Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

adicristea
Astept si alte raspunsuri smile.gif.
nancy_callahan
QUOTE(adicristea @ Jun 26 2007, 18:27) [snapback]3019997[/snapback]
Mergand putin mai departe cu "experimentul", ca tot afirma barbatii ca este placut sa ejaculezi in gura partenerei - Dupa asta va sarutati pe gura prietena?

Pai nuuuu, ne oprim, ma duc fuga-fuguta la baie, ma spal pe dinti pret de vreo 5 minute, si pe urma abia ma intorc sa imi primesc sarutul de "multhumesc, mami" roll2.gif

De unde pana unde ideea asta? Sa inteleg ca mai exista barbati care nu vor sa isi simta gustul propriului lichid seminal, insa nu au nici un fel de problema cu a il implanta in gatlejul iubitei? Daca e pe aici vreo femeie care are un astfel de barbat pe langa ea, o rog insistent sa ma caute pe PM. Ofer gratuit crash-course despre cum sa scapi despre un asemenea tip. happy.gif

Fr3ak
QUOTE(nancy_callahan @ Jun 26 2007, 23:31) [snapback]3021378[/snapback]
Pai nuuuu, ne oprim, ma duc fuga-fuguta la baie, ma spal pe dinti pret de vreo 5 minute, si pe urma abia ma intorc sa imi primesc sarutul de "multhumesc, mami" roll2.gif

De unde pana unde ideea asta? Sa inteleg ca mai exista barbati care nu vor sa isi simta gustul propriului lichid seminal, insa nu au nici un fel de problema cu a il implanta in gatlejul iubitei? Daca e pe aici vreo femeie care are un astfel de barbat pe langa ea, o rog insistent sa ma caute pe PM. Ofer gratuit crash-course despre cum sa scapi despre un asemenea tip. happy.gif

Ohooo...la fel cum există bărbați care nu sărută o fată dacă aceasta a făcut sex oral altor bărbați. știi tu, din seria „da ce? să pup io tot cartieru pă p--ă?”.
Să știi că pasta și periuța de dinți nu e la fel de răspândită și mediatizată în toată țara rolleyes.gif
nancy_callahan
Adevarat. Dureros, dar adevarat.

Hmm, cred ca ma mai gandesc data viitoare cand ma astern la o felatie... Adica io sa pun gura unde pus si Zorica? Stiu io ca aia avea afta la buze, fir-ar ea a naibii de baragladina! laugh.gif

Fr3ak
QUOTE(nancy_callahan @ Jun 26 2007, 23:48) [snapback]3021442[/snapback]
Adevarat. Dureros, dar adevarat.

Hmm, cred ca ma mai gandesc data viitoare cand ma astern la o felatie... Adica io sa pun gura unde pus si Zorica? Stiu io ca aia avea afta la buze, fir-ar ea a naibii de baragladina! laugh.gif

Eu zic că e preferabil să nu te îmbârligi cu bărbații aiștia „adeverați”
nancy_callahan
Prea tarziu, bre! Daca ai stii tu ce "berbat agevarat" e Gigicu al meu, nu ai mai rosti ashe vorbe d-aistea fara rost. Ai prishepe di she ma dau di sheasu' mortii acilea. Las' ca oprind io pi Zorica. Jeaca am, shiomag am, ma duc pi shientru si o caut. Si sa zaresti tu numai cum oi pune-o io sa se jure pi she are ea mai di pret ca nu mi l-o pupat pe Gigicu in varf! laugh.gif

alexvl
sunt de acord cu ejacularea in gura, doar in cazul in care partenera a facut m...e in prealabil ! altfel nu vad rostul !

Fr3ak
QUOTE(alexvl @ Jun 28 2007, 19:20) [snapback]3030123[/snapback]
sunt de acord cu ejacularea in gura, doar in cazul in care partenera a facut m...e in prealabil ! altfel nu vad rostul !

Să facă după...să puteți continua biggrin.gif
xencath
am citit intreg topicul. mi-a luat vreo doua ore bune. ce e asa de greu de inteles? unor femei le place, altora - nu. trebuie sa tineti cont doar de asta. dar, sincer, nu credeam sa existe barbati care, dupa ce li se face felatie, sa nu-si mai sarute partenera. cum va poate fi scarba de voi insiva?
sunt curioasa. ce faceti, domnilor? o trimiteti sa se spele pe dinti?
nancy_callahan
QUOTE(xencath @ Jul 2 2007, 22:18) [snapback]3047480[/snapback]
sunt curioasa. ce faceti, domnilor? o trimiteti sa se spele pe dinti?

Da, Xencath, parca am stabilit asta mai sus happy.gif

Super Cristal - previne aparitia cariilor si elimina gustul de lichid seminal
Super Cristal - pentru barbatul care isi iubeste consoarta
mufa
Pentru detalii vă invit aici, doamnelor. biggrin.gif
raz_md
QUOTE(nancy_callahan @ Jul 3 2007, 00:45) [snapback]3048152[/snapback]
Da, Xencath, parca am stabilit asta mai sus happy.gif

Super Cristal - previne aparitia cariilor si elimina gustul de lichid seminal
Super Cristal - pentru barbatul care isi iubeste consoarta

Hmmm....io auzisem alta chestie de pasta de dinti Super Cristal, sa intelg ca n-a dat norocul peste tine sa dai peste unul care se spala cu Super Cristal. laugh.gif Macar folosesti sutiene Cluj Napoca? w00t.gif

Serios acuma, mi se pare si mie o ipocrizie sa ejaculezi in gura partenerei si apoi sa nu vrei sa o saruti...
mufa
QUOTE(raz_md @ Jul 3 2007, 00:48) [snapback]3048168[/snapback]
Serios acuma, mi se pare si mie o ipocrizie sa ejaculezi in gura partenerei si apoi sa nu vrei sa o saruti...

A ta ce gust are? biggrin.gif
xencath
oameni buni! mie daca mi-ar cere sa ma spal pe dinti "dupa", as face-o cu placere si cu o conditie ...
sa-si spele si el membrul cu aceeasi pasta de dinti! (doar periuta s-o schimbe). biggrin.gif
byckerash
sunt de aceeasi parere.....mi se pare si mie o ipocrizie sa ejaculezi in gura partenerei si apoi sa nu vrei sa o saruti...
Fr3ak
QUOTE(mufă @ Jul 3 2007, 00:50) [snapback]3048174[/snapback]
A ta ce gust are? biggrin.gif

the usual... biggrin.gif
Oricum nu se pune, că o înghițit, iar resturile s-au amestecat cu saliva.

Chiar, mai merge faza cu spit or swallow? Că eu n-am avut parte de spit până acum rolleyes.gif
valy1965
QUOTE(byckerash @ Jul 3 2007, 02:09) [snapback]3048354[/snapback]
sunt de aceeasi parere.....mi se pare si mie o ipocrizie sa ejaculezi in gura partenerei si apoi sa nu vrei sa o saruti...

Gandeam asa... daca tot saruti unde ejaculezi, sex anal nu faci ? rolleyes.gif
v3lsatis
asa am facut eu, si m-am ferit de ea sa o sarut in noaptea aia,..pana si-a dat seama. sleep.gif
mama ce scandal am avut laugh.gif laugh.gif
lancelot1
QUOTE(Fr3ak @ Jul 3 2007, 16:32) [snapback]3051239[/snapback]
the usual... biggrin.gif
Oricum nu se pune, că o înghițit, iar resturile s-au amestecat cu saliva.

Chiar, mai merge faza cu spit or swallow? Că eu n-am avut parte de spit până acum rolleyes.gif

Mai merge, da nu este indicat daca face felatie in timp ce conduci biggrin.gif
ILoveMyBunny
QUOTE(byckerash @ Jul 3 2007, 02:09) [snapback]3048354[/snapback]

O saruti chiar dupa..daca inghite tot si nu-ti lasa vreo ''surpriza'' sub limba
Fr3ak
Voi discutați aci despre gustul spermei, și uitați de scopul în sine.
Amateurs!
Alex_82
Nebanuite sunt topicurile de pe Softpedia.... w00t.gif .

On-topic:Iti dai drumu' in gura ei si dupa ...ce faci gusti si tu...fi-mi-ar scarba... puke.gif .
Fr3ak
QUOTE(Alex_82 @ Jul 4 2007, 16:39) [snapback]3056713[/snapback]
Nebanuite sunt topicurile de pe Softpedia.... w00t.gif .

On-topic:Iti dai drumu' in gura ei si dupa ...ce faci gusti si tu...fi-mi-ar scarba... puke.gif .

Să-ți fie! Eu te sfătuiesc să nu mai săruți nici o fată. Gura conține cei mai mulți microbi din corp. It's a filthy muthafuka!
Valy1
QUOTE(Alex_82 @ Jul 4 2007, 16:39) [snapback]3056713[/snapback]

Pai daca ea se sacrifica pentru tine ? nu tre' sa se razbune cumva pe tine ? "na ma f****i norocu m**ii, sa vezi cum e " laugh.gif
Fr3ak
QUOTE(Valy1 @ Jul 4 2007, 23:45) [snapback]3058784[/snapback]
Pai daca ea se sacrifica pentru tine ? nu tre' sa se razbune cumva pe tine ? "na ma f****i norocu m**ii, sa vezi cum e " laugh.gif

Mai e cazul când nu se răzbună. Deoarece nu consideră că are de ce. Eventual îți mulțumește. happy.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.