Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

_same_1_
come on...exact, bag-o la spalat (ianinte vali, ca dupa...)

mary17lc
Mie imi place, fiindca stiu ca barbatilor le place! N-am votat co altruista, fiindca nu despre asta e vorba. Din moment ce pe mine nu ma deranjaza absolut deloc de ce sa n-o fac. Dar cel mai mult ma enerveaza barbatii care nu mai vor sa te sarute dupa aia! death.gif parca nu e tot a lor!!!

SeMeSeu
Daca i-o ceri dupa aia, ca un test, si isi mai da si seama, sa fii sigura ca te refuza.

le: cat ar fi scula de lunga, orgoliul n-o sa-l ajunga.
Anloc
QUOTE(SeMeSeu @ Sep 20 2007, 16:29) *
Daca i-o ceri dupa aia, ca un test, si isi mai da si seama, sa fii sigura ca te refuza.

le: cat ar fi scula de lunga, orgoliul n-o sa-l ajunga.

Sau poate nu, asta daca s-au simtit bine si vor sa existe si un next time.
DanielE2
QUOTE(mary17lc @ Sep 20 2007, 15:08) *
Mie imi place, fiindca stiu ca barbatilor le place! N-am votat co altruista, fiindca nu despre asta e vorba. Din moment ce pe mine nu ma deranjaza absolut deloc de ce sa n-o fac. Dar cel mai mult ma enerveaza barbatii care nu mai vor sa te sarute dupa aia! death.gif parca nu e tot a lor!!!

Pai trebuie sa inghiti, scuipi,sa te stergi sa faci ceva. La nici un baietel nu ii place sa isi vada iubita cum sta cu gura plina si se uita ca muta...
Cel mai recomandat dupa asemenea procedeu e gargara cu bere(asta pt baieti). Gargara se savirseste in locuri special amenajate cum ar fi: la crisma cu amicii(neaparat se vor face si recomandari).
PS: Si pe mine tare ma enerveaza fetele care stau dezorientate cu gura plina. Cred oare ca vor fi fertilizate, vor scapa de carii...?
SeMeSeu
Poate e derutata, se gandeste "daca inghit, crede ca-s curva, daca nu, zice ca-s mironosita. Mai bine ma fac ca ma inec si o scap pe gat."
sebulbus
Ete asa strici tu piata pentru noi toti. bag it

beo
Ne place la amindoi. smile.gif
sitdownex2me
Niciodata nu mi-a placut sexul oral. De ejaculat in gura nici nu se pune problema, nu suport ideea (imaginea). Parca nu as putea sa o mai sarut dup-aia.
Da, sunt de gen masculin.
landscape10
QUOTE(sitdownex2me @ Sep 23 2007, 18:53) *
Niciodata nu mi-a placut sexul oral. De ejaculat in gura nici nu se pune problema, nu suport ideea (imaginea). Parca nu as putea sa o mai sarut dup-aia.

Gandeste-te la o chestie: sunt mult mai multi microbi in gura decat pe penis, orice medic iti poate confirma asta.
sitdownex2me
QUOTE(landscape10 @ Sep 23 2007, 19:01) *
Gandeste-te la o chestie: sunt mult mai multi microbi in gura decat pe penis, orice medic iti poate confirma asta.

Sunt mai multi microbi in frigider decat in veceu. Asta nu inseamna ca trebuie sa tinem mancarea in baie.
CICI&Co
Niciodata nu mi-a placut sexul oral.

Daca nici tie, nici ei nu va place, nu vad care ar fi problema. Fiecare cu ideile si placerile lui.
SeMeSeu

Gandeste-te asa : mai mult ca sigur ca ea i-a facut unui barbat sex oral. Acu iti mai vine sa o saruti?
sitdownex2me
QUOTE(CICI&Co @ Sep 23 2007, 20:30) *
Daca nici tie, nici ei nu va place, nu vad care ar fi problema. Fiecare cu ideile si placerile lui.

Nu a zis nimanui ca e vreo problema mellow.gif Ziceam doar parerea mea (desi e o ineptie, am simtit nevoia ca trebuie sa reiterez)
Aveam impresia ca e o discutie despre un subiect, nu "cum sa convingem fetele sa ne dea BJs".

Oricum, e ceva psihologic pana la urma, iar excitarea tot psihologica e. Pana la urma mie nu imi place sa ejaculez in gura / pe fatza. Parca imi bat joc de ea.

Gandeste-te asa : mai mult ca sigur ca ea i-a facut unui barbat sex oral. Acu iti mai vine sa o saruti?

Una e sa "ma gandesc" la ceva ce e probabil sa se fi intamplat si alta e sa vad si sa particip la ceva ce nu imi place smile.gif
SeMeSeu
Pai da omule, eu incercam sa-ti spun sa NU TE GANDESTI deloc la asta smile.gif Daca ei ii place blagoslovirea scarbavnicului madular, cine esti tu sa privezi fata de o asemenea binecuvantare? smile.gif
Fr3ak
Poi dacă e așa cum a insinuat @CICI, nici eu nu văd vreo problemă.
Dar probabil că dacă ea ar cere, el s-ar conforma, că nu ar mai vedea-o ca pe o batjocură.

Care era cu microbii din frigider???
SeMeSeu
QUOTE(Fr3ak @ Sep 24 2007, 13:58) *
Poi dacă e așa cum a insinuat @CICI, nici eu nu văd vreo problemă.
Dar probabil că dacă ea ar cere, el s-ar conforma, că nu ar mai vedea-o ca pe o batjocură.

Care era cu microbii din frigider???

Cum sa dea omu cu Brenac pe fața fetii? Om rau ce esti. Strici omul si-l inveti la prostii.

le: Recomand ejacularea in portofel.
Fr3ak
QUOTE(SeMeSeu @ Sep 25 2007, 00:45) *
Cum sa dea omu cu Brenac pe fața fetii? Om rau ce esti. Strici omul si-l inveti la prostii.

le: Recomand ejacularea in portofel.

Uite, io-s mai ciudat: m-am săturat deja să-i dau pe față, țâțe, cur, gură. Vreau odată și ÎN ea. biggrin.gif Mai aștept.
SeMeSeu
Fara ciuciuc? Taaaaaaaatiiiiiiiiiiiii. Obisnuieste-te biggrin.gif
Fr3ak
Poi cu cauciuc îmi dau des drumu-n ea (mă tog, în cauciuc). Fix pix.
Ideea era că în acest moment „femeia” mea preferă pe ten decât pe „ouă” tongue.gif
Și asta doar în scopul safe-sex-ului biggrin.gif
SeMeSeu
Ideea era că în acest moment „femeia” mea preferă pe ten decât pe „ouă”

Si te plangi? Spanioleasca e buna frate. Keep up the good work. Du mai departe cuvantul lui Ron Jeremy, al fiului Rocco Siffredi si al duhului sfant, John Stagliano. biggrin.gif
Fr3ak
QUOTE(SeMeSeu @ Sep 25 2007, 22:32) *
Si te plangi? Spanioleasca e buna frate. Keep up the good work. Du mai departe cuvantul lui Ron Jeremy, al fiului Rocco Siffredi si al duhului sfant, John Stagliano. biggrin.gif

Nope...nu mă plâng. Doream să scot în evidență că de fapt nu e un mare lucru. Cel puțin pentru mine e mai kinky să fac sex fără prez decât ejacularea pe ten biggrin.gif
Bean
Ce e mai bine: sa-ti sufli mucii sau se ejaculezi in gura uneia? biggrin.gif
Din pacate la mine este un arc reflex. Ori de cate ori am dat peste una care sa propuna destul de rapid o ejaculare in gura, mi-am dat seama ca am de-a face cu o janghina.
Ba chiar am intalnit una care de la prima incercare mi-a zis ca nu ia pastile si ca nu pot ejacula "acolo", dar as putea incerca in gura daca vreau.
Si instant m-am gandit ca am fost facut indirect o felatie cine stie cui...
Bleah!

Ah, daca ai o relatie tapana cu una, daca mai pune si suflet si intr-un final te iubeste asa tare incat ti-ar face si hatarul asta, atunci m-as incurca. Dar cu parasute, mai bine ma fac elicopter.
Fr3ak
QUOTE(Bean @ Sep 25 2007, 22:57) *
Ba chiar am intalnit una care de la prima incercare mi-a zis ca nu ia pastile si ca nu pot ejacula "acolo", dar as putea incerca in gura daca vreau.
Si instant m-am gandit ca am fost facut indirect o felatie cine stie cui...

Aham...deci ți-ar place să le-o dai în gură dar alții să nu le dea.
După logica asta, femeia ar trebui să fie de unică folosință. Că doar io nu bag p**a după altu, nu pun gura după altu, hey...nici cu gumă n-o mai f*t că oricum, probabil o mai pus-o și altcineva capră.
Bean
QUOTE(Fr3ak @ Sep 25 2007, 23:14) *
Aham...deci ți-ar place să le-o dai în gură dar alții să nu le dea.
După logica asta, femeia ar trebui să fie de unică folosință. Că doar io nu bag p**a după altu, nu pun gura după altu, hey...nici cu gumă n-o mai f*t că oricum, probabil o mai pus-o și altcineva capră.

Ai inteles tot...
Tu crezi ca eu mi-as intreba iubita daca a mai luat-o'n bot, si daca da, as refuza s-o mai sarut?
Teoria era alta...valoarea femeii de langa tine. Si nu in cele din urma, valoarea ta wink.gif
Panarame exista, ejaculari in gura alteia poti efectua lejer.
Problema era despre ejacularea intr-o relatie pe care o consideri initial de viitor.
Daca de la primele tavaleli te roaga sa-i clatesti gura, e deja "gurmanda".
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.