Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

s3ction31
De sters, sper ca printre anonimii ce s-au perindat p-aci sa fi fost si charme smile.gif

Cici, scuza-ma ca-ti dau de treaba rolleyes.gif
danpopescu m
QUOTE (s3ction31 @ Nov 28 2008, 23:50) *
De sters, sper ca printre anonimii ce s-au perindat p-aci sa fi fost si charme smile.gif

Cici, scuza-ma ca-ti dau de treaba rolleyes.gif

ca peste tot. deranjeaza adevarul, spus direct

s3ction31
QUOTE (danpopescu m @ Nov 29 2008, 12:28) *
ca peste tot. deranjeaza adevarul, spus direct

Nu deranjeaza, doar ca mie-mi pare ceva destul de personal smile.gif Plus ca, daca pastram votul anonim, nu se vor sfii sa voteze nici cele cu afinitati pt asa ceva biggrin.gif
bogdanan
e curios cum va suciti de-a lungul timpului (din 2006 pana acum) biggrin.gif
Jollie_xx1
no no no.. fara ejaculari in gura nono.gif
spare-me
QUOTE (Jollie_xx1 @ Dec 15 2008, 14:24) *
no no no.. fara ejaculari in gura nono.gif

dc ?
Jollie_xx1
io sunt scarboasa de felul meu,si fara ejaculari in gura.
adevarul ca glume pe tema asta tot au mai existat intre noi in astia 5 ani, dar a inteles demult ca nu e pasiunea mea cea mai mare.
deci,sa zica merci ca iau eu anticonceptionale ca sa poa' sa termine ca omu' si sa ma spal eu o ora smile.gif

moskba30
faci booba... d'aia...
TrippLex
lasand la o parte ejacularea inside the pussy, in gura cred ca e cel mai "igienic" deoarece nu-i murdaresti canapeaua,covorul,asternutul sau lenjeria preferata
Jollie_xx1
iar ne iei la misto, tripplex? biggrin.gif
noi locuim impreuna,si nu spala el lengeria
si cine dreaq se mai gandeste la murdaria de pe canapea in momentele de o maretie suprema,orgasmul!!! biggrin.gif
TrippLex
QUOTE (Jollie_xx1 @ Dec 15 2008, 14:39) *
iar ne iei la misto, tripplex? biggrin.gif

bla...bla... bla...

noi locuim impreuna,si nu spala el lengeria

am zis lenjeria preferata si stim noi cat de mult tineti voi la lucrurile preferate
si din cate stiu eu ,cu cat o speli mai mult, cu atat se deterioreaza tesatura tongue.gif

si cine dreaq se mai gandeste la murdaria de pe canapea in momentele de o maretie suprema,orgasmul!!! biggrin.gif

aici era vorba de ejaculare;
pe el evident ca nu-l intereseaza pe unde "asperseaza" , ea are grija asta
Jollie_xx1
e las' , ca decat in gura,mai bine luam lengerie noua biggrin.gif
Fr3ak
QUOTE (Jollie_xx1 @ Dec 15 2008, 14:30) *
io sunt scarboasa de felul meu,si fara ejaculari in gura.
adevarul ca glume pe tema asta tot au mai existat intre noi in astia 5 ani, dar a inteles demult ca nu e pasiunea mea cea mai mare.
deci,sa zica merci ca iau eu anticonceptionale ca sa poa' sa termine ca omu' si sa ma spal eu o ora smile.gif

vrei să zici scârbită, bănuiesc. vezi că-ți faci reclamă proastă.

Ei uite, a mea e invers, preferă s-o ia în gură, decât să trebuiască să-și spele părul, lenjeria, pereții biggrin.gif

Și când îi faci sex oral, fără penetrare (sper că îi faci câte-un din ăsta, că pari fată de treabă), doar așa un sex oral, pentru el, ce faci? Scuipi? Îl lași să și-o frece de covor?

De curiozitate, nu judec: ai gustat înainte să declari că ești scârbită sau pur și simplu ideea te scârbește? Dacă ai încercat și nu-ți place, spune-i să nu mănânce ceapă, usturoi, să se lase de fumat, rahaturi din astea. Io de exemplu îs înnebunit după ceapă și usturoi, iar prietena le detestă, atât să le mănânce, cât și să le simtă pe respirație, deci evit să consum din astea când sunt cu ea. Totuși, se mai întâmplă să nu mă pot abține, și mi-a zis că degeaba mă spăl pe dinți și beau un litru de apă de gură smile.gif că pe spermă tot se simte.
Jollie_xx1
sex oral facem, si da, ideea ma scarbeste.
suntem de 5 ani impreuna, vorbim foarte deschis despre absolut orice, fie ca e vorba de sex ori nu.
mai in gluma mai in serios, vorbim despre asta, i-am zis ca ii fac io o data o surpriza , dar sa ma hotarasc sa vreau mai intai. smile.gif
sexi_marioara
Daca pe fata idea o scarbeste, probabil e mai bine sa n-o faca.
Cineva spunea ca o chestie facuta-n scarba e mai rea ca o chestie nefacuta deloc.
Totusi mie mi se pare ca baietii au de confruntat mai multe fluide si inghit mai mult decat femeile la un sex oral. Si n-am auzit prea multi sa se planga. biggrin.gif
Fr3ak
QUOTE (sexi_marioara @ Dec 15 2008, 18:42) *
Daca pe fata idea o scarbeste, probabil e mai bine sa n-o faca.
Cineva spunea ca o chestie facuta-n scarba e mai rea ca o chestie nefacuta deloc.
Totusi mie mi se pare ca baietii au de confruntat mai multe fluide si inghit mai mult decat femeile la un sex oral. Si n-am auzit prea multi sa se planga. biggrin.gif

Nu e nici o problemă, nu încercam s-o conving. De fapt dacă recitesc ce-am scris, da, încercam s-o conving biggrin.gif dar nu asta era neapărat intenția mea. Eram doar curios de ce e scârbită de partenerul ei. Poate dă cela o bere dacă reușesc tongue.gif

Medical vorbind, saliva e mai scârboasă și mai infectă ca sperma
Tzushka
QUOTE (sexi_marioara @ Dec 15 2008, 18:42) *
Totusi mie mi se pare ca baietii au de confruntat mai multe fluide si inghit mai mult decat femeile la un sex oral.

huh.gif ha?
sexi_marioara
Probabil vede totul ca pe o forma de injosire. Sau ceva ne-etic. Cum spuneai si tu, saliva contine mult mai multe bacterii decat sperma care mai e si plina de proteine, si e si un remediu bun impotriva cosurilor smile.gif). Deci scarbita, in sensul propiu al cuvantului n-are cum sa fie. Ca daca sperma avea un gust oribil, sau miros terifiant nu-i mai facea nici oral. Si si pentru "problemele" astea exista remedii, ce ai scris tu mai sus.

LE: pentru Tzushka: ma refeream la secretii vaginale. Care sunt constante in timpul sexului oral, spre deosebire de sperma.
Fr3ak
QUOTE (Tzushka @ Dec 15 2008, 18:50) *
huh.gif ha?

unele urinează, sângerează, ejaculează, le curg secrețiile etc. cred că la asta se referă.

oricum, nu știu dacă are dreptate, că n-am fost pe ambele părți. după ce sug prima p**ă. revin cu rezultatele comparației biggrin.gif
Tzushka
QUOTE (sexi_marioara @ Dec 15 2008, 18:52) *
LE: pentru Tzushka: ma refeream la secretii vaginale. Care sunt constante in timpul sexului oral, spre deosebire de sperma.

laugh.gif da mai, da' nu stiu daca trebuie sa colecteze ca un aspirator toate minunatiile! laugh.gif zic si eu...

QUOTE (Fr3ak @ Dec 15 2008, 18:52) *
unele urinează, sângerează, ejaculează, le curg secrețiile etc. cred că la asta se referă.

aha! e si asta o varianta!
sexi_marioara
Vrand nevrand cred ca le colecteaza. laugh.gif
Tzushka
QUOTE (sexi_marioara @ Dec 15 2008, 18:52) *
Ca daca sperma avea un gust oribil, sau miros terifiant nu-i mai facea nici oral.

stai ca n-am prins-o nici p-asta. ea simte mirosul sau gustul spermei inainte ca el sa-si dea drumul huh.gif

QUOTE (sexi_marioara @ Dec 15 2008, 19:02) *
Vrand nevrand cred ca le colecteaza. laugh.gif

hai mai las-o incolo de treaba laugh.gif laugh.gif laugh.gif
sexi_marioara
Ma gandesc ca lichid preejeculator tot o avea, si ala nu cred ca are miros si gust de capsune, iar sperma sa fie dezgustatoare.
Jollie_xx1
nu ma gandesc la nici o injosire, pur si simplu nu vreau, e scarba, asta mi-e felul.
cum dreaq , o strang in gura, si ma ridic repede s-o scuip la baie.
nu zic ca n-o sa se intample niciodata, o sa beau bine intr-o seara si-mi fac curaj, las scarba la o parte si gata. o sa vin cu rezultate biggrin.gif
Fr3ak
(mi-am mai amintit una) ...mai ia săracu câte-un fir de păr pe limbă... (continuați)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.