Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

CICI&Co
QUOTE (sebulbus @ Dec 15 2008, 23:03) *
Pai sefa, cu o mana ii capteaza intreaga atentie

Ești offtopic. Descrii o labă în gură, asta ca să mă exprim mai plastic.
Ce blowjob e ăla cu mâinile călare pe problemă?
Delirium
QUOTE (CICI&Co @ Dec 15 2008, 23:04) *
Ce blowjob e ăla cu mâinile călare pe problemă?

Te mai ajuti din cand in cand...ca na', mai oboseste omu'. Pana mai respiri niste aer curat, bei o gura de apa plata cu lamaie si mananci o ciorba de vacuta.....nu tre' sa lasam situatia sa se raceasca. laugh.gif

Hai ca am inceput sa aberez biggrin.gif Ma duc sa fac un blowjob...aaaaa, pardon, sa dorm. Spor la ejaculat tuturor participantilor! tongue.gif

sebulbus
QUOTE (CICI&Co @ Dec 15 2008, 23:04) *

Si tu esti lipsita de imaginatie. Cu mana aia il cauta la globuri, ca tot e sezonul. smile.gif
Millena
QUOTE (sebulbus @ Dec 15 2008, 23:12) *
Si tu esti lipsita de imaginatie. Cu mana aia il cauta la globuri, ca tot e sezonul. smile.gif

Mi-ai luat vorba din gura.

Pff.. si eu care voiam sa-mi fac o intrare de zile mari dry.gif
CICI&Co
QUOTE (sebulbus @ Dec 15 2008, 23:12) *

QUOTE (sebulbus @ Dec 15 2008, 23:03) *
Pai sefa, cu o mana ii capteaza intreaga atentie

Haidi bre, n-o da la întors. Și dacă îi ajunge o singură mână, deja nu mai are o problemă, ci doar o neînțelegere mică.
Valentine
QUOTE (CICI&Co @ Dec 15 2008, 13:14) *
o neînțelegere mică.

O neintelegere cu hapi ending.
Hordy
QUOTE (sexi_marioara @ Dec 15 2008, 22:47) *
hordy, eu tin sa te contrazic. In momentul in care gagica iti face oral, ea te domina pe tine. Cum ar veni mai frumos spus: "il f_ti cu gura" Si ea alege daca te lasa sa-i ejaculezi in gura, sau sa inghita. Nu stiu care e dominarea in acest caz. Daca intentionat ejaculezi in gura ei, fara ca ea sa vrea acest lucru, nu mai e vorba de dominare, e vorba de faptul ca esti ceea ce se spune un "porc imputit".

In sex oral e foarte important sa-ti placa ceea ce faci, si ceea ce primesti. Nu as concepe sa fac sex oral daca nu mi-ar placea, si n-as fi indragostita de cel carui ii fac. Sexul oral mi se pare mai intim decat sexul propiu-zis vaginal. E o arta sa-l faci. smile.gif ). Iar daca fata nu vrea sa inghita, si are si motive care ii se par argumentate, nu face,si gata. Nu stiu carui barbat i-ar placea sa vada ca i se presteaza un oral cu scarba, sau saraca fata mai are putin si vomita acolo.

Marioara mama esti artista ?

Gagicile nu domina niciodata doar sunt lasate sa se creada asta. Ce spui de un 69 cu ejaculare tocmai in GURA ?
Si atata timp cat mi se face oralu mi se rupe cu cata placere sau scarba face cea care imi face si nu imi zice ca daca ai iubio nu ti s-ar rupe ca iti dau acu raspunsul : daca as iubio nu i-as da in ruptu capului mue biggrin.gif

Millena
QUOTE (Hordy @ Dec 16 2008, 00:15) *
daca as iubio nu i-as da in ruptu capului mue biggrin.gif

ferice de aia pe care o sa o iubesti dry.gif dry.gif
Valentine
QUOTE (Millena @ Dec 15 2008, 14:48) *
ferice de aia pe care o sa o iubesti dry.gif dry.gif

Nu-i da in ruptu' capului, ii da direct in gura ce naiba tongue.gif
sexi_marioara
mărioaro, mai zi o dată cum îl domină femeia, stând în genunchi cu ea in gură. Mie îmi trebuie o explicație clară, în cuvinte cât mai puține, altfel mă plictisesc și citesc pe sărite.
\
Frumos. O ia in gura. Pe langa gura mai foloseste si mainile. Ea exercita miscarea de du-te vino. Ea ii declanseaza placerea/orgasmul/ejacularea fara ca el sa faca ceva.

Vorbeam de sex oral prestat de femeie. Nu de alte cazuri, cand baiatul o fote-n gura pe ea,si ea doar sta cu gura deschisa.
daca as iubio nu i-as da in ruptu capului mue

De ce nu ma mira raspunsul acesta? Asta in cazul in care vine de la tine.
Delirium
daca as iubio nu i-as da in ruptu capului mue

Acu' stau si numar cati m-au iubit pe mine si cati nu..... laugh.gif
sebulbus
raspunsul : daca as iubio nu i-as da in ruptu capului mue biggrin.gif

Si uite asa intr-o zi o sa gasesti patul facut si bagajele luate cand vii de la munca.
Millena
QUOTE (Delirium @ Dec 16 2008, 08:33) *
Acu' stau si numar cati m-au iubit pe mine si cati nu..... laugh.gif

Ia vezi daca esti mai norocoasa decat mine ca eu n-am ce sa numar laugh.gif
Delirium
QUOTE (Millena @ Dec 16 2008, 08:51) *

Stai ca mai dureaza. E lunga lista! laugh.gif
Millena
QUOTE (Delirium @ Dec 16 2008, 08:54) *
Stai ca mai dureaza. E lunga lista! laugh.gif

Eu i-am luat repede: ala nu, ala nu.. damn laugh.gif
jamalex2000
si eu tot asa mi-am respectat prietenele si la nici una nu i-am putut face una ca asta desi mi-am dorit asa de mult!
cred ca asta este...o sa mor cu dorinta asta nestinta! smile.gif
Da poate mai cresc eu putin si o sa mi treaca retinerile astea smile.gif
Fr3ak
QUOTE (Millena @ Dec 16 2008, 08:51) *

adică ți-au dat toți sau nici unul?

p.s.: vedeți, de asta se feresc multe femei de sex oral...din cauza acestei expresii: „îi dau m...e”, pentru că expresiile astea sunt folosite ȘI în scop jignitor de bărbați. și pă urmă vă mirați că nu primiți „atenție”.

io mai nou mă simt, și când e muierea lângă mine, nu-i spun șoferiței care mi-a tăiat calea: „să-mi sugi p**a de curvă”, că poate se inhibă cea de lângă mine. biggrin.gif

Glumesc, nu m-am lăsat de limbajul vulgar, că nu e nevoie, dar oricum, cred că e adevărat ce-am zis în multe cazuri.
Millena
QUOTE (Fr3ak @ Dec 16 2008, 10:52) *
adică ți-au dat toți sau nici unul?

Niciunul, bineinteles. dry.gif Sunt foarte iubita de barbati laugh.gif
Fr3ak
QUOTE (Millena @ Dec 16 2008, 10:57) *
Niciunul, bineinteles. dry.gif Sunt foarte iubita de barbati laugh.gif

ce femeie ești tu mă?
dacă nu ți-au dat, trebuia să iei cu forța... pun pariu că te iubeau și mai mult. dar atunci erau mai puțini, că nu-ți dădeau drumul așa de ușor.
Millena
QUOTE (Fr3ak @ Dec 16 2008, 11:03) *
ce femeie ești tu mă?
dacă nu ți-au dat, trebuia să iei cu forța... pun pariu că te iubeau și mai mult. dar atunci erau mai puțini, că nu-ți dădeau drumul așa de ușor.

pfff dry.gif barbatii din ziua de azi.. ia sa-mi mut eu ironiile pe alt topic laugh.gif
Valentine
QUOTE (Millena @ Dec 15 2008, 22:51) *

laugh.gif laugh.gif nu stiu cine e mai norocoasa aici tongue.gif
Maresalul
Gura e cea mai infecta gaura a omului. Vreo 40 de bacterii rele isi fac veacul pe acolo.

Concluzie: cine te suge nu te iubeste sleep.gif

bash.gif (asta-i pentru mine)

Delirium, la ce naiba mai numeri? Oricum nu te iubeste nimeni. tongue.gif
Millena
QUOTE (Valentine @ Dec 16 2008, 11:08) *
laugh.gif laugh.gif nu stiu cine e mai norocoasa aici tongue.gif

eh tongue.gif

QUOTE (Maresalul @ Dec 16 2008, 11:09) *
Gura e cea mai infecta gaura a omului. Vreo 40 de bacterii rele isi fac veacul pe acolo.

Concluzie: cine te suge nu te iubeste sleep.gif

M-ai dezamagit dry.gif
Valentine
QUOTE (Millena @ Dec 16 2008, 01:10) *
M-ai dezamagit dry.gif

Si pe mine bash.gif
Maresalul
QUOTE (Millena @ Dec 16 2008, 11:10) *
M-ai dezamagit dry.gif

QUOTE (Valentine @ Dec 16 2008, 11:12) *
Si pe mine bash.gif

proud.gif

Sunt expert in a dezamagi tongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.