QUOTE (sexi_marioara @ Dec 16 2008, 15:34)

Ceea ce mi se pare putin absurd,si hilar in acelasi timp sunt motivele invocate de ce nu fac unii sex oral. Majoritatea sunt de genul Hordy. "Apai domne, eu-l iubesc, el ma iubeste, noi nu facem lucruri de alea, urate si scarboase, care ma fac pe mine ca femeie sa ma simt inferioara." Apai domne, eu nu vad nimic decat ipocrizie, in afirmatii de genu. Daca va iubiti, se presupune ca n-ar trebui sa fie niciunul mai prejos. Mai ales ca faci ceva care ii cauzeaza partenerului placere, extaz...si care in mod normal si pe tine te excita intr-un anumit fel.
Dar asta e felul in care eu vad lucrurile, si sincer afirmatia "eu nu-i dau la m...e persoanei pe care o iubesc" e pur si simplu una care e plina de prostie.
Tare as vrea sa vad eu cuplurile celebre de care vorbesti tu hordy, care timp de ani buni, decenii o fac numa in pozitia misionarului, ca restu e pentru "curve". Sau cat de impliniti or fi de viata lor sexuala, foarte diversa.
Sau e doar un pretext, ca sa dai m_ie la altele, si sa fii cu constiinta impacata, ca tu nu-i faci asa ceva "ingerasului" tau.
Apoi domne chiar ar fi ipocrizie sa spui tu asa ceva. Daca ar spune altele nu ar fi ipocrizie dar sa o spui tu ..
Ia imagineazati-o pe maicata ca vine si te pupa pe frunte dimineata cand ai febra dupa o noapte de supt pola.
Nu tuturor femeilor suptul polii le cauzeaza placere, unora scarba greata si altele. Sincer nu mi-er placea ca prietena mea sa suga pola e prea josnic pentru cea care se prevede a fi femeia vietii mele
QUOTE (Jollie_xx1 @ Dec 16 2008, 20:01)

Eva a bagat maru' gura..asta e explicatia ta?

Da si nu e prima data cand baga ceva in gura !
QUOTE (Jollie_xx1 @ Dec 16 2008, 20:08)

dupa explicatia lu' Hordy, femeile sunt dominate de animale poate. nu de barbati.
a uitat de sarpe

Daca ti-as spune parerea mea despre femei ti-ar da lacrimile.
QUOTE (CICI&Co @ Dec 16 2008, 20:16)

măriuco, aici Vulturul!
Dacă ai ceva de împărțit cu X sau Y, află că H2H-ul e mai jos. Dacă nu ți-am zis nimic până acum, asta nu înseamnă că nu am văzut ce faci pe arie. Abia ai apărut și te-ai ciufulit cu toți. Nu te poți integra? Nu-i bai. Nu te ține nimeni cu forța aici.
Las-o bre sefa ca suntem si noi obositi de la munca sa avem de cine rade