" cu oralul. Mi se parea o chestie pe care nu as putea s-o fac vreodata, si nu ma gandeam neaparat la scarba sau gust sau miros sau textura sau floci in gura laugh.gif, ci la ideea in sine de a "suge", mai ales ca toata lumea vorbea de "practicante" in felul urmator : "Nah uite-o si pe muista de Mari" sau "AAAA e deja al doilea tip caruia ii face oral, ce penala" "Scarboasa fata, n-as vrea s-o sarut vreodata dupa ce i-a umblat scula-n gura" si chestii de astea spuse si de fete, dar in general de baieti. Si nu erau baieti de 17 ani care si-au tras-o odata si de atunci se simt sexguru'. Cateodata am impresia ca daca se afla prin "popor" ca ai supt-o, echivaleaza de parca ti-ai fi tras-o cu 10.
Si daca tot suntem la chestii "din trecut", imi amintesc cum a fost prima oara(cu inghititu' ca asta-i tema). Io ma tot asteptam sa fie ceva sarat ca dracu' sau sa mi se intoarca stomacu' sau ce mai stiu eu ce(aveam emotii nah, tre sa intelegeti laugh.gif), dar am fost dezamagita. Nu avea deloc un gust respingator, nici pe aproape.
Tzushka
QUOTE (Judith @ Mar 16 2009, 16:14) *
Nu se ia despre ce este aici, dar ceea ce vezi pe forum in mare parte se intampla si outside. Oare de unde prejudecatile ca "oralul" este doar pentru curve, traseiste, si in acest fel femeia este umilita etc, printre multe fete/femei?

daca ar fi sa ne luam dupa tot ce se spune aici... am afla ca pe putza le creste par! laugh.gif
asa ca nu, prefer sa aflu ce prejudecati are partenerul intrebandu-l pe el, nu pe cei de aici wink.gif
toate chestiile alea dintre ghilimele scrise de tine stiu ca se intampla, dar nu m-am invartit niciodata in medii cu asemenea specimene tongue.gif
eu una nu m-am simtit niciodata umilita din cauza asta, chiar daca se intampla si outside, iar parerea celor din afara nu a contat prea mult in relatiile mele
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.