Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

Fr3ak
QUOTE(Bean @ Sep 25 2007, 23:28) *
Ai inteles tot...
Tu crezi ca eu mi-as intreba iubita daca a mai luat-o'n bot, si daca da, as refuza s-o mai sarut?
Teoria era alta...valoarea femeii de langa tine. Si nu in cele din urma, valoarea ta wink.gif
Panarame exista, ejaculari in gura alteia poti efectua lejer.
Problema era despre ejacularea intr-o relatie pe care o consideri initial de viitor.
Daca de la primele tavaleli te roaga sa-i clatesti gura, e deja "gurmanda".

Poi rareori o să-ți ceară. Mie nu mi-a cerut, dar în momentul în care mi-a făcut sex oral, a considerat de bun simț să nu scuipe. Adică din default, a înghițit. N-o consider panaramă, nu mi-e scârbă de ce-a făcut înainte, pentru că nu mă interesează. Sigur, știu chestii din trecutul ei, dar am limitele decenței încât să nu fac nici o presupunere. Că m-ar putea surprinde.
sebulbus
QUOTE(Bean @ Sep 25 2007, 21:57) *
Si instant m-am gandit ca am fost facut indirect o felatie cine stie cui...

scuza-ma, dar tu mai speli si refolosesti tacamurile dupa o masa sau le arunci si cumperi altele?

intrebare secundara: alergie la latex?

graphiclead
QUOTE(amsterdam_guy @ Dec 27 2006, 19:13) *
nu inteleg ce e asa ciudat sa te termini in gura ei mi se pare chiar excitant
Si la urma urmei... daca si ei ii place e super daca nu...sa faca niste sacrificii pt ca viata de cuplu sa mearga mai bine

De ce sa faca doar ea sacrificii? De ce nu te sacrifici tu si o intelegi ca nu-i place sa-ti dai drumul in gura ei?
sitdownex2me
QUOTE(graphiclead @ Sep 27 2007, 16:00) *
De ce sa faca doar ea sacrificii? De ce nu te sacrifici tu si o intelegi ca nu-i place sa-ti dai drumul in gura ei?

De cele mai multe ori, dragostea se rezuma la egoism.
skyluk
QUOTE(sitdownex2me @ Sep 28 2007, 12:56) *
De cele mai multe ori, dragostea se rezuma la egoism.

hmmm... buna
desi inainte de casatorie era bine cu sexul oral .. ok...
acum dupa 4 ani este o rugina...
cred ca asta este la peste 50 % din oameni...pot sa pun pariu...
Fr3ak
Pentru că nu-i mai dai motiv să ți-o sugă.
Nu mai vrea să te mulțumească, pentru că te are.
Materium
Sau poate s-a uzat dispozitivul si nu mai are aceeasi tragere de inima cand observa conditiile de lucru.

getfit_miki
QUOTE (gabimok @ Dec 23 2006, 22:08) *
Toti masculii vor sa termine in acest mod...........dar la domnisoare oare le place?

de ce nu?? e foarte hot..

QUOTE (Zamolxel @ Dec 24 2006, 14:22) *
O ejaculare chioara, in gura nu este cine stie ce. Dar o ejaculare coroborata cu o "dezmierdare" cu limba si cu o usoara "sugere" (sorry dar nu am gasit alta exprimare) este ceva de nedescris proud.gif
Asta nu ti-o poate oferi o ejaculare in vagin sau in anus.

mda.... rolleyes.gif
snipest
Cel mai naspa e pe fata. pt ea ca-i intra in par, pentru tine pt ca ti-o iei/ia la laba.
Dar, sunt de acord ca niste "jocuri bucale" in acele momente sunt divine si fac minuni tongue.gif
Millena
QUOTE (snipest @ Nov 20 2008, 12:26) *
Cel mai naspa e pe fata. pt ea ca-i intra in par, pentru tine pt ca ti-o iei/ia la laba.
Dar, sunt de acord ca niste "jocuri bucale" in acele momente sunt divine si fac minuni tongue.gif

De cand cu criza asta financiara s-au epuizat stocurile de sampon? tongue.gif
snipest
QUOTE (Millena @ Nov 20 2008, 12:41) *
De cand cu criza asta financiara s-au epuizat stocurile de sampon? tongue.gif

Mileno, descopar atatea lucruri noi despre tine in fiecare zi!:P
Millena
QUOTE (snipest @ Nov 20 2008, 12:54) *
Mileno, descopar atatea lucruri noi despre tine in fiecare zi!:P

Ce-am mai zis de data asta?

Si nu mai imi poci numele tongue.gif
snipest
QUOTE (Millena @ Nov 20 2008, 12:58) *
Ce-am mai zis de data asta?

Pai, ai zis ca tu ai sampon, asa ca n-ai diverse probleme pe care alte fete le au! tongue.gif
Millena
Si ce e in neregula cu afirmatia asta? Pe bune ca am sampon, il pozez daca vrei tongue.gif tongue.gif
Moaca
Oarecum ontopic : am auzit o legenda urbana, cum ca ar ustura al naibii daca-ti intra sperma in ochi. E pe bune, sau bullshit ?
snipest
QUOTE (Millena @ Nov 20 2008, 13:30) *
Si ce e in neregula cu afirmatia asta? Pe bune ca am sampon, il pozez daca vrei tongue.gif tongue.gif

Daca nu-l pozezi langa tine in cada nu te cred. sleep.gif
kr0k0dilu
QUOTE (Moaca @ Nov 20 2008, 13:39) *
Oarecum ontopic : am auzit o legenda urbana, cum ca ar ustura al naibii daca-ti intra sperma in ochi. E pe bune, sau bullshit ?

Ma cam indoiesc, din simplul motiv ca nu te ustura nici daca-ti ajunge sperma in alte zone mai sensibile, pe care daca ai turna pasta de dinti (ca simplu exemplu) nu ti-ar fi deloc placut. Deci sperma nu are proprietati acide, sarate, etc, ci este o substanta cu grad ridicat de neutralitate.
Acuma, in ochi e neplacut sa-ti intre orice, chiar si un jet direct de apa plata, fara lamaie.

Sau tu vroiai sa scoti in evidenta ca esti fata cuminte? harhar.gif
TrippLex
QUOTE (Moaca @ Nov 20 2008, 13:39) *

sperma are o salinitate mare , se poate compara cu apa sarata,asadar probabil ustura al naibii de rau
kr0k0dilu
QUOTE (TrippLex @ Nov 20 2008, 13:48) *
sperma are o salinitate mare , se poate compara cu apa sarata,asadar probabil ustura al naibii de rau

laugh.gif

Si totusi, pe canalul pe care iese nu te jeneaza catusi de putin. Ia incearca tu cu putina apa cu salinitate ridicata...

LE: Ups! De fapt nici urina nu te jeneaza. tongue.gif

In fine, eu imi pastrez ideea ca e suficient de neutra.
Millena
Nu ustura. dry.gif
kr0k0dilu
QUOTE (Millena @ Nov 20 2008, 13:55) *
Nu ustura. dry.gif

Expertul a confirmat!
Multumim!
Millena
Am vrut sa tac..dar v-am vazut asa nelamuriti.

Deh, accidents happen.
Moaca
Uite de-aia imi place mie pe SL, ca aflu tot felul de chestii interesante fara sa-mi pun in primejdie inocenta wink.gif
kr0k0dilu
QUOTE (Moaca @ Nov 20 2008, 13:59) *
Uite de-aia imi place mie pe SL, ca aflu tot felul de chestii interesante fara sa-mi pun in primejdie inocenta wink.gif

Bun, si la ce-ti folosesc? rolleyes.gif
TrippLex
QUOTE (kr0k0dilu @ Nov 20 2008, 13:53) *
laugh.gif

Si totusi, pe canalul pe care iese nu te jeneaza catusi de putin. Ia incearca tu cu putina apa cu salinitate ridicata...

De unde crezi ca vine expresia: " Daca te joci cu ea poti sa orbesti !" laugh.gif

QUOTE (kr0k0dilu @ Nov 20 2008, 13:53) *
laugh.gif

LE: Ups! De fapt nici urina nu te jeneaza. tongue.gif

care a incercat urina in ochi!?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.