Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

sexi_marioara
@ jollie : nu trebuie neaparat sa te ridici si sa fugi undeva. Poti tine pe langa tine un prosop, sau servetele sau ceva, sau chiar poti sa inghiti.
Nu trebuie sa-ti faci curaj, ca doar nu e vreun examen, e vorba de a oferi placere si de a primi placere. Pur si simplu lasa-te dusa de val si lasa-l pe el sa te conduca si sa-ti arate cum i-ar placea.
Tzushka
QUOTE (Jollie_xx1 @ Dec 15 2008, 19:07) *
cum dreaq , o strang in gura, si ma ridic repede s-o scuip la baie.

nu, o inghiti roll2.gif te-am blocat de tot, nu? laugh.gif

QUOTE (Fr3ak @ Dec 15 2008, 19:07) *
(mi-am mai amintit una) ...mai ia săracu câte-un fir de păr pe limbă... (continuați)

daca are tongue.gif (oricum treaba asta e valabila si invers biggrin.gif)

Jollie_xx1
sexi: merci de raspunsuri,curajul imi trebuie sa imi iau inima-n dinti si sa incep sa fac si asta. smile.gif
saracu' , el ar vrea,n-ar zice nu biggrin.gif
Fr3ak
QUOTE (Jollie_xx1 @ Dec 15 2008, 19:17) *
sexi: merci de raspunsuri,curajul imi trebuie sa imi iau inima-n dinti si sa incep sa fac si asta. smile.gif
saracu' , el ar vrea,n-ar zice nu biggrin.gif

mă, dacă ți scârbă, nu trebuie să o faci. dacă e cu capul pe umeri, o să înțeleagă. n-are rost să faci o chestie cu silă.

personal, doar întrebam de curiozitate.
AlexIP
QUOTE (Jollie_xx1 @ Dec 15 2008, 14:30) *
io sunt scarboasa de felul meu,si fara ejaculari in gura.
adevarul ca glume pe tema asta tot au mai existat intre noi in astia 5 ani, dar a inteles demult ca nu e pasiunea mea cea mai mare.
deci,sa zica merci ca iau eu anticonceptionale ca sa poa' sa termine ca omu' si sa ma spal eu o ora smile.gif

Cred ca ai gresit termenul cand ai zis scarboasa. huh.gif

Exista o solutie pentru tine: deep-throat.
hyperionx21
QUOTE (AlexIP @ Dec 15 2008, 20:28) *
Exista o solutie pentru tine: deep-throat.

Numai sa ai o punga din alea care se dau in avion pe langa tine smile.gif.
Dupa cum scrie si pe ele, "for your convenience".
Jollie_xx1
ai venit sa ma corectezi si tu?

Valentine
Sa termine si el ca omu'? Adica aia care fac sex cu prezervativ nu-s oameni ... ce sunt maimute? laugh.gif
Jollie_xx1
ce ai inteles? sa termine si el ca omu'...inside biggrin.gif
Valentine
QUOTE (Jollie_xx1 @ Dec 15 2008, 11:28) *
ce ai inteles? sa termine si el ca omu'...inside biggrin.gif

N-ar fi mai placut sa termine la tine in gura dupa? smile.gif (Pentru el cel putin tongue.gif)
Jollie_xx1
pentru el, da. pentru mine deocamdata, nu e placut.ma mai gandesc rolleyes.gif
Delirium
Mai, am si eu o intrebare....teoretic pentru barbati, dar accept si femeile (in special pe Marioara tongue.gif): care-i faza cu "ejaculatul in gura" si "inghititul"? Nu ma declar nici pro nici contra ejaculare in gura, prefer sa imi pastrez misterul laugh.gif ...eram doar curioasa de ce e mai placuta varianta cu "in gura"....tongue.gif

PS: Astept si explicatii legate de deep-throat... naughty.gif V-as povesti niste chestii dragutele si amuzante, ontopic desigur, da-s timida in seara asta biggrin.gif
Hordy
Pentru ca in gura e locul cel mai ispititor. E locul pacatului daca intelegi stii tu Eva a mancat marul "in gura" deci e vorba da dominare. Barbatul domina femeia o poseda!!
sexi_marioara
Aoleu, dar nici eu nu m-am declarat fana sau contra "inghititului". Prefer sa-mi pastrezi si eu anonimatul in aceasta privinta.
Daca v-as spune ca n-am practicat, probabil ar izbucni vreun razboi pe forum. smile.gif)
kitty2008
QUOTE (Hordy @ Dec 15 2008, 22:39) *
Pentru ca in gura e locul cel mai ispititor. E locul pacatului daca intelegi stii tu Eva a mancat marul "in gura" deci e vorba da dominare. Barbatul domina femeia o poseda!!

cand femeia ii face barbatului un sex oral e posedata??? laugh.gif
Delirium
QUOTE (sexi_marioara @ Dec 15 2008, 22:41) *
Aoleu, dar nici eu nu m-am declarat fana sau contra "inghititului". Prefer sa-mi pastrezi si eu anonimatul in aceasta privinta.
Daca v-as spune ca n-am practicat, probabil ar izbucni vreun razboi pe forum. smile.gif )

Uneori esti funny....sau sunt eu in toane bune! biggrin.gif

QUOTE (Hordy @ Dec 15 2008, 22:39) *

Offf, baby, pai nu prea cred ca avea cum sa mamance Eva marul in p***a... laugh.gif ...nici daca s-ar fi chinuit! O fi fost ea Eva, da' nici asa dom'le! tongue.gif
Valentine
QUOTE (Delirium @ Dec 15 2008, 12:46) *
Offf, baby, pai nu prea cred ca avea cum sa mamance Eva marul in p***a... laugh.gif ...nici daca s-ar fi chinuit! O fi fost ea Eva, da' nici asa dom'le! tongue.gif

Am vazut niste filmulete mai demult in care Eva saraca inghitea mingi de fotbal daramite mere tongue.gif Anything is possible
sexi_marioara
hordy, eu tin sa te contrazic. In momentul in care gagica iti face oral, ea te domina pe tine. Cum ar veni mai frumos spus: "il f_ti cu gura" Si ea alege daca te lasa sa-i ejaculezi in gura, sau sa inghita. Nu stiu care e dominarea in acest caz. Daca intentionat ejaculezi in gura ei, fara ca ea sa vrea acest lucru, nu mai e vorba de dominare, e vorba de faptul ca esti ceea ce se spune un "porc imputit".

In sex oral e foarte important sa-ti placa ceea ce faci, si ceea ce primesti. Nu as concepe sa fac sex oral daca nu mi-ar placea, si n-as fi indragostita de cel carui ii fac. Sexul oral mi se pare mai intim decat sexul propiu-zis vaginal. E o arta sa-l faci. smile.gif). Iar daca fata nu vrea sa inghita, si are si motive care ii se par argumentate, nu face,si gata. Nu stiu carui barbat i-ar placea sa vada ca i se presteaza un oral cu scarba, sau saraca fata mai are putin si vomita acolo.
sebulbus
QUOTE (Delirium @ Dec 15 2008, 22:36) *
eram doar curioasa de ce e mai placuta varianta cu "in gura"....tongue.gif

Aia e fun? laugh.gif Spectaculos e cand face bulbuci de zici ca e epileptica.
Delirium
QUOTE (sebulbus @ Dec 15 2008, 22:53) *
Spectaculos e cand face bulbuci de zici ca e epileptica.

Asta e ceva nou....."pe vremea mea" biggrin.gif nu se faceau d-astea dom'le.....nu stiu despre ce vorbesti tu acolo. Rog detalii mai precise! laugh.gif
sebulbus
Las' ca-ti dau explic pe PM, ca altfel ma jumoale Cici.
CICI&Co
QUOTE (sebulbus @ Dec 15 2008, 22:57) *
Las' ca-ti dau explic pe PM, ca altfel ma jumoale Cici.

Să știi.

mărioaro, mai zi o dată cum îl domină femeia, stând în genunchi cu ea in gură. Mie îmi trebuie o explicație clară, în cuvinte cât mai puține, altfel mă plictisesc și citesc pe sărite.
Delirium
QUOTE (CICI&Co @ Dec 15 2008, 22:58) *

Sal'tare sefa'....inca o zi si iti faceam topic sa te chemam inapoi. Ti-am dus dorul.... kisstogether.gif
CICI&Co
QUOTE (Delirium @ Dec 15 2008, 23:00) *
Sal'tare sefa'....inca o zi si iti faceam topic sa te chemam inapoi. Ti-am dus dorul.... kisstogether.gif

Eh, cum să te mai warnuiesc eu, pentru tot offtopicul de-l vei face în noaptea asta? biggrin.gif
sebulbus
QUOTE (CICI&Co @ Dec 15 2008, 22:58) *
Să știi.

mărioaro, mai zi o dată cum îl domină femeia, stând în genunchi cu ea in gură. Mie îmi trebuie o explicație clară, în cuvinte cât mai puține, altfel mă plictisesc și citesc pe sărite.

Pai sefa, cu o mana ii capteaza intreaga atentie si daca are nevoie de argumente suplimentare baga incisivii in problema.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.