eugen_foxy
6th July 2007, 23:53
Parerea mea : niciodata fara sa intrebi daca vrea ! In rest .. odata cu sexul oral , normal ca se intampla si acest lucru . Este super acel orgasm , DAR ... nu prea are de-a face cu dragostea , tandretea si restul "amanuntelor" care sunt cautate de femeile indragostite si parca mai mult o dai in sex decat in iubire . Pana acum cativa ani credeam ca cel mai placut e sa termini intr-o femeie , dar dupa un oral complet mi-am schimbat parerea . Oricum CONTEAZA cum se face si mai ales de atitudinea celor doi ! Daca nu se forteaza nota si se lasa totul sa decurga normal parca e mult mai placut , altfel sincer nu ma incarta , nici saritara femeii asupra obiectului muncii si nici insistenta barbatului de a termina in gura femeii , mai ales daca ea nu e curuioasa si nu vrea . Chestia cu inghititul depinde de ea si asa cum gustul spermei diferea si uneori este placut , alteori neplacut , las decizia la latitudinea partenerei . Mereu spuneti ca in gura sunt mai multe bacterii decat pe penis , dar uitati ca multe persoane nu acorda atata atentie " igienei sexuale" si de acolo puteti deduce ca partenera nu ar fi prea incantata de aceasta indiferenta a lui . Am prieteni carora li se pare exagerat sa te razi anghinal sau in zona cu pricina , chiar si la subrat , dar pentru restul ... ce sa mai spun . De asta ma gandesc eu ca anumite sfaturi ar trebui totusi conditionate !