Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

Valentine
Si eu sunt expert in ejacularea in gura, dar nu ma laud laugh.gif tongue.gif
Maresalul
QUOTE (Valentine @ Dec 16 2008, 11:29) *

Da daaaaaa biggrin.gif
Si eu sunt expert in ejacularea in gura

Valentine
Maresale nu e nevoie sa citezi mari axiome, poti sa gasesti si alte adevaruri laugh.gif tongue.gif
Tzushka

adevaru' e ca-i foarte greu sa devii expert in asa ceva. felicitari thumbup.gif
Maresalul
QUOTE (Valentine @ Dec 16 2008, 11:42) *
Maresale nu e nevoie sa citezi mari axiome, poti sa gasesti si alte adevaruri laugh.gif tongue.gif

axiome ? ermm.gif

Credeam ca-i anunt matrimonial tongue.gif

L.E. mici retusuri sleep.gif
Valentine
QUOTE (Tzushka @ Dec 16 2008, 01:45) *
adevaru' e ca-i foarte greu sa devii expert in asa ceva. felicitari thumbup.gif

Mersi, mersi tongue.gif

Demonstratii fac chiar si pe gratis pentru amatoare tongue.gif
agopteam
E concurs? În gura cui? biggrin.gif

CICI&Co
Agopteamule, mă mai iubești? Îmi cari și mie un brad de la piață?
agopteam
Cici, virtual da, amândouă.
Real, dacă ești în raza a 50 km de Brăila, te servesc cu placere biggrin.gif
CICI&Co
QUOTE (agopteam @ Dec 16 2008, 13:24) *
50 km de Brăila

Mda... dry.gif Ce iubire e asta, condiționată? Poate te abuzez acum, că declarații on-topic nu-mi permit.
Hordy
QUOTE (sebulbus @ Dec 16 2008, 08:47) *
Si uite asa intr-o zi o sa gasesti patul facut si bagajele luate cand vii de la munca.

Sunt convins ca multe femei defapt nu multe foarte multe au relaii de ani de zile casatorii si ce mai vrei tu sunt implinie in plan sentimental sexual si toate cele si nu au pus in viata lor gura pe doamna pooollaa
Millena
QUOTE (Hordy @ Dec 16 2008, 14:03) *
Sunt convins ca multe femei defapt nu multe foarte multe au relaii de ani de zile casatorii si ce mai vrei tu sunt implinie in plan sentimental sexual si toate cele si nu au pus in viata lor gura pe doamna pooollaa

Esti nebun. Punct yes.gif

tongue.gif
agopteam
QUOTE (CICI&Co @ Dec 16 2008, 13:26) *
Mda... dry.gif Ce iubire e asta, condiționată? Poate te abuzez acum, că declarații on-topic nu-mi permit.

Abuzează-mă condiționat. Peste 50 km față de Br. îmi ia prea mult timp să ajung și tu sigur vei lua taxiul kisstogether.gif
Tzushka
QUOTE (Millena @ Dec 16 2008, 14:43) *
Esti nebun. Punct yes.gif

doar glumet biggrin.gif
CICI&Co
QUOTE (agopteam @ Dec 16 2008, 14:44) *
Abuzează-mă condiționat. Peste 50 km față de Br. îmi ia prea mult timp să ajung și tu sigur vei lua taxiul kisstogether.gif

Te abuzez de vreo 160km. Făcând conversia, asta înseamnă cât, 16 zile? Scăpai mai ușor dacă veneai să-mi cari bradul, dar na... matale ai vrut așa. thumbup.gif

Cred că o să fac topic separat, că iar urlă userii că fac offtopic.
jamalex2000
ce femei rele pe topic! de ce radeti de cei inocenti? asa suntem noi mai nevinovati si ni se pare aiurea... acum daca nu ne lasati sa crestem sa ne maturizam repede voi sa ne injurati ... UOOOF!

ati plecat toi sa-i duceti bradul lui cici si nici macar nu e bradul de nunta cu gaina in varf si eu nu mai am cu cine vb. despre subiectul topicului dupa ce ca n-am facut-o nici o data! jamalex2000 e trist a intrat in depresia de sarbatori sad.gif
sexi_marioara
Ceea ce mi se pare putin absurd,si hilar in acelasi timp sunt motivele invocate de ce nu fac unii sex oral. Majoritatea sunt de genul Hordy. "Apai domne, eu-l iubesc, el ma iubeste, noi nu facem lucruri de alea, urate si scarboase, care ma fac pe mine ca femeie sa ma simt inferioara." Apai domne, eu nu vad nimic decat ipocrizie, in afirmatii de genul. Daca va iubiti, se presupune ca n-ar trebui sa fie niciunul mai prejos. Mai ales ca faci ceva care ii cauzeaza partenerului placere, extaz...si care in mod normal si pe tine te excita intr-un anumit fel.
Dar asta e felul in care eu vad lucrurile, si sincer afirmatia "eu nu-i dau la m...e persoanei pe care o iubesc" e pur si simplu una care e plina de prostie.
Tare as vrea sa vad eu cuplurile celebre de care vorbesti tu hordy, care timp de ani buni, decenii o fac numa in pozitia misionarului, ca restu e pentru "curve". Sau cat de impliniti or fi de viata lor sexuala, foarte diversa.
Sau e doar un pretext, ca sa dai m_ie la altele, si sa fii cu constiinta impacata, ca tu nu-i faci asa ceva "ingerasului" tau.
agopteam
Nu-ți înțeleg gramatica cu "este", dar sunt în asentimentul tău. Dacă mă iubești îmi faci sex oral?

Hai zi, mă iubești? angel.gif
s3ction31
Dac-o iubesti si-i faci tu primu' biggrin.gif

edit: e valabila si vițeversa? (ea nu-l iubeste daca accepta ca el sa-i faca un oral w00t.gif )
sexi_marioara
Sunt cu capul in nori, de acolo si este-ul blush.gif .
Iubăsc deja pe altcineva.

LE: nu cred ca gagicile au probleme cu barbatii dornici de a-si arata iubirea. Sau cel putin n-am auzit pe vreuna, cu "nu-l las sa-mi faca oral, ca doar nu-i curvar."
s3ction31
QUOTE (agopteam @ Dec 16 2008, 15:47) *
Nu-ți înțeleg gramatica cu "este", dar sunt în asentimentul tău.

vorbesti de "restu' e", asa-i? Gramatical e corect, daca nu se ia-n considerare acordu' prin atractie. Stai jos, 4! laugh.gif

edit: atunci scuze smile.gif Merci ca m-ai iertat laugh.gif
agopteam
QUOTE (s3ction31 @ Dec 16 2008, 15:50) *
Dac-o iubesti si-i faci tu primu' biggrin.gif

edit: e valabila si vițeversa? (ea nu-l iubeste daca accepta ca el sa-i faca un oral w00t.gif )

că-i curv lol.gif

cu gramatica nu ai ințeles unde că a corectat smile.gif te iert pentru 4. 4 minute...
sexi_marioara
Am facut eu o balarie de genul "si hilar in acelasi timp este motivele invocate". Nah tre sa ma scuzati, atentia mi-e distribuita, si am scris postul cam cate o idee la cateva minute.
Tilihoi
sexul oral este bun dupa o zi obositoate de munca
s3ction31
Avataru' tau e foarte expresiv laugh.gif

Numa' mie-mi pare ca cei care au votat is mincinosi? biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.