Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

mianna
QUOTE(Fr3ak @ Jul 13 2007, 17:00) [snapback]3096424[/snapback]
Îți spui sincer că mai jos de limbă nu mi-a ajuns. Amu n-o să o sug la altu de dragul experimentului, nici n-o să ejaculez în pahar să văd. Dar știu de la SUCUL DE PORTOCALE, că-i simt gustul doar cât e în gură, pe gât și-n stomac simt doar temperatura happy.gif

bun, sugerez sa iei o biologie de-a 7-a si sa vezi cam cum e cu papilele.

aaa, si ori am ramas eu in urma cu ultima moda, ori nu se face gargara cand n-ai de gand sa-nghiti (nici cand ai de gand, de altfel, sper).

ca sa nu ne lungim in 10 posturi in care sa-mi explici ca-s prea subtila, la swallow ii simti intotdeauna gustul. la spit e posibil sa nu stii raspunde la intrebarea "era dulce sau amara?"
aid71
QUOTE(pastel3005 @ Dec 23 2006, 23:51) [snapback]2251404[/snapback]
daca le-ar place, ar inghitii, nu ar scuipa, si nu ar inghitii rar. unele zic ca gustul difera.

...altele zic ca le place ce simt, nu si gustul

Fr3ak
QUOTE(mianna @ Jul 13 2007, 17:06) [snapback]3096451[/snapback]
bun, sugerez sa iei o biologie de-a 7-a si sa vezi cam cum e cu papilele.

aaa, si ori am ramas eu in urma cu ultima moda, ori nu se face gargara cand n-ai de gand sa-nghiti (nici cand ai de gand, de altfel, sper).

ca sa nu ne lungim in 10 posturi in care sa-mi explici ca-s prea subtila, la swallow ii simti intotdeauna gustul. la spit e posibil sa nu stii raspunde la intrebarea "era dulce sau amara?"

Tu n-ai înțeles la ce mă refer, în fine.
Odată ajunsă în gură, e puțin probabil să nu-i simți gustul și textura. Deci ce rost mai are să scuipi? Că tot acolo e. Iar dacă îi e așa de scârbă, atunci să facă bine să nici nu-i mai ajungă în gură.
don_dannielo
Freak, tu cand esti in focurile pasiunii gandesti si calculezi toate ca un inginer? biggrin.gif

Sau doar pe forum?
Fr3ak
QUOTE(don_dannielo @ Jul 13 2007, 17:48) [snapback]3096609[/snapback]
Sau doar pe forum?

Întocmai.
mianna
QUOTE(Fr3ak @ Jul 13 2007, 17:26) [snapback]3096526[/snapback]
Tu n-ai înțeles la ce mă refer, în fine.
Odată ajunsă în gură, e puțin probabil să nu-i simți gustul și textura. Deci ce rost mai are să scuipi? Că tot acolo e. Iar dacă îi e așa de scârbă, atunci să facă bine să nici nu-i mai ajungă în gură.

deci dupa cum ziceam, tot ajungem la 10 posturi cu "n-ai inteles". smile.gif

fa diferenta intre "odata ajunsa in gura" si "odata ajunsa in toata gura". la asta ma refeream in fraza cu gargara. da, daca sta s-o plimbe de la un molar la altul juma de ora, atunci nu mai vad nici eu diferenta.
Fr3ak
QUOTE(mianna @ Jul 13 2007, 18:45) [snapback]3096803[/snapback]
deci dupa cum ziceam, tot ajungem la 10 posturi cu "n-ai inteles". smile.gif
fa diferenta intre "odata ajunsa in gura" si "odata ajunsa in toata gura". la asta ma refeream in fraza cu gargara. da, daca sta s-o plimbe de la un molar la altul juma de ora, atunci nu mai vad nici eu diferenta.

Poi nici între dinți nu se blochează...
Bine ai dreptate...nu știu cum e să ai spermă în gură.
Concluzia e: dacă tot v-a ajuns în gură, înghițiți că nu muriți. Mie mi se pare ciudată faza cu scuipatu.

nublete
QUOTE(Fr3ak @ Jul 14 2007, 11:09) [snapback]3098538[/snapback]
Concluzia e: dacă tot v-a ajuns în gură, înghițiți că nu muriți. Mie mi se pare ciudată faza cu scuipatu.

Asa, asa, inghititi si guma de mestecat, si pasta si periuta de dinti, ca daca tot v-a ajuns in gura...
De fapt, mr Fr3ak e suparat ca "fetilii" fac genocid cu soldateii lui.
infatue
"Concluzia e: dacă tot v-a ajuns în gură, înghițiți că nu muriți. Mie mi se pare ciudată faza cu scuipatu."
Noua ne place la amindoi, si intr-o parte si in cealalta (sintem homo), dar dumnealui nu o inghite. Ramine un mister pentru mine de ce.
Valy1
QUOTE(infatue @ Jul 14 2007, 23:22) [snapback]3101036[/snapback]
"Concluzia e: dacă tot v-a ajuns în gură, înghițiți că nu muriți. Mie mi se pare ciudată faza cu scuipatu."
Noua ne place la amindoi, si intr-o parte si in cealalta (sintem homo), dar dumnealui nu o inghite. Ramine un mister pentru mine de ce.

incercati sa vorbiti...poate poate il convingi laugh.gif
Fr3ak
QUOTE(nublete @ Jul 14 2007, 12:18) [snapback]3098799[/snapback]
Asa, asa, inghititi si guma de mestecat, si pasta si periuta de dinti, ca daca tot v-a ajuns in gura...
De fapt, mr Fr3ak e suparat ca "fetilii" fac genocid cu soldateii lui.

Du-te fă o rugăciune!
nu e nici un genocid, dacă ai veni și tu să guști și ție ți-ar place naughty.gif
cum spuneam, eu încă n-am avut parte de „spit”. Nu mi se face oral în scârbă sau din șantaj smile.gif
kretzu77
QUOTE(infatue @ Jul 14 2007, 23:22) [snapback]3101036[/snapback]

din respect laugh.gif

QUOTE(Fr3ak @ Jul 15 2007, 09:44) [snapback]3101768[/snapback]
cum spuneam, eu încă n-am avut parte de „spit”. Nu mi se face oral în scârbă sau din șantaj smile.gif

ok
ne-am linistit
altfel, era caz penal, stiai? laugh.gif
skull74
ce credeti despre "ejaculatul" femeii in gura barbatului? Sau credeti ca n-are gust? Nesimtitilor!
valy1965
QUOTE(skull74 @ Jul 16 2007, 23:17) [snapback]3108925[/snapback]
ce credeti despre "ejaculatul" femeii in gura barbatului? Sau credeti ca n-are gust? Nesimtitilor!

Spune-ne tu ! laugh.gif
Oare n-ai uitat sa plantezi ceva emoticoane !? wink.gif
nancy_callahan
QUOTE(Fr3ak @ Jul 12 2007, 18:11) [snapback]3092344[/snapback]
Io-s mai greu de cap așa: cu alte cuvinte se întâmplă rar sau des să scuipe?
Apropos: tu de unde știi? biggrin.gif

I mean come on...dacă tot o ia în gură, care-i problema cu înghițitu, că până pe papilele gustative e „greu” că de-acolo, oricum nu mai e nici o diferență...bănuiesc tongue.gif

Bulan ca nu ai nimerit nici una care sa scuipe.
Dracu stie cat de des sau de rar scuipa, cert e ca stiu unele care scuipa. Si ma enerveaza. Ah, nu ma intreba de unde stiu, femeile au uneori darul de a iti dezvalui mai mult decat vrei sa stii dry.gif
mufa
QUOTE(nancy_callahan @ Jul 17 2007, 10:25) [snapback]3110178[/snapback]
Si ma enerveaza. Ah, nu ma intreba de unde stiu, femeile au uneori darul de a iti dezvalui mai mult decat vrei sa stii dry.gif

De ce te enervează, erai prin preajmă și ți-a stricat coafura? w00t.gif
Fr3ak
QUOTE(skull74 @ Jul 16 2007, 23:17) [snapback]3108925[/snapback]

Pfui...scârbos! Du-te la exorcist, cum să cugeți așa ceva?

QUOTE(nancy_callahan @ Jul 17 2007, 10:25) [snapback]3110178[/snapback]
Bulan ca nu ai nimerit nici una care sa scuipe.
Dracu stie cat de des sau de rar scuipa, cert e ca stiu unele care scuipa. Si ma enerveaza. Ah, nu ma intreba de unde stiu, femeile au uneori darul de a iti dezvalui mai mult decat vrei sa stii dry.gif

Bulan? Aia înseamnă că majoritatea scuipă.
Mie mi se pare ceva normal dacă le convine ejacularea în gură, să și înghită. Alea care scuipă întră în categoriile cu „m*ie cu sila” din poll. Alea care zic că o sug doar pentru că-i place băiatului, și se simt șantajate și se tem că pierd anumite avantaje dacă nu-i fac ăluia pe plac.
De altfel mi se pare normal că odată ce ai luat-o în gură, ai luat-o cu un scop. Nu-mi curăț semințele ca să nu le mănânc sau chiar să le scuip. Dar nuah...maybe it's just me.
Cimpoacă
Mă, voi altceva nu știți să le faceți muierilor?
Fr3ak
Pe topicul ăsta nu. Pe topicul ăsta doar le ejaculăm în gură și le silim să înghită.
Mai este un topic în care le violăm anal.
Mai este unul în care le obligăm să facă oral.
Și încă unu în care dăm sperma din gură în gură.
Ce și faci, ziua are 24 de ore, mai puțin în anii bisecți. smile.gif
Cimpoacă
Respect, bro, m-ai informat complet. Încep să cred că a fi posesorul unui traumatism cranian din copilărie e mai cul decât o incinerare la senectute.

Da’ ele, ele ce zice când voi vă aruncați buzduganu’ prin toate orificiile lor? Le place?

Până acum n-am văzut nicio coardă colaborând pe aria copiilor nedoriți de părinți. Asta nu se pune?
Fr3ak
Ca să rămânem offtopic: tu n-ai auzit că femeile e masochiste, dovada: ne suportă.
Cimpoacă
Hahhaha, crezi tu!... Ia intoarce-i spatele! Hahahahaha Simți ceva care te incomodează în omoplat? hahahahah. It’s a fuckin knife, dude!
zafrisky
Parerea mea de barbat: e super (un pic previzibil). Inteleg insa de ce unor femei nu le place: gustul (i-am facut o data oral unei tipa care nu stiu, avea un gust scarbos de mi s-a aplecat deci banuiesc ca sperma cu gust naspa e muuuuult mai rau), nu vrea sa se simta dominata si idei induse gen asta fac prostituatele si tra-la-la. La ultima chestia Romania inca e in evul mediu (cu preotii fara de pata care sodomizau copiii, papa ci concubina oficiala, dar teoretic interzisa plus celelalte 30 ca sa nu mai zic de naravurile regilor, nobililor si oamenilor de rand).Nu e o perversiune decat daca tu crezi ca e.
mufa
QUOTE(zafrisky @ Jul 21 2007, 06:58) *
Parerea mea de barbat: e super (un pic previzibil). Inteleg insa de ce unor femei nu le place: gustul (i-am facut o data oral unei tipa care nu stiu, avea un gust scarbos de mi s-a aplecat

Trebuia s-o rogi să se spele smile.gif
valy1965
QUOTE(mufă @ Jul 21 2007, 22:17) *
Trebuia s-o rogi să se spele smile.gif

Inainte sau dupa !? smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.