Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

jamalex2000
deja ma intristati sad.gif parca e topica aceea cu oameni tristi!

vreau si eu dar n-am cu cine ... smile.gif
sexi_marioara
Sa vezi ce inimoasa sunt, ti-am gasit un preten

jamalex2000
si ce fac cu asta?

tu nu cumva esti aia mica de 17 ani care se face prastie si apoi e facuta posta de toata discoteca (scuze daca e sa confund)? ce e cu sfatul asta? eu sunt gay sau esti prea indrazneata? ai dat teza si ai venit sa te relaxezi pe forum?
sexi_marioara
Te-am suparat draga? Nu prea te prinzi la anumite chestii nu? sad.gif. Altfel nu inteleg de ce te ataci asa.
Ps: mie imi vine foarte greu a crede ca majoritatea aveti varsta pe care o puneti la profil.
jamalex2000
mariuca de ce mai ca nu ne plac orgiile? mda ai si tu dreptate suntem OLD SCHOOL si incercam sa facem sex asa in cerc restrans biggrin.gif nu ne place la petreceri biggrin.gif
sexi_marioara
Vezi mai, iara minti. sad.gif. Corect era si incercam sa NU facem sex

deja ma intristati sad.gif parca e topica aceea cu oameni tristi!

vreau si eu dar n-am cu cine ... smile.gif
jamalex2000
vreau si eu ce e in titlul adica mai exact sa ejaculez in gura cuiva(femela care este)! nu in gurile unor tipe / tipi - si ce ai cu hideandseek????????
asa ca umorul tau deloc amuzant ar trebui sa suporte niste consecinte! vezi ca la faza cu varsta ai dat si in mozi si nu stiu daca o sa ramana asa treaba! biggrin.gif
cand o sa mai cresti o sa citesti ce ziceai pe aici si o sa iti para rau biggrin.gif

Aladin66
QUOTE (jamalex2000 @ Dec 16 2008, 16:44) *
vreau si eu ce e in titlul adica mai exact sa ejaculez in gura cuiva(femela care este)! nu in gurile unor tipe / tipi - si ce ai cu hideandseek????????
asa ca umorul tau deloc amuzant ar trebui sa suporte niste consecinte! vezi ca la faza cu varsta ai dat si in mozi si nu stiu daca o sa ramana asa treaba! biggrin.gif
cand o sa mai cresti o sa citesti ce ziceai pe aici si o sa iti para rau biggrin.gif

uite cum speriasi fata, si poate ne mai povestea ceva.....rolleyes.gif
sexi_marioara
Aoleu, arata tu exact unde te-am jignit eu anume? Jignita eu ar trebui sa ma simt de vorbele tale foarte galante sad.gif. Mozii n-au nicio treaba cu aluzia la varsta. Si chiar trebuie sa-ti deseneze omu ca sa te prinzi si tu de ceva?

Dar sa trecem inapoi la tema ejacularii in gura. Am sa-ti inchin un post prin threadu' religios, ca sa ai parte cat mai repede de asa ceva.
jamalex2000
sa-mi deseneze omul! Joined: 10-December 08 - si deja ai invatat-o pe aia cu desenatul biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

astept topicul! multumesc!
Jollie_xx1
QUOTE (Hordy @ Dec 15 2008, 22:39) *
Pentru ca in gura e locul cel mai ispititor. E locul pacatului daca intelegi stii tu Eva a mancat marul "in gura" deci e vorba da dominare. Barbatul domina femeia o poseda!!

Eva a bagat maru' gura..asta e explicatia ta? laugh.gif
Valentine
QUOTE (Jollie_xx1 @ Dec 16 2008, 10:01) *
Eva a bagat maru' gura..asta e explicatia ta? laugh.gif

Si cu marul lui Adam atunci cum e? Nasterea comunitatii gay? laugh.gif
Delirium
QUOTE (jamalex2000 @ Dec 16 2008, 10:48) *
si eu tot asa mi-am respectat prietenele si la nici una nu i-am putut face una ca asta desi mi-am dorit asa de mult!
cred ca asta este...o sa mor cu dorinta asta nestinta! smile.gif
Da poate mai cresc eu putin si o sa mi treaca retinerile astea

Jamalexule, lasa-ne tati cu chestii de genul asta. Nu mai fii zgarcit....da si un 5 ron si du-te pe centura si da o m**e daca n-ai cu cine! biggrin.gif

QUOTE (Tilihoi @ Dec 16 2008, 16:11) *
sexul oral este bun dupa o zi obositoate de munca

Da, perfect de acord, eu acum am venit de la munca, sunt obosita si am nevoie de un sex oral. Care se ofera? tongue.gif
Jollie_xx1
dupa explicatia lu' Hordy, femeile sunt dominate de animale poate. nu de barbati.
a uitat de sarpe laugh.gif
Valentine
QUOTE (Delirium @ Dec 16 2008, 10:08) *
Da, perfect de acord, eu acum am venit de la munca, sunt obosita si am nevoie de un sex oral. Care se ofera? tongue.gif

Eu, eu w00t.gif Eeeeeeeeeeuuu! tongue.gif

Wait, sa dau sau sa primesc? huh.gif
Delirium
QUOTE (Valentine @ Dec 16 2008, 20:09) *
Eu, eu w00t.gif Eeeeeeeeeeuuu! tongue.gif

Wait, sa dau sau sa primesc? huh.gif

Pai eu am venit de la munca mai, bash.gif eu sunt obosita...asa ca, evident e vorba de a primi eu....tongue.gif
Valentine
QUOTE (Delirium @ Dec 16 2008, 10:10) *
Pai eu am venit de la munca mai, bash.gif eu sunt obosita...asa ca, evident e vorba de a primi eu....tongue.gif

Fie ma sacrific, dar data viitoare returnezi serviciul da? tongue.gif
Delirium
QUOTE (Valentine @ Dec 16 2008, 20:11) *
Fie ma sacrific, dar data viitoare returnezi serviciul da? tongue.gif

Il returnez si acum, nu-i problema! laugh.gif

PS: Hai ca iar am luat-o pe aratura.....ma duc sa-mi fac un dus poate ma calmez! biggrin.gif
Jollie_xx1
ati deviat de la subiect sleep.gif

mie cine-mi face? laugh.gif
CICI&Co
QUOTE (sexi_marioara @ Dec 16 2008, 18:04) *
Sa vezi ce inimoasa sunt, ti-am gasit un preten

măriuco, aici Vulturul!
Dacă ai ceva de împărțit cu X sau Y, află că H2H-ul e mai jos. Dacă nu ți-am zis nimic până acum, asta nu înseamnă că nu am văzut ce faci pe arie. Abia ai apărut și te-ai ciufulit cu toți. Nu te poți integra? Nu-i bai. Nu te ține nimeni cu forța aici.

Maresalul
Unde-i ala cu absolutul lui integrat care urla in gura mare ca domneste armonia atunci o iei in gura ?
Sa-l aduca careva, sa citeasca topicul bash.gif

Recomand băi in oceanul arctic.

On:
Ce dracu inseamna BTS? Ca tot pomeniti de el... confusedsmiley.png
Are legatura cu ejacularea in gura sau tot offtopic sunt ? samui.gif
CICI&Co
Of, Mareșale, dacă pe vremea ta nu erau...

BTS - Boli cu transmitere sexuală.
jamalex2000
eu am venit acum de la munca...(m-am oprit mai devreme la... sa beau ceva si sa ascult "frumoasa zaraza" sa ma bucur ca romanii inca mai au chef de dansat pe asa ceva), dar sunt foarte extenuat!

cineva sa ma salveze si pe mine? n-am 5 lei de mers pe centura...macar un bon de masa imi dati si mie va rog? ca am tot citit azi topica minunata si mi s-a facut un cheeeeeeeef! biggrin.gif

multumesc anticipat, regards, mit freundlich alea alea...

cicico cum reusesti tu sa strici seara sad.gif ... in loc sa ne integram acum stam sa tremuram?
Maresalul
QUOTE (CICI&Co @ Dec 16 2008, 20:59) *
Of, Mareșale, dacă pe vremea ta nu erau...

Din cauza femeilor dry.gif

Pe vremea mea erau toate cuminti laugh.gif

L.E. Deci n-am fost off-topic happy.gif
CICI&Co
QUOTE (Maresalul @ Dec 16 2008, 21:18) *
Pe vremea mea erau toate cuminti laugh.gif

Da, sigur că da...nu zici că, de fapt, voi erați mototoli? Cum babardeați una, cum o luați de nevastă.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.